Bilder från Williams 2 års kalas!

    

Några bilder från kalaset och några bilder på de fina presenterna.

Jag har alltid sagt att mina barn aldrig ska få leka med vapen. Men nu står jag här å ger min 2 åring ett pistol i födelsedags present. Men till det hela hör väll att han har två föräldrar med två olika tankar/värderingar, + att han älskar pang-pangare och springer runt och låtsas skjuter med allt han kan hitta. Så jag fick helt enkelt böja på nacken och ge honom en pang pangare.

Men änn så länge finns det inga Bratz i mitt hus och där tror jag min partner är med mig iaf ;)

drömmen om den stora magen

Känns som om alla är gravida överallt, vart man än tittar så e det stora magar och söta bebisar, guuud va jag längtar efter en egen liten bebis.

Jag kommer nog hoppa av glädje och gråta en skvätt när det äntligen blir min tur igen....



och tänk om man skulle få tvillingar hahaha då skulle jag dansa på moln :)

Efter första veckan på det nya jobbet

Ja men då har jag klarat första veckan på det nya jobbet då...och hur känns det nu då!?
Det känns himla rörigt och inte hinna landa någonstans och bara ha hoppat runt överallt som jag gjort de senaste månaderna, men nu hoppas jag att jag ska stanna här ett tag och hinna åstakomma någonting. Stället e för övrigt himmla rörigt men noll rutiner och personal som e lite halv tjuriga, det känns helt enkelt sådär kul att gå till jobbet måste jag erkänna. Vi i personalen skulle verkligen behöva sitta ner och se över rutiner och komma överäns om hur vi ska samarbeta, hur vår verksamhet ska se ut. Just nu känns det som om vi sysslar med barnpassning och då vantrivs jag. Hatar när det inte händer något och när man inte vet vad man ska göra.

På Ons e det APT och vi hoppas väll att vi ska hinna snacka ihop oss lite då annars får vi vänta tills i början på sep då vi har avd möte.

Stay tuned ;)

Tack älskling för 7 underbara år!

Förrästen så e det inte vilken dag som hällst idag utan min och Sonys 7-års dag!! Idag på dagen så har vi vart ihop i 7 år, det e inte illa det :) Och i helgen ska vi ha barnvakt och fira det här, får se vad vi hittar på.




24 aug

Då va det måndag igen och ännu en nu vecka, är helt slut efter dagen på jobbet. Skulle lätt kunna somna

ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZ


god morgon

Här hemma håller jag på å övertala min tråkiga man att vi ska ta en tripp till IKEA, så jag kan få shoppa lite. Han tycker allt är onödigt eftersom vi har planer på att flytta snart men jag kan bara inte låta bli att handla bara lite....

Tävla och vinn!



Jag vill vinna ett presentkort värde 200 kr fraktfritt från lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävla hos Tumadre!

Bakning pågår

Hallå hej, tar en liten paus i bakningen nu. Håller nämligen på att bakar mina favvo bullar nämligen kardemumma knyten. Dem e sååå goda!

Hälften av gästerna har avboka pga magsjuka så det blir bara min familj och kusinerna men det blir lika trevligt det. Lilla födelesdags barnet sover så han e pigg till kalaset och S och Tilda e iväg och gör ärenden, jag gissar på att S kommer hem med ännu fler paket- han har värkligen gått banans med paketen i år!

Kram kram

Grattis mammas älskling!

Idag fyller min älskling 2 år!!
Gud va tiden går fort, idag har han fått några små presenter bla en apa (han älskar apor) som låter och som man ska mata med banan.


 Imorgon kommer gäster och vi har beställt en tårta det blir oxå lite mer pakte bla den här:




Liten....



Blir stor!

Tävla tävla



Jag tävlar hos TUMADRE om ett unikt smycke från Busfia.se värde 1050-1400:-!

Min lilla grabb blir stor!

På fredag fyller min lilla älskling 2 år! Och det ska firas på lördag. Jag har planerat att baka en jävla massa (får se hur det går med det).

Men ännu har vi inte bestämmt vad vi ska köpa...Tips får ni gärna komma med.



William för ett år sedan på sin 1 års dag!

nya tider

Jag vet att jag vart dålig med uppdateringen den senaste tiden men så e det ibland. Ibland har man inspiration osv å skriver ofta och ibland står det still. Det är iaf jätte kul att få kommentarer så då brukar jag alltid få lust att skriva igen :)

Imorgon byter jag arbets plats och ska även gå ner i tid till 75 %, ska bli riktigt skönt och slippa mina 17 tider som jag haft i princip varje dag nu det här året, BLÄ!

Men det e ju alltid nån viktig petter som ska snick snacka om schemat så får se om jag  får som jag vill med mina tider, det tåls att se.


Wish me good luck!

Försöker lägga barnen tidigt ikväll men det går inge vidare, svårt och svänga om tiderna nu när man haft sommarlov ett tag. Imorgon  e det iaf dax för jobb och dagis igen. Känns självklart trist men ganska bra ändå.

Jag känner att jag ser fram emot hösten och ska försöka börja träna och äta nyttigare igen nu när jag börjar jobba.
Så imorgon e första dagen på mitt nya liv ;) (oj den har man inte hört förr)

Blåbärs tips!?

I fredags va jag och familjn en sväng hos mammsen och då passade jag på att dra med mig Tilda ut i skogen och plocka blåbär. Nu står det en hel stor bunke fylld med blåbär i min kyl, men vad ska man göra av dem???

Tips??


Slutkörd

Hej på er. Jag har inte dött men jag e helt slut efter begravningen av min farmor och boupptäckning och allt vad det inne bär. Sitter här och väntar på att barnen ska somna så jag kan sätta mig i solnedgången på balkongen med ett glas rose och läsa en tidning.

E för övrigt helt slut efter en härlig dag med Tilda på kalas och bad på stranden....

Höst=Hunter

Hej på er har vart hemma från kolmården ett tag men har haft fullt upp så jag har inte hunnit sitta vid datan. Men nu sitter jag här  och funderar på hösten..ja, den e ju här snart och konstigt nog ser jag fram emot den. Den är ofta väldigt mysig, tända ljus, läsa böcker och dricka te. Och sen har vi ju årets snyggaste mode på hösten, de e ju så fint med snygga stövlar, kappor, mösssor och en oversize halsduk. Sen fyller ju jag år oxå å det e juh inte helt fel ;)

men de här snygga Hunter stövlarna skulle jag vilja investera i till det mer ruggiga dagarna då man inte känner sig på topp. För hoppar man i dessa skönheter så tror jag att solen börjar att lysa lite ;)


RSS 2.0