Pizza hut

Idag va jag, sony och william på outlet och käkade lunch på pizza huts buffe, det var gott. Man smällde i sig några pizza slices vill jag lova.

image1061

Tävling...

håller på å klurar på en tävling så håll utkik...

Första bilderna på Nicole Richies dotter!

Här e första bilden (tror jag) på Nicole Richies lilla dotter Harlow. Och jag måste säga att hon e gudomligt söt!

image1060

Angelina har tvillingar i magen

Brad Pitt har gått ut och sagt till vänner att Angelina och han väntar tvillingar. Förlossningen ska ske i Frankrike för att hedra Angelinas bortgångna moder...

image1059

Tvättar

hej hej, lämnade wille hemma med pappa i morse och tog en promenix med tilda till dagis. Nu håller jag på å tvättar i tvättstugan å wille sover, idag blir det nog bara till att va hemma tror jag.

Fullt upp idag

Hej hej, e helt slut, har vart igång hela dagen...

Va på playdate efter dagis och det var jätte trevligt, kom hem efter 5 tiden å då va det bara å göra en snabb middag, titta på bolibompa å sen lägga barnen.

jag går nog och lägger mig tidigt ikväll...

Dumpad i kista

Idag drog jag iväg till kista för att träffa Iluna. Vi gick runt i ca 30 min sen va de dax å mata barnen. När vi satt där å  matade dem så ringde de från emilios dagis å sa att iluna var tvungen att hämta honom. så jag blev dumpad och fick äta min lunch själv och sen gick jag runt i affärer en stund och köpte denna mössa till william

image1058

Nää nu får jag inte blogga mer för William, ska gå å köpa fika bröd innan jag går å hämtar tilda för idag har vi en playdate med tvilling flickorna på dagis som bor på gården brevid oss, så vi ska hem till dem å leka, det blir trevligt.

Vi hörs sen...

Cruz breakar på Spice Girls sista show

Victoria Beckhams son Cruz breakar på Spice Girls sista show. Sååå sött!

Nu jävlar blir det åka av

Va nyss nere och prov satt vår nya bil, den va jätte fin är väldigt nöjd *weeee*

Nu jävlar blir det bil semester i sommar :P

Ny bil

Min kille ringde mig nyss å sa att han köpt vår nya bil och är på väg hem med den, kul kul.

spyr på alla bilar

hej har vart å käka lunch med min sambo och wille, nu letar vi bil för fullt  men jag spyr snart på alla bilar...

att det ska va så svårt, e skit trött.

Telefon försäljare

Jag e så jävla svag för alla dessa telefon försäljare de kan typ packa på mig vad som hällst. Känner mig så taskig och kan inte vara hård å säga nej ( haha jävla mes jag vet!) Min sambo försöker lära mig att va hård å bara slänga på luren, men jag har svårt för det. Brukar sitta och lyssna och låta dem mala på om sina erbjudanden men då tar min sambo telefonen från mig å sägerr : Hon e inte intresserad, å så slänger han bara på luren haha.

Men nu tror jag faktiskt jag gick med på ett ganska bra erbjudande iaf.. :P

Har tidigare prenumererat på tidningen Glamour men sa upp den sen för att jag inte tyckte den va så bra, men nu skulle jag få 3 nr av tidningen och en mascara från aco för 80 kr, inte en krona mer och jag band inte upp mig på något. Så det tog jag, tycker det va ganska bra, vad tycker ni??

image1057

Hahaha Sundsvall

kan bli så jävla sur och irriterad på mig själv ibland!!

Varför kan jag inte bara säga som det är? Varför vara feg och ljuga??

Antar att det fortfarande e såå svårt för mig att fatta och att prata om överhuvudtaget så då är det lättare att hitta på nån vit lögn för att slippa alla jobbiga frågor, jag har ändå inga bra svar på dem...

Alla sover...

Diana gick nyss och nu har barnen somnat, det har min man oxå gjort förresten haha, han e ledig idag men e helt slut efer att ha vart vaken hela dagen...

Det va jätte trevligt och träffa diana igen, vi käkade thai mat, busade med barnen och bara pratade strunt.

öppna förskolan

Hej hej, har vart med en från min mamma grupp på öppna förskolan nu på förmiddagen, det var trevligt.

William tyckte det var jätte roligt, han låg på golvet å rullade runt som en tok, folk fick väja på sig hela tiden för att han kom rullandes haha, har aldrig sett honom rulla så mkt. Han var på riktigt glatt humör idag. Sen fick han sån här gröt på burk som han älskar och käkade upp mer än halva burken *wee* haha, kul å veta att han gillar nått iaf.

De hade även majs krokar som barnen fick smaka på å han ääääälskade dem, blev tokig när dem tog slut å skrek tills han fick en ny i sin hand haha så det  var populärt, tyvärr har jag inga hemma, men köpte hem smörgås rån så får se om det kan duga.

I eftermiddag kommer min kära vän Diana på besök, hon ringde nyss och sa att hon va i stockholm och tänkte titta förbi, då blev jag glad kul kul!

Puss å kram vi syns på stan!

God natt på er sverige

Hoppar i säng nu, har världen huvudvärk å e helt slut.

God natt på er sverige

Huset fullt

Min syrra ringde från ingenstans idag och sa att hon och hennes barn skulle komma över, vilket var en jätte trevlig överaskning.

Så jag har haft huset fullt hela dagen, jag och Sony smet iväg utan barn och storhandlade lie oxå och så käkade vi middag ihop innan de drog hem vid typ  6 tiden.

Just det, tvättat har jag gjort idag oxå.

Nu e jag aningen trött...

(Tack syrran förr en trevlig dag, love u!! )

Det känns tungt nu

image1056


Livet känns verkligen tungt just nu...

Solskens promenad

God morgon.

Va å lämnade tilda och sen gick jag en lång promenad (50 min) i solen, det va såå härlig.

Jag får värkligen tänka när jag e ute å går, fast  jag kommer tråkigt nog aldrig fram till så mkt, går mest runt å grubblar bara.

Idag har jag tvätt tid oxå å så ska jag ringa lite samtal vid 11 tiden tänkte jag...

Wille har fått sin morgon gröt oxå men jag blir så irriterad för han typ fräser ut varje tugga han får i mun och allt hamnar på mig..så jag har gröt över alla kläder å armar å ansikte de e inge kul :(

image1055

Im off 2 bed

Nää nu värker min rygg och mina ögonlock börjar bli tyngre och tyngre...so I guess Im off 2 bed.image1054

Dagens bild

image1053


Jessica simpson

Angelinas baby bump

image1052

Äntligen får man se Angelinas baby bump, undra om det e två som ligger där i??

Barnkläder säljes

image1050

image1051

Säljer lite barn kläder igen. Detta paket är på 38 plagg och allt är i strlk 74. Hör av er om ni e intresserade.

Älska Brat Björn

Måste slänga in en favorit i repris igen..haha han e så jävla skön.

Födelsedag idag igen

hallå hej, idag har jag haft fullt upp.
Min familj kom för att fira min sambos födelsedag idag, så vi har fikat, ätit lite tårta och barnen har lekt. Jag hjälpte även min syrra att beställa en likadan vagn som jag har (en syskonvagn från Phil&teds) det blev en grå.

image1049

jumper, bra film

hej hej, vi fick barnvakt iaf och kom nyss hem. Barnen sover och vi e glada efter att ha sett Jumper, en riktigt bra film. Det va ju inte fy skam att socker söta rachel bilson va med. En film jag rekomenderar. Mkt action men ändå med en skvätt kärlek å romantik så en perfekt film att se ihop med sin kille, ni båda får ut nått av det ;)
image1048

Hon e bara fööör snygg

Hayden Penettiere
image1047

Dagens bild

image1046


Kör en favorit i repris på den här bilden, för jag tycker verkligen den e sååå härlig. Vet inte varför men det utstrålar så mkt kärlek och den e så vacker på nått sätt.

Kan ni sätta nån bättre förklaring på bilden??

Himlens hjärta

Den här filmen vill jag se, den har premiär nästa vecka. Såg några av skådisarna på nyhetsmorgon då de pratade om den, jag tckte skådespeleriet va fenomenalt och jag blev verkligen så berörd att jag satt med tårar i ögonen. Grymt bra skådespelare bla Persbrandt och en stor känsla av teater på det sättet som filmen var inspelad, lite anorlunda. Filmen spelades in på endast 3 veckor oxå vilket e en väldigt kort tid. Själv e jag ganska skeptisk till svensk film förrutm typ beck som jag älskar men det här värkade bra, jag ska se den!

Himlens hjärta

När vi möter Lars och Susanna har paret varit gifta i tjugo år. De älskar varandra högt och har tillsammans skapat en trygg och lycklig tillvaro med välbetalda jobb, ett stort hus, varsin bil och en dotter som snart flyttar hemifrån.
Lika lyckligt och komfortabelt har livet utvecklat sig för Susannas bästa väninna Ann och hennes man Ulf, som också de kan se fram emot att snart få fira sin tjugo åriga bröllopsdag.
Under en av deras parmiddagar berättar Susanna en historia om en kollega som varit otrogen. Historien om dennes otrohet framprovocerar reaktioner som ger upphov till en våldsam äktenskaplig uppgörelse mellan de båda paren.


Bio??

God morgon på er.

Idag skulle vi till svärmor och fira sambons födelsedag men de e sjuka så det blir nog inget med det. Lite trist för de skulle även va barnvakt så jag å sambon kunde gå på bio ikväll..får se om vi kommer på nån lösning.

Min Drömklänning

Iluna har fått mig sugen på bröllop nu. Men jag står fast vid att jag ska gifta mig på vår 10års dag. Men drömma går ju alltid. De här är min klänning för tillfället, det e ju ett tag kvar så man kanske hinner ändra sig.

image1044 image1045

Vad tycks? Men ist för fjäder skiten hon har i huvet så vill jag ha typ två vita liljoer elr nåt. Blommor i håret vill jag ha iaf å kanske en tiara...

Grattis J.lo och marc

image1043

Nu får vi äntligen gratulera j.lo och marc till sina tvillingar. De fick idag fredag kl 12:12 en flicka och kl 12:23 en pojke.

Så gratulerar!!

Titta här och skratta



Haha skit rolig juh!

Halleluja

Pust å stön säger jag bara...

Har precis fått tst på wille som bara har gall skrikigt igen utan stop...men nu äntligen blev han tyst och förhoppningsvis har han somnat.

HALLELUJA!!!

promenixa

nää nu vaknade wille, om man ska ta å röra på fläsket å gå ut å promenixa i solen lite nu då.

kram

Versace

image1040

image1041

image1042

Det e såå jävla snyggt! kolla in materialen, färgerna åå vill ha, vill ha, vill ha. Älskar klänningarna på bild 1 och 3.

djungelns konung vill ge kärlek

Djur är ganska lika oss människor iaf, de behöver lite kärlek de med. kolla in det här. sooo cute!

Nån som kan vara snäll och hjälpa mig??

E det nån som kan hjälpa mig med hur jag gör en vatten stämpel av något slag på mina bilder??

Har försökt själv på paint men texten blir för liten å jag e så jäkla dålig på sånt här, nån snäll och duktig som vill hjälpa mig???

Inget solsken för mig

Tänkte ta en lång promenad i det soliga vädret efter ja lämnat tilda på dagis, men det ville inte william alls göra. han bara gall skrek och ville inte sitta, ligga, elr sova i vagnen inte ville han ha välling häller. så det va bara att gå raka vägen hem. här hemma fortsatte han å skrika ett tag, men nu har jag gungat honom i barnens "hängmatta" så han somnade..

synd, jag ville inte sitta inne när dett e så soligt och fint, men jag kanske hinner ut i solen lite senare idag när han vaknat och förhoppningsvis e på bättre humör.

image1039
Tilda i hängmattan när hon va liten

spela lite...

nää nu ska jag spela lite innan jag hoppar i säng

kramiz

Bebis skratt

Lägger upp en film på wille oxå så det blir rättvist haha. här e ett film klipp på ett av hans första "riktiga" skratt. E inte bebis skratt något av det underbaraste som finns? Kan man låta bli att le??


Tilda lär sig gå

Hittade det här gammla film klippet på när tilda var liten och höll på att lära sig gå, så gulligt. Kan inte fatta att det e samma lilla tjej lixom. Får nästan en liten tår i ögon vrån när jag tittar på den.

Jag filmade den till tildas pappa så han skulle få se vad hon lärt sig. Men ni får ursäkta min hemska, irriterande och gälla röst i filmen, men jag bjuder på det. Det måste man göra ibland, bjuda på sig själv :P

it's a boy

Har glömt att berätta att min kära storesyster väntar tillökning oxå! Det ska bli sååå kul. Idag va de på ultraljud och fick veta att de väntar sin tredje son *grattis*. Det kommer bli nästa lika liten ålders skillnad mellan Elias och lillebrorsan som det e mellan Tilda och William, super kul för alla kusinerna juh. Så i slutet av juli blir jag moster igen.

image1038

Lika som bär elr??

e mina kidz lika elr e de lika??


William 6 mån
image1036

Tilda ca 5-6 mån
image1037

Picasso har flyttat in

Förrästen har jag glömt att berätta att självaste Picasso har flyttat hem till oss (Tilda med bläckpenna)

image1035

Grattis älskling

god kväll på er..jag skulle ju ta det lungt i dag men det gick väll så där. Fick ett cp ryck och drog iväg till vällingby vid halv 1 tiden typ för att leta efter en lite present till Sony från barnen. Det blev en blombukett och boken El choco, två kanelbullar med ljus i och en vacker "ja må han leva" sång av mig och Tilda. Elr som tilda sjunger "må han leva,må han leva....va bra va bra va bra" haha hon sjunge må han leva 150 gg och sen skriker hon va bra istället för hurra och snabbt så blåser hon ut ljusen som va menade för födelsedags barnet haha såå söt.

image1033

image1034

william 6 mån

image1032

Det e inte bara pappa som fyller år idag, William  blir nämligen 6 mån idag.
Grattis mammas stora kille!

Britney e gravid igen!!

Det e iaf vad ryktena säger just nu.
På denna bild ser ju magen väldigt stor och rund ut..vad tycker ni??

image1031

Grattis älskling!!

Måste bara säga ett stort stort grattis till min älskade sambo som idag blir 23 år!!

image1030
GRATTIS ÄLSKLING!!!

i-lands problem för Alba

Ok, nyss har vi ju hört att J.lo ska ha tvillingar men nu går även ryktet hett om att Jessica alba oxå väntar tillökning dubbelt upp. En vän till paret ska ha försagt sig om att "nu när paret väntar tvillingar så har deras värld blivit kaos eftersom de har börjat på en barnkammare men måste nu börja om från början å göra två" elr nått liknande. Vadå i-lands problem haha.

image1029

Tori Spelling

Nån som oxå fastnade på linsen igår den 20:e feb va Tori spelling som va ute å fyllde på kylen. Hon väntar ju sin andra och här kunde man tydligt se hennes växande mage, kul!

image1028

J.lo väldigt gravid

Jag trodde att hon borde ha fött redan men tydligen inte. Nu har hon iaf checkat in på sjukhuset så vi får se när de omtalade tvillingarna tittar ut.

image1027

Den här bilden togs igår den 20:e feb då hon checkade in.

Check out the BOOBS !!!



Christina Aguilera på Ellen degeneres show bara 1 mån efter födseln av hennes lille som Max Liron.
Jag gillar verkligen Christina, hon e sjukt söt och hennes röst e grym!

Men vad som e ännu grymmare är hennes BOOBS! Wow ! Tänk om man hade sånna :)

sjuukt trött

jag e så sjukt trött. va nyss inne hos mannen och försökte sova lite med honom men jag kunde inte somna..helt sjukt!

image1026

Tävling

image1025
Jag är med och tävlar i Ellis blogg. Va med du med :)

natt vak

god morgon på er...elr god och gd, jag e helt slut efter en riktigt jobbig natt med barnen. William har vaknat till och från hela natten och bara gall skrikigt non stop hur länge som hälls. Inget jag gjorde kunde få tyst på honom, så jag har vart uppe och gått runt med honom nästan hela natten + att Tilda vaknat flera gg och kommit in till oss och skrikigt (när jag äntligen fått tyst på William) så han vaknar igen och hon har vart jätte kinkig i natt. Så båda har bara skrikigt om varandra så jag har sprungit från rum till rum och mitt tålamod har varit på bristnings gränsen (ok jag erkänner det brast några gg om).

Det e så jävla jobbigt på nätterna när man själv e helt slut å så ska man orka va snäll och ha tålamod med båda barnen, näää det e fan inte det lättaste.

Så idag skiter jag i allt å tänker bara sitta vid datan å slappa elr sova och bara ta det lungt...(i den mån det går) har ju fortfaranade Wille att ta hand om och Tilda ska ju typ hämtas snart (känns så iaf)

Hoppas ni har sovit gott iaf...

image1024

Vika tvätt

Halloj, va på bvc och det gick bra. Han utvecklas som han ska och vikt kurvan e på väg uppåt så det e skönt. Nu har jag suttit och spelat franför datan alldeles för länge så nu blir det till att vika tvätt och sen hämta Tilda.

Puss å kram vi syns på stan

bvc om en kvart

slänger bara in ett snabb inlägg så ni vet att jag lever..

ska va på bvc med wille om en kvart så det e dax å röra på sig.

Kram

Miss Winehuse rockar

Så skön röst asså, minns när min sambo hittade hennes skiva långt innan den km ut å blev populär här i sverige och han va helt fast, vi lyssnade på den om och om igen här hemma 24/7 typ Men gillar att höra en sån här akustisk version, det blir så mkt mer äkta på nått sätt.

ut i solen med er!

Har sprungit i tvätt stugan och suttit och spelat, har även lyckats klämma i mig lite rester till lunch, men nu ska jag vika lite tvätt å städa lite här hemma innan det e dax att hämta tilda.

Gå ut i solen med er, det e ju sååå härligt väder!!

Kram

image1023

Mannen säger god natt

Eftersom min kille jobbar natt så säger han god natt nu...

image1022

Tack Sandy!!

Som ni ser så har jag fått lite ny design här inne på bloggen ( hope u like it! ).

Jag va nämligen med i en tävling på SandysPlace där man kunde vinna en header och tur som jag har så vann jag *glad* och som ni ser så e resultatet jätte fint.

Så ett stort tack till Sandy!!!

image1021

vinn du med! klicka bara här..

gå in här och bli medlem på gratis bio du med. Så kan du samla poäng precis som jag gör och få present checkar i butiker elr bio biljetter. Det e super enkelt, klicka bara på länken jag gjort så hamnar du rätt!

image1018

Kalas nr 2

Och igår hade vi ju kalas här hemma med lite gäster oxå.

Först bjöd vi på lite mat.
 
Sen blev det lite present öppning, hon fick bla en cykel av moster och kusinerna och en snygg keps av Emilio och Enzo.

  

Sen blev det tårta
 

Sen blev det en massa lek...
    

Och en liten fika paus då och då..

  

Sen åkte min familj och Tildas kusiner hem och kvar blev enzo och Emilio, som vi gick ut på gården med å lekte hela efter middagen.

   

Ja 2 riktigt roliga dagar har hon nog haft min lilla tjej (som nu blivit stor hihi). Och ännu e hon inte färdig firad, hon ska bli firad på dagis, hos farmor, och av farbror oxå. Hahah hon kommer tro att man firar födelsedagar i typ 1 vecka :P

Tildas födelsedag på junibacken!

Tänkte uppdatera lite från Tildas födelsedag.
På morgonen vid typ 6 tiden väcktes hon av att mamma, pappa och Wille kom in med tårta och paket och sjöng för henne.

  
I paketet fanns en damsugare som självklart var tvungen att användas ett tag innan vi åkte iväg.
 
 Där efter bar det av till junibacken.
Där vi började med att se en karlsson på taket föreställning och leka hos karlsson.
  
    

Sen gick vi vidare och såg en pippi föreställning, men Tilda tröttnade och vi gick vidare till restaurangen och åt lite pippis pankakor och karlssons köttbullar, det va jätte gott. Det tyckte speciellt tilda som nästan åt mer pankakor än vad jag gjorde.

  

Sen lektes det en massa och självklart åkte vi det berömda sago tåget som faktiskt va jätte fint gjort.
   

En lyckad dag helt enkelt!


material girls

hej hej orkar inteskriva så mkt idag..ska kolla på material girls elr vad den nu heterm å sen tänker jag somna tidigt e helt slut. kram på er.

sitter a väntar på att min kära sambo ska bestämma sig för vilken%

0_1.jpg
sitter a väntar på att min kära sambo ska bestämma sig för vilken film vi ska se, men snart tror jag att jag sommar lika sött som wille gjort på denna bild. Kram på er.

sitter i bilen på väg hem från Junibacken. Där har vi haft en j%

0_1.jpg
sitter i bilen på väg hem från Junibacken. Där har vi haft en jätte mysig dag, och Tilda har haft super skoj. Hon e jätte stolt över sin fjärils målning i ansiktet hi hi min sötnos.

Tilda

image974
nyfödd

image975
2-3 mån

image976

4-5 mån

image977

6-7 mån

image978

8-9 mån

image979

1 års dagen

image980

nästan 2 år....

Junibacken imorn

Iaf, det jag skulle säga var att imorgon kommer vi sjunga för henne på morgonen och hon får ett paket (en damsugare) och sen kommer min mamma att komma och ta William så Tilda för hela dagen för sig själv med mamma och pappa (vilket kan va lite lyx för en 2 åring med en krävande lillebror på 6 mån) å så drar vi tre musketörer iväg till Junibacken för en hel dag. Jag tror det blir toppen roligt för henne och oss. Och på söndag kommer lite släkt och vänner å smaskar tårta, det blir nog jätte bra :)

image973

Så imorgon kommer jag nog inte skriva så mkt, kanske inte på söndag heller men jag lovar att uppdatera sen när jag har tid med en massa bilder (eftersom i hittat vår kamera igen)


Guuuud va det går snabbt

I morgon fyller min lilla tjej 2 år!! WOW va tiden har gått fort! Jag kan verkligen inte fatta att det har gått 2 år sen jag födde min lilla tjej! Det e heeelt sjukt juh!

image971

Tilda nyfödd

image972

Tilda idag 2 år!

orka

hellu hej..orkar inte riktigt skriva just nu...

Dagens bild

image970

Micha Barton

vinn webbcamera

image969

klart man vill va med och vinna en webbcamera. klicka här för att vara med!

Nelly gravid

Nelly furtado har gått å blivit blond och tydligen gravid oxå...appan sägs vara en Demo Castellon, vem det nu e? Så nu får vi vänta å se om ryktena stämmer, om det börjar bli nån mage snart.

image968

storhandlat

hej hej, imorse va vi tidigt och handlade lite mat, skönt å åka iväg till stormarknaden när de typ va öde där.

God natt på er

nää jag ska nog ta å dyka i säng mår lite illa :(

God natt på er!

image967

Va fan har hänt på himmlen

ska väcka Tilda och börja med middagen.

OJ! Tittar ut å ser att det typ snöar...skum färg på himmlen e det oxå hahaha

dagens bild

image966

Måste säga att jag tycker att Kate Hudson e en av Hollywoods sötase och vackraste personer. Hon e söt som socker elr??

BAchelor update

Minns ni detta bachelor par? Trista och Ryan Sutter, de minns jag att jag brukade kolla på, och man tror ju aldrig att det ska hålla men dessa har nu tydligen fått en liten son ihop han har fått namnet max. KUL!

image965

J.los tvillingar anländer idag

Idag, Alla hjärtans dag e det sakt att J.lo ska ha sina tvillingar, så nu får vi vänta å se om de har lust å komma ut. Fast de kanske har planerat snitt som de flesta andra kändisar brukar ha, jag vet inte....

Men det sägs iaf att de ska heta Anna Maria och Marc Ruiz .

image964

Första bilderna på Christina Aguileras son

image962

image963
Aguilera presenterar sin lille son max.

JAmie Lynn spears

image961

Jamie Lynn ochhennes pojkvän Casey Aldridge sågs springa lite ärenden i Kentwood Louisiana. Jamie e gravid i 5:e mån och ska få barn i juni.

Alla hjärtans dag i dag-det skiter jag i!

Ja idag e det då 14 februari-Alla hjärtans dag. Jag brukar alltid fira alla dessa små dagar på året som går att fira, men i år skiter jag i den här dagen. Får se om jag blir uppvaktad (tvekar på det, han har nog glömt att det e alla hjärtans dag idag) .

image960

Vad tänker ni göra? Ska ni fira alla hjärtans dag i dag??

cirque du soleil

image959

God moron, jag tänkte göra ett snabbt litet inlägg här innan barnen och mannen min kommer hem. Igår fick min sambo sin tidiga födelsedags present det var 2 biljetter till Delirium - Cirque du Soleil på globen. Så farmor va barnvakt i natt och jag och sambon va på cirkus :) Det var faktiskt himmla bra, en annrlunda upplevelse helt enkelt.
Där efter åkte vi hem och myste, delade på några flaskor vin och hadde riktit kul. ;)

För er som inte riktit vet vad cirque du soleil är för nått så ta en titt på videon här.

Min kamera överlevde

hej hej, slänger in ett litet inlägg här medans barnen för tillfället e nöjda.

Dagen har gått snabbt för att man harhaft trevligt, Iluna och Enzo kom hit på förmiddagen ch vi käkade lunch ute ihop och sen vips va det dax för henne att åka och hämta emilio igen, men trevligt va det trotts att tiden gick så himmla snabbt.

Och gissa vad!? Hon hade med sig min kamera som hon hittat ute i nån buske hos sig, och den funkar alldeles utmärkt trots att den legat ute i snö å minus grader.. *glad*

Tidig födelsedag

själv fick jag lite sovmoron av min sambo imorse (tack, tack) och om en stund ska nog jag och kidzen dra ner till centrum å handla lite, ska nog "fira" sambons födelsedag lite tidigt tänkte jag...

Sovning osv..

Hej på er!

Tilda var så extas över att få gå  å lägga sig i sin nya säng i går kväll hihi (så söt) och det gick väll sådär...hon knallade upp å knackade på dörren några gg, både på kvällen och natten men det får ja väll ta det är nog över om några dagar.
Det jobbigaste e nu att båda barnen vaknat 2 dgr i rad nu vid 4 halv 5 tiden och vart klarvakna å vill gå upp (vilket inte jag alls har nån lust med) så man känner sig lite sliten.

Tildas natt flaska har jag nästan fått bort nu iaf, det rör sig frammåt *skönt*.

Hon e fortfarande hemma från dagis eftersom hon e lite snorig, hostig och hängig.

Ännu en tävling

Gå in här och tävla ni med! Super sött armband *hoppas jag vinner*

image956

tävling

image955

Allt detta kan bli ditt om du e med och tävlar här, precis som jag e .

Växa säng

Hej hej, mår fortfarande sådär...Inte helt frisk ännu :(

Håller på å filar på sambons present, tyvärr vågar jag inte säga här vad det e för nått ifall han skulle läsa så jag får uppdatera senare om det.

Mamma och syrrans man var här tidigare idag med Tildas växa säng som hon fått i födelsedags present.

image954
Så får se när min sambo orkar sig på å skruva ihop den osv....själv e jag för sjuk för att änns orka tänka tanken.
Nu sover barna (Tilda e hemma från dagis för hon e lite krasslig hon me) så jag passar på å surfa lite fast jag e vrålhungrig. Men jag kan käka när dem vaknat, då ska ja städa lite oxå om orken finns kvar.

Puss i ljumsken

God natt min skatt

Nu ska jag sluta proppa i mig godis och faktsikt gå å lägga mig.

God natt på er!

image953

KOmmentera mera!

Nä nu måste jag fan skälla lite på er! Nu har ni blivit riktigt dåliga på å kommentera igen. Aja baja då blir jag ledsen..kom igen nu give me some feed back god damn it!

Mobil bloggning?

whoho..det funkade med mobil inlägget för en gg skull..men texten blev lite cp bara, fattar inte hur jag ska göra för att få separat rubrik och inläggs text. Nån som vet??

Provar att slänga upp ett livet inlägg genom mobilen, men har misslyckat

0_1.jpg
Provar att slänga upp ett livet inlägg genom mobilen, men har misslyckats de senaste gg.

dax å knapra piller

nää nu börjar mina njurar värka igen daxå knapra piller å in i dimman.

vi hörs när vi hörs..

Hej hopp gummi-snopp

image951


Hej hopp gummi-snopp!


Sorry att jag typ inte har skrivit på hela helgen...efter vi va på bio (ja, den var faktiskt ganska bra, en typisk tjej film så sambon va väll inte lika entusiastisk som jag va) så mådde jag inte så bra. Fick frossa, så vi åkte hem och gick å la oss, under natten frös jag som fan (hade säkert riktigt hör feber) på morgonen mådde jag lite bättre men testade att ta tempen å då låg den på 39 graders feber (och då kände jag mig hyfsat pigg lixom!) hade ont när jag pissade (som jag haft ett tag nu, dumma mig!) och hade skit ont i mina njurar så jag ringde å fick tid till vårdcentralen som konstaterade att jag hade en hög urinvägsinfektion så nu går jag på pencillin i 10 dgr och idag e första dagen som jag mår hyfsat bra...

Så så kul har jag haft det i helgen, ad har ni själva gjort??

p.s i love u

hej hej, idag har syrran och hennes minsta vart här, de åkte nyss så vi har haft huset fullt med ungar. Tilda hämtade vi tidigare på dagis oxå så hon hann träffa kussen.

I eftermiddag ska vi dumpa kidzen hos farmor och jag å min sambo ska dra iväg på bio. P.s I love you heter den nån förhandsvisning så de blir kul. Barnvakt har vi hela natten så vi får se vart kvällen bär oss...kramar på er

Inne igen

sådär då va man inne från rusket igen då..

Nu blir det lite Erykah Badu ur högtalarna och lite tvätt vikning (känns som man inte gör annat haha)

Hooked on tetris

nää en riktigt trist dag har det vart idag....snart ska jag hämta hem min gull unge och då blir det full rulle här hemma. Ska laga mat (kokt potatis, köttbullar, lingonsylt och brunsås tänkte jag) och vika tvätt och underhålla två kidz fram till 7 :)

Fan jag e felt torsk på tetris haha...(dork) sitter å spelar på min mobil hela tiden :P

image950

dagens bild

Ögon godis till er alla idag, Ljungan!

image949

Puss i ljumsken på honom, yff blir nästan våt i trosan bara av att titta ... :P

Min nya favvo tv kväll

Jag tror tisdagar kommer bli min nya tv dag.
Igår blev det riktigt kanal 5 marathon, program efter program avbytte varann.

19:00 Unga mödrar
19:30 Vänner
20:00 Gossip Girl
21:00 I huvudet på Gynning
22:00 rules of engedement
22:30 Brothers & Sisters


Sååå skönt täcke

Azzå senaste tiden har jag vart skit trött, har typ gått å lagt mig vid 8-9 tiden varje kväll och verkligen sovit som en stock.

SEn har jag världens skönaste täcke nu oxå i typ flannel så jag kan sitta å bara längta efter att få krypa ner under de...haha

Ska nog göra det snart hihi

Barn kalas elr ej?

Hmmm Tilda fyller ju 2 år nästa lördag, sitter för fullt å funderar på om jag ska ha ett barn kalas elr bara köra släkt och några vänner.

När hon fyllde 1 år blev det så fel, då hade jag bjudit massa barn men de kom bara 2 för resten hade fått förhinder...vette tusan hur man ska göra.

Vad tycker ni?

Uppdatering Cult design

image948


Tänkte bara göra en liten uppdatering ang Cult desig som jag bara äääälskar.
Blev nämligen kontaktad av en av återförsäljarna här i sthlm då det blivit lite fel tele info osv..det e nu ändrat så det stämmer. Kika även in på deras hemsida; http://karlssonsarstider.se/ 

Och på tal om Cult design så va jag i Vällingby C idag juh å såg att denna butik sålde just Cult design, så de kan ju va kul å veta om man bor i närheten.

skvaller ´skvaller...

Allas vår kronprinssesa Victorias ex Daniel Collert ska tydligen ha barn med sin nuvarande flickvän Josefin....

image947

kallt kallt

usha, vilken trist dag....

å jag fryser som fan, minna fötter e is kalla å jag vill igentligen bara krypa under ett täcke och sova.

Men wille e pigg å glad han så det går inte.

Dagens låt

Mer Masayah åt folket!

Fattar inte varför inte den här killen slagit större,att man inte hört mer om hans musik osv. Själv minns jag när den här låten kom ut å jag bara blev såå kär. Minns att jagsattå lyssnade på de på repeat hela dagarna hahaha. Tycker den e skit skön.
Vad tycker ni?

Har hunnit vart effektiv redan

God förmiddag, idag har jag hunnit vara effektiv.
Åkte till vällingby och lämnade tebax ett skärp jag inte skulle ha direkt efter dagis lämningen, så nu e klockan 11:40 och jag har hunnit vart i vällingby, vart å handlat och givit wille gröt :)

Sååå vad ska man hitta på nu då??
Jäkla trist skit väder ute iaf :(

image946

drar nu

dax å hämta tildus....

c ya!

image945

Fika och promenix

Halloj, blir ett till litet snabb inlägg (verkar bli många sånna idag :P ) vaccinationen gick bra, Wille blev såklart inte så glad eftersom det gjorde ont men för övrigt gick allt bra. Därefter tittade jag in på öppna förskolan där en från min förra mamma grupp väntade på mig, vi tog en promenix å därefter en liten fika. Jätte kul å träffa henne igen, borde träffas oftare eftersomvi sitter i samma båt och bor väldigt nära varan, men tiden bara flyger iväg när man sitter här hemma och hux flux så e det dax å hämta storasyster på dagis å middag å allt som ska göras...men hon e iaf jätte gullig, jag fick en liten present till wille oxå, jätte snygg skjorta och byxor från mexx (tack tack).

Nu skriker Wille argt på mig så got 2 go

Vaccination idag

god morgon, gör ett snabbt inlägg bara. ska snart i väg med william till bvc då det e dax för vaccination. sen ska jag möta några från min gammla föräldra grupp som oxå nu fått  nya tillskott i familjen precis som jag. kanske tittar in på öppna förskolan en stund. kram på er

image944

Rutiner

image943

funderar på lite rutiner.

Om jag e hemma:
8:00 går upp och klär på oss, äter frukost.
8:45 gå till dagis
9:00 Lämna Tilda på daigs
9-10 promenad med William
10:00 Gröt till William
11-12 egen tid
12:00 lunch för mig och Wille
12:30-14 egen tid
14:00 städa
14:45 gå till dagis
15:00 hämta Tilda
15-16:30 tilda tid så mkt det går
16:30 börja med middagen
17:00 äta middag, wille får gröt elr mat.
18-19 bolibompa, jag städar och lägger fram morgondagens kläder osv.
19:00 Tilda och William hoppar i säng
Resten av kvällen e min, bara MIN! :P

Ungefär så här ser en dag ut för mig då jag bara e hemma,åker jag i väg ser den självklart annorlunda ut.
oj då nu e klockan 14, dax att städa lite här hemma innan vi drar till dagis.

Dagens bild

image942
Nicole Richie.
Alltid lika snygg!

Dagens låt

image941

JAg kanske försvinner ett tag

hej hej..idag kan jag inte gå iväg nånstans för de håller på och installerar nytt bredband här. Synd när det e så fint väder.. då sitter jag fast här hemma och kan inte gå ut. Passar då oxå på å springa i tvättstugan lite.

Så nu vet jag inte riktigt hur mitt bredband mommer att funka, men jag hoppas att det inte blir några förändringar, men om jag försvinner ett tag så vet ni varför.

Kram

Kram

Har fått mkt respons på mina tankar om bloggingen...det tackar jag för...
Funderar och funderar...

Kram på er alla goa människor där ute!

Uppdatering om mina nya blogg tankar...

ja, det e verkligen svårt. i mitt huvud e jag ganska rå i språket och det måste jag ändå censurera när jag skriver...man kan heller inte snacka typ sex å sånt fast jag själv tror att de skulle vara väldigt underhållande å läsa.
kanske provar å starta en ny anonym och ser hur det går...

Beenieman vs Ninjaman



Här har ni en skön och underhållande battle mellan mr beenieman och ninjaman.
Hahaha rätt skön faktiskt!

Har slängt in familjen i duschen

Jag tog en dusch med Tilda och sen anslöt sig hela familjen, då passade jag på att smita ut (det blev lite trångt) och klä på mig i lugn och ro...

Inga planer idag, mkt snö har det ju kommit och tilda tjatar om kurkan, kurkan (pulkan) hela morgonen så det kanske blir lite pulka åkning iaf.

Borde tvätta oxå...

vad hittar ni på denna söndag?

image940

Går i nya blogg tankar

Går i nya blogg tankar...

Känner att jag inte riktigt kan "komma ut" och vara "the true" me här i bloggen. Precis som jag befarade när jag gick ut med att jag bloggade till vänner och bekanta.

Sååå nu e frågan, ska jag keep doin' what im doin', starta en ocensurerad blogg utan bilder osv, elr ska jag helt enkelt "komma ut" i denna blog och va the real me??

Det e svårt, för jag vill verkligen kunna snacka om allt som rör sig i mitt lilla huvud men vissa ämnen kan kännas lite knasigt att skriva om när jag vet att ex familj, bekanta, svärmor osv sitter å läser.
Och nu i denna blogg har jag ju byggt upp en bild av mig själv redan som "mamman" lixom å då blir det kanske helt fel att helt plötsligt blanda in den här wack jacko tjejen i mitt huvud.

Och visst kan jag kanske köra två separata bloggar, men tror ni man orkar det, det blir väll bara ganska struligt?

Hmm jag vet fan inte...feed back tack vad tycker ni?

Dagens låt



Så jävla underbar..love love love!!!

storhandling

idag blir det nog en sväng förbi nån stormarknad å dax för månadens storhandling...

image939

Alba

Alba e ju bara föööör söt tycker jag. Och det verkar som om det faktisk e nått som växer i den där lilla magen...

image938

Rihannas nya frilla

image937

vad gillar ni Rihannas nya frilla?
Jag diggar den!

I mars ska den ploppa ut

En bild på Halle Berry som lämnar en väns hus i Hollywood Hills.Men hennes bebbe e inte redo att ploppa ut förräns i mars.

image936

Nicole Kidman med nya magen

En väntandes Nicole Kidman, med magen på stan med vänner.

image935

Michelle William talar

image934


"Please respect our need to grieve privately," Michelle said in a statement, according to the Associated Press. "My heart is broken."

She adds: "I am the mother of the most tender-hearted, high-spirited, beautiful little girl who is the spitting image of her father. All that I can cling to is his presence inside her that reveals itself every day.

"His family and I watch Matilda as she whispers to trees, hugs animals, and takes steps two at a time, and we know that he is with us still. She will be brought up in the best memories of him."


Nån som kan hjälpa mig? Snälla!?

Nån som kanva jätte gullig å hjälpa mig å fixa en vattenstämpel till mina foton, hur gör jag lixom???

Har försökt själv på paint, men lyckas inte å e skit kass på allt det här tekniska......

De kan ju börja dela på kläderna

Helt sjukt min lilla tjej som fyller 2 år denna månad har alltid vart liten och nätt. Nu har hon strlk 80-86 men igår när hon lekte så ville hon ha på sig Williams jacka och visst de fick hon ju..och tror ni inteden passar!? Haha, man kunde ana att den var aningen kort i armarna om man tittade noga, men hon skulle lätt kunna ha den på sig ute utan att de skulle se konstigt ut...och William har strk 62-68. Haha..ja han kommer nog växa om henne ganska fort.

Ännu ett hollywood par som väntar till ökning.

image933

Tori och Dean väntar tydligen ett syskon till lille Liam. Hon är i ca 3:e månaden sägs det.
Och hon som hade kämpat till sig värsta kroppen bara sju månader efter Liams födelse va hon nere på ynka 52 kg och riktigt trimmad. Under graviditeten med LIam gick hon tydligen upp 20 kg, så det e mkt att tappa på 7 mån. Jävla bitch, får en inte att känna sig sådär super snygg precis..(fast idag har jag faktiskt klämt i mig i ännu ett par gammla jeans, så det känns kul. Jag e på väg åt rätt håll iaf)

tips om bloggar nu...

Nu har jag fått blogg torka, på ER!

Nämen jag har tröttnat på rätt många bloggar som jag följt ett tag å måste hitta nya favoriter, jag gör så emellan åt byter bloggar lixom.

Så kom igen nu..tipsa mig.

glädje



den här remixen gjorde dem bra...kan inget annat än le när jag hör den. Alla gammla godingar fick de med haha får mig att minnas tebax till mina "yngre" dagar  haha. Gillade speciellt när alicia försökte sig på å kicka lite reggae, det lät inte helt fel.

glädje!

bulle i ugnen

image932

här har vi bevisen på att katie och tm bakar för fullt haha

Junior reid in my ears

Tänkte lägga upp Junior reid-higher move som dagens låt. Men hittar tyvärr inte den på nätet..så synd det enda man hittar när man söker på honom e typ 'One blood' å det e lite synd.

Så här kommer en väldigt gammal video...

Men här hemma strömmar iaf Junior reid ur mina högtalare på hösta volym...hur kan man inte bli lycklig av den här musiken?? Har såå mkt fina minnen från de här låtarna. Specielt med min älskling och låten higher move ("200 dolla" Älsklig det e allt jag säger...love u!)

Ha en underbar kväll för det ska jag ha..nu ska jag dansa vidare till köket å fixa lite krubb to tha family

klubba i skallen

Sorry att jag inte har så mkt foton å lägga upp nu för tiden, men som ni vet så har jag sumpat kameran å vet inte hur man lägger upp bilder från mobilen . Vet att de e skit trist, gillar själv att läsa bloggar med foton, det blir lite mer personligt då.. men jag tänkte att jag slänger upp en gammal bild.

Så här kan det gå när man ger en (snart) 2 åring klubba. Haha, som tur var kunde jag "slita" loss den och slapp att klippa i det lilla hår som pryder hennes huvud.

image931

Ont i ryggen efter bajs tork

Den här tiden mellan dagis hämtning och middag brukar jag försöka ägna så mkt tid som möjligt åt Tilda. Vi brukar rita, måla, lägga pussel elr kanske läsa en bok bara hon och jag (wille sover oftast). Fast idag känner jag att jag orkar inte...e helt slut, har piss ont i ryggen efter att ha stått böjd över Tilda i ca 10 min och torkat bajs efter att det skett en liten "olycka". Nää så idag sitter jag här ett tag tills det e dax å börja med middagen och då ska jag samtidigt försöka hinna plocka lite här hemma oxå. Borde fan tvätta nån maskin tvätt oxå, men det finns varken tid elr ork...

Ordning på torpet

Halluuu...
Har lämnat Tilda på dagis och wille har fått sin morgon gröt, känns som man börjar få in lite rutiner här hemma och det e skönt.

William e vaken mer och mer om dagarna, vill leka, snacka och kräver uppmärksamhet. Han e värkligen med nu. Det e kul när man märker skillnad, att de verkligen utvecklas.

Känns som om jag börjar få lite ordning på gröt ätandet oxå, iaf målet på morgonen. Det får han när vi vart å lämnat syrran på dagis och det verkar som om det börjar smaka gott för honom. Idag åt han nästan 1 dl gröt, tidigare har han bara fått i sig en halv.

Och nu har han ett tag kunnat rulla från både rygg till mage och mage till rygg.

Kul kul!

RSS 2.0