Är den inte vacker!?



Det här är den första officiella bilden på Gwens bebis nr 2: Zuma Nesta Rock

Montage + pratt



Heidi och spencer på väg till en halloween fest.

Till mina mini kockar


Det här skulle kunna vara en bra julklapp till mini kockarna här hemma, eftersom de har "lagat" sönder sin fina svarta brio spis. Denna snygging kostar 799 kr och finns i Busigts butik i stocksund.

Marockans afton

Sony skulle skjussa nån kompis fram å tebax till uppsala så jag och barnen lyxade till det här hemma med tända ljus och sushi. Vi hade faktiskt riktigt mysigt + att det blev en del bus oxå. Nu sover de båda två iaf.

Själv har jag försökt planera lite inför min födelsedags/tjej middag som äger rum imorgon, temat är marockanskt/libanesiskt. och jag måste erkänna att jag e aningen nervös inför matlagningen då det bara är nya recept jag ger mig på. Så ni får hålla tummarna!

För övrigt så blir det en busy dag imorgon. Vi ska lämna barnen tidigt hos min mamma, ut till gravarna och tända ljus, städa det sista hemma, handla inför middagen och laga all mat och kl 19.00 kommer gästerna.

Hoppas allt blir bra och att det blir en trevlig kväll, har ännu ingen aning om vad jag ska ha på mig...


Det här kanske??

dagens is going big

Nu har tydligen Elin Kling startat en ny sida online vid namn: MINOUTFIT. se där kan man lägga upp "dagens" och folk kan rösta på dig, och varje dag fram tom dec kommer det utse en vinnare som vinner 500 kr. Så alla mode bloggare, nu e det fritt ram...

Det e ju även bra för oss andra som kanske bara behöver lite inspiration.

 
Två favoriter som jag hittade...

Kalla mig pysslingen!

Hua vilket väder! Jag fyser ihjäl ute.
Jag och barnen va iväg till en ny öppen förskola där jag aldrig vart tidigare med v och hennes tjejer. Och det var värkligen jätte mysigt. För varje fredag har det nämligen våfflor som de gräddar för 10 kr st och vad kan inte vara en bättre start på helgen änn lite våffel mys med barnen, lite sång, lek och pyssel?

Dit kommer jag nog gå igen.

Den 12 nov hadde de även en föräldra kväll då de skulle lagas paella, målas maracas, göra bilder böcker och annat pyssel som jag tycker låter mysigt-pysslig som jag e. Får se om man hakar på.

The hills makes me happy!

har nyss kollat på ännu ett avsnitt av the hills Och jag bara älskar serien, man blir alltid så glad :)


Gratis present kort + mascara!!

Bli medlem på Gratis Bio och samla ihop 175 poäng och få en mascara från aco av mig! Ganska bra erbjudande va!? När du klickar på länken HÄR och blir medlem genom mig som din värvare så får du dessutom 75 poäng gratis poäng av mig. Så passa på!

underbara barn mässan

I helgen är det underbara barn mässan i älvsjö, den skulle jag vilja gå på. Men jag har ju rätt så fullt upp i helgen och mkt pengar har jag spenderat redan, så jag får nog hoppa över det. Fast jag var inne på deras hem sida och tävlade om gratis biljetter så om jag skulle ha turen att vinna så kikar jag nog förbi.

Nån annan som ska dit?

halluuu

hej
Tilda e hemma och e krasslig idag igen, så vi blir hemma hela veckan ut.
Jag springer i tvätt stugan och försöker vara lite effektiv här hemma, men det går sådär om jag ska vara ärlig.

Min födelsedag 2008

Igår fyllde jag som sagt 23 år. Jag och 4 vänner åkte in till The Studio för att bli modeller för en dag! Vilket var roligt, vi fick en ultra snabb sminkning och sen efter en massa vänte tid så blev vi in skickade en efter en till fotografen och fotade med 3 olika ombyten, därefter blev det lite vänte tid till och sedan fick vi gå in och välja vilka bilder vi skulle köpa. Jag köpte 10 bilder för 1.650 kr (japp, svindyrt!) men jag unnade mig det. Nu i efterhand vet jag inte om jag blev sådär jätte nöjd med bliderna, men det e inget å jämra sig över utan det e en kul grej att göra och bilderna kan ju va kul att ha!


Fotat av: Fotografen.


Fotat av: Moi.

Efter all jävla väntan så va vi rejält hungriga och drog vidare till Fridays. Där intog stora feta hamburgare med strips och alkohol haltig dryck (allt i väldigt snabb tackt så jag fick grym magknip). Allt var grymt gott och år gulliga servitör Amir serverade mig en stor skål med glass, choklad sås och en jävla massa grädde med ballonger på eget bevåg vilket jag tyckte var väldigt kul! Självklart bjöd mina kära vänner på en liten sång därtill. :)

     

Tack allihopa för en jätte trevlig födelsedag och för att ni var med och ville fira den med mig!

Modell för en dag...

God morgon, har haft en jätte bra födelsedag igår. Får återkomma mer om det senare. Nu ska jag bara slänga upp några bilder från mitt "modellande" igår så min syster år se.

 


Strike a pose!

nää nu ni så drar jag, dax att bli modell!

Nervös och trött

Hajsan hoppsan, snart e det dax å dra iväg...
ska förts till centrum och ta ut lite pengar, men jag måste nog erkänna att jag börjar bli lite smått nervös.

Och trött börjar jag bli oxå, å det vill jag juh inte vara, men jag blir nog pigg när jag börjar stressa runt här hemma i sista minuten som vanligt.

ciao

I can see clearly now....

Fönster putsaren gick nyss och jag kan bara säga: WOOOHHHOOOOOO!!
Fan fönstrena e så rena att man knappt ser att det sitter några fönster där! Har nog aldrig haft så här fina fönster, hihi.
Känns som att jag fått 10 gg bättre syn :P


Mina fina nytvättade fönster!

Fönster puts!

Nää nu ska jag slita mig från datan och börja plocka bort allt från fönstrena så funster putsarna kan komma fram.

Vi sysn å hörs!

Det e ingen vanlig dag..

Det e en vanlig dag, de en vanlig dag, nej det e ingen vanlig dag för det e Annelies födelsedag hurra hurra hurra!

Hahaha od morgon, japp idag blir man ett år äldre hela 23 år blir jag idag! Och jag har redan blivit firad av familjen med tårta och sång på sängen och därefter en fin frukost i köket med massa mysiga tända ljus och varm choklad med grädde! Det åter inte helt fel va!?

Och har även blivit grattad av mamma, syster yster och systersonen Andreas som tycker att jag e "fet sträng!" Haha.

Klockan 10 har vi beställt fönster puts till våra fönster som e så skitiga att man knappt kan se ut längre haha. Och mellan 10-11 skulle en tjej komma och hämta ett av paketen jag såldt på Tradera. Så det e full rulle hela förmiddagen här :)

Och vid 3 tiden drar jag till stan med mina tjejjor och ska då gå å bli modell för en dag! Det ska bli jätte kul, e lite smått pirrig måste jag säga. Efter fotograferingen blir det middag och det lutar mot att vi hamnar på Kohpanjang på söder, det blir första gg jag e där så det ska bli kul det me.

Ja för att summera ihop allt så lutar det mot att det blir en toppen dag denna 28 okt 2008.


svett lök!

halloj

oj vad jag svettas!
Svettades under promenaden i morse då det va lite extra tungt å power walka med båda barnen i vagnen ist för en.
Svettas floder nu efter att ha sprungit upp och ner i den kok heta tvätt stugan och städat här hemma.

Pust! men ännu e det inte klart...


Good morning!

god morgon socker toppar!

Beslutade nyss att Tilda får vara hemma från dagis då hon är väldigt snorig. Men jag bestämmde med V att vi skulle promenera iaf, för förra veckan kände jag mig krasslig å då slarvade jag en hel del med de där promenaderna. Så nu jäklar får jag ta mig i kragen igen.

Sen blir det en massa tvätt idag för min del, lite städning och möjligtvis ett besök till banken oxå. Jag hittade förrästen bröd påsar på konsum igår som jag snodde med mig några av, får gå å fråga om jag kan få köpa ett gäng sen.

Peace!

*gulp*

Har kikat lite på mina flyers som jag satt upp ang bakningen och nu e nästan alla nr lappar bortdragna från alla flyers!!! *gulp* blir ju lite darrig alltså, tänk om jag tagit mig vatten över huvudet och får en jäkla massa beställningar som jag inte hinner klara av??

Fast jag antar att jag får lov och sätt nån max gräns för antal beställningar.

Näää mys va det jah....tja så länge!

Tvillingar + 1

helloj!

Nu e vi hemma igen och nöjda och glada över våra två nya bil stolar. :)
Jätte trevlig kille som vi köpte dem av han babblade som tusan, och tydligen hade han inte fyrlingar utan bara tvillingar och en storasyster till dem hihi. De bodde i ett litet gulligt enplans radhus i tyresö. Kul å se hur andra bor och har det tycker jag. Han visade mig runt och pratade massa gott om området.

Nu blir det mys med film snask och älsklingen !

Peace out!

fyrlingar

sådär ja då har vi hittat två likadana bil stolar till barnen. Vi ska ka och hämta dem nu i tyresö. Mannen som sålde dem sålde 4 likadana stolar för han hade fyrlingar! Hajja 4 st! Fan va coolt tycker jag. Jag vill oxå ha fler på en gg :)


50% på hela sortimentet

Måste tipsa om Babyroom som har 50% på hela sortimentet nu. Det e ganska utplockat men lite kan man fortfarande fynda. Passa på och köp jul klappar vet ja!


sunk hunk

Ush det e så trist väder och jag får sån huvudvärk när det e så grått ute. Blir lixom riktigt tung i huvudet. Nu sover Tilda och S, här hemma ser det för taskigt ut men jag har ingen lust å städa idag.

Idag e det sunk för fulla muggar

Bröd påsar

Skulle behöva hitta brödpåsar till mitt lilla brödbakeri. HAr bara hittat riktigt gigantiska stor pack på Martin Ohlsson men det känns lite onödigt nu i början. Vill ha typ 20 st vita elr bruna påsar i papper som rymmer frallor och limpor (självklart utan logga). Nån som har sett sådanna påsar någon stans??

MORR!

God morgon på er!

Ni glömmer väll inte att ställa om klockan till vinter tid idag va? En timme bakåt ska den.
Jag ser faktiskt fram emot julen, håller på och filurar på julklappar till alla för fullt i mitt lilla snurriga huvud. :)

I natt har William bråkat med mig för fullt. Han vaknar och skriker hysteriskt för att han är arg, jag provar att ge flaska med vatten-funkar inte, provar med välling-funkar inte, provar att ta upp honom-ännu argare, provar att lägga mig med honom i min säng-fly förbannad. Så det slutade med att han efter att ha gall skrikigt i sin säng i nästan 30-40 min gick med på att ligga i vagnen med en flaska och så körde jag in honom i badrummet och där sov han ganska lungt tills kl 6 på morgonen. Dock var jag tvungen att springa in dit några gg oxå då han skrek varje gg han somnade och tappade flaskan, men till slut kom friden....

Så idag e jag med andra ord lite sliten och ganska så cranky, går runt här hemma och morrar åt allt och alla.


tävla



tävlar här

smyckes tävling



Tävla om smycken här!

ariel



Vinn en lilla sjöjungfru dvd HÄR!

They would go bananas!

Den här vore inte dålig som en julklapp till barnen, dem skulle ju go bananas!


Barn jeans



Tävla du med här!

Detta pryder stolt mitt kylskåp!



....en femtiolapp!
Hmmm, då kanske ni tycker att jag e lite halv störd som har mina pengar på kylskåpet. Men det e jag inte!
Ni kanske minns att jag några gg tidigare nämnt något om en egen bussines, ett litet projekt som jag filat på här i min ensamhet. Och nu i helgen så satte jag planen i verket...jag har startat en bröd baks bussines!

Det går ut på att folk i mitt område ringer/mailar mig om de vill ha nybakat bröd levererat till sin dörr på lör/sön morgnar.
Och i morse tjänade jag min första 50-lapp genom Nybakat. Jag e sååå glad och förväntansfull.

Jag gillar att baka och tycker det är kul och jag är endå vaken idigt varje helg morgon så varför inte tjäna på det!?

Jag menar det här kan ju verkligen bli något om det går bra, då kanske men kan spinna vidare och leva på det här :) Både jag och Sony e väldigt sugna på att starta eget och har pratat om olika ideer en tid nu. Och i sommras kom jag på denna ide. Och det handlar ju bara om att våga satsa igentligen, det kan bära elr brista men jag har nu iaf vågat ta det första steget. Jag menar, alla stora framgångs rika företag har ju börjat någonstans och jobbat sig uppåt!

Visst nu ska jag inte ta ut något i förväg, men drömma går ju!

Det e mumma det!

De här sitter jag å slurpar i mig just nu, i hopp om att min lilla hals ska må bättre av värmen...


Varm choklad med grädde och kardemumma! MUMMA!!

Bilstolar...

Håller på å letar beg bil stol till wille, får se om vi hittar nån. Kikar på blocket lite då och då. Skulle gärna vilja hitta nån som säljer två likadana så att tilda oxå kan få en ny och så att de matchar. Men det e inte det lättaste kan jag ju säga!

Snörvel

Shit pommes frites vad jag har piss ont i hals jäveln! Ursäkta språket men det gör bajs ont varje gg jag sväljer + att jag fortarande har lite halv ont i örat och e små hängig till och från. Har märkt under dagen att Tilda blivit snorig oxå, så nu e det väll dax igen för fam Johansson-Blomqvist att bädda ner sig!

Vintermösse tips!

Ni får gärna komma med tips på fina inter mössor både för vuxna och barn...e på jakt!

Tildas mössa? Mammas mössa?

Idag va jag och barnen i stan och träffade mormor (min mamma), vi kikade i affärer och jag va på jakt efter ,mössa och vantar till Tildusen. Hittade 3 pack finger vantar på H&M för 50  kr och på Åhlens inhandlades en ny svea mössa till damen i färgen grå. Nu va det så att mössan e i en one size, så den va lite stor på henne men det funkade bra ändå. Så för skoj skull så skulle jag pröva den när vi kommit hem eftersom jag oxå behöver en mössa och den passade ju mig med! Så vad tycker ni ska jag sno den och köpa någon annan till fröken fräken elr ska jag leta upp en ny till mig själv?


Ni får ursäkta den söta blekfisen som bär mössan! (jag e ju bara fööööööör fotogenisk!)

vinn

tävla HÄR om en snygg anslagstavla!

Från The Hills till The City!

En lite förhandsvisning på Whitneys nya serie The City

Vinnaren i min tävling

Min tävling e avslutad och efersom det inte va så många deltagare så blev vinnaren Charlotte.

Nu kan du få gratis test prover rakt hem i brevlådan!

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.


Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Almondine):
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Almondine


Hälsningar

Almondine


Tävla



Tävla om en Triwa Bambini-klockan från [TRITONI.com]
Avslutas 22 oktober. Tävlingen hittar du hos [TUMADRE]

Shopping idag...

God morgon!

Idag ska jag nog iväg med wille och älsklingen och kika efter lite kläder till fotograferingen.

Vi får se om jag hittar något.

Mår förrästen bättre idag :)

Mys pys ikväll

Halloj

här hos oss har vi haft storstädning och efter det så fick barnen vara uppe extra länge och vi hade en massa familje bus tills barnen var helt slut och stupade i sängen.

Och nu har vi dukat upp med tända lju och en massa gott för vi ska äta räk/kräft mackor! MUMS!
Lite vuxen mys innan älsklingen ska till jobbet.


Det kanske inte ser så mysiggt ut för blixten förstör hela den mysiga stäminingen, men vi ska ha det sååå mysigt! ;)

Påminner om tävlingen!!

Påminner er även om min lilla tävling här på bloggen som avslutas ikväll vid midnatt. Ännu har ingen deltagit så man kan ju säga att risken e väldigt stor att du vinner om du deltar! Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

I potten ligger denna mascara!

påminner om tradera!

Påminner er om att mina autioner på Tradera avslutas idag. Klicka här för att ta en titt på dem :)

jobba...

Nää nu ska jag "jobba" lite.

Kramen på er!

AAAAAAAAAAAAAjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

aaaaj.....AAAAAAJJJJJJJJJJ!!! Så låter jag ungefär var 5 sek då det hugger till i mitt vänstra öra. Nu börjar det kännas som om jag blivit lite små febrig oxå :(

Jag tror faktiskt det kan va öron inflamation jag åkt på. Inte för att jagh någonsin haft det och vet hur det känns men jag gissar på att det kan kännas så här.  Nån där ute som haft det och tror att det e de jag har??? Hur känns det?

Har iaf orkat mig iväg för att trycka upp lite flyers för min affärs ide som jag pratat om tidigare (mer om det senare), och så har jag nu oxå tvättat en massa.

Kram

Mina första kläder tävling!


"Jag tävlar om "mitt första set" från
LiandLo hos Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED"


Tradera

Har några auktioner uppe på tradera nu. Kicka in HÄR!

Tävla



Jag tävlat HÄR om en egen illustration!

Nu e det kört för mig!

god morgon på er.

Jag och sony har vart barnfria inatt och i går kväll. Medans barnen var hos farmor så passade vi på att gå på bio och såg Eagle Eye, den kan jag rekomendera! En grymt bra action film.

Sen blev det mys pys hemma och nu har han åkt för att hämta barnen.
Idag kommer jag ha fullt upp med en massa  ärenden som ska göras osv.

Måste oxå säga att jag vaknade imorse av att jag hade stickningar/dunkanden i örat, de brukar jag få när jag e/blir sjuk, har även små on i halsen och känner mig hängig. Så nu e det väll dax :(

Mys pys ördag

Igår drog jag och kidezen iväg på klädbytra dag här i Nälsta i spånga och på vägen så hittade vi även en liten loppis på en förskola som hade öppet hus. Det jag fyndade var inte mkt men det blev en del till Wille: en tunnare typ "basket" jacka, vinter skor, mjukis byxor. Och Tilda fick bara ett par lång fillinga, men hon var nöjd för hon fick fiska i fiskdammen oxå :)

Sen hade vi en lyx middag men massa gott. Efter middagen fortsatte lyxen med tända ljus och snask på borden. Wille la sig vid 7 tiden och typ en kvart senare somnade Tilda i min famn i soffan...såååååå mysigt, jag blev helt varm i hjärtat!

Sen ska jag erkänna att inte långt därefter så somnade jag själv i soffan. Fattar inte hur jag kan vara så trött nu för tiden!

Tävla om mjukt och fint.

Jag är med och tävlar om dessa fina priser HÄR!


Gina Tricot!

Tydligen har Gina Tricot startat en webbshop nu. Så nu kan ni börja klicka hem era GT klädre här!

tävla

Tävla om en sack n seat liknande grej HÄR!

Kuddforals tävling här...

vinn ett kuddfodral i linne --- HÄR

Tävla här...

Tävla om bak prylar från bagaren och kocken det gör jag!!

Utkast: Påminner er ...

Påminner er om tävlingen! Klicka på länken för att komma dit och skynda er att delta då det e en ganska kort tävling!

Kram!

God morgon......elr????

Ja, elr om det e  en god morgon vet jag inte riktigt. För vad jag möts av när jag kliver in i Tildas rum nu på morgonen gör mig inte speciellt glad, nämligen det här:



Lilla fröken har prytt sin vägg med en fet målning i bläck! Så om det en nån av er där ute som har nån typ av hursmors knep på hur man får bort bläck från tapet så tipsa gärna. Annars blir det till att införskaffa en super stor tavla/wallie elr göra en fond vägg...:(

Gratis e BÄST!

Ännu en gratis sida som e värd att kolla upp! Gratis Gen

Bagaren och Kocken tävling

Jag tävlar HÄR om vinster från bagaren och kocken!

Tävla om en mascara

Nu ni allesammnans kommer en härlig tävling här på bloggen. Det var ett tag sedan va!?
De som ligger i potten är en svart mascara från Aco! Har själv en likadan och e super nöjd.



Så här gör ni för att vinna:

Bli medlemmar på Gratis bio genom mig, klicka på länken elr ange mig (AnnelieB85) som er värvare. Ni får då 75 gratis start poäng. Men jag vill att ni totalt ska samla ihop 175 poäng på Gratis bio och när ni gjort det så lämnar ni en liten kommentar i detta inlägg så drar jag en vinnare den 21/10.

Lycka till!!

Grattis Andreas världen finaste 9 åring!

good morning sunshine!

Har nyss lämnat min uppklädda lilla flicka på dagis, där de nu på morgonen ska ha fotografering. Hon fick ha samma outfit som hon hade på syskon bilderna förra veckan. Så hon va så fin så!

Och så funderar jag på att hämta henne lite tidigare eftersom vi sedan ska åka på kalas i Haninge. Min systerson Andreas fyller nämligen 9 år idag. GRATTIS stora grabben!



Nu har han blivit så stor och tuff att han inte kan va med på några fjantiga foton längre :)

P.s Moster älskar dig!!!


Jag och världens bästa systerson i Grekland -06

kom igen nu!

kom igen och bli medlemmar nu! Klicka här och få 75 start poäng av mig! Bus enkelt att få hem present kort i brevlådan. Gratis e väll inte helt fel?


vinn fotografering

Klicka på länken för att kunna tävla om en fotografering, det gör jag! LÄNK!

Vinn inte målarboken, för den ska jag vinna!!



Tävla här

La redoute rea!

La redoute har höst rea med upp till 50% rabatt, här e mina tre favoriter ur dam,  och barn kategorin.

DAM

227 kr                                                                                                                                 300kr
  

299kr


BARN

130kr                                                                                            209kr
   
129 kr


Regn å rusk!

halloj

Jäkla mkt tävling inlägg igår, i know.
Sorry lorry för det men visst fan borde jag vinna nu!? Tk ni inte det, om man e med i så många borde jag iaf vinna nån liten tävlig ;)

Har nu på förmiddagen vart på öppna förskolan med wille, va genomblöt av regnet när jag kom hem så det blev å hoppa i mjukisar direk *mysigt*

Tävlar lite till...



"Jag tävlar om en Sweetheart skötväska
(värde 895:-)
från
DADADOO på Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED"

en till då...



Länk till tävlingen!

En jävla massa tävlingar ikväll ;)



Vinn här!

Pysslig tävling



Pysslig tävling!

tävla tävla tävla



Tävla om dessa fina priser här!

Ännu mera tävling...



Kika in till Hemma hos Klara där kan du vinna pepparkaksformar från
butiken Klara färdiga gå - http://www.klarafardiga.com/

Tävla och vinn!!



Jag är med och tävlar om fina köks handukar här...

Tävla du med, HÄR!!!



Jag är med och tävlar va de du med genom att klicka här!

100 bilder gratis

Ett tips just nu e att http://www.fujidirekt.se/ har ett erbjudande då man får framkalla 100 bilder gratis! Så passa på ni oxå, jag har använt  erbjudandet flera gg förrut och tycker det e super. De ända man betalar för e frakten på typ 40 kr.
Erbjudandet gäller tom 29/10

Fotografering

Har glömt å berätta nått jätte kul! På min födelsedag 28/10 så ska jag och några tjej kompisar få gå och bli fotade, smiknade och stylade!!! Helt gratis!! Det ska bli sååå kul.
Så kan man köpa bilderna sen om man vill.

Ser verkligen fram emot det, nu e bara fråga vad jag ska ha på mig, man ska nämligen ha med sig 3 ombyten...

Tålamod

såå nu sover alla för natten då, förrutom sony då som ska åka å jobba vid 9 tiden.
Måste säga att det har vart en underbart mysig dag med barnen och jag har verkligen lyckats hålla mig lugn även i de situationer då mitt tålamod brukar spricka. Så jag hoppas att jag kan fortsätta så...att varje dag kan va lika lugn och harmonisk, utan skrik och bråk.

Pippis pannkakor!

hej på er...

kör litte snabb bloggning nu medans barnen sover.

Idag har vi då myst och lekt hela förmiddagen och fortsätter så tills det e dax för sängen..
Jag känner att jag verkligen måste ta vara på den tid jag har med mina barn, att verkligen leva i nuet och bara njuta. Det e så himmla lätt att man glömmer det när vardagen bara flyer på och man e mitt uppe i all vardags stress.

Idag har vi bla, dushat länge ihop, byggt koja och legat där inne och läst böcker och ätit mellanmål, spelat spel, och ska till middag göra "pippis pankakor" efter Tildas önskemål.

Hoppas ni har en lika underbar dag som jag!


Jag älskar mina barn *snyft*

jag har följt Arboga fallet ganska mkt, tycker det e sååå hemskt speciellt med tanke på att mamman e i min ålder och båda hennes barn är i mina egna barns ålder. Jag tycker det e fruktandsvärt.

Läste det hon skrivit i dagens Aftonbladet och har nyss suttit och gråtit floder pga av medlidandet jag känner och pga av den kärlek jag känner för mina egna barn. Så imorgon ska Tilda vara hemma från dagis har jag bestämmt, vi ska bara ligga i sängen och mysa hela dagen, kanske bygga en koja under köks bordet och ligga där och läsa böcker. Imorgon e det barnens dag och jag ska bara njuta av mina änglar och ge dem så mkt kärlek jag bara kan.

Jag älskar mina barn!


Dagis plats...

Håller på å kikar på webben om hur det ser ut inför hans dagis inskolning å mån av plats osv. Alla fröknar och förskolans chef har sakt att det nu är helt fullt i sektionen och att det finns plats först i aug (då e wille lixom 2 år!) men när jag kollade hans köplats till Tildas dagis så hade han plats 4 av 16 i januari så lite hoppfull får man väll ändå vara...

Det här har vi gjort...

halloj

Har vart å promenerat och sedan va jag och wille å busade på öppna förskolan. Nu hade prov kartan med syskon bilderna som vi tog förra veckan kommit oxå...har bara hunnit kika lite hastigt, men såg ingen bild som va riktigt kanon :(

Nu håller jag iaf på å tvättar lite och william sover i badrummet haha, körde in honom med vagnen där eftersom det e tystast och mörkast där :)

Och i efter middag ska vi nog träffa Pernilla och hennes små tjejer och leka lite :)

Kram

min önskelista födelsedag-08

jag antar att det e dax att fylla i min årliga önskelista, detta gör jag mesta dels för mig själv. För att få lite ordning i min förvirrade skalle men även för att typ om nån släkting ringer och frågar vad jag önskar mig så kan jag snabbt klicka fram min lilla lista och se vad som står där... :)

Mina koppar som jag bloggat om så många gg förr finns nu inne på Lagerhause igen och denna gg i färgerna svart, lila och rosa 99 kr/st det finns även matchande skålar till 2 st/60 kr. Jag vill önska mig de rosa elr lila (hällst rosa).

Den fina klänningen från H&M i stl 36, 349 kr.


Jackan från H&M stl 36, 798kr


En Booerang jacka stl xs, 4.000 kr. (med pälskragen)


Ett besök till frisören för klippning och slingor, vill färga/slinga/klippa mig typ så här:
 

Väska och plånbok från H&M: 198kr resp 98 kr.

Nää nu har jag så ont i kroppen av att sitta här så nu hoppar jag i säng, får uppdatera listan senare. Kram


ätit bajskorv!

Knaprade nyss mig men bajskorv (oj, förlåt jag menar en majskolv) haha. Det va hysat gott och väldigt länge sedan jag åt en.

Men jag önskar jag haft lite cashew nötter i skåpet i stället, e sååååå sugen på nått. En choklad kaka skulle inte häller sitta fel!


Barn sko tävling!





Jag tävlar om valfria barnskor från
kennedysko från Cool Children hos Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED

tävla om 400 kr!



Jag tävlar om ett presentkort á 400:- att handla för hos FridolinaMuppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå

Kom igen och hjälp mig lite nu!!!

Kom igen nu å bli medlemmar på Gratis bio! Ni får gratis bio checkar/presentkort rakt ner i brevlådan hur enkelt som hällst. Och blir ni nu medlemmar genom mig så får ni 75 hela gratis poäng att starta med, det e inte helt fel va!?

Och när ni har samlat totalt 175 poäng så får jag en liten bonus poäng som just behövs för att jag ska få mitt efterlängtade present kort!

Så kom igen å va lite shyssta nu, så jag kan köpa något fint till mig själv till min födelsedag!

Klicka HÄR för att bli medlem nu!!

10 frågor



Måste ju va med i Miss stylish utmaning igen!

Det är nu Vecka 41, hösten har precis startat men vi har redan blivit hjärntvättade utav prat om modet inför vår/sommar 2009. Därför är det dags för lite "framtids spåningar"!

1. Vilken av höstens trender tror du blir först med att vara uttjatad?

Uggsen

2. Hur tror du att det kommer gå för kollektionen som H&M gjort tillsammans med Comme des garcons?
Flipp eller flopp?
Ingen aning..



3. Vilken vinter jacka kommer bli vinterns mest uttjatade?

????

4. Vad kommer vi klä oss i på julfesterna, nyår osv?

Väldigt uppklätt tror jag, mkt klänningar, kjolar och roliga strumpbyxor!

5. En produkt du tror kommer bli otroligt hypad i bloggvärlden inom en snar framtid?

???

6. Vilket av höstens plagg tror du kommer hänga med till vårmodet?

Cardigan e ju tidlös.

7. Vad blir vårens stora trend?
???

8. Vilken jeansmodell tror du kommer gälla till våren?

Stuprör

9. Kommer vi ta fram gladiator sandalerna igen till våren?

Jag tror inte det, men jag hoppas!

10. Vad hoppas du INTE är en kommande trend under hela din livstid?
BUFFALOS!!!


Hmmm  jag kunde ju nästan ha låtit bli att svarat känner jag eftersom jag inte hade många svar denna vecka, bättre lycka nästa gg elr vad säger ni!?


Lindex rea!



Shopoholic mamman tipsade om dessa söta tee's från Lindex rea som nu endast kostar 49,50 kr!
Inte illa pinkat! Skynda fynda! Dem får gärna hitta hem till min garderob...

Skön sång på toa

Hej

E ganska slut efter dagen...har ont i ryggen och skulle nog kunna somna om jag tillät mig själv att vila huvudet för en sek.
Håller för övrigt på att lägga Tilda, men nu skulle hon upp å gå på toa, där inne sitter hon å sjunger för fulla muggar just nu. Så jag ska väll avbryta skön sången och slänga henne i säng.

Kram

Laptop, svaren på mina problem...???

God morgon på er!

Idag e jag på glatt humör och uppe med tuppen!

E lite smått irriterad på mig själv för att jag aldrig riktigt hinner blogga så som jag skulle vilja, det blir bara snabba inlägg, flyktigt skrivet i all hast lixom.

På nått konstigt sätt så tror jag att mitt bloggande skulle bli mkt bättre om jag fick en lap top i födelsedags present haha, vad tror ni skulle jag ha mer tid då? :)



tävla här!!



Jag tävlar om ett presentkort värt 150:-
hos
Pirajja i Nikitas blogg
Var med och tävla du också!
Tävlingen avslutas 21oktober

Flamenco

Hej på er!

Här e det fullt ös! Salsan sprudlar ur högtalarn och alla e klädda i sina flamenco dräkter. ( a nästan iaf haha)
Vi ska nämligen ha spansk afton här hemma med tacos, salsa och corona för oss vuxna och mer till barnen.
Och när kidzen somnat så ska vi nog spela nått roligt spel och bara mysa.. :)
Det ska bli riktigt trevligt faktiskt!


Sollentuna C får tummen ner...

Halloj

Har vart iväg med min mann och wille och kikat in sollentuna C vilket bara var rörigt, va som att vandra i en laburint, men det blir nog bra när ombyggnationen e klar.

Vi drog vidare till en galleria som e klar nämligen Kista.
Där käkade vi lunch, jag käkade på Italian grill en super god taldrik med lax som jag kan rekomendera. Sen syndade jag med ett glas fanta :(

Hittade en present till syster sonen min oxå.

Snart stressar familjen vidare för att hämta Tilda och hon ska få bjuda på lite familje fika på dagis.

Tävla om Tritoni



Tävla om en Triwa Bambini-klockan från [TRITONI.com]
Avslutas 22 oktober. Tävlingen hittar du hos [TUMADRE]

Fotografering igen...

God morgon på er...

Ush vilket trist väder vi har idag...pga av regnet så blev det en något kortare promenad i morse.

Fotograferingen på öppna förskolan gick hyfsat hoppas att det blev någon bra bild. MAn kan redna nästa vecka gå ner och hämta sin prov karta med bilder, så det ska bli kul.

Igår efter dagis så gick vi väg med veronica och barnen och fotade lite bland höstlöven så en del bra kort blev det!


Jäs bröd jäs...

Nu har jag äntligen fått båda barnen att sova, kan va bra med pigga barn på bilden haha, håller även på å bakar bröd som jag tänkte att vi skulle äta till lunch innan vi går så barnen e både mätta glada och pigga på bilden, men nu e jag osäker på om jag hinner få dem klara...

*hoppas*


Syskon Fotografering idag!

Idag e vi hemma och myser. Tilda e ledig idag för  vid 1 tiden ska vi till öppna förskolan och ta syskon bilder :)
Jag hoppas det blir bra bilder i år så man kanske kan beställa några, det kan ju bli bra jul klappar oxå.

Så igår va jag och william iväg och hittade lite fina matchande kläder till barnen som de skulle ha på fotograferingen.
Så ungefär så här kommer de se ut:



Lite syskon kärlek under kläd provningen, möjligtvis lite hårdhänt :)


Tilda kommer att vara fin i håret med fina nya rosett hårspännen!
 

Och William e lika tuff som vanligt, fast änn han inte har några rosett hårspännen ;)

Jag vill bli med barn!

Guuuuuuuuuuud vad jag saknar en bebis!

Jag vill så gärna ha en till liten bebis...


Ny tävling!!


Tävla hos [TUMADRE]
om ett presentkort värde 300:- hos [CoolChildren]!

Ni glömmer väll inte att käka massa bullar idag!?

God morgon på er...

Idag glömmer ni väll inte bort att det är kanelbullens dag!? Elr hur!?
Det gör inte vi iaf, vi ska baka bullar för fulla muggar och bjuda till min mamma och syster med barn som kommer vid lunch tid. Det blir riktigt trevligt.

Och ikväll ska jag svänga förbi hos Iluna som har fyll år men som vi ska fira ikväll med taco middag och singstar. Där efter ska alla brudarna gå ut, men jag tror nog att jag hoppar det och åker hem.

Kram på er så länge!


Efterlyst!

Ush, jag kollade nyss på Efterlyst, och jag blev lika rädd som jag blir varje gg jag ser det programmet. Jag behöver bara se Hasse Aro så får jag mardrömmar haha.


Nä men jag brukar typ aldrig kolla på det eftersom jag blir så rädd och har svårt att sova osv och eftersom jag e ensam nästan varje natt så känns det inte så skönt om jag ska ligga skräckslagen i sängen hela natten.


Tycker det e så hemskt med all misshandel och mords brott osv som sker nu för tiden, det blir verkligen bara värre och värre. Och saker som att man tänker att om jag blir överfallen elr misshandlad osv bland folk så e det lungt, för då får jaghjälp. Men så e det ju verkligen inte! Det e inte en jävel som hjälper dig fast änn du ligger ensam på marken och blir sparkad på och det finns en massa människor runt omkring! Det e sååååå sjukt!

Bara tanken på hur våldet kommer att ha blivit ännu råare och hårdare tills mina egna barn växt upp gör mig riktigt mörkrädd!

Tävling!!



Tävling hos [ TUMADRE ]
Sponsrad av [
STOCKIDDO ]
Coola streetkläder tuffa barn!

RSS 2.0