Det här e fan inte sant!


Idag va inte min dag kan jag säga!
Det började med att jag igr eftermiddag fick världens huvudvärk som bara escalerade. Vid 10 tiden hade jag fått migrän och var tvungen och gå å lägga mig. Värken höll i sig hela natten och fanns kvar även när jag vaknade på morgonen.

Stressade iväg till dagis med barnen trotts huvudvärken så kämpade jag på, men var sen som vanligt, vilket inte dagis fröknarna var sena att påpeka *morr*.

Stressade sedan vidare in till stan med Willie för att möta mamma och äntligen köpa alvedon mot huvudvärken!
Till slut släppte den, *pust*.

Men helt plötsligt så märker jag att mitt ena däck på vagnen totalt har fått punka, så det var bara å rförsöka rulla mot tåget så gott det gick. När jag kommer genom spärrarna på centralen och har sagt hejdå till mamma så ser jag att hissen ner till plattformen e avstängd! Va fan, det här e inte sant! Eftersom ett av bakhjulen har fått punka så kan jag inte skumpa ner vagnen för trapporna och william har precis somnat i vagnen så jag vill ju gärna inte väcka honom med våldsamt skumpande.
Försöker frågan någon om hjälp men folk bara tittar på mig och går vidare. Så jag får helt enkelt hjälpa mig själv. Jag börjar skumpa ner vagnen så försiktigt jag kan för att inte väcka william och när jag e typ halv vägs i trappan kommer två äldre utländska män och hjälper mig ner så jag precis hinner med tåget!

*PUST*

Jag överlevde iaf, men det var tur att jag va på så gott humör annars hade jag nog givit upp och hoppat framför tåget...

Kommentarer
Postat av: Tessan

Blir galen på sånna människor som bara stirrar

för att sen gå förbi-HALLÅ HJÄLP TILL!!!

hihi hoppas du mår bättre nu Krama

2008-09-04 @ 10:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0