Mkt sena arbets tider

hej

idag trodde jag inte jag skulle ta mig till jobbet, trodde att det var min tur att åka på mag sjukan. Men det har gått över och nu mår jag helt ok! Idag ska jag få hem min lille älskling oxå, har verkligen saknat honom!

Tilda e riktigt dålig där hemma med feber och allt vad det nu e.
Dem ska komma och hämta mig idag iaf, så det blir skönt för igår va jag inte hemma förräns vid halv 7 typ. Och imorgon kommer jag inte komma hem förräns vid 9. Känns trist att det blir så mkt sena arbets tider, jag missar ju så mkt tid med barnen och familjen :(

Antar att det är så att vara vuxen...

Sen rast

hej

Sitter på jobbet och har en ganska sen rast. Har nyss haft 6 års kals med barnen och efter det så gick båda mina kollegor hem så jag blev kvar med alla barn, disk och utan rast. Och eftersom jag jobbar till 16.30 så kännde jag att jag va tvungen att be om hjälp för att få komma iväg en stund. Så nu har en kollega ryckt in i 30 min så jag kan pusta ut lite ;)

Helgen har vart sådär....alla är sjuka där hemma så jag har bara sprungit och passat upp på alla. Så idag tog min mamma William hem till sig och har honom där över natten. Han är nämligen friskast av dem tre bockarna bruse så de övriga två kan ligga till sängs och va sjuka utan att brorsan står och hoppar på dem.

Nä nu ska jag gå å ta en frukt, kram på er!

Fest?

hej

det va ett tag sen jag skrev av mig här, men livet rullar på, kanske lite för snabbt just nu. Veckorna bara flyger iväg och helgen likaså.

Jag lever och hoppas på fest i helgen!
Kram

Jag knallar på...

Hej  på er!

Det va ett tag sen, men jag har varken haft tid elr ork att skriva den senaste tiden. Fortfarande jobbigt på jobbet. Det känns som om jag står vid ett väg skäl i livet och vet inte vilken väg jag ska gå. Tankarna och funderingarna snurrar på i 180 och jag känner mig halv deppig och kluven. Antar att jag får avakta och ge det hela lite tid och hoppas att alla mina funderingar ger mig något svar så småningom.

Imorgon bär det av till Haninge för att fira mamsen som fyller år så jag antar att jag ska dra mig iväg och leta present här om ett tag.

Kram på er!

Faktum:Jag vantrivs!

hej, känner att jag behöver skriva av mig lite...sitter här å lyssnar på musik och försöker få mig själv att må bättre för nu mår jag skit!

Har det riktigt tufft på jobbet så jag har panik här hemma bara jag tänker på det, tårar, magknip, illamående, spännings huvudvärk ska man känna så när man går till jobbet???

Dax å byta? Agera? Göra nåntingg iaf....nu är det ett faktum iaf, jag vantrivs på mitt jobb! Frågan är bara hur jag ska lösa situationen, vad blir nästa steg och vad ska jag göra?

Hmm...ja mkt jobbiga tankar snurrar runt och ingen vettig att diskutera med mer än mig själv haha, nä men får se om jag pallrar mig iväg imorgon elr om jag blir hemma. Hur som hälls så ska jag ta ett ordentligt samtal med min chef imorgon!

40 Grader

har legat i 40 graders feber idag, fy fan va sjuk jag har vart nu sitter jag här å svettas floder! fy fan för att va så här sjuk!


Hej å hå!

sitter på jobbet som vanligt och har breake. Idag blir för övrigt en lång arbets dag för mig då jag jobbar mellan 8-19 pust! Men det e för att vi har möte mellan 16-19. Som tur är så har jag en underbar man som kommer och hämtar mig efter mötet så jag slipper åka komunalt. :)

För övrigt så känner jag att jag inte riktigt trivs här på jobbet, ska jag jobba kvar inom samma yrke så kommer jag nog i framtiden att göra nån typ av arbets förflyttning.

Ja, å sen för övrigt så e det bara en vanligt trist måndag.

Tips tack!

Förrästen, vår data kom tebax här om dagen och gissa vad??  Alla foton fanns kvar! Nu gäller det att spara dem. E det nån som vet nått bra ställe på nätet där man kan spara sina foton? Och som man sedan kan använda för att framkalla ifrån?


Good morning

Har haft sovmorgon till kl 7 idag oxå å det känns helt ok, jag e verkligen en morgon människa och inte någon kvälls människa. Som igår deckade jag på soffan vid typ åtta! ok, tom jag kan säga att det e aningen tidigt men men jag va dööö trött.

För övrigt så gick barn kalaset jätte bra, det va ett helt gäng kompisar från Tildas avdelning på dagis så hon hade skit kul och jag tyckte det var trevligt att komma ut och träffa de andra föräldrarna :)

S och wille hämtade oss efter kalaset och så åkte vi till farmor som var bortrest och så lånade vi deras badkar. Eftersom vi inte har något eget så kan man verkligen sakna att bada, speciellt med barnen. Så vi hade skit kul och så åt vi middag där innan vi drog hem igen.


RSS 2.0