Års resume för 2008

Jaha då var det dax för ett nytt år då! År 2009, härre gud va fort tiden går. Men jag tänkte iaf köra en års resume detta år oxå, precis som förra året.

Januari.
Januari 2008 började lite knögligt. Efter en trevlig nyårs afton hos vänner så låste vi oss ute med barn och allt då vi glömed nycklarna hos våra vänner, haha jag kan skratta åt det nu, men då va det inte så jkla kul å sitta och sjunga imse vimse i viskande ton med Tilda i porten mitt i natten. Kameran lyckades vi oxå glöma i en snödriva nånstans haha. Låter som vi va skit fulla, vilket vi inte va!


Mamma och Tilda kikar på raket vid 12-slaget.

Jag började även 2008 med att må lite halv taskigt, hade en massa problem och bekymmer som jag valt att inte ta upp här i bloggen, men jag levde i en känslomässig bergodalbana. Nu i efterhand kan jag erkänna att jag mådde riktigt pissigt och hade det riktigt tufft. Men "tuff" som man e så berättade jag inget för någon utan drgo på mig en mask och klev upp ur sängen.

Sålde även vår gammla Mazda som jag fick av styvfar i studen present. Gjorde lite ont i hjärtat att göra sig av med gammla bettan.


William fick problem med hude och hade det så jobbigt så jobbigt. Minns att han inte kunde sova och bara låg och skrek och rev sig själv, stackarn. Familjen kände sig hjälp lös och sjukvåden tog oss inte på allvar.

Var på Sonys barndoms väns bröllop, första av våra vänner som gifter sig. Och självklart väcker det mina egna drömmar om ett bröllopp till liv.

Februari.

Tilda fick en tidig födelsedags present av mormor: en "big girl bed" en fin växa säng som hon var helt extas över att få börja sova i.
Min älskling fick oxå en tidig födelsedags presen då vi fick barnvakt och gick på Cirque du soleil på globen.
Vi firade Tildas 2 års dag med att hon fick en heldag själv med mamma och pappa på Junibacken. Dess för inan blev hon självklart uppvaktad med tårta och paket i sängen på morgonen.
 I paketet fans en damsugare.

Några dagar senare var det dax för kalas med släkten och Emilio bla.


Älsklingen fyller 23 år och det firas lite smått med blommor och bullar här hemma.

Min syster får veta att hon väntar pojke nr 3!

Vi köpte vår nya bil, riktigt glada!!

Mars.

Min syster son Elias fyllde 1 år, och vi var självklart där och firade med paket och tårta.
Jag och Iluna får ett ryck och börjar leta resor, sååå nära att vi åker 2 vecor till Indien men så blev det inte. Men det blev en sista minuten till Egypten efter många om och men! En trevlig semester med sol, värme och mkt dans, precis vad jag behövde! Helt underbara minnen därifrån bla: snorkling, delfiner, underbara stränder och en båt tur jag aldrig kommer att glömma. Blir typ tår ögd bara jag tänker på den dagen.


April

Vi får äntligen hjälp med williams eksem och det känns skönt då vi får komma till specialist mottagningen.
Wille är 7 mån och får sin första tand!

Maj

Valborg firades med Tildas dagis kompisars föräldrar och var väldigt trevligt.
Mors dag och jag blir inte bortglömd utan får en fin din klocka och blommor av min baby!
Åkte på en båt tur för att fira farmors födelseda, åt och drack massa gott.
S har semester och vi gör massa mysiga saker ihop med familjen som grillning, museum besök osv.

Juni

Det är härligt sommar väder och vi är ute så mkt vi kan, picknik i parken, grillning i haninge och bad på stranden.
Vi har ett underbart vackert och lyckat dop för William.

Bloggen fyller 1år!

Juli

Det underbara vädret höll i sig och vi passade på att bada, ha picknik och vara i parken så mkt det bara gick.
William e 11 mån och har lärt sig gå! Jag håller igång med min träning och börjar rasa i vikte -16 kg visar vågen!!
Vi unnade oss en dags kryssning med barnen vilket var mkt uppskattat. Vi alla hade väldigt roligt och mysigt ihop den dagen. Vi hade en loppis och blev av med en massa onödiga gammla grejor och tjänade några hundra lappar. Min älskade syster fick sin 3:e son Nicolas, en underbart fin lliten kille! Jag är stolt moster!!

Augusti

Vår lilla familj åker på vår första bil semester och vi har en uuuuunderbar semester med strålade väder nere i småland!
Vi åkte in till söder och kikade på pride paraden vilket Tilda tyckte va ur kul!
Lille William fyller 1år och de firas med barnkalas som var väldigt lyckat här hemma. Har även ett stort släkt kalas under helgen för vår lilla grabb då han fick en massa fina paket.
Jag och älslingen firade vår 6 års dag, det firades med barnvakt och så lagade vi en brak middag här hemma och åt och drack gott och bara njöt av varandra.

September

Jag började med min bak bussines. Bakade en massa gott bröd, men tyvärr gick det ju inte så bra som jag trodde men ett nytt intresse vaknade hos mig. Vi provar på Middagsfrid, men tycker att vi klarar oss lika bra utan, men det var intressant att prova på. Min syster fyllde år och jag var där hos henne med barnen och vi hade en heldag med loppis fynd, fotbolls match och god mat. På kvällen drgo jag och Iluna på Ladies Night på globen som hon bjöd mig på efter att fått biljetter i födelsedags present, Självklart hängde jag glatt med. Vi hade en jätte rolig kväll.

Oktober

Hösten kom och vi njöt av höstvädret.


Jag berörs hårt av tragedin i Arboga och tar en ledig dag med båda barnen då vi myser massor, äter glass, bygger koja, tittar på film och bara njuter av varandra (det borde göras oftare).
Min söta systerson Andreas fyller år!
 
Jag fyller 23 år!! Detta firas med mina tjejjor i en fotostudio då vi får vara modeller för en dag och därefter blir det middag på Fridays! Jag kunde inte haft en trevligare födelsedag!

Helgen därefter så firade jag stort med en Marockans afton som var super lyckad med en massa god mat och trevligt sällskap och på söndagen kom släkten. Ja, det va inte fy skam att fylla 23 må jag säga!!


November

Jag och Iluna går ut och äter en god middag på Patricia, alltid lika trevligt att träffa Iluna och Komma ut lite.
Det blir fars dag och Tilda och pappa går på bio och ser Alfons och Milla. Jag klippte page (som jag ännu inte visat upp här i bloggen) som jag inte blev riktigt nöjd med, e riktigt trött på mitt hår och vet inte vad jag ska göra med det.

December

Och så kom årets sista månad då vi firade en mysig lucia på dagis med barnen och mormor. Det bakades en massa här hemma och det jul pyntades för fullt. Som vanligt var vi ute i sista minuten och köpte jul klappar dagen före jul afton. På självaste jul afton hade vi jätte trevligt då svärfar var här och hjälpte oss öppna paket och äta av all den goda maten. På jul dagen kom min familj över och vi firade jul afton nr 2.

Och nu så e den här! Årets sista dag och den firas hemma med man och barn och svärfar. Vi ska äta och dricka gott och kika på raketer, en lugn kväll helt enkelt. Men vi har köpt snygga party hattar så man vet ju aldrig vi kanske går helt crazy ikväll :P

Gott nytt år på er!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Du glömde bort det viktigaste, Maj du möter en ny vän jag... :) Klara vill inte sova i kväll så vi kollar TV, surfar, äter, skiter, hostar och försöker sova... kram kram

2009-01-01 @ 22:35:13
Postat av: Marielle

Nu har jag startat upp en ny tävling på bloggen! :-) Gissa vem som döljer sig på bilden! Kram

2009-01-01 @ 22:41:15
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0