Inga fler Nej i mitt hus!

Barnen började leka frisör i badrummet vilket började med vatten kammning som sedan gick över till vatten lek och jag kom på mig själv med att börja stoppa deras fina vatten lek bara för att det va jobbigt för mig som vuxen men sen tänkte jag att näää lite vatten har aldrig nån dött av, de ska banne mig få leka och ha kul.

Det e ofta man som vuxen säger nej, men varfö? Oftast för att det blir jobbigt, stökigt osv. Man får försöka bita sig i tungan lite oftare...

Säg nej till stressen!

God morgon...
anledningen till att jag hinner lägga upp ett inlägg så här på morgonen beror på att jag beslöt mig för att missa ett tåg, det blev alldeles för stressigt så jag sa nej till stressen och tar ett senare tåg som gör mig ca 10 min sen, vilket nog inte är hela världen för mina arbetskollegor.

Nu ska jag fixa barnen och sen dra kramis

Se upp i baken 10 hål i nacken!

Hej på er. nu e jag lite piggare efter en natts sömn och mår inte dåligt heller. Har ett tag kännt mig krasslig till och från men det verkar aldrig riktigt bryta ut. Så nu e jag pigg igen.

Idag har vi vart ute med barnen hela förmiddagen och åkt stjärtlapp. Tanterna (50+) som jag jobbarn med står bara och tittar på medan jag och barnen kör race tävlingar i backen! Riktigt kul!

Kram på er!

zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZ

hej på er, blir ett kort inlägg här innan jag total deckar i soffan. jag är så trött så trött och har nog feber oxå ush, har ont i hala kroppen och känner mig riktigt krasslig, fååår inte bli sjuk nu!

igår va jag lika trött som idag och somnade 19.30 i soffan!

Ingen pappa

Sitter ju som sagt å kikar på bonde bröllopet och bölar som ett litet barn, nyss fick man se bruden visa upp sig för hennes pappa och hur rörda dem båda var osv...och det gör så ont i mig och jag blir så ledsen varje gg jag tänker på att jag inte kommer ha min pappa där på min bröllops dag, han kommer inte vara där och leda mig ner för altaret. Det kommer göra ont i mig! Då vill jag verkligen ha min pappa, men men det e bara och tuff it up!

jag vill oxå gifta mig!

Tittar ni oxå på Bonde söker fru, brölloppet??

Ååååh man blir så sugen på att själv gå ner för altaret!


I just love my job!

Nått som känns jätte bra just nu är att vi levt ganska knapert nu när jag vart föräldraledig och verkligen sett fram emot vår ekonomi när jag börjar jobba igen...och nu är vi där! Det känns såååå skönt, har fått min första lön på länge och denna månad har vi ca 10.000 att göra vad vi vill med efter räkningarna! Och det känns underbart!


Jag vill inte sova!!!

hej hej

är hemma och har lagt båda barnen, elr jag har lagt willie iaf. Tilda som alltid har vart super enkel att lägga har nu på den senaste tiden börjat krångla, hon vill absolut inte sova! Så nu har jag sagt att hon får gå å lägga sig i mammas och pappas säng (det e där hon vill sova) men jag tänker absolut inte komma och bädda om henne, för att visa att jjag e arg....får se om det funkar, änn så länge funkar det inte så bra hon är här uppe å skriker och bråkar på mig hahaha

Körkortet måste fixas!

Ååh det känns som det e en del stora projekt som jag vill ta tag i, hur ska min framtid se ut? Jobb? Plugg? Boende? körkort?

Jag ska försöka sätta igång med körkortet nu efter mars typ, har såååå mkt födelsedag nu ett tag framöver!

Hälsningar från jobbet

Hej på er, sitter nu här på jobbet och har rast. Tänkte att jag skulle passa på å säga hej.

Trots att det är måndag så känns dagen helt ok, man lixom bara flyter med, man hinner inte riktigt känna efter om det känns jobbigt elr inte. Den tiden får jag först när jag kommer hem och får lite halv panik över att jag måste ta vara på tiden med mina barn, och så får man ide torka och klockan tickar, tick tack, tick tack.....först då kan jag känna efter och känna om det känns bra elr inte. Känner att jag skulle behöva komma på innan jag kommer hem vad jag ska passa på att göra med barnen, så man inte bara faller ner i soffan och blir sittandes där.

Kramar på er.

hångel time

Nu har min älskling kommit hem så nu ska jag försöka få barnen i säng så jag kan få hångla med min man lite!

puss å kram

hångel time

Nu har min älskling kommit hem så nu ska jag försöka få barnen i säng så jag kan få hångla med min man lite!

puss å kram

Vips så e det fredag igen

Nu har jag slängt ungarna i ett bad så de e frächa och rena inför nästa vecka. Efter badet e det dax för den här veckans sista bompa mys, sen drar den nya veckan igång! Känns lite tungt men veckorna går ju så fastligt snabbt nu när man jobbar.

Jag jobbar senare på mån-tis och har märkt att dessa dagar känns allt jääätte fufft och jobbigt men sen blir det Onsdag och nedförsbacke och vips så e det fredag igen! Så i slutet av veckan går det så fort så man knappt hänger med :)

Det luktar bajs

Shit nu känner jag mig skit hängig: ont i halsen, huvud värk och ont i kroppen. Jag kan inte vara sjuk nästa vecka heller för min kollega e på semester (den jäveln) och ska ha en oduglig vikare, så I better be there, få va sjuk när hon kommer tebax från semestern i sånt fall..

Nä nu lukater de bajs här.

drömma går juh!

jag skulle verkligen vilja åka utomlands igen. Snart e det 1 år sen jag va ute å reste senast och jag e van vid att åka 1 gg per år. Skulle verkligen vilja åka ensam med min älskling elr med med honom och barnen, alltså bara vår lilla familj.

Åååå vad det skulle vara härligt med lite sol och värme, bad , god mat och paraply drinkar på kvällen.
Känns oxå lite taskigt mot wille som inte fått åka utomlands nån gg så som Tilda fått göra.

Men men vi får väll se när det blir, kanske till nästa jul elr iaf till nästa år då mamma fyller 60 (tror det e i mars).


Alla bara kolappsar!

Inte nog med att de vart dålig uppdatering här på bloggen den senaste tiden pga att vår data kolappsat så har ju bild uppdateringen vart ganska hemsk den med. Men det har en förklaring mina kära vänner, det är nämligen så att även vår kamera fått fnatt och bestämmt sig för att sluta fungera :(

Som tur är så har jag en sk. drulle försäkring som jag antar att jag nu får användning för. Men ska man gå genom försäkrings bolag så kan det ju ta sin lilla tid, får se om jag kan få ett humm om det här med mobil bloggning så kanske jag får lösa det så så länge.

men nu vet ni hur läget är iaf. Kram på er!

Puss=hals ont!

hej och hå nu var man hemma igen efter en heldag med lill stumpan.

Iluna och Emilio hängde med till badhuset och vi badade för fullt. Sen blev det en sväng förbi den gula måsen där barnen både åt och lekte. När barnen somnat i sina vagnar så gick vi morsor upp till gina tricot och provade rea kläder, jag fick med mig 3 tröjor hem ;)

Och ush nu känner jag att jag börjar få ont i halsen, S har gnällt om hals ont ett tag nu och eftersom jag inte kan låta bli att pussa på honom så e det ju inte så konstigt att jag får ont i halsen förr elr senare....

Carpe Diem

Tänkt tipsa om en elr kanske tom 2 bloggar som jag följt ett tag nu:

Singelpappa:
Skrivs av Björn som den 21/4-08 var med om en bilolycka med sin familj (fru,dotter ellen på 4år, dotter på 13 dgr och han själv) Bilen började brinna men han lyckades ta sig ut och rädda sin 4 åriga dotter som fick 50-60% brännskador ocj sedan fick han bara se på när resten av familjen brann upp i bilens lågor. I bloggen får vi följa hans och dottern Ellens liv efter olyckan.

Vimmelmamman:
Lotta Gray arbetar på hänt extra som vimmel reporter och bor ute i Enskede med mannen och sonen på 3 år?
I sommras fick hon beskedet att hon har canser. Så nu byts hennes vimmel/glamour liv ut emot kampen mot skit sjukdommen.

Båda dessa bloggar är värt ett besök tycker jag och dem bidrar till både skratt och tårar. Och det e konstigt med mig men det verkar som om jag behöver lite tragedi i mitt liv, jag behöver känna lite i mitt liv! jag mår bra av att gråta lite och få höra om andras elände, det får mig att vakna till lite i mitt eget liv, att ta vara på min familj, att ta vara på dagen!

Carpe Diem som man säger!

god morgon

Blev en tidig kväll för mig iaf igår, det hade jag inte trott. Eftersom jag saknat min dator så länge och mkt så trodde jag att jag skulle sitta uppe halva natten n när jag fick tillgång till en , men batterierna i datan dog och jag va för lat för att gå upp och sätta i sladden så jag somnade!

Idag blir det badhuset med ungarna tror jag, får se om nån rolig kompis vill hänga på.

grattis på 23 års dagen

idag fyller allas vår oc stjärna micha barton 23 år!
jämn gammal med mig alltså...grattis!


laptop

ligger här i sängen och mumsar choklad (frukt och mandel) och bloggar...fan va skönt att ha laptop! vill oxå ha!
tänk att kunna sitta vart man vull och surfa runt, jag skulle vilja ha en som är liten och lätt så man orkar bära med sig den...då skulle jag kunna blogga på jobbet, på tåget och på stan!


lördag

Hej på er, förlåt för den usla uppdateringen men nu när man jobbar så flyger verkligen veckorna iväg!

Och nu så har vår data krachat oxå så det gör de hela lite knepigare, så nu sitter jag här med s lilla syrras laptop som jag lånat för kvällen! Det e sjuk hur låst man känner sig utan data...

Näää nu skriker barnen på mig så jag ska kika på bompa med dom å äta lördags godis...

kram

Spontan utgång!

hej

har haft fullt upp det senaste dagarna med jobb, möten och familj osv.

Igår gick jag och Joan och lite annat folk ut spontant. Vilket var jätte roligt, jag har ju typ inte vart ute på 100 år. Så det blev lite bar hopping från eken till lemon bar och avslutade kvällen på soap bar.
En rolig kväll!

Nu har vi ätit massa god mat och snart börjar våran familje mys kväll med salta pinnar, popcorn och lemonade!

Kram på er!

Helvetes resa

Idag slutade jag halv 5 och min underbara lilla familj beslöt sig för att överaska mig med en hämtning från jobbet! Självklart blev jag jätte glad men resan hem blev inte så lyckad, de tog evigheter  pga olyckor på vägen och barnen var hysteriska. Hysteriska barn i kombo med min beggynande migrän va ingte bra kan jag ju sägamen efter lite alvedon och degande i soffan ett tag så har det nu släppt.

För övrigt går det hyfsat på jobbet, idag var en tuff dag och det känns inte som att jag kommer bli långvarig här. men men vi får se, jag ska ge det lite tid. Vi hade julgrans plundring idag på jobbet som jag organiserat och det var trevligt.

Igår hade vi gudmor här som var barnvakt då vi gick på w inskolnings möte som var jätte intressant och givande, känns super bra. trevlig personal, frächa lokaler och trevliga föräldrar.

kram på er så länge...

God morgon

Vi håler på å gör oss iordning för att åka och hälsa på svärfar och handla lite.

Igår hade vi en myss kväll med Tilda åt lite glass och tittade på tv. Hon vägrade sova fast hon satt och somna i soffan. Varje gång man skulle bära in henne i säng så blev hon hysterisk! Så blev hon även i natt när hon vaknade och märkte att vi burit in henne i hennes säng så efter mkt om och men i natt mörkret så fick hon sova på soffan....hm, vet inte riktigt vad den tjejen sysslar med :)


Tack för en härlig hel dag!

hej på er

Idag har vi haft fullt upp då vi bjöd hit Iluna och hennes små bus frön. Så här har det vart fullt hus hela dagen och liv i luckan kan jag lova. Men ungarna har haft grymt kul hela dagen och det är de som räknas.

Ja jag har förstås inte haft helt tråkigt jag heller utan hade det rätt trevligt med Iluna oxå som jag inte träffat på ett bra tag...

Jag överlevde!!

hej på er!
Jag lever och har överlevt mina första dagar på jobbet!! :)

Allt har gått bra och jag tror att jag sakta men säkert kommer in i arbetsgruppen och får pli på barnen ;)

Idag e S ute och sover borta så jag och barnen har lyxat till det med take away sallad, bröd och god dricka framför tvn då vi kikade på teletubbies. Riktigt fredags mys det vill säga.

Wlle sover redan och vi får se om Tilda orkar va vaken och titta på Blondinbellas insatts i Let's dance, för det måste vi ju se.

Kram på er så länge

Wish me good luck!!

heeeej

Nu kanske det här blir mitt sista inlägg på ett tag eftersom jag börjar jobba imorgon! Man vet ju inte hur dagsformen är då...
Ska infinna mig på mitt jobb 8.30 imorgon och jobbar till 16.30. Sen kommer familjen och hämtar mig och så ska vi åka å utföra några ärenden.
Men det känns spännande och kul!
Skönt att mjukstarta med att börja på en onsdag så man få lite känn på det hela.

Wish me good luck!

Junior Gong!

Måste bara dela med mig av gläden till er....

Nedräkningen har börjat!

Jaha då har jag gått å blivit med motions cykel då :)
Köpte V:s gamla och den är jätte fin å funkar bra. Tanken e att jag ska ykla lite på den om kvällarna efter jobbet och när barnen somnat för något gym vet jag att jag varken kommer ha tid elr ork till.

Men nu har nedräkningen börjat om en dag börjar jag jobba!
Ush va läskigt, hur fan ska det här gå?

Men samtidigt ganska skönt att få komma iväg varje dag å göra något vettigt, tjäna lite pengar och se "världen".

Pyssla mera

Hej hej

idag har jag bara vart hemma å pysslat som vanligt, har fixat lite i barnens första år böcker och det blev ganska bra faktiskt.

Imorgon hoppas jag på att min h&m katalog ska komma för alla verkar ha fått den utom jag ;(

Bromance

tja ba

har vart på disney on ice med Tilda ikväll och hon hade super kul, trotts att hon blev lite skraj för raketerna och smällarna.

Nu har jag legat och kollat på de nya avsnitten av The City och självklart även på Bromance haha båda var bra faktiskt. Elr Bromance e ju inte av den seriösa typen av serier så man kan ju säga att jag skrattade en del haha.

Kram på er


Brody e alltid lika söt!

Köks fixat

halloj

Har hela förmiddagen hållt på å fixat i barnens "kök". De har en liten höra i vårt kök med egen spis å köks tillbehör och nu har jag gjort fint å satt upp tavlor och sytt gardiner och satt upp som ett litet fönster. Blev ganska gulligt. Tyvärr kan jag inte visa er eftersom min kamea pajat :(

Ikväll ska tilda och jag till globen och kika på Disney on ice!


Laddar batterierna


hej hej...här e allt lungt förrutom att jag fått grymt ont i halsen (lagom till att jag ska börja jobba).
Vi e bara hemma och myserr och tar det lungt, kan inte fatta att jag ska börja jobba om 5 dgr!! Så det e bäst att ladda batterinerna.


RSS 2.0