hej hej solen!

God kväll på er alla där ute i det härliga sommar vädret!

Elr vad säger ni!? Är det inte underbart med denna värme!?

Idag är det iaf sista dagen på Sonys semester :(

Idag har vi haft en underbar dag, vi har vart på stranden ute på långholmen hela dagen, haft picknik och badat (fötterna iaf) sen har vi bla vart och käkat glass i stora lass. Ja vi har vart ute hela dagen lång tog en sväng för bi tanto och street oxå...bilder kommer senare.

Hoppas ni oxå haft det underbart ute i solen!


Jag och mitt gula hår!

hej, imorse va jag och promenerade med Willie och höll på och smälta bort  värmen.

Nu har vi nyligen kommit hem från V-by där vi shoppade en sol hatt till W och en klänning till mig som jag tänkte ha på dopet, får se om jag hittar några bra skor att ha till osv..

 

Och så här ser mitt gula hår ut idag! Jag måste köpa ny, ljusare färg och försöka få det att se lite bättre ut :(


Vinn en Fotografering!



Jag är med och tävlar om en plåtning med fotografen Hanna Björklund. Hon verkar vara grymt duktig och jag skulle verkligen vilja vinna detta pris. Skulle få bli som en liten present till mig själv nu när jag gått ner 10 kg. *Hoppas*

Vill du oxå vinna så klickar du på bilden som tar dig till tävlingen!

Kärleken väntar...

nää nu ska jag umgås med kärleken....


Coola t-shirten

När vi va i stan och handlade så köpte vi två snygga tees till barnen här e en bild på den som Tilda fick:



Den har dock redan hunnit fått en choklad fläck på sig! :)

Morots färgat hår!?

Hej och hå!

Jag och sony å william drog i väg efter städningen och shoppade de sista dekorationerna till dopet och lite mat till dopet.


Söta Annika och Tilda!

Sen kom Annika och Embla och åt middag med oss och myste lite. När Tilda gått och lagt sig så hjälpte Annika mig att färga håret blont, vet inte om jag ska nöja mig elr tycka att det e hemskt, de känns lite morots färgat men jag kanske bara inbillar mig..

  Vad tycker ni, ser ni nån likhet??
Såg lite halv mongo ut i fejjan så jag besparar er från den synen! ;)

städning pågår!!

Dax för lite städning!!


Farmor 95 år!

God morgon!

Verkar bli en lika fin dag idag som det var igår...riktigt varmt här inne iaf.

Igår var det riktigt trevligt måste jag säga. Sony och barnen skjussade mig till båten, elr nästan iaf. Det va så mkt trafik och världens kaos så vi stod i princip still vi grand hotell och båten skulle gå om ca 10 min så jag fick hoppa av och springa sista biten. Så jag hann iaf. Farmor var överlycklig att jag kunde följa med och fira hennes 95 års dag. Och det blev en trevlig dag, vi satt och pratade, tittade på den underbara utsikten av stockholms skärgård som gled förbi utanför fönstret, åt och drack gott.

Farmor har firat sin födelsedag på den där båten de senaste 5 åren, då har hon suttit vid samma bord, haft samma kläder osv. Lite roligt faktiskt, men nu trodde hon att det var hennes sista resa...

Jag åt världens storsta cesar sallad med kräft stjärtat, den var skit god men trodde inte jag skulle orka äta halva änns me titta vad duktig jag va hahah.

Före                                    Efter
 
Födelsedags-barnet!                    Stockholms vackra skärgård!
    

När vi sedan kom i land hämtade Sony mig igen, jag mådde helt plötsligt riktigt illa, var spyfärdig och svättades jätte mkt till och fr¨ån så de var typ bara att gå å lägga sig, har mått piss hela natten. Fast nu känns det bättre.

Idag blir det en massa fixandes ute på stan inför dopet å sen kommer Annika vid 5 tiden.

Puss å kram vi syns på stan!

Gud det här värkar bli en toppen dag!

god morgon på er!

Det värkar bli riktigt varmt och fint idag, jag går runt här inne å svettas ihjäl, så jag kan bara tänka mig hur varmt det kommer bli i solen senare fram emot dagen.

Idag blir jag barnfri för jag ska möta min farmor och mamma vid strandvägen kl 12, så ska vi åka båt ut i skärgården hela dagen. Min farmor fyller nämligen år så vi ska fira hene med en liten båt färd.

Så jag ska väll hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning snart.

Hoppas ni får en bra dag där ute i solen!



Famlije möte

Har haft "familje möte" här hemma. Hahaha nää men vi har haft en del punkter som vi inte vart överäns om och som ofta varit grunden till bråk i vårt förhållanden och som vi aldrig har haft elr tagit oss tid att sitta ner och diskutera och hitta en lösning på. Så nu tänkte jag passa på att lista upp dessa punkter och ta dessa diskusioner nu när sony har semester och allt.

Det blev en del sura miner och tårar under diskussionens lopp, men det gick bra, jag är nöjd! Vi kunde hitta lösningar på det mesta.

Dock var det en punkt som vi inte kunde enas om och den gnager på mig som tusan! Fan den gör mig så arg,ledsen och frustrerad! Men jag ska försöka lägga den åt sidan så länge till jag elr Sony kan komma på en bättre lösning.

(men jag har ont i magen nu, för den där jävla punkten!)

DH ikväll



Ikväll blir det DH för min del, nån annan som ska kolla!?

Vild änglar!

Idag va vi och handlade mat och även lite dekoration till dopet, temat blir nog Lime grönt denna gång!

Sen åkte vi till svärmor och åt middag och umgicks lite.

När jag va på kungsholmen så passade jag på å smita in hos vild änglar och kika på deras kläder...å jag blev kär! Det fanns så mkt snyggt! Jag ska definitivtshoppa loss där.


Hur funkar mobilbloggandet på den nya plattformen?

Hej och hå!
Försökte mobil blogga tidigare men tydligen funkade det inte.
Satt i bil köer och tänkte fördriva tiden med lite blogging.

Nån som vet hur det funkar med mobil bloggandet nu när vi bytt platt form??


Klicka på bannern och vinn!!

Hjälp mig, så hjälper jag dig!
Genom ett enkelt klick så tävlar vi om att vinna 35 000 i resor!
Klicka på bannern!



Klicka och vinn 35 000 kr i resor!!!

Jag tävlar om ett resepresentkort värde 35 000 kr.
(hoppas jag kan vinna en resa till mig och min familj!)

Du har väll 2 sek över!?
Klicka på länken HÄR!
Då får jag 100 poäng.

Om du registrerar dig får jag ytterliggare 100 poäng.
(som tack för din hjälp kommer du få 200 poäng av mig)


Dagen idag!

Hej hej hallå!

Imorse fick jag sovmorgon, vilket aldrig fel!
Hade tänkt gå ner till öppna förskolan men jag sov för länge så det blev aldrig av.

Nu har jag suttit hemma ett tag och väntat på att en köpare till babygymmet ska komma förbi, man e så jäkla låst. Måste ju vara hemma ifall att hon kommer så de e lite trist, snart slutar Tilda på dagis så efter de hittar vi nog på nått hela familjen.

Det finns égentligen massor som borde göras inför dopet men känn som om det inte riktigt kommer att bli av förräns i sista minuten-som vanligt!

Gissa vad jag äntligen gör nu????

.......tvättar!!


*Finaly*


Träff med prällen idag

hallå hej!

Gud vilket härligt väder vi haft idag!!
Idag va Tilda äntligen på dagis igen, hon har nästan vart hemma i 3 veckor. Alla fröknar och kompisar va så glada att se henne. Och hon lika glad!

Jag och V tog en promenad efter lämningen och vi va nog ute å gick i ca 2 timmar (med undantag för en snabb fika på hem vägen.) Men det var riktigt trevligt.

Vid lunch tid drog vi iväg för att träffa prästen och gå igenom dopet. Det känndes bra, det blir nog fint. Bestämde psalmer, faddrar, uppgifter osv. Jätte mysig präst som själv har en son i Tildas ålder och hon ville hålla William och lära känna honom lite å så, det känns bra, att hon verkligen e engagerad i honom som person oxå.
Tänk att det e dop nästa vecka, helt sjukt. Vi e inte för berädda för 5 öre, alltid ute i sista minuten haha, vi vet inte änns vad vi ska bjuda på på mottagningen!

Love is great!!

Nää nu ska jag mysa med min älskling i soffan!



*Love*

Underbar dag idag!

Go kväll på er!

Glömde ju säga vart vi skulle idag, skrev i inlägget innan att vi bara skulle iväg.

Det var så att vi drog iväg till djurgården hela familjen för där hade Metro något som de kallade för "Barnvagnsrullet" hela dagen. En hel dag ute i solen mad en massa skoj och bus För barn mellan 1-5 år och deras familjer.

De var bla: en 45 min tips promenad, ansiktsmålning,fiskedam,tävlingar,barnen kunde åka mini bilar, gratis prylar osv.

Vi va där nästan hela dagen och mös  solen, farbror Björn och Jeanett va med dem oxå.

        

Ja det där va lite bilder från dagen. Tilda hade grymt kul hela dagen och hon tyckte hon blev sååå fin när hon blev målad till en liten mus! Och Wille var oxå nöjd hela dagen sat tyst och glad i sin vagn för det mesta och lekte med en ballong, kröp runt i gräset och lekte med andra barn. Ja det va en riktigt lyckad dag kan jag lova!

Och när vi begav oss från djurgården så svängde vi förbi hötorget och köpte två blomm buketter som vi åkte och överaskade min mamma och syster med (mors dag).


dusch

Nä nu ska jag ta å hoppa in i duschen med Tildisen så vi kommer iväg nån gg.

kram


Världens bästa Mors dag!

God morgon och grattis till alla er mammor där ute på mors dag! (elr säger man så? Grattis?)
Hoppas ni alla får en mysig dag med mkt uppvaktning och uppskattning av era barn och män idag!

Det har jag fått iaf :)

Det började med att jag fick sova då Sony gick upp med barnen vi 6 tiden (vilket hör till ovanligheten) och sedan blev jag väckt med frukost på sängen och paket och blommor!

En stor bukett rosor som doftade underbart! Och en synunderskökning hos synsam (så jag kan försöka mig på körkortet igen) Och i det stora paketet var det en klocka!

Jag är jätte glad, har jag inte en underbar liten familj!? LOVE U!!!

  

Fan har väntat på min jävla tvätt tid forever!

Det började i Torsdags då jag trodde att jag hade tvätt tid, eftersom jag tvättat på torsdagar de senaste veckorna, men när jag kommer ner i stugan med all min tvätt så visar det sig att jag har glömt att boka en ny tid helt och hållet!
FAN OXÅ!!
Så bokade jag då en tid till Lördag (idag) men tvätt högen bara växte å växte så i går va jag nere i stugan om och om igen för att se om det var någon som inte på började sin tvätt tid, men alla va punktliga å jävliga hela fucking dan! Så jag fick snällt vänta tills idag.
Å så trodde jag att de va ikväll mellan 19-22 eftersom jag oftast brukar boka då, så va jag nere för att kolla om de va då jag hade tid men det va det juh inte! Jag hade ju redan missat den!
FAN OXÅ!!
Och så tänkte jag att jag går ner halv 5 för att se om den som bokat tagit sin tid annars börjar jag tvätta...tror ni inte jag glömmer det oxå!?
FAN OXÅ!!

Ja jag får väll helt enkelt boka en ny tid då...


Gör testet! De funkar faktiskt!

Ni har säkert alla gjort detta elr något liknande test förrut, men de e ganska skoj tycker jag. Ofta stämmer det in läskigt väl. Ok, på mig gjorde det faktiskt inte det den här gg, men annars brukar det göra de.

Det är din hjärna som talar med dig.
Pröva detta det är jättekul men du får inte bläddra ner texten iförväg för då fuskar du och det kommer inte att gå i uppfyllelse! Det är ett test som är skoj!




Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.






FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT


FUNGERA OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!




Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt


blev verklighet efter bara tio minuter... MEN FUSKA INTE!!






Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg


följ bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter


som sagt och det är i alla fall värt ett försök.




Ta först fram en penna och ett papper:




När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner


på riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!




Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då


förstör du det roliga!!






1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.
















2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.
















3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av


det motsatta könet.
















Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!












4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid


4:an, 5 :an och 6:an.














Fuska inte för du kommer att ångra det!














5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.














6. Slutligen, önska dig något.










Här kommer då nyckeln till detta:














1. Du måste berätta om detta för 'antalet du skrev invid 2:an'


stycken personer.




2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.






3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma


underfund med.




4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.




5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.




6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.




7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.






8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.




9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.




10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.


Mamma får oxå njuta i solen

halloj, jag drog spontant iväg till v-by och träffade carro och Iluna med kidz eftersom Sony tog med sig Tilda och åkte och träffade farfar.

Sen när jag gick av bussen här hemma så sov William så gott i vagnen så jag kunde sätta mig på en bänk i solen och läsa en tidning och bara slappa lite, det va skönt. Så nu kom vi nyss innanför dörren så jag kanske tar med mig trollungen ut på balkongen en stund får se...

Till salu!

Säljer lite prylar och kläder igen.


Baby gym:
fleece-lekfilt format som ett lamm. Med 5 aktiviteter med olika ljud.
Gymmet är knappt användt.


Babysitter:
Klassisk babysitter med mjukt fjädrande stativ. Tvättbar klädsel, svart grundfärg och lime gröna kantband.

 

Säljer ett paket med flick kläder i stlk 74. Allt är helt, rent och i fint skick.

I paketet ingår:
6 par byxor varav 1 par är snickar byxor.
3 par lång ärmade bodyn.
1 kort ärmad body med matchande hårband.
1 vår/sommar jacka med luva.
1 par gummistövlar
2 par sommar skor.

Skorna är i stlk 20.
Allt som allt är det 15 plagg


 Hör av er om ni är intresserade.


Vill ha

Hittade dessa underbara sandaler på Din sko. Tycker de va grymt snygga, skulle vilja ha både de svarta och bruna, båda va lika snygga. Piset ligger på 599 kr.

 

Uppdatering Dop

Har ju glömt att uppdatera lite ang dopet.

Kyrkan blir högalids kyrkan på södermalm


Och Inbjudningarna e postade och de blev så här:
Framsidan                        Innuti                                  Kuvert
  

Så idag e sista osnings dagen så får se hur många som hör av sig, folk e så himmla dåliga på det där.
Idag ska vi se om vi kan få lite barnvakt så vi kan sätta oss ner och planera lite. Och på Måndag ska vi träffa prästen för genom gång osv, hela nästa vecka har Sony semester så vi ska hinna fixa i ordning allt.

Nää nu e det en liten pojke som luktar bajs här, mot skötbordet!!

Profesionell kojbyggare så här på morgon kvisten...

Good morning folks!

Är uppe med tuppen som vanligt, nää nu ljuger jag fick faktiskt sov morgon till kl 7 idag. Barnen var trötta och sov extra länge...

Det här är vad vi har sysslat med nu på morgonen:

     


Har byggt en koja till ungarna under köksbordet, de tycker dem e jätte kul. De leker för fullt där inne med dockor, nallar, te servisen och lite frukt.

Hör hur william sitter å bubblar av skratt och Tilda bjuder honom på fika, lite då å då hör man henne säga : jag älskar dig! älskar dig willie.


Hahaha de e bara för söta!


Vinn klänningen



Klicka på bilden för att komma till tävlingen där man kan vinna denna söta klänning

Mina Dröm pojkar...

Hot boys!
Här kommer mina hot boys i random ordning:



David Beckham



Usher



Jude Law



Lenny Kravitz



KyMani Marley



Fredrik Ljungberg


Ja de e mina dröm pojkar iaf.
Hahaha ser ni någon likhet?? :P

Musik!

Ännu en ny kategori..Musik.

Jr Gong-Welcome 2 Jam Rock! Såååå Skön låt!!

The Marley brothers sprider glädje

Måste bara dela med mig av det här klippet, för jag tycker de e såååå härligt! De e the Marley brothers som uppträder en av Bobbans gammla klassiker Could u be loved. Jag tycker Ziggy e så härlig och sprider sån glädje under framträdandet, kan man låta bli att le när man ser honom dansa runt med sitt smile??

Dum burken!

En ny kategori har införts...Tv

Ja, de blir ju en del tv tittandes för mig har jag märkt, så här kan jag prata om alla mina serier osv som jag följer :)


Tila Tequila

Halluu
Nu har jag nattat barnen och ska koppla av framför datan en stund, vd 8 tiden tänkte jag slå på mtv för att se ett avsnitt av "A shot at love with Tila Tequila" men jag tror det e en repris, för visst går de väll på lördagar i vanligt fall??

Någon annan som brukar kolla på Tila Tequila?
Jag tycker hon e grymt söt, och snygg oxå för den delen.
Vad tycker ni?


ut i friska luften

nää nu ska jag plocka undan lite här hemme å sen dra till affären, får se om det finns nån ledig tvätt tid oxå.

Nu ut i solen och friska luften!


Klicka på länkarna och få gratis prylar!!



Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.


Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.


Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Almondine):

http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Almondine  


Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

 http://www.buzzador.com?refstr=Almondine&lang=dk


Hälsningar

Almondine


Mors dag på söndag

På söndag är det Mors dag det får ni inte glömma! Fira era mammor ordentligt, och jag som mamma hoppas att jag blir firad ordentligt.

Jag hoppas på att få muggarna elr kokboken :)

 

Vad önskar ni er i mors dag present?

Frågan e bara vad jag ska ge min egen mamma i present. Vad ska ni ge?

Vinn den omtalade klänningen!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen där du kan vinna denna go bit!

Vinn halsband här!

klicka här för att komma till tävlingen där man kan vinna ett halsband.

Vinn produkter av ett värde på 250 kr

Alma har en tävling sponsrad av forhair.se där man kan vinna valfria produkter för 250 kr. gå in och tävla!

vinn bio biljett



"Jag är med och tävlar om 1 biobiljett sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av http://Ribqa.blogg.seLäs om tävlingen här. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har fram till 4/6 på dig."

Hår produkts tävling


Tävla här!

vinn tuggummin



Peggys blogg har en tuggummi tävling just nu. Checka vet jag!

JAmaica

en fyndig kommentar ang turisterna och problemen på Jamaica:

"När ska turisterna inse att Jamaica inte är vita stränder och en skrattande rasta-kille som hugger upp kokosnötter med en machete.
Det är kokosnötskillen som blir upphuggen med machete."


Vill vinna en inbjudan!



jag är med och tävlar om en inbjudan här.

Fjärils huset

Idag efter vi käkat lunch så drog vi till fjärils huset i haga parken. Det var jätte mysigt faktiskt. Tilda var helt till sig inne i fjärils huset å sprang åt alla håll och kanter, vi andra tyckte oxå att det var riktigt häftigt och vackert dessutom!

Sen blev det en glass å lite lek i solen innan hem färd.

Käkade lite middag och la ungarna och nu har Sony åkt till Tyskland, han kommer hem i morn igen *saknar*


Nya kategorier

Har skapat två nya kategorier här i bloggen:

Inredning
Har märkt att jag har fått ett ökat intresse för inredning så jag kan skapa en kategori där jag lägger upp mina tips på inredning och först å främst mina inrednings drömmar :)

Film
Personligen är jag inte så där jätte intresserad av film, men eftersom jag bor ihop med en film tokig sambo så blir det ju ofta så att man ser på en film elr två, så varför inte dela med mig om vad jag tyckt och tänkt om dessa filmer...

Håll utkik!

Lagerhouse kopparna!





Är helt jävla kär i de här kopparna! Har bara sett dem på nätet men tycker dem e sååå fina. De e från lagerhouse men tydligen e de typ helt slut i hela sthlm. De rosa e super söta men kan även nöja mig med några i de andra färgerna. Vill ha 4 elr 6 st. Vet inte änns vad de kostar, någon som vet? Någon som vet var de finns kvar??

blogg design hjälp-snälla!?

God kväll

som ni kanske märkt så har min blogg ändrat utseednde den senare tiden, håller på å meckar å pular med designen men får inte riktigt till den, har lite problem med min header så om det e nån snäll själ där ute som är blogg design kunnig och har lust att hjälpa mig så skulle jag bli jätte glad, hör av er!!



Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaase!!!???

Måste berätta om mitt fynd jag gjorde här om dagen!

Jag har ju de senatse veckorna haft nått jävla cp ryck här hemma då jag börjat ränsa var ända skåp och låda på allt skit vi samlat på oss. Och när jag här om dagen skulle ner med lite grejer i källaren så hittade jag en massa säckar med grejer i vårt förråd som jag började rota i. (alltså de va våra säckar inne i vårt förråd) Och där  i hittade jag en massa av mina och sonys kläder och skor, som vi båda har letat efter. Fattade inte riktigt hur de hamnat där men de måste ha hamnat fel i flytten, så de har legat där i över 2 år utan att vi vetat nått hahaha helt sjukt! Så jag hittade typ 10 tröjor och 2 par skor som jag fortfarande vill använda!

Och det som var ännu roligare var att alla kläder var i typ stlk 36 och de har jag inte kunnat använda sen innan jag blev gravid med Tilda, men nu när jag provade alla dessa tajta 36:or så kunde jag ha dem, utan att jag såg tjock ut!! *Weee* blev skit glad, det betyder ju att all min träning och bantning verkligan har givit resultat!



*lycklig*

Nu måste jag bara tvätta dem eftersom de luktar källare och e riktigt skryknkliga som ni kan se.

Nu e det lunch dax, kram på er!


Cysta

jag har haft en cysta på äggstocken/äggledaren sen jag gick i högstadiet typ, den e helt ofarlig och det går inte att göra så mkt åt, den sitter där den sitter och till och från så kan jag känna av den och få ont. Har jag riktigt otur så kan den spricka (har hänt en gg i typ 8-9:an då hade jag så ont att jag trodde jag höll på att gå sönder, som tur va hade jag en av mina klassamrater med mig som hjälpte mig, Tessan som nu oxå e en trogen läsare av bloggen. TACK! till dig gumman!!) men igår fick jag iaf ont igen, blir alltid lika rädd, hade så ont att jag fick svårt att gå. Men idag är det bätre men jag kan känna att den sitter där, gör lixom ont då å då.

Dop kläder???

Jag håller ju på å letar kläder till dopet för fullt, vill hällst ha en klänning. Hittade den här som jag tyckte var fin men skulle gärna vilja ha den i en annan färg, vit känns lite mkt.



stylesbystars

Det gjorde så ont i mitt mamma hjärta!

God morgon. Idag blir Tilda hemma från dagis igen för igår mådde hon jätte dåligt. Både jag och Sony blev jätte oroliga, sony tog ledigt från jobbet ifall vi skulle vara tvugna att åka till akuten med henne. Vi var ute och åkte med bilen och helt plötsligt började hon få jätte ont nånstans, vi tror det var i magen elr huvudet men hon grät och skrek hysteriskt och ropade aj, aj. Och som förälder hörde man på hennes röst att det här var något annorluna, något annat änn bara feber smärtor elr så. Hon blev även lite varm min inte så där skåll het. Och så blev hon jätte trött och slumrade till då och då men vaknade och skrek aj, aj. Stackarn de skärde i våra föräldra hjärtan av att se henne ha ont.

När vi kom hem så la vi henne i soffan och hon skulle få titta på madicken som hon älskar men hon orkade inte änns titta, saft villehon inte ha, inte änns glass!

Nää jag blev jätte orolig, och fick riktigt ont i magen av oro. Vi tänkte att vi avvaktar en stund och om det inte blir bättre så åker vi in med henne. Men vid ca 19.00 tiden så började hon helt plötsligt må bra igen, hon var uppe å dansade pratade och busade som vanligt, jätte konstigt! Men hon får iaf vara hemma från dagis idag för säkerhets skull, mår hon bra hela dagen idag så får hon gå imorgon.

Nää jag undrar verkligen vad det var för nått med henne igår!?

Jag har aldrig varit så orolig förrut, och så ont i hjärtat det gjorde när hon kramade mig stenhårt i panik och bara grät och skrek aj, aj, aj och jag inte kunde hjälpa min lilla ängel...ush!
Kan inte föreställa mig hur tufft de måste  vara å se sitt barn ex gå igenom en operation elr liknande.




Min älskade lilla tjej!

Kan det bero på lillebror??

God morgon, idag har jag fått sova till elva...det var riktigt skönt!

William har sovit hos farmor så Tilda har fått mysa med mamma helt själv, det har vart mysigt.
Och jag märker konstigt nog att hon är mkt lugnare när inte William är hemma och har knappt haft något utbrott elr bråkat över huvud taget.

Kan det ha med honom att göra??
Jag har ju fullt upp när han e hemma och hon kanske känner sig åsido satt osv?

Ja vi ska väll så småning om åka och hämta lillebror, får se om vi tar en sväng förbi min familj oxå.

Kram på er!

Shottas



Igår kollade jag på Shottas en film från 2002 med bla; Ky mani marley, spragga Benz, Wyclef Jean.
Måste säga att filmen hade ett riktigt snålt manus och en bunt dåliga skådisar som bara fick vara med för att de va kända. Enda anledningen att jag fortsatte titta klart på filmen var att det då å då dök upp lite skön musik och att Ky mani marley är riktigt het i mina ögon...

Enjoy!

Bjuder på lite glädjande musik i de trista gråa vädret. Hoppas det lyser upp er dag lite, så som det lyser hemma hos mig :)


god morgon

hallå hej!

tänkte bara säga god morgon!


Nån e hungrig

Nää nu är det nån som e hungrig (William) hade tänkt vänta tills stora syster vaknar men nu får vi se till att vi får i oss nått i magen...


nät shopping tips!

En nät shoppingsida som jag tycker är värd att kika in är revolveclothing.com de har en himmla massa märken bla Lauren Conrad och Lamb vilket jag kan tycka e lite kul och kolla in...




Grymt snygga personliga armband!


Kolla in Dillon Rogers där man kan beställa hem dessa snygga och persnliga läder armband.
Man väljer stolek, färg och design och sedan skriver man vad man vill att det ska stå. Jag tycker de e grymt snygga och skulle gladeligen vilja klicka hem några..

Pris:
Thin ca 335 kr
Medium ca 396 kr
Wide cuff ca 463 kr

Kvinnans kön=Sex organ!!

OH NO SHE DIDN'T!?

Jag och sony satt nyss å tittade på Oprah som idag gjorde ett avsnitt om transexuella och då började hon prata om kvinnans köns organ och nått som vi båda reagerade starkt på var att hon kallade det för sexorgan!

Hallå det låter juh helt jävla sjukt!! Inte fan är den korekta benämningen för kvinnans kön sexorgan! Har vi bara ett organ som e till för sex då elr!?? Lever vi på stenåldern fortfarande elr?? Både jag och sony reagerade och tyckte de va helt sjukt, Sony blev riktigt upprörd haha.

 Nää jag tycker det var riktigt klumpigt sagt av henne, det lät riktigt fel och fult.

Vad tycker ni??


Ny plattform och sjukhuset

jaha då verkar man ha bytt plattfrm då...får se om allt funkar som det ska nu då. Verkar som man har en ny inloggnings sida oxå, den gammla gick inte att logga in på idag.

Idag va jag å familjen på sjukhuset med William för återbesök, det gick bra. Vi ska gå där i ca 6 mån och följa upp, så det känns skönt att de äntligen tas på allvar och jag e så himla lättad över att eksemen blivit så mkt bättre!

Barrington levy

Har för tillfället fått knäpp på Barrington Levy sitter å lyssnar om och om igen på hans låtar haha...
Jag har verkligen perioder med min musik smak, jag kan fastna stenhårt på en skiva å lyssna konstant på den i några veckor tills jag går vidare till nästa. För tillfället e det Gentleman och en´egen komponerad reggae mix som vi kallar "soldiers of jah army" och ikväll la jag till Barrington Levy oxå :P



Hittade inte nån video med bra kvalite med den här låten så det fick bli den här..hahaha då kanske ni får skratta lite oxå!

flower power

hej...jag lever men har fullt upp hela jäkla tiden.

Nu är båda barnen sjuka med feber, hosta och snor så Tilda e hemma från dagis.

Idag hade konsum rea på alla sina kruk växter för de skulle byta leverantörer så jag passade på att fylla mitt hus med blommor. Typ alla kostade 10 kr st trotts att de va stora å fina osv...så nu har jag det riktigt fint i mina fönster.

image1280

Vi ses på måndag!

hejsan hoppsan! I helgen har jag och min älskade lilla familj haft fullt upp faktiskt. I fredags fick vi ju barnvakt och då passade vi på att gå på bio, såg Iron man-den va rätt så bra faktiskt, trotts att den handlade om robtar haha. I lördags åkte vi ut till haninge hälsade på farmor och va på 60 års kalas, jätte mysigt och idag har vi vart ute och grillat och bara njutit i solen.

En perfekt helg måste jag säga...men nu e det tebax till vardagen som gäller!

Ses på måndag!

Pissigt av mig!

hallå! Sorry för den pissiga uppdateringen den senaste tiden, men jag har haft fullt upp och alla vill,borden,måsten bara snurrar runt i mitt förvirrade lilla huvud.

Håller ju även på å planerar dop för fullt och det kräver en del..

Men i onsdags va det valborg och då blev vi bjudna hem till Tildas dagis kompisars föräldrar (tvillingarna l och n) och mammans syster och hennes kille var oxå med. Det var jätte trevligt, vi åt en god middag i italienskt tema, umgicks, barnen lekte för fullt och sen promenerade vi ner för att kika på brasan och fyrverkerier.

En lyckad kväll helt enkelt.

Inatt var jag vaken till 3 och gick upp med barnen vid 6 så jag har typ sovit tre timmar, är sjukt trött och känner mig nästan sjuk när jag sovit så här lite. Satt uppe å framkallade en massa foton, blev en beställning på typ 300 bilder haha. Men det känns skönt att vi ska få barnvakt i natt iaf då barnen ska sova hos mormor och jag och sony ska unna oss ett bio besök :)

Nää om man ska försöka hoppa in i dushen då kanske man vaknar till liv, kram på er!

RSS 2.0