God natt min skatt!

Nää nu hoppar jag i säng, tänkte bara säga god natt!!

Tjej kväll nr 2!

Igår hadde jag en mysig tjej kväll med Iluna, och idag kom min gammla chilenar polare "chompan" ( Joan) och vi åt middag här hemma, busade med Tilda och när hon gått å laggt sig så flyttade vi ut på balkongen å mös med varmt te och gammla foto album, det va länge sen jag garvade så mkt. När vi träffas så pratar vi alltid gammla minnen från gymnasiet, när vi var i bulgarien å tiden därefter då vi festade ganska rjält å var allmänt galna! Hahaha vi har haft en hel del galna tider ihop!

Bulgarien resan kommer jag aldrig glömma, där hadde vi det sjukt kul, min dröm e att få återuppleva det elr typ göra en liknande resa. Och belive me det ska jag göra när jag fött det här barnet och kommit i ording å så, om några/något år näär barnen växt upp lite då drar jag iväg nån vecka å bara festar loss tycker att jag förtjänar det :)


R.I.P Dolce!

image125

Det här är min älskade lilla hund Dolce! Han var en Petit Griffong Brabancon och För ca 6 mån var vi tvugna att avliva honom p.g.a att han skadat knäna. *snyft* Han var verkligen världens bästa och finaste hund! Såå lydig, man kunde gå med honom lös ute å han lyssnade på allt man sa, ett plus e ju att han va så liten å söt att han fick plats i väska :) Och han älskade verkligen Tilda när hon kom, de hadde varit så bra vänner idag. De kunde busa hela dagarna, fast man får väll tänka på att det var för hans bästa, han var ju trotts allt sjuk. Saknar verkligen honom, finns ingen finare hund!

     image128

Älskar dig lilla Dolce!!

Vi e vakna.

Nu har vi vaknat, elr vi har faktiskt vart vakna sen 06 i morse. Gick upp å la mig på soffan med Tilda oCh tittade på pingu. Sen kom älsklingen hem fråN jobbet och vi pratade å blev sams efter ett bråk. känns skönt, hatar att vara osams. men nu är man nykär igen och allt känns så bra så! Solen kiner ute å jag drog på mig en klänning, men efter att ha suttitt ute på balkongen en stund så märkte jag att de blåste ganska kallt, men nu byter jag inte om, får dra på mig kofta å leggings om det blir för kallt.

Har inga planer för idag, men känner faktiskt att jag nog skulle orka åka iväg å göra nått idag, kanske ska dra iväg å leta dop present till lille Enzo som ska döpas 11/8.

Dagens frukost: 2 rostade smörgåsar med marmelad och ost, en stot kopp te!

Have a nice day foks!

Stilrent å snyggt!

 Snyggt mode för killar tycker jag...stilrent, basic och snyggt!

Han e så söt!

Ja, idag skriver jag faktiskt inte om min kille, utan idag tycker jag nån annan e söt oxå *ssshhhh* säg inget till min älskling :P

Älskar gym class heroes och tycker Travis (tror jag att han heter) är super snygg å charmig. Älskar speciellt den här videon, då han e sååå gullig och charmig!


Vad tycker ni?? Jag skulle lätt kunna se mig med honom ;)

Trevlig tjej kväll.

Iluna åkte precis, vi har suttit på balkongen med tända ljus å drukit alkoholfrit mouserande vin å käkat snacks. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, det var riktigt trevligt faktiskt. Lite oplanerat mys :)

Tack gumman för en trevlig kväll!

Fortfarande lite deppig.

ja det har hållt i sig idag me... så jag har inte haft nån stor lust å bloggat men tänkte attjag måste uppdatera nått idag iaf.
Pratade med min kompis Iluna å berättade att jag e lite nere så hon erbjödsig å komma över å hålla mig sälskap ett tag ( sååå gulligt av henne! )
Så när som hellst plingar det väll på dörren å hon e här så vi ska mysa lite te på balkongen å dricka alkoholfritt som hon skulle ta med sig :)

Många kramar till Iluna!!

Saknar dig honey bun!

Min älskling e ute med en kompis å typ tar en öl elr nått, han sa att han skulle komma hem tidigt men vi får se...saknar honom gör jag iaf. Är så kär i den här människan så det e inte klokt. Idag när jag var lite deppig så kom han å krama å trösta mig på en gg, försökte verkligen göra allt för att få mig på bättre humör. Och nu när han vart på stan med en kompis så har han ringt flera gg å skickat gulliga sms.. SO CUTE! Ja, han e genom go helt enkelt. Och riktigt snygg e han oxå! Ibland kan jag bara sitta å titta på honom å tänka: Shit e den där snyggingen min!?  Han e en sån kille som jag verkligen skulle dregla efter om jag såg honom på stan, å tänk att han kryper ner under mitt täcke om kvällarna...AAaa gud It's 2 good 2 be true!

    

Step up!

Min kompis Iluna tipsade mig om ännu en dans film: Step up.
Såg den precis, och den var faktiskt riktigt bra. En gullig kärleks historia mitt upp i all grym musik å dans, det gillar jag. Här har ni trailern så se efter, det kanske e nått för er?

20 dgr kvar!

Min graviditet - BF Tors 16 aug 2007
Uträkning utgår från dagens datum: Lör 28 jul 2007
  Din graviditet startade Fre 10 nov 2006
  Din menscykel är ca 28 dagar
  Du blev gravid ungefär Fre 24 nov 2006 (ägglossningen)
  
  Du har gått 260 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 38
  Du har gått 37 fulla veckor och 1 full dag (v37+1)
  Du är i 9:e kalendermånaden
  Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), läs mer här
  Du är i trimester tre
  Du har 20 dagar kvar till förlossning

Vecka 38     27 jul - 2 aug 2007
Kroppen: Om inte barnet vänt på sig själv kan det bli tal om sätesbjudning då barnet föds med baken/benen först. Om kvinnan har rymligt bäcken kan det gå bra, i annat fall brukar barnmorskan hjälpa till att vända barnet för att undvika sätesbjudning. Man får då vila en stund och sedan kopplar man in CTG och dropp med livmoderavslappnande medel. Barnmorskan trycker sedan försiktigt barnet i rätt riktning. Det kan vara smärtsamt för mamman och barnet kan vilja vända tillbaks igen varför vissa sjukhus väljer att göra kejsarsnitt istället.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.


Bebben e klar å han får gladerligen komma när han vill nu! Gärna sooner then later!

Äggskal å topps.

Tilda har vart lite busig idag och mamma har vart lite sur för hon e lite deppig.
Så när Tilda vart i papperskorgen och dragit ut äggskal på golvet blev mamma inte glad! Och fem minuter senare så drar hon ner hela topps asken ut över hela badrumsgolvet å då tappade mamma tålamodet och Tilda fick en ordentlig utskällning å sen gick jag där ifrån. Efter ett tag så märker jag att hon inte kommit ut ur badrummet och det är väldigt tyst så jag går dit för att se efter vad hon nu hittar på för bus, och vad får jag se då?

Jo, hon sitter kvar där på golvet där jag lämnat henne efter utskällningen och hon sitter alldeles tyst å plockar i topps efter topps tillbaka i asken! Det var som om hon verkligen skämdes och visste att hon gjort fel och ville be om ursäkt. Jag blev helt paff när jag såg henne sitta där å kämpa, fick faktiskt tårar i ögonen. Lite dåligt samvete fick jag oxå för att jag blivit så arg på henne. Men jag satte mig ner på golvet brevid henne och i total tystnad så hjälptes vi åt att plocka upp alla tops och där efter kramades i jääääääätte länge!

image116

Gud vad jag älskar den här ungen!

Börjar bli deppig!

Allt e så jävla tråkigt, sitter här hemma å har ont och skit jobbigt å gör INGENTING dag ut å dag in känns det som. Fy fan va tråkigt allt e. Jag orkar ju inte göra så mkt heller....Allt känns bara som skit!

Tips om man har tråkigt!

När jag har tråkigt, som nu tex så brukar jag gå in på www.king.com. Det e en spel sida på nätet med en massa gratis spel, och för att få spela så mkt man vill gratis så kan man bli medlem om och om igen, det e bara å hitta på ett namn å lösen och mailadress varje gg. Så prova det. Mina favvo spel e startris, soduko och jungelrumble.

P.s det e otroligt lätt att fastna i flera timmar :) Men det gör ju inget om man ändå har så tråkigt.

Boooring!

Så jävla boooring! Tilda och hennes pappa ligger fortarande och sover, så det blir nog inte mkt till att hitta på nått idag. Jag har riktigt tråkigt å bara surfar på nätet och svettas. Tänkte att när Tilda vaknar så drar jag iväg nånstans med henne å hittar på nått, men vart fan ska jag dra? Vad fan ska jag hitta på? Jag orkar ju fan knappt ta mig till toan! Nää det e riktigt segt nu, ush. Och imorgon natt ska min älskling jobba igen så då ligger väll han bara å slappar å tittar på film, skit kul! ( NOT) Ja så det var den här helgen då kul i jul!


Kanske hittar på å bakar nått idag då eftersom jag inte har nått bättre för mig... en paj kanske.


SÅ GRYMT BRA!!

Såg Lauryn hill upprdäda den här låten på mtv unplugged för ett tag sen och blev helt såld! Skaffade mig hela unplugged albumet efter det och lyssnar på de typ dagligen, varje gg jag lyssnar på dessa låtar får jag rysningar i hela kroppen, men har själv lätt å falla i tårar bara av att lyssna på henne. Man känner lixom hennes smärta, shiiit de e äkta på nåt sätt!
Hon e så grymt bra! Här kan vi snacka om att sjunga direkt från hjärtat, och när hon själv börjar gråta så gör jag det med!

Aaa jag vet inte vad mer jag kan säga änn att det här är så grymt bra och jag låter henne tala för sig själv:

Anfådd, Anfådd och ännu mera anfådd!!

Asså guuuuuud va jobbigt allt e nu, snart orkar jag inte mer! Måste bara klaga av mig lite, önskar att jag hadde min bebis nu orkar inte bära på den här skrutten i magen länge till.

Jag sitter typ bara hemma för jag orkar inget annat och ändå bara av att sitta å göra nada så svettas jag som om jag sprungit maraton, har mjölksyra i ben och armar som om jag hoppat rep upp och ner i trappor och e allmänt helt slut. varje steg jag tar så hugger det och gör ont i magen, om jag ligger ner får jag andnöd och foglossningen gör sig gärna påminnd och så fort jag ställer mig upp efter att ha suttit så får jag samandragningar som heter duga :( .

Ja ush klaga kunde jag ju göra hahaha, men jag måste bara få göra det ibland, jag är en sån person som ofta inte säger att jag har ont å så, håller det för mig själv. Tycker lixom att det inte e nå synd om mig, jag har ju satt mig i den här båten medvetet osv...men ibland blir jag bara en gnällkärring!

Har så jäkla tråkigt å skulle så gärna göra nått, flera stycken har hört av sig å frågat om jag ska med hit eller dit å göra si eller så, visst det låter kul å jag vill hemskt gärna men min kropp klarar inte det! Min kropp säger nej. Och jag måste bli bättre på å lyssna på mig själv å min kropp, är ofta så att jag struntar i vad jag känner å bara kör på, fast nu e jag faktiskt rädd att jag ska stupa, och jag måste ju oxå tänka på att jag har ett litet liv i mig oxå.

Men jag kan lixom bli anfådd för de minsta lilla, som att lä på sig e ett helt projekt! Hur jobbigt som hellst. Till att börja med så e det inga av mina mamma kläder som passar längre (byxor) och det känns grymt onödigt å gå å köpa nya nu när det bara e några veckor kvar, så jag får klämma i mig i de som går. Och när jag äntligen fått på mig nått så måste jag sitta och vila i typ 15 min för att få tebax andningen och sluta svettas.

Jag blir till och med anfådd av att äta mat! Hajja de låter som om jag skulle va värsta grisen som bara kastar i sig mat, men så e verkligen inte fallet....

Nää nu bebis får du ta å komma ut!!

Alla bara sover å sover..

Här hemma asså, skulle väcka min älskling till 11 tiden så skulle vi kanske hitta på nåtmen klockan e nu 12:11 piiiip och han snarkar fortfarnde...inte konstigt med tanke på att han sov till typ 5 på eftermiddagen igår å sen va uppe till typ 4 inatt så de e klart att han e trött. Tilda somnade oxå (till slut) hon va super trött å jag å hennes pappa försökte få henne å somna i sängen med oss men hon blev bara hysterisk, så jag gick upp ch satte mig i soffan med henne då kramade hon om mig och somnade snyftandes och sittandes i mitt knä. ÅÅÅh va söt hon va! Man kan lixom inte låta bli å le :D .

Älskar min älskling SÅ mkt!!

Han är så underbar min sambo, just nu har han sprungit iväg till centrum ( de stänger snart) fast änn han e super trött bara för att göra mig glad å nöjd. Jag var nämligen otroligt sugen på glass, så då offrar han sig för min skull å pringer iväg. Och det e inte första gg han gör så, nää det här händer typ varje helg. Men han klagar aldrig utan bara gör det och kommer tebax med ett leedne på läpparna. I just love him!! inte enbart för att han köper glass åt mig.

Jag kan titta på honom ibland å bli helt varm i hela kroppen, ett leende sprids över mitt ansikte å jag mår såååå bra. Jag mår värkligen bra med honom. Känner mig så lyckligt lottad över att ha hittat "den rätte" i så ung ålder. För tänk att folk går igenom hela livet utan att finna sin livspartner, så hemskt å jag hittade min när jag va typ 16-17 år elr nått. Hur sjukt som hellst. Och när vi var yngre så ville alla tjejer bli ihop med honom, han var riktigt populär bland tjejerna och jag kan känna mig ganska stolt ibland att det var jag som fick honom!! Jag fick honom på RIKTIGT för ALLTID! Och han vill lixom gifta sig med mig, han vill ha en familj med mig med många barn. HAN killen som alla ville ha, HAN älskar MIG

image115

Och jag älskar honom lika mkt! Han och barnen är mitt allt!

Storkok.

Har stått i köket å lagat storkok hela dagen! Har planerat att jag ska göra det så vi har i frysen när vi kommer hem från BB, så slipper man ställa sig å laga mat den första tiden. Minns att man var sjukt trött å inte orkade laga mat. Och den första iden med Tilda minns jag att vi käka en hel del skräp mat just för att man inte orkade laga själv, så nu har vi massa mat färdigt som det bara e å tina upp å typ sätta på pasta elr nåt. När jag berättade för min syrra vad jag sysslat med hela dan så sa hon:
JA! Då ska du föda snart! Du ska föda snart, folk gör alltid sånt där nån dag innan de ska föda. Typ storstädar, tvättar fönser, lagar massa mat, bakar å sånt, så snart e de dax!!
Hahaha tänkte jag men de e ju faktiskt sant, de e många som får sån där dille å börjar göra ansträngande grejer för att förbereda sig å hemmet för babyns ankomst typ. Så det kanske ligger nått i det, vi får se (fast jag tror inte jag ska föda änn på ett tag). Har även tvättat idag så jag har haft fullt upp hela dagen, det känns i ryggen nu när jag äntligen sätter mig ner för att ta det lungt.

På morgonen blev jag lite stressad när jag såg hur fin väder det var och tänkte att jag måste gå ut å hitta på nåt men sen kände jag att jag faktiskt e i 9:de månaden å orkar inte så jag har suttit en del på balkongen å läst tidningar oxå :)

Det här har jag lagat idag:

2 stora bunkar med Köttfärsås ( med mkt grädde MUMS! )
18 pannbiffar (med mkt lök)
48 köttbullar (med mkt lök)

Och allt detta har jag nu fryst in.
Imorgon tänkte jag fortsätta mitt stor kok med korvstroganoff och lasange.

Vila...

Ja, i går va som sagt Tildas farmor, farfar och fastrar här. Jag slet som ett djur för att få lgheten städad tills de kom å jag lyckades, det blev faktiskt riktigt fint, förrutom lite smuts på golven (orkade inte damsuga). Så jag å min älskling fick åka iväg å stor handla, vilket gick jätte bra (vi fick mkt för pengarna). Bunkrade upp på en massa mat, folk trodde nog att de skulle bli krig elr nått så som vi hamstrade mat hahah.

Farmor tog med sig Tilda över natten så vi skulle få lite lugn å ro, jag tjurade som vanligt när de hadde gått ( hatar å lämna bort henne). Pratade med henne på telefon idag å när hon hörde att det va jag så blev hon jätte uppspelt å sa "mamma mamma" typ 140 gg! Såååå sött! Iaf så frågade farmor om hon fick ha Tilda en natt extra å visst fick hon det, jag ska väll bara vara tacksam att få lite hjälp nu. Så imorgon när Sony slutar jobbet så åker han å hämtar hem vårt lilla monster! Han skulle även kika förbi babyproffsen efter ett spjälskydd till vår vagga.

Britney flippar!

Britney flippade ut under intervju

Torkade upp hundbajs med Chanel-klänning
Britney Spears erbjöd OK! Magazine en exklusiv intervju och fotografering.
  Tidningen tackade förstås ja.
  Men Britneys beteende under intervjun samt bilderna som togs på stjärnan var så hemska att tidningen nu överväger att stoppa publiceringen - för att rädda Britney.
   Britney Spears arrangerade själv en intervju samt fotografering för kändismagasinet OK! Magazine.
  Men enligt uppgifter till Tmz.com urartade intervjun till en fullständig katastrof.
  Bilderna blev så dåliga och Britneys beteende under intervjun beskrivs som så irrationellt att redaktörerna på tidningen nu ställs inför ett svårt val. Ska de rapportera om vad som faktiskt hände eller försköna sanningen för att rädda den urspårade stjärnan?
  
  Paranoid
  Enligt flera källor till Tmz fick Britney ?inget mindre än ett sammanbrott?.
  Hon gjorde flera toalettbesök under intervjuns gång och varje gång hon återvände hade hennes humör förändrats.
  Hon beskrivs som paranoid och vid ett tillfälle var hon rädd för att taket skulle rasa ner(!).
  Hon var ?helt borta? under fotograferingen och bilderna blev så dåliga att en publicering av dem, enligt källorna, skulle kunna innebära ?döden för hennes karriär?.
  Enligt uppgift rullade hennes ögon bakåt i huvudet till den milda grad att hon såg "halvdöd ut" på fotona.
  
  Torkade upp bajs
  Enligt uppgiftslämnare hade Britney även problem med hygienen.
  Under intervjun beställde hon in friterad kyckling att äta. När hon var färdig med sin oljiga måltid torkade hon av händerna på sin Gucci-klänning värd tiotusentalskronor.
  Och när en av hennes hundar bajsade på golvet, använde Britney en Chanel-klänning för att torka upp det med.

Det bara skriker droger om dig Brittan!                                                                                                 

*pust*

God morgon, eller morgon e det iaf vette fan om den e nå god hahha. Har haft fullt upp hela morgonen, vid halv 8 kom sambon och den nya vagnen ( kul ) jag å tilda käka frukost å sambon gick å la sig. Sen har jag försökt städa hela huset för farmor, farfar och fastrarna kommer på besök idag. Har försökt få Tilda lugn å sitta å titta på Pingu medans jag städar vilket har gått sådär...ena stunden har jag städat färdigt hela hallen och 5 min senare när jag kommer in i hallen igen har Tilda rivit ut allt som går att riva ut i hallen, så ni kan förstå att det tar ett tag å få huset städat :). Men nu så e det gjort å Tilda har jag kastat i säng med pappa, hon blev helt tokig sista halv timmen bara skrek å bråkade hysteriskt å insisterade på att klättra upp på köks bordet! ( AJA BAJA!! )
Så nu säger jag bara * PUST *. Ryggen värker å jag e helt slut, nu lyfter jag inte ett finger nå mer, tänker sitta här vid datan å bara slappa tills gästerna kommer ( å så länge Tilda tillåter det så klart ).

Rehab nästa!?

Lindsey Lohan har blivit arresterad igen för rattfylleri och tydligen även för kokain innehav.
Hon har blivit riktigt trasig, håller hon på å göra en Britney elr??
Så här e vi vana att se henne:
Före

image112

Efter

image113


Her name is Princess Tiaamii

image107
Katie Price (Jordan) and Peter Andre have named their baby girl Princess Tiaamii! First it was being reported as Crystal, and then Bunny! I was liking Bunny, but this is fun too!

They unique and exotic name - pronounced tee-ah-me - was chosen as a tribute to their parents.

Peter?s mother is called Thea, while Katie?s mother?s name is Amy.

Katie explained to OK! magazine: ?.Her name is Princess Tiaamii.

?Princess, because she is our princess and Tiaamii was Pete?s idea because it?s taken from our mums? names.

?We?ve put an accent over the first ?a? to make it a bit more exotic and two i?s at the end just to make it look a bit different.

?We love it because it?s unique, plus it means something special to us.

?I?m going to get a tattoo on the back of my neck with a crown and ?Princess? underneath.?

Proud papa Peter revealed that the name was his idea.

He added: ?Katie always loved the name Princess but everyone thought it was a bit over the top.

?I loved it too but I wanted to name her after both our mums and then I just woke up one morning and thought: ?I know! We?ll just put them together!?.

?If people don?t like it, that?s up to them.?

Princess is the couple?s first daughter and was born three weeks ago.


  

Är lite sugen på å läsa hennes böcker oxå, men vet inte om de finns att få tag på här i sverige. Nån som vet?
 


Kladdkaka.

Lovade att jag skulle uppdatera angående min bakning idag och så här gick det:

Det blev kladdkaka! Här nedan kommer receptet men jag måste rekomendera att minst göra dubbel satts i en liten form för min blev ganska tunn. Men en super god kaka blev det och var super enkel och snabb att göra, toppa med vispad grädde!

Kladdkaka

Receptet är lagom för en ganska liten form. För en stor form, gör dubbla receptet. För långpanna (hel plåt) gör 3 gånger receptet.

Ingredienser:

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 1,5 dl mjöl
  • 100 gram smält smör

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 150 grader
  2. Vispa ägg och socker
  3. Rör ner vaniljsocker, salt, kakao och mjöl
  4. Tillsätt det smälta smöret och se till att smeten är jämn
  5. Grädda i ca 35 minuter.

Kakan är klar när provstickan fortfarande blir kladdig men utan att det fortfarande är rinnande smet på densamma.

Ett tips för oss chokladälskare är att sätta till extra kakao!

Lyxig variant:

Smält choklad (riktig choklad, undvik block) över kakan när den är klar.

image106


Tori & Dean.

Såg nyss på ännu ett underhållande avsnitt av Tori & Dean in love. Idag så öppnade de portarna för deras B&B och det var KAOS! HAhaha sååå roligt att se, allt gick typ fel och jag tycker så synd om Dean han får verkligen göra allt för Tori orkar ingenting å måste vila. Och mitt i frukost serveringen så verkar det som Tori ska föda och de bara drar i väg i bilen och skiter helt i sina gäster som ovetandes sitter och väntar på frukosten! Ja, det ska bli spännande å se nästa avsnitt som e det näst sista *snyft*.  Undra hur mkt man får se av förlossning å bebis å allt (nyfiken) fast jag vet ju redan att det blev en liten Liam men ändå.

  

Film tips!



THE HOLIDAY!!!

Jag vet inte hur många gg jag sett den här filmen, tycker fortfarande att den e sjukt bra. Måste dock varna er, det e en riktig tjej film men ÅÅÅÅHH så mysig. Och jag blir lika kär i Jude Law varje gg jag ser den. Jag e värkligen kär i karaktären han spelar i denna film på riktigt, arje gg han dyker upp i bild så kan jag inte låta bli att le ett sånt där fånigt (alldeles för stort) leende. Ja han e grymt snygg!! Så alla tjejer där ute, den här filmen kan jag varmt rekomender! SEE IT!!! SEE IT NOW!!!

Stomp the yard.

Kollade på Stomp the yard igår. En kompis hadde rekomenderat den till mig som en super bra dans film ( I love dans filmer ) men tyvärr får denna inge höga poäng från mig. Den var inte speciellt bra alls tycker jag. Vad tycker ni??

image102

Busungar på språng.



Bus ungarna Emilio och Tilda busar loss. De leker nån lek då man ska härma varandra och ropa efter pappa. :)

Bakning.

När jag var hos Iluna egår så bakade hon cholkad rutor vilket var super gått (fast jag tryckte i mig för många för snabbt så jag mådde illa) men jag blev super sugen på å baka, så det kanske jag ska göra idag oxå, mellan all städning, som en liten belöning till mig själv hihih. Men jag har ingen aning om vad jag ska baka, skulle vilja baka vanilj bullar men jag lyckas aldrig med mina bullar, de blir super små, elr degiga :( Jag återkommer om vad det blev för bak.

Vagnen har kommit!

De ringde å sa att vagnen kommit imorse *weeeeee*!! Eftersom min sambo jobbar på företaget som kör ut paketen så får han ta med sig vagnen hem från jobbet imorgon bitti, hoppas jag blir nöjd, e så himla osäker på färgen. Beställde som sagt en röd, tycker den såg fin ut och passar till både flickor och pojkar. Fast flera har nu kommenterat att jag borde tagit en diskretare färg typ svart (vilket jag tycker e så tråkigt!) menmen nu e den här iaf och det e bara å vänja sig vid färgen.


Goden morgen

Fick lite sovmorgon i morse oxå, älsklingen var gullig och tog Tilda en stund på morgonen. Ser ut som ett bombnedslag här hemma, så jag ska nog bara vara hemma å försökra röja så mkt jag orkar. Det e ju ingen risk att man missar nåt fint väder elr så.

Var hos Iluna å hennes grabbar igår. De har ju flyttat till radhus och det var första gg jag var där och hälsade på. Det hadde det jätte fint och mysigt, man blev riktigt sugen på å få igång vårt husköpande oxå. Vi letar fast inte särskillt aktivt om jag ska vara ärlig, det känns som om det e så mkt på gg just nu med barn å allt. Dessutom e de ju inte panki att hitta nytt boende, vi får ju plats i vår 3:a ett tag till, men när barnen börjar bli lite större så kan det bli svårt så så småning om måste vi nog börja kika efter större.

image100

Brittan Fittan!

image90

Jag säger bara: MEN HALLÅ!! Vad e hennes problem??
Vad har hänt med Britney Spears igentligen!? Hon har ju verkligen spårat ur...vet inte vad jag ska säga men bilderna talar väll ganska tydligt för sig själva.

DÅ:Söta oskyldiga och snygga Britney:
  

NU: Plain scankie! Hon värkar vara i stort behov av en stylist!
      

I dont get it! Whats up med alla nip slip, råka glömma trosorna och röv bilder!? I just dont get it!!

Men utan stylist så verkar hon innerst inne bara va en hill billy, white trash tjej från Texas.

Bok tips:

Kollade lite på nätet.
 Det här var filmen vi såg idag: Den vita masajen.


Och det här är boken med samma namn.


Sedan fanns det även den vita massajens dotter:


Och Resan tillbacka till den vita massajen


Vet dock inte vilken av de två sistnämnda som kom först. Nån som vet?? Eller nån som läst dessa böcker å kan berätta om de var bra, om de e värda att läsa??
Lite kul å läsa och se filmen eftersom min sambo ursprungligen kommer från Keneya. Inte för att han härstammar från massajerna men ändå så e det intressant att se hur de har det å så.


Idag.

Sa att jag skulle uppdatera om min vinst i monopolen här om dagen (spanaka aftonen) och har helt glömt bort det. För det blev ingen seger, grabbarna blev för fulla å spelet spårade ur, så ingen van helt enkelt, får ta en re-match med älsklingen nån dag.

Idag fick jag sov morgon, sony åkte med Tilda till farmor på morgonen å jag kom efter vid typ 1 tiden. Det var sagt att vi skulle gå å bada men så blev det målnigt och jag inssåg att det va en bit å promenera till stranden vilket jag förmodligen inte skulle ha klarat av så vi satt ute på svärmors inne gård å fikade, sen drog vi hem. Lagade mat (ungsbakad falukorv ) och tittade på film ( den vita masajen ). E de nån som vet om det e boken eller filmen den vita masajens återkomst som nyligen kommit ut? Jag har faktiskt inte läst boken men skulle vilja det, sambon har gjort det å sa att boken e jävligt bra. Blev oxå sugen på å läsa "inte utan min dotter" vet att jag börjat läsa den men inte avsluttat å attt den va jäkla bra.

V 37. 9:de månaden!

Min graviditet - BF Tors 16 aug 2007
Uträkning utgår från dagens datum: Sön 22 jul 2007
  Din graviditet startade Fre 10 nov 2006
  Din menscykel är ca 28 dagar
  Du blev gravid ungefär Fre 24 nov 2006 (ägglossningen)
  
  Du har gått 254 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 37
  Du har gått 36 fulla veckor och 2 fulla dagar (v36+2)
  Du är i 8:e kalendermånaden
  Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), läs mer här
  Du är i trimester tre
  Du har 26 dagar kvar till förlossning


Vecka 37     20 jul - 26 jul 2007
Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

image85

Såååå cool bild, lite läskig men ändå SÅ cool! ( obs inte min mage! )

Svettas floder!!

Ush jag sitter här helt genom svettig och försöker varva ner lite. Har precis äteit middag, försökt å tagit lite disk ( en hel stor hög kvar men jagorkar verkligen inte ) och så har jag dumpat Tilda i säng. Och nu säger verkligen kroppen ifrån, har super ont i ben å rygg efter disken å e helt genom svettig för alla ansträngningar så nu ska jag bara softa framför datan.

Soligt idag

Ja, idag var det väldigt fint väder var lite halv tjurig på min kille från igår så jag hadde ingen lust att sitta inne, speciellt inte efter jag sett hur vädret strålade bakom gardinerna. Så trots att jag typ bara sovit 4 tim i natt så pratade jag med min kära vän Iluna och bjöd med henne å grabbarna på en bad dag. Det blev Nälsta badet, ingen av oss hadde vart där förrut men det va väll helt ok. Lite dyrt bara ( entre 60 kr ) för att plaska i en utomhus pool. Men det var bra att jag hittade dit för det e många gg jag velat åka iväg å badat men alla bad har legat för långt bort (orkar ju inte åka så långt nu för tiden) så nu kan jag bara hoppa på en buss typ 5 min så e jag redo för vatten plask med min dotter som ääääääälskar att bada. Vi hadde med oss matsäck idag, åt kyckling å potatis sallad. Tilda var helt galen i vattnet, ville att vi skulle hoppa upp och ner i vattnet hon och jag och när vi var i barnpoolen så fans det en iten rutchkana som hn blev kär i skulle åka om och om igen, det va kul att se att hon hadde så roligt :) Så var hon jätte fin i sin nya bikini oxå! Nä nu ska jag göra milkshake med min älskling å dega framför tv. God natt!

Spansk afton.

Ja en sån har vi haft idag, har suttit på balkongen ätit en stor tacos middag som vi avnjutit med caprinas och salsa strömmandes ur högtalarna. Riktigt trevligt faktiskt, det var jag, min älskling, Tilda och Sonys kusin Johnny. Efter att Tilda sagt god natt så blev det monopolet som drogs fram ur hyllan och nu sitter jag alltså å spelar monopol för fullt med två dyng raka grabbar. Jag kan ju lova att det blir en del högljudda diskusioner ( och mkt skratt). Det tråkiga är väll bara att jag och min kille har ganska lätt att hamna i luven på varan när han drukit...lite tråkigt att va den enda nyktra, när de sveper glas efter glas å blir allt odrägligare för varje glas. Men men jag får väll stå ut antar jag :)

För övrigt så träffade jag min älskling och Tilda i stan idag, vi gick å kollade lite efter baby kläder bla på NK, men vi hittade inget fint. Så jag antar att jag får nöja mig med nått av det vi redan köpt, ska inte va bortskämmd nu.

Snart fortsätter vårt monopol spel, vi har nämligen tagit paus för grabbsen skulle till centrum å köpa cigg. Återkommer och berättar om min seger senare :P

Gooooooood moooooorning Sweden!

Ja vaknade nyss så jag har fått mig lite sovmorgon idag me :)
Åt en taldrik flingor å mjölk å sitter å driker en kopp te.
Te på morgonen har blivit som mitt kaffe, jag måste lixom ha en kopp varje morgon för att vakna till och känna mig "normal" . HAr ofta ont i halsen på mornarna så då hjälper det efter jag drukit min obligatoriska te kopp. MERA TE ÅT FoLKET!! Ska försöka få tag på min kompis Iluna å säga att jag inte följer med henne till kista idag, har pratat med älsklingen som ville träffas i stan, tydligen e det nått jippo i kungsan så min syrra och kidsen skulle in oxå, sen antar jag att vi trippar över gatan till NK å kikar efter babyns första dress.

Men jag känner mig lite påträngande för Sony ville gärna ha Tilda för sig själv idag, spendera lite kvalitets tid med henne så kommer jag å tränger mig på iaf! FAst han sa att de va lungt men ändå...får se jag kanske skippar att åka in idag, har ju hela helgen på mig, elr om jag åker in senare å de får vara ihop ett tag utan tråkiga mamma.

Vi får se...

29 dgr!!

Vill bara påminna mig själv om att det endast e 29 dgr kvar till min beräknade förlossning. 29 dgr!! Hör ni hur lite det låter? Shit känns som om det e skit mkt kvar som måste köpas å fixas å donas. Ska göra en lista för att förhoppnings vis lugna ner mig själv lite.

Vagnen måste komma ( borde komma i slitet av nästa vecka.)
Köpa en kudde till vaggan.
Köpa ett spjäl skydd till vaggan.
Köpa första dressen
Köpa filt och nalle att ta med till BB
Köpa en present till Tilda
Köpa en present till beben från Tilda
Köpa skötväska (inte ett måst, de kan vänta eftersom jag har sido väskorna på vagnen)
Köpa hem alvedon, ammnings inlägg, bindor

Tror att det e allt....

Världens bästa serie!!

image84

Måste bara säga att Grey's Anatomy är världens bästa serie enligt mig! (visst sex and the city e oxå grymt bra, men de har ju inga nya avsnitt). Har följ serien sen start å e helt fast. Min kompis Iluna introducerade mig till nedladdning av serien från USA och har nu gjort det så jag har sett hela säsong 3 ( lugn jag ska inte skvallra om vad som händer) och väntar nu med spänning på säson 4 som börjar igen efter sommarn i americat.


*LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR*

Dagens Middag.

Idag gjorde jag en rätt som vi offta gör å som går fort å änkelt men som smakar himla gott.

Paprika & Chili Kyckling.

Du behöver:
Kyckling file´er. ( ca 1 file per pers brukar jag köra )
Färska champinjoner ( ett gäng )
Keldas paprika&Chili creme fraiche
Grönsaker ( Jag brukar köra frysta ärter, majs, paprika )
Feta ost till garnering ( Inte ett måste )
Ris ( Ha gärna en buljong tärning i )

Gör så här:
Koka ris gärna med en buljong tärning i så iset får lite färg.
Skär upp kycklingen i små bitar och stek på dem.
När kyckligen e genomstekt så har du i champinjonerna som du skurit i tunna skivor, och resten av grönsakerna. Låt de stekas en stund.
Ha därefter i creme fraichen och låt de stå å små bubbla en stund.
Släng i lite feta ost å låt smälta i såsen.
När riset e klart e det bara att lägga upp, lägg även på några feta ost bitar som garnering på såsen vid servering.

Smaklig måltid!

Dagen idag

Ja vad har jag nu gjort hela dagen då? Inte mkt kan jag lova. Knallade ner till centan (centrum) och köpte mig en tidning och det som saknades till middagen, därefter satt jag på balkongen lyssnade på the voice, käka glass, å läste tidning i flera timmar! Vid 4 tiden gick min älsklig upp och vi städade lite, lagade mat som vi avnjöt till Narnia, den va bra faktiskt.

Därefter bråkade vi lite :( Känns inge kul. Ibland önskar jag bara att jag kunde läsa hans tankar, veta vad han verkligen tycker å känner.
Men nu e vi sams igen å han har dragit till jobbet. Tror att man bara behöver det där ibland, få skrika av sig lite.

Efter jobbet imorgon så åker Sony till min mamma å hämtar Tilda, han kanske sover där en stund och sedan drar de iväg. De skulle kanske åka till stan å möta Cem å Amanda så Tilda och Amanda skulle få leka lite å farsorna ta en kaffe. Om det inte blev av så skulle älsklingen ringa mig så vi kunde mötas i stan å ta en tripp till NKs barn avdelning å se om vi hittar nån rolig första dress till pojken i magen som vi kan ha med oss till BB.

Angelina ser rött!

 
Brad tog med sig dottern Shilo på en lunch dejt med exet Jennifer Aniston. Detta gjorde frugan Angelina Jolie rasande, hon brukar sällan bli upprörd sägs det, men detta fick henne att skrika å gapa som en tog på maken.
Angelina hade själv blivit inbjuden till lunchen men hade avböjt. Hennes komentar om det hela var:

? Jennifer älskar det här, hon kan lika gärna flytta in med oss, ska Jolie ha sagt upprört.

 Ja, detta kallar jag trouble in la la land!

Posh vill ha ful personal


Hon vill vara snyggast.
Nu har stjärnan tagit lärdom av makens otrohet
.
Victoria Beckham verkar ha lärt sig en läxa efter makens kärlekseskapader.
   Nu erkänner hon vilka kriterier som gäller för de kvinnor som hon anställer: de får inte vara för snygga.
  Det berättade hon nyligen i tv-programmet Coming To America:
  ? Det viktigaste hos en personlig assistent är att personen är professionell. Hon får inte vara för snygg eller för smal. Det är jag som
gäller.

Såg faktiskt det avsnittet då hon på fullt allvar så så här och när hon pratade med sin personliga assistent för första gg så frågade den halv fula, halv tjocka tjejen om hon skulle få jobba något med david? Svaret hon fick var ett argt:
- Vadå skulle du vilja det?
Tycker du han e snygg eller?
Den osäkra tjejen stammade fram att hon inte tyckte han var ful, men att det inte var på det sättet hon menade. och tillbaka fick hon bara en arg blick av victoria (om blickar kunde döda). Själv så väntade jag mig att victoria skulle börja skratta därefter å säga att hon bara skämtat men hon var seriöst sur! *läskigt*

Britney doppar sig.

image81

Britney och en kompis tog ett spontan dopp i Malibu bech omringade av fotografer. Doppet va så spontant att britney glömde ta på sig bikini, men underkläderna dög lika bra de. Konstigt att kompisen fick på sig sin ?
Ja, man kan ju konstatera att all svett i dansstudion har payed off, för kroppen efter två täta graviditeter har hon ju lyckats skaka av sig, men jag kan inte säga att jag tycker hon ser bra ut längre....


Beckhams erövrar USA.

image80

JA, nu har de hetaste paret (familjen) i världen flyttat från Madrid och till USA, LA närmare bestämmt.
På söndag väntas David Beckham, 32 springa in på Home Depot Center för sin nya klubb Los Angeles Galaxy när de möter Chelsea. Så man får väll säga lycka till.
Medans maken spelar för LA galaxy så har frugan Victoria bla sin egna reality show: Victoria Beckham, coming to america. Såg själv första avsnittet igår och måste säga att det var väldigt underhållande, väntar med spänning på nästa avsnitt :)

Måste bara avslutnings vis säga: Ush va äckligt snygga de är båda två!!

God morgon

Elr god för middag kanske jag ska säga. Min dag som barn fri har börjat och den började med en lååång sov morgon till ca 11:40 piiiiip. SÅ skönt att få sova ut. När jag öppnade mina ögon i sängen imorse så såg jag att solen sken där utanför och tänkte: Idag måste jag få doppa mig, ska leta reda på nått bad å dyka i!
Så jag gick upp, drog med mig en klänning att ha på mig idag och gick på toa å gjorde min morgon rutin. När jag kom ut därifrån å gick ut på ballen (balkongen :P ) för att ringa å säga godmorgon till Tilda så hade det till min besvikelse blivit mulet å blåsigt :( . Så det blev inge bad för mig idag, kanske lika bra det för jag vet inte hur jag hadde orkat att ta mig iväg, sitter här å svettas som en gris, har mjölksyra i hela kroppen, svårt att andas och e helt enkelt helt uttmattad efter att ha gjort vadå? Jo, klätt på mig!! Ja, det e helt sjukt alltså man klarar ingenting längre och en hel månad e det kvar tills den här rackar vill titta ut.
Ja så det jag har på min agenda idag då e en tripp till centrum (om jag nu orkar det ens.) Ska köpa mjölk å om det e nått som saknas till middagen (måste först komma på vad som ska lagas till middag) skulle oxå vilja köpa nån typ korsords tidning, med typ sånna här krypton å sånt. Det kan vara kul, ni vet en hel sida med en massa bokstäver så ska man hitta speciella ord bland alla bokstäverna å sen ringa in dem, sånt kan man slappa med idag hhahaha.

Jag åter kommer säkert senare å berättar hur min lilla dag fortskrider.....

Vad ska man hitta på imorn då?

Är ju som sakt barn ledig imorgon, men vad ska jag göra då då? Har nämligen inga planer å har ingen lust å bara gå hemma å städa...det blir väll en del sitta framför datorn och bara slappa. Kanske ska dra fram Sex and the city boxen å ligga i mys byxor på soff locket å kika på den hela dan å kanske trycka i sig en massa godis. Det låter ganska skönt, jag ska ju vila upp mig :)

image79

Uppdaterar imorgon om vad som händer å sker, nu ska jag ta en apelsin å sen blir det väll sängen nästa.

Italiensk mat=Mums!

Va för ett tag sen å käkade lunch i gallerian, där längst ner på det italienska cafet. Och stod och tvekade på vad jag skulle beställa. Han som stod i kassan va en ung italiensk kille, såg ut å kunna va vilken kille som hällst inget speciellt med honom tyckte jag. Så när det var min tur så frågade jag lite om tips å råd om de olika rätterna, och så fort han öppnade munnen å svarade så blev han SÅ snygg! Han bröt nämligen kraftigt på italienska. Hahah och plötsligt va han bara helt oemotståndligt snygg :) Tänk va en liten brytning kan göra, undrar arför just italienska förknippas med att va så sexigt?? När jag fått min mat så satt jag och iaktog alla i personalen å till min förtjusning så märkte jag att alla var italienare med en sån härlig brytning, åååå gud va maten blev god, ååååå gud va de va trevliga, hit kommer jag definitivt igen :) hahaha.

image78

Home alone

Jaha då va man home alone då! Älsklingen har åkt och jobbat och min trollunge är hos mormor. Åkte iväg till farsta imorse med Tilda, vi var där vi typ 11 tiden. Mötte mamma, min syrra å hennes två små grabbar. Vi käkade lunch (nån äcklig laxgryta med ris) å sen rantade vi i affärer tills mina fötter höll på å gå av. Min mamma va på riktigt shopping humör och jag å min syrra fick köpa en massa kläder till barnen (bara de va på rea :) ) Så det blev en hel del till både Tilda å pojken i magen, synd bara att min digitalkamera inte funkar annars skulle jag vissat vad jag köpt! Men vi ska faktiskt köpa en ny kamera, har hittat en vi vill ha så vi får se hur lång tid det tar innan vi slår till. Iaf så när allas fötter tröttnat på affär springandes så beställde´s en taxi å min mamma tog med tilda å stora kusinen andras hem, min syster tog bussen hem å jag åkte min egen väg. Känndes tungt å lämna henne, hon såg lite funderande ut när bilen for i väg å mamma vinkade av henne. Ush det känndes inge bra, ville gråta när jag gick mot tunnelbanan :(. Men jag vet att hon har det bra hos mormor, hon har alltid super kul där, pratade även med henne innan hon skulle gå å lägga sig idag å allt verkade bra, så jag antar att jag bara ska lugna ner mig å passa på att vila. På tal om vila så gick jag faktiskt och la mig å sov med min älskling när jag kom hem idag, sov i typ två timmar så det va skönt.

Mvc i måndags

Va på mvc i måndags det gick bra. Tog upp det här med att jag har fruktansvärt ont när jag ska vända mig på nätterna å överhuvudtaget på kvällarna, men tydligen så e det bara min foglossning å det går inte å gör så mkt åt det :(

Jag och bm skrev ett förlossnings brev, det jag vill skulle stå med var:
Att min först förlossning gick så snabbt så denna gg tänker jag komma in så fort jag känner att det e dax (vill inte riskera att föda i bilen). Att jag är rädd för att spricka (vem e inte det!? ). Att jag helst vill klara mig endast på lustgas men vill att de säger till när det e sista chansen för EDA.

Fick även en bb väska som innehöll: Ett paket blöjor (generöst! Sist fick jag endast tre blöjprover), en leksak, en tidning, en 50 kkr rabatt kupong på ammnings bh på lindex, reklam  å en binda.

Nästa tid jag fick till henne var den 7/8 så hon sa: vi får se om i ses nått mer då, här e nr till förlossningen.
Det känndes lite läskigt, jag har verkligen inte fattat att det snart e dax!

 BB sthl here I come...(soon)

Nää nu förbjuder ryggen mig att sitta här längre, im off to bed.

Vagnen

Idag beställde jag äntligen vagnen det blev en röd ( mot sonys protester). Han vill ha en svart elr grå så den e mer neutral men jag tycker det e så dyster, så hoppas jag blir nöjd med en röd nu då! Skulle ta en vecka att få den ungefär.

image76

Hur!?

Ja, det e frågan HUR!? Hur ska jag kunna älska någon så mkt som jag älskar Tilda??  Innan jag fick henne visste jag int att man knde älska någon så som jag älskar min dotter och nu vet jag att jag har en liten son i magen som snart komer att vilja komma ut och bli en del av vår lilla familj, men jag förstår inte hur jag ska kunna älska honom på samma sätt som jag gör med tilda! Hon är ju mitt allt! Jag går sönder bara jag tänker på henne! Min lilla skrutt!

   

Morgondagen.

Idag har det vart en riktigt tuff dag för mig, mitt söta lilla charmtroll Tilda har verkligen testat mina gränser. Hon har vart ett litet monster hela dan, skrikit å bråkat hysteriskt nån stop. Så när jag berättadedet för min mamma och syster så erbjöd de sig att ha Tilda tills på fredag (alltså två nätter). Alla säger att jag bara ska tacka och ta emot när jag erbjuds hjälp för att jag måste tänka på mig själv oxå å vila upp mig, men jag kan inte låta bli å få så himla dåligt samvete. Vill inte riktigt lämna bort hhenne, hon e ju mitt ansvar lixom, och det känns som om jag är en dålig mamma som inte kan ta hand om mitt barn.  Fast jag vet att det inte e så å att jag behöver vila mkt nu när jag e näst intill sprikfärdig.....och det e ju inte så att hon har det tråkigt därborta, tvärtom hon trivs super bra. Så jag antar att jag bara ska tacka å ta emot, snart blir det nog svårt med barnvakt å sånt när man har två. 
 
Mitt Charmtroll som jag älskar mest i heeeeeeeeela världen!!


Så imorgon ska jag åka till fasta centrum å träffa min familj och lämna mitt hjärta hos mormor i några dagar. Sen får Sony åka och hämta henne på fredag morgon när han slutat jobba. GUUUUUUD va jag kommer sakna henne!

GONDWANA!!

image70


Måste bara presentera världens bästa Latin amerikanska reggae grupp: GONDWANA!
En av mina kära chilenska vänner introducerade dem för mig under gymnasie tiden å jag blev KÄR!! De e sååå sköna, blir alltig glad av att lyssna på dem, var även på deras spelning i stockholm för nått år sen å det var grymt bra. JAg och min kompis stod längst fram å sjöng med som tokar (tills vi förflyttade oss upp på högtalarna där vi va lika galna ;) ) Och jag hittade den här spelningen på Utube å blev lika lycklig som vanligt, det ryser i min kropp när jag lyssnar på den å jag kan inte sluta le :D Så jag vill bara dela med mig av min glädje till er med, så varsågoda ENJOY!


Tori and Dean in love

Kollade precis på Tori and Dean in love på kanal5. Tycker faktiskt att det e ganska roligt, kul å se hur de rika å berömda igentligen har det! Nästa vecka ska man få se när de tar emot sina första gäster på deras B&B, får se hur det går. Jag tycker renoveringen blev skit fin, men jag fattar inte riktigt hur de har tänkt att gå i vinst med allt. De har endast 4 rum och som jag förstår det så ska de själva bo där med hundar å deras ofödda barn, hur ska de få plats? Tycker redan att ett B&B borde ha mer än  rum men så ska de bo där i huset oxå....Ja det blir spännande å se hur de får ihop det! Jag e även nyfiken på å e hur hennes förlossning går, vi lär ju inte få följa med in precis men man vill ju gärna höra med deras egna ord hur allt gått osv. Snart ligger man ju själv där.

image69

Busy..

Har var lite busy busy i helgen. HAr var å hälsat på min familj å sovit över det e därför jag ej skrivit så mkt på ett tag, sen har min sambo haft semester hela förra veckan så då har jag försökt att passa på å mysa med honom så mkt som möjligt.

Ush nu regnar det igen :(

Tv ikväll.

Jaha så vad kan jag tänka mig titta på på tv ikväll då?
Det blir kanal 5 för hela slanten ikväll tror jag.

Kanal 5

20.00 Exposed
21.00 Gilmore Girls
21.55 Tori and Dean in love

Vad ska ni kolla på??

Asia vann igår!

Å jag som hejjade på henne, tycker hon var bäst faktiskt! Hon var ärligast och va sig själv under hela tävlingen. Sen va hon duktig på både sång å dans såklart! :)

image68

Vinnare: Asia

Asia fick stå ut med mycket innan hon blev korad till vinnare i dokusåpan Pussycat Dolls: The Search For The Next Doll. Tusentals hoppfulla tjejer sökte till såpan, bara några få plockades ut till showen och efter veckor av hårda prövningar var det Asia som imponerade mest.


Hon vann eftersom hon var bäst på scen. Hon sjöng inte bäst och hon dansade inte snyggast, men hon var den som stod ut mest ändå. Det viktigaste är inte att kunna göra allt perfekt, det viktigaste är att underhålla sin publik.
(tv3)


Imorgon.

Imorgon så har vi som vanligt inga direkta planer. Om det blir dåligt väder igen så sa min syrra att hon kanske skulle komma förbi med sina ungar över dagen.
Och Annika (tildas gud mor) sa att hon kanske skulle titta förbi på kvällen, så vi får se...

Vad händer ikväll då?

Hahhaa, ja idag fyller killens bästa vän år å alla kompisarna å deras tjejer skulle träffas hemma hos honom för en spelkväll, vi är så klart oxå inbjudna men vi funderar fortfarande på om vi orkar. Det blir lite kämpigt för att jag e höggravid å inte orkar så mkt å att släpa på Tilda med vagn å allt sent på kvällen å så känns inte så lockande. Dock har jag haft supertråkigt idag å skulle gärna hitta på nåt, men undrar om orken verkligen finns där. Sa sedan att killen kunde åka iväg själv å vara med sina polare, men han sa att det inte känndes skysst att lämna mig själv. Gulligt, men jag sitter ju här hemma själv för det mesta å han har ju ändå semester så han borde träffa polarna lite oxå. Han behöver nog en paus från mina hormoner oxå kan jag tänka mig. Fast självklart vill jag innerst inne att han bara sitter hemma å degar med mig i soffan men det säger jag så klart inte till honom hihih :)

Så jag får återkomma om hur vi gjorde sedan...

Hormonerna spökar!

GUUUUD va mina hormoner spökar, det e verkligen som en bergdalbana!!
Ena stunden skrattar jag, andra skriker jag hysteriskt och helt plötsligt stört bölar jag....ja det måste vara hormonerna annars håller jag nog på å bli tokig.

Har riktigt dåligt samvete mot min älskling, han får stå ut med mkt! Hoppas han orkar med mig en liten stund till hahha.
Men jag har sagt åt honom att inte ta mig på för stort allvar när jag e "sådär" för att det bara e hormonerna.
Och det gör han nog inte....

Så idag har jag vart jäte deppig å tjurat typ hela dagen för ingenting. Fick nya Mama i brevlådan men inte änns den kunde muntra upp mig :(

Vi vände...

Hadde tid på mvc idag 11.30.
JAg vaknade vi 10 tiden å va super stressad. Hoppade snabbt in i duchen, slängde på mig kläder å lite smink å slasade i mig en taldrik fil å musli. Sen sprang vi iväg hela familjen i regnet till tåget. När vi kommer till stationen har jag så mkt samandragningar och har mjölksyra i hela kroppen för att jag stressat så å till råga på de så funkar inte rulltrappan så vi får gå å vänta på hissen (som preis åker upp när vi ska öppna dörren!). När vi kommer upp så visar det sig att tåget vi skulle ta inte gick (alltså skulle vi bli lite sena). Sen blir det tåget som vi skulle ta försenat å försenat, Tilda e super trött å vägrar somna, skriker för fulla muggar å sambon vill vända hem. Så det gör vi, jag ringer min Bm och bokar om min tid tills på måndag. För så bra gick det för oss att komma iväg.


Tiger bebis!

Tiger Woods och Elin Nordegren har äntligen fått sin lilla familj, grattulerar.
Barnet heter Sam Alexis och föddes bara 24 timmar efter att Tiger hade slutat som tvåa i US Open.
Snacka om flyt tigern!


image67


Scary Spice

Här anländer Melanie Brown 32 till london med sina barn: 2 mån gammla Angel Iris och Phoenix Chi, 8, och pojkvännen Stephen Belafonte. Tydligen ska faderskaps testet vara klar angående lilla Angel och det visade sig vara Eddie Murphy som var hennes pappa.

  

I väntans tider...

Endast en vecka efter förlovningen gick Usher och hans blivande fru ut med att de väntar en mini usher til hösten.

image64


En dotter!

image63

Katie och Peter välkommnar en dotter.


Jag tycker hon är en "skandal" mamma, speciellt med tanke på hur hon klär sig, hennes bakrund och hennes förste son som föddes döv och blind pga att hon missbrukat under graviditeten. Fattar inte hur hon kan leva med sig själv!!???


Min blivande vagn!

Det e danna vagn vi ska köpa, har bara inte bestämmt vilken färg ännu, men det lutar mot den röda.

Här är mamman Brooke Shields ute å går med sina barn i sin röda Phil & Teds.

image62

Bevvan farsa!

Alla bevvan fans minns väll Brandon!?
Han å hans fru har iaf fått en liten dotter, GRATTIS!

image61

Britney.

Här e lite bilder på Britney lekandes i sin trädgård med sina två små pojkar, det e inte ofta man får se sånna här bilder på henne, så jag tycker det e en trevlig omväxling. Man undrar och hoppas att hon snart ska ta sitt förnuft tillfånga.
Visst ser bilderna fina ut men vissa påpekar att det fans andra bilder oxå då hon står och röker brevid barnen å att Sean preston håller i ett cigg paket, mannen som är med ska antingen vara en body guard elr en ny pojkvän...så det kanske e som vanligt å inga förbättringar??

     

Backstreet pappa!

En gammal goding har blivit farsa.
Kevin (ögonbrynen) i BSB och hans fru har blivit pappa till en Mason.

image55

Dagen idag=Booooooooring!!

Idag har det ju vart hyfsat fint väder men vi har bara suttit inne å inte gjort ett piss! :(
Jag har som mest gått fram å tebax till centrummed Tilda å tog en glass, nää en tråkig dag !

Men igår åkte vi hela familjen iväg till stan å träffade Cem å Anna med lilla amanda. Vi gick upp till rum för barn i kulturhuset å va där en stund sen gick vi till gallerian å käkade italiensk glass för över 100kr=SÅ GOTT!
Senare följde em med oss hem å vi bjöd på middag, det blev kött å potatis gratäng.

En trevlig kväll!

Onsdag igen *weee*

Idag e de min tv kväll igen :D
SEr fram emot förlossningskliniken på tv4+ kl 21.00
Och finalen av Pussy cat dolls tv3 kl 22.00


image54

Jag hejjar nog på Asia, men hur ska det gå med hennes dotter om hon kommer med i gruppen undrar jag?
Elr Mellisa R e oxå bra. Jag tycker inte Chelsea ska vinna för hon har så svårt med dansen å PCD är ju verkligen kända för sin dans, men jag hoppas typ Geffen records tar henne under sina vingar och producerar henne som solo artist för sjunga kan hon!
Vad tycker ni?


Han dog igen :(

Min digital kamera alltså!! Måste skaffa mig en ny, men min budget tillåterinte det riktigt nu. HAr iaf lånat min mammas gamla hederliga kamera som jag ska ha med mig till förlossningen. HAdde den med Tilda oxå å det blir jätte fina bilder :)

Men nu kan jag inte lägga upp så mkt bilder så de blir lite tråkigt kanske..men ni får hänga ut, jag ska göra mitt bästa :)

Frozen cheesecake semifreddo

Har även provat på å gjort denna variant av Leilas chees cake (eftersom jag älskar chees cake!) Och måste säga att den oxå blev gudoligt god. Pova den vett ja!


Frozen cheesecake semifreddo

Ingredienser
 portioner  

4 ägg
1 1/2 dl strösocker
skal av 1 citron
200 g Philadephiaostost
4 dl grädde
300 g digestive kex


Gör så här:
1. Dela äggulor från vitor, det är viktigt att vitorna är helt rena.
2. Vispa gulor, socker och citronskal vitt och pösigt, blanda i osten.
3. Vispa grädden lätt och fluffig och vänd ner den i äggsmeten.
4. Vispa vitorna till ett vitt skum och vänd försiktigt ihop med äggsmeten.
5. Krossa kexen i en plastpåse och varva med smeten i en sockerkaksform eller gratängform.
6. Frys smeten i cirka 3 timmar så att den är halvfryst innan servering.

Tips!
Har du fryst semifreddon i en sockerkaksform så måste du spola den på utsidan i varmt vatten för att glassen ska lossna. Det går lika bra att göra glassen i en skål, gratängform eller plastlåda också. Då skopar man bara upp semifreddon med sked i skålar vi servering.

uppdatering om "The Cake"

Lyckades ju ganska bra med kakan som jag gjorde igår och tänkte bara medela att jag för ca 2 min sedan tryckte i mig dagens första bit och det var verkligen " a halleluja moment!" hahaha.
Nää men kakan har ju stått i kylen hela natten å då blivit 10gg så god och såååå mkt lättare att  skära snyggga skivor. Så ska ni baka den så försök behärska er lite mer än vad jag kunde göra å vänta tills den e RIKTIGT kylskåpskall för servering :)

Lycka till!!


IQ test.

http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

Klicka på länken om du vill veta hur smart du e!

Jag gjorde testet och blev faktiskt förvånad.
P.s det tar lite tid å göra det...

Dagen idag.

Idag har jag inte gjort så mkt, min sambo steg upp ur sängen vid 1 tiden och de regnade så vi beslöt oss för att ta en slapp hemma dag. Har blivit light trackad av min granne (som vanligt, berättar mer om det en annan dag). Sen beslöt jag mig för att prova på Leilas (Leila bakar) oemotståndliga Chees cake (loves!!!). Så jag tog Tilda med mig till konsum å handlade ingredienserna å körde på. Jag brukar inte lyckas med min bak infall med MUMS va gott det blev! Jag e super stolt och nöjd :D Tyvärr är min kamera död igen :( så jag kan inte fota min skapelse men så här ser Leilas ut å måste nog säga att minn inte e långt i från så snygg.

image53

Här är receptet om det e någon som fick en kurrande mage av denna bild.

New york blueberry cheese cake

1 kaka
Ingredienser
300 g digestivekex
150 g smör

600 g philadephiaost
2 1/2 dl kesella 10%
1 dl strösocker
1 dl majsstärkelse
2 tsk vaniljsocker
3 ekologiska ägg
1 dl vispgrädde
200 g vit choklad
1 1/2 dl frysta blåbär

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
2. Krossa kexen i mixer och blanda med smält smör.
3. Packa kexblandningen hårt en form med löstagbara kanter.
4. Grädda botten i cirka 10 minuter och låt svalna.
5. Vispa Philadelphiaost och Kesella krämigt i en skäl.
6. Blanda i strösocker, majsstärkelse och vaniljsocker.
7. Rör i ägg och sist grädde.
8. Smält choklad i ett vattenbad och blanda ner i smeten.
9. Häll den över kexbotten och strö över frysta blåbär.
10. Grädda kakan i 175 grader i nedre delen av ugnen, cirka 30 minuter. Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så att den inte blir för mörk.
11. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen, cirka 30 minuter.

Leilas tips!
Om cheese caken får bli kylskåpskall innan servering så är det lättare att skära den i snygga bitar.



Förvärkar.

Igår kväll tror jag att jag hadde de första riktiga förvärkarna.
Magen spände sig till en stenhård boll till och från hela tiden, det gjorde super ont. Sen verkte det molnande i ryggen. Tyckte det var jätte jobbig, fast det börjar ju allt bli nu, nu har man typ konstant ont och allt e bara en enda lång pina.

Men väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge ;)

Den blivande storesystern.

Tilda tränar verkligen för fullt för att bli storesyster. Många säger att hon är för liten för att förstå osv men det e skit snack! Hon förstår hur mkt som hellst!
Hon klappar och pussar på min mage å säger bebis.
Pekar på mina tuttar och säger bebis ( hon har sett sin moster amma sin bebis).
Hon leker med sina dockor och kallar dem bebis, byter blöjor, ammar och ger dem mat.
När vi monterat upp vaggan till bebisen så sa hon irekt BEBIS! och började köra runt med den och lägga sin bebis där i. Och imorse stod vaggan brevid fotöljen i sovrummet och då klättrade hon in i vaggan och la sig där :)
Hon är sååååå söt! Hon kommer bli världens bästa storesyster.
Tror även att det är ett stort plus för hennes förståelse att hon sett sin moster vara gravid och få en bebis (han är nu ca 4 mån ).


BB väskan.

Känns som det börjar bli dax att packa BB väskan. Det e ju ett tag kva, men jag känner att det e nåt jag måste ha klart för att kunna slappna av. Vad ska man packa ner då?

Bebben:              Mamma:                   Pappa:                     Hygien:
                             
Body                    Trosor                       Ombytes kläder      Dushgel
Byxa 
                    Ammnings BH         Video Kamera        Shampoo
Mössa   
              Mjukis byxor              Mobil x2                   Balsam
Strumpor
            Linne                          Laddare x2              Toffsar
Filt   
                     Tjock tröja                 Kontanter                 Borste
Nalle    
                Strumpor                  Tofflor                        Rouge
Jacka?
                 Varma strumpor ?  Kamera                     Mascara
                              Patient bricka                                             Vaselin
                              Tofflor                                                          Tandborstar x2
                               Legitimation                                              Tandkräm
                              Journal?                                                     Deo x2
                                                                                                   Parfym

Japp då va väskan färdig packad då! Skönt å ha det gjort, det känns tryggt. Har inte packat mobil å laddare, det e sånt man får ta i sista minuten lixom.


Breakfast.

Good morning!
Så hae man överlevt ännu en natt då hahaha. Gick ock la mig ganska sent igår blev typ vid tre tiden, ville ju umgås med min älskling :).

Imorse gick jag å Tilda upp vid 9 tiden och åt frukost, idag blev det:
te, rostade smörgåsar med marmelad och ost.

Älsklingen ligger fortfarande å snarkar får se när han behagar att kliva upp :)

Vi kom iaf iväg och storhandlade igår, tog en taxi hem det gick på typ 160 kr (inte farligt alls tycker jag) så de löste sig till slut. Nu har vi mat igen för en månad framöver (om inte mer).

ilda hadde var jätte snäll med Annika hela dagen, allt hadde gått jätte bra. De hadde hyrt Bamse å myst en massa. Nästa gg sa hon att hon var redo för att ha henne över natten. Känns bra att veta att man nu har ännu en barnvakt i fall det skulle behövas .

Jaha då var man barn fri då.

Annika a.k.a "the god mother" var precis här och hämtade Tilda för en dag på stan.
Det är Annikas första gg som hon tar Tilda själv så Hon frågade om jag trodde att Tilda skulle gråta mkt när hon gick i väg med henne, men jag bara skrattade å sa inte en chans. HAhahha hon tycker det bara e kul å åka i väg med nån annan än mamma å pappa.

Men jag måste säga att det skär i hjärtat varje gång jag lämnar bort henne, känns alltid lika tungt och ensamt.
Ush, fast än jag vet att hon har de super bra å kul. Men det e väll så å vara mamma.

Nu ska vi se hur jag å min älsklig löser det här med handlingen.

God morgon!

god morgon allihop, gick å la mig vid tolv tiden igår då låg min kille redan å snarka för fulla muggar så jag kunde inte somna, efter ett tag så kom John Blund iaf. Min lilla tjej gick jag upp med vid 8 tiden å åt frukost med.
Vi åt rostade smörgåsar med tomater (å lite salt å peppar på de) MUMS!! Älskar verkligen det, kan få i mig hur många smörgåsar som helst. Till det dracks det te ( med mkt mjölk) och god morgons tropiska juice, å så slank den obligatoriska järn tabletten ner oxå ;) .

Ska ringa Annika (tildas gudmor) vid 10 tiden idag för hon ville låna Tilda över dagen ( vilket jag inte säger nej till).
Då ska jag och älsklingen försöka åka och storhandla och om vi får tid över kanske vi hinner med det där bio besöket vi pratat om oxå.

Det e lite klurigt å få till det här med storhandling för oss som inte har körkort (har bil dock).
Man frågar folk i familjen men de tycks aldrig kunna slita sig, har åkt med grannen ibland men känns lite jobbigt att fråga hela tiden. Så nu antar jag att vi får ta en taxi hem ed varorna, det känns surt. Men mat måste man ju ha.
Skulle kunna handla här i centrum, men det e så jävla dyrt! 1 pkt blöjor kostar typ 150 kr å på wil
lys kostar de typ 95kr osv. F¨år se vad vi gör...

'The Real Housewives of Orange County'

image52

Igår kollade jag på 'The Real Housewives of Orange County' på tv 3 tror jag att det gick. Det var första gången jag såg det men det var ganska underhållande. Tidigare har jag följ The real OC på mtv och nu kommer denna serie, hur långt kan de ta det igentligen? Hur många sånna här serier kommer det bli?
Men jag antar att det e fler änn jag som gillar att se hur de "rika" lever sin vardag å kanske drömma sig bort till "så där ska jag oxå ha det när jag blir stor". :)

Time 2 hit the sack!

Har trä smak i arslet nu å ryggen skriker av smärta, sååå godnatt!

Super mysig film.



THE NOTEBOOK

Såg den för några veckor sen och den var faktiskt super bra.
Jätte mysig kärleks film, jag grät faktiskt och måste erkänna att även min annars så tuffa kille oxå grät :)
SE DEN!

Det får bara inte vara sant!

Runar å Tilde!? Det får bara inte vara sant, jag som verkligen gillade Tilde å så går hon å blir ihop med ån som RUUUUUNAR!? Jag fattar ingenting,!!



RUNAR?
HAllå jag kan inte säga annat än RUNAR!?

Håller ni med elr vad??

Coola baby skor!

Super häftiga pjucks till båda mina barn :)
Vill ha båda två så ungarna kan matcha varan hahaha :)




  

250kr Ellos nya katalog.

Vill ha till grabben till maggen :P



T-shirt: 199kr
Snickarbyxoor: 699kr
Sneakers: 199kr

Allt från Ellos nya katalog.


Hur sött å tufft e inte det här!? Vill ha till min lill kille i magen.

Tycker bara att byxona var lite väl dyra...


30+ vem e snyggast??

image42
Jennifer Lopez,         37Eva Longoria,       32Angelina Jolie,    32Jennifer Aniston, 38

image43

Cindy Crawford,41    Teri Hatcher,42        Halle Berry, 40          Cameron Diaz, 34

image44
Drew Barrymore, 32Denise Richards, 36Catherine Zeta-Jones, 37Julia Roberts, 39

image45
Sandra Bullock, 42


Själv måste jag nog säga att Halle Berry ser grymt bra ut för att vara 40! Vad tycker ni??







Sambons semester.

Ja...nu var den äntligen här, min sambo har en veckas semester! Kul och skönt att ha honom hemma lite. Det hadde vart ännu roligare om vi haft lite pengar å lite planer inför den oxå men det har vi inte :(

Om det e nån som har några (billiga) förslag på vad vi kan hitta på i veckan så e det varmt välkommet!
Vi har underat på at ta en kryssning till finland elr till Estland men e inte säkra.

Imorgon så ska Tildas gudmor ha Tilda över dagen, så vi kanske smiter iväg på nån rulle då. Men får ju lov å passa på, älsklingen har tjatat om att se die hard men jag vet inte om jag e så sugen på den, men man får väll offra sig nä han har semester.


Börjar få ont i halsen hoppas jag inte åker på nåt skit nu...:( Har det jobbigt nog med denna 2,5 kg magen.

Min graviditet.

Min graviditet - BF Tors 16 aug 2007
Uträkning utgår från dagens datum: Lör 7 jul 2007
  Din graviditet startade Fre 10 nov 2006
  Din menscykel är ca 28 dagar
  Du blev gravid ungefär Fre 24 nov 2006 (ägglossningen)
  
  Du har gått 239 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 35
  Du har gått 34 fulla veckor och 1 full dag (v34+1)
  Du är i 8:e kalendermånaden
  Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), läs mer här
  Du är i trimester tre
  Du har 41 dagar kvar till förlossning

Vecka 35
    6 jul - 12 jul 2007
Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.

Egna anteckningar/bild: [Redigera]


Shit va fort det går..nu e de lixom bara 5 veckor kvar!! Om en vecka e det exakt 1 mån kvar.
Om 2 veckor går jag in i sista månaden....*hjälp*
Och hajja det e 41 dgr kvar till förlossningen...det låter ju SJUKT nära!


Nya sängar.

Nu har vi monterat ihop Tildas nya spjälsäng ( hennes gammla hadde vi lånat av min syster som nu behövde få tebax den) så här ser den ut:

image39

OCh så har vi fått tebax Tildas gammla vagga som min syster lånat som nu Tildas lillebror ska få när han kommer! Så jag gjorde i ordning den idag, ska bara köpa ett spjäl skydd som passar.

image40

Så här såg Tilda ut!

i förrgår... hadde tänkt å uppdatera hennes "dagens outfit" oxå men det blev lite sent där med hehe...

image37

Hela outfiten H&M förrutom linnet som e från ellos.

Så här var jag klädd...

Så här var jag klädd i förrgår...skulle lägga upp det som "dagens outfit", men nått kom i vägen och det blev inte av. Så jag gör det lite sent, men det e sant som de säger:

Bättre sent änn aldrig!

image36

Linne: Indiska
Shorts: H&M mama
Halsband: KAppahl

ARG!

Är så jävla arg och upprörd!! Känner mig nästan lite hysterisk...jag känner att jag måste planera allt inför min förlossning och barnets ankomst nu, men min sambo verkar inte vara ett dugg intresserad.

HAr försökt en timme nu att typ prata förlossning ( då busar han med Tilda samtidigt), vilket e jävligt viktigt för mig för han måste veta vad jag behöver hjälp med. Men det gick inge vidare, han var för upptagen med annat! *arg*

Efter lite tjafs å bråk så lugnad vi båda ner oss å så började vi packa BB väska i stället.
Men det gick inge vidare de heller för mitt upp i allt så ringer han sin kusin å bjuder över honom å pratar om att gå å handla på systemet! FY FAN VA IRRITERANDE!!!

Det känns ju som ett jävligt härligt engaskemang från hans sida!
Det här e faktiskt jävligt viktigt för mig, det e nått stort och faktiskt ganska traumatiskt som äntar mig å det e väll inte konstigt att jag vill vara förberädd?? Eftersom jag inte va så berädd förra gången å det gick så snabbt (37 min efter vi kom in på förlossningen med blå ljus å sirener från ambulansen hadde vi en dotter).

Men sen kan det ju oxå vara sant som han säger att det bara e min hormoner som spöker just nu....lite svårt å se klart när man e mitt upp i det hela.
Men jag vet ju hur det är, jag ska snart bli mamma och måste "bygg" mitt bo.

IM NESTING FOR GOD SAKE!!


Kvällens outfit.

När jag kom hem från massagen svettades jag som en gris och bytte om till denna klänning, det har blivit min slit å släng klänning nu typ. Den är jätte sval och skön att bara dra på sig när man lappar hemma.

image35

Massage idag!!

Japp så idag var det dax då! Äntligen skulle jag få min omtalade massage!
Vid halv 12 tiden fick jag min dotter äntligen att somna brevid sin pappa och sen så drog jag! Fick gå med myrsteg hela tiden för att magen spände som tusan och jag hadde ont i bäckenet...läääängtade så mkt efter att nån skulle pyssla om mig lite. När jag kom fram till stan så va jag lite tidig (vilket behövdes med tanke på min snigel fart) så jag sniglade in på apoteket först å köpte en fuktkräm:

 Aco fuktkräm-49 kr.
Har rovat den tidigare å det e faktiskt den första krämen som verkligen funkar på mitt ansikte. (är väldigt torr annars, och typ flagnar i pannan. Men inte av den här!)

Och därefter så sniglade jag vidare till gallerian och Axelssons Spa:

image33

Fick sitta ner å vänta ett tag tills jag blev mottagen av en super gullig tjej som visade in mig i ett dovt belyst rum med en massage bänk, hon visade hur massage bänken funkade (hadde ett stort hål i mitten för magen och två mindre högre upp för boobsen! ) å jag fick prov ligga innan hon steg ut ur rummet medans jag bytte om och lade mig till rätta. SEn va det bara för henne å börja knåda med alla dessa oljor medans jag låg å njöt å lyssnade till havsvågornas sång som strömmade ur högtalarna. Jag blev vääääldigt avslappnad måste jag säga...slumrade till typ 3-4 gg, vaknade med ett ryck varje gg som jag började andas sådär tungt ni vet som man bara gör när man håller på å somna (pinsamt värre tänkte jag) . Efter 50 min så var det slut på det roliga å bara å ta på sig igen å ut i city stressen. Men det var super sknt och värt varenda krona.

SPA-massage för gravida

En härligt avstressande massage som mjukar upp musklerna utan

hårt tryck. Behandlingen utförs på en specialdesignad massagebänk

för gravida. I massagen används en återfuktande aromaolja

som motverkar bristningar. En perfekt massage för dig som vill nå

maximal avslappning.

tid: 20min pris: 395:- tid: 50min pris: 645:-


Därefter gick jag ut å i gallerian  käkade på det här intalienska fiket där på nedre plan, tror det heter Stach, käkade tortellini å ett glas färskpressad juice, personalen va jätte gulliga hahaha, pratade (beställde) av en av de yngre killarna å först såg han ut som vilken kille som helst men när han började prata sså bröt han med en ordentlig italiensk brytning och OJ! Vad söt han blev!! hahah bara för dalekten lixom hihihihi.
Sedan drog jag hem, var heeeelt slut i hela kroppen och höll på å somna på tåget (jag orkar verkligen INGENTING längre).

Å nu blir det till att bänka sig framför tvn, på onsdagar kommer det ju så mkt bra på tv.

Tv 4 fakta 21.00 Specialfall: Riskförlossningar.

Specialfall: riskförlossningar är en amerikansk dokumentärserie från 2006. I 35 delar.

Varje dag föds närmare 11 000 barn i USA, vilket betyder ett barn var åttonde sekund. Med ungefär tre och en halv minuts mellanrum sker en förlossning med komplikationer i olika svårighetsgrad.

Dessa riskförlossningar kräver speciell kompetens av läkarteamet.

Serien handlar om graviditeter och förlossningar, och varje program tar upp flera olika fall där man följer de gravida kvinnorna och blivande papporna, samt själva födelseprocessen - allt under den ständigt närvarande förhoppningen att allt ska gå bra.

Tv 3 21.00 Prodject Runway
Tv 3 22.00 Pussycat dolls

Tv 4 Plus 21.00 Lejla bakar
Kanal 5 22.25 Girls of the playboy mansion

Japp där har ni min Onsdags kväll...OOoops Bäst jag skyndar mig, mina program började för 1min sen.
Bye bye!








 


Trist dag!

Halloj, idag har jag mått ganska dåligt, har bara legat å degat i soffan och kännt mig allmänt svag å suuuuuuuper tung! Gick som mest fram å tebax till centrum med Tilda.  Är super tröttå seg å väntar nu på att klockan ska bli nio så jag kan kolla på gilmore girls å efter det Dean & tori. Sen dyker jag nog i säng så att det snabbt ska bli onsdag å jag ska få min väll behöva spa massage!!

God nigth pepole!

God natt!

Nää nu värker hela kroppen så nu ska jag dyka i säng får se om jag kan somna...(sov nämligen typ två timmar vid 5 tiden idag) GOD NATT!

Shit va snabbt allt går!!

Jag och min kille satt å titta på tv idag å plötsligt säger han:
-Shit! Tänk att vi har ett till barn nästa månad!
Min spontana tanke va att säga åt honom att så snart e de ju inte! Men så började jag tänka efter å de e ju fan nästa månad som jag ska föda...lite panik inombords måste jag erkänna att jag har.

Måste börja planera lite å fixa så allt e klart tills de börjar närma sig...


Senaste inköpen!

Nu när kameran funkar igen så kan jag visa min nya väska som jag köpt!
Var lite osäker på om jag skulle behålla den men nu trivs jag med den å e faktiskt riktigt nöjd, en bra bas/vardgs väska. Svart å passar till det mesta!

image30

Köpt på Wedins på rea för 250 kr!

Köpte även ett par mamma shorts idag. HAr tänkt att jag behöver ett par sköna och luftiga byxor nu till sommarn, har typ bara mamma jeans och det e för varmt å ha, även fast det e trekvarts jeans så blir det för svettigt och varmt.Och Jeans e inte så bekvämt heller, speciellt inte när det e så varmt. Har en del klänningar oxå men det e jag inte så super bekväm i, shorts kan jag va mig själv i haha.

image31

Mama shorts inköpta på H&M 198 kr.

Sommar outfit!

Shoppade till min lilla prinsessa idag. Skulle in på H&M och snabbt bara köpa en sol hatt till henne men så kom jag ut med en matchande outfit till solhatten hahaha.

image29

Allt är inhandlat på H&M.

Solhatt: 39.50kr
Cardigan: 98kr
Kjol: 79.50kr
Skor: 59.50kr

Den lever!!

Den lever!! Min kamera lever igen! Var i vällingby Centrum idag å shoppade å käka lunch med vänner och passade då på att smita in på teknik magasinet och fråga lite angående min kamera.

Jag förklarade att den var helt död och när man trycker på POWER knappen så händer ingenting! expiditen bad att få kolla å den, och när han trycker på POWER knappen så vipps så funkar kameran igen!!!! Snacka om pinsamt!
- Jaha var det så enkelt!? Sa jag och fick skamset ta tebax min kamera å gå.
Han måste verkligen trott jag va helt blåst!! Men e det inte typiskt, hemma har man suttit å knapat å pulat men inget har hänt å så går man för att få hjälp å vipps så e de inge fel på kamera jäveln!!
Jajja, huvudsaken e att han lever igen iaf!
Welcome back kamera jävel!!

Dagen idag....

Jaha vad har man gjort idag då?? Va i väg med en kompis till jakobsbergs centrum och gick runt i affärer och käka glass. Åt en bägare med pstage och pecan nöt kola=MUMS! Skulle kunna döda för att få det nu hihii.

Köpte även en svart handväska på wedins på rean för 250 kr. Billigt och bra! Tyvärr funkar ju inte min kamera så jag kan inte visa er hur den ser ut. imorrn ska jag till Vällingby Centrum med samma kompis hahah och då tänkte jag gå in på teknik magasinet å höra ovad somkan va fel på min kamera, min kompis kom på att det kan vara nått så simpelt som att de uppladdningsbara batteriet e slut och måste bytas ut. Så förhoppningsvis så köper jag ett nytt batteri imorn å så kan jag börja fota igen :)
En handväska var värkligen nägot jag behövde, har vart så van vid att bara använda skötväskan men nu börjar jag ju kunna dra iväg utan barn och då har jag ingenstans att lägga alla mina grejer, man går runt som en pack åsna med fickorna fullproppade med saker. Hemma har jag bara en jävla guld väska som jag införskaffade mig här för nått år sen när de va så inne med guld och brons, ett dåligt köp eftersom trenden snart var slut och jag knappt använde väskan. Det e ju inte ofta som man kan ta guldväskan ner till centrum lixom, lite svårt å matcha in i vardagen.

Smal, smalare, smalast!

image23

Så här är vi väll vana att se Angelina Jolie, hon har iof sig alltid varit smal men de senaste bilderna på henne tycker jag e en aning läskiga.

   

Kolla bara på den här bilden på hennes arm....benen håller ju nästan på å sticka ut!! Ush, det ser ju inte friskt ut!

Tydligen så sägs hon vara 177cm lång och väga 49 kg.  Vanligt vis så ligger hennes vikt på närmare 60.
Och när hon var i 6:e månaden med Shiloh Nouvel (nu 11mån) så var läkarna oroliga för henne pga att hon endast gått upp de ynka 6 kilo! Själv så är jag i 8:de mån å har gått upp 10 kilo (fast det e ju jag de! :P )

Hon har ju tidigare kämpat mot ätstörningar och har sakt till media att hon flera gånger försökt ta sitt liv pga detta.
Men nu säger hon att hon gått ner i vikt så mkt pga av sorg, hon har ju nyligen förlorat sin mamma i canser.
Och hon skyller även på att hon nu slutat ammat och har lite svårt att komma igång med maten och att äta nyttigt.

Ja, jag hoppas iaf att hon äter upp sig lite för det är ingen tvekan om att hon är vacker, men FÖR smalt e helt enkelt inte snyggt!!

image27

Vacker som få....

image28

Bradgelina på promenad med två av banrnen, lika snyggt avslappnade båda två!

Vilken tjuv jag e!

Vilken tjuv jag e! Snodde denna lista från nån nyss för att jag tyckte den va lite rolig. Hoppas inte att det e nån som blir sur på mig nu, hoppas att de kan ta det som en komplimang istället.....


Nämn något som gjorde dig glad igår
: Att min älsklig köpte mina favorit kakor till mig :P

Vad gjorde du kl 08 imorse? Låg och drog mig i sängen.

Det sista du sa högt? Hör du vad jag säger!? AJ AJ!!

Vad har du druckit idag? Te, juice

Vad var det senaste du köpte? Lunch i fredags

Vad är det för väder hos dig nu? piss regnar!

Godaste glassmaken? Pistage!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, det kan väll hända...

Sover du tungt? Nää absolut inte.

Drömmer du mardrömmar? Det händer...

Favoritklädsel? Mjukis byxor och ett tajt linne!

Favoritlåt just nu? ja, du bra fråga....

Vad gör dig glad? Min dotter!

Sommarplaner? Vara hemma å vänta på att bebisen vill ploppa ut!

Spelar du ngt instrument? nope

Morgon eller nattmänniska? Morgon...

Vad är viktigast för dig? Mina barn och min familj!

Är du kittlig? nä inte ett dugg, älskar att bli kittlad under fötterna å så.

Snarkar du? nä...

Stjärntecken? skorpion

Stökigt el välstädat?
välstädat gillar jag men det e en annan fråga om jag alltid har det så!

Längtar du mest efter just nu? Bebisen i magen

Vilken färg ???

Vilken fär på vagn tycker ni att jag ska ha??
Vad passar till en flicka och en pojke?
Och vilken blir inte allt för skitit så snabbt??
Hjälp mig bestämma....

     

      lime                        orange            charcoal              natur                  röd                 marin                                                     
                                
                                                        
                           

Vagnen.

image15

Här är vagnen som vi ska köpa. Vi har ännu inte beställt den..hihih ute i lite sista minuten. Men vi ska beställa från england pga billigare priser och tydligen tar leveransen endast 2-3 veckor så vi får den nog i tid. HAr ännu inte bestämmt vilken färg vi ska beställa, men det lutar mot den röda. Men min kille vill ha nån mörkare igentligen för att fläckar och sånt inte ska synas så lätt men jag tycker det e så dystert med mörka färger på vagnar, jag gillar lite färg.  Vår förra vagn va tex svart å lime grön.
image16

V. 34!

Min graviditet - BF Tors 16 aug 2007
Uträkning utgår från dagens datum: Sön 1 jul 2007
  Din graviditet startade Fre 10 nov 2006
  Din menscykel är ca 28 dagar
  Du blev gravid ungefär Fre 24 nov 2006 (ägglossningen)
  
  Du har gått 233 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 34
  Du har gått 33 fulla veckor och 2 fulla dagar (v33+2)
  Du är i 8:e kalendermånaden
  Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), läs mer här
  Du är i trimester tre
  Du har 47 dagar kvar till förlossning

Vecka 34     29 jun - 5 jul 2007
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

Bm i fredags.

I fredags hadde jag tid hos min barnmorska, eftersom jag sovit hos mamma i några dagar så följde min syster och hennes barn med mig, så skulle de ha Tilda medans jag va inne hos henne och därefter skulle vi in till city å shoppa lite.  Allt gick bra hos bm tills det va dags att mäta sf måttet, då visade det sig att det blivit ett väldigt litet mått och att det inte alls följde kurvan. Bm tog in en kollega som oxå fick mäta min mage men även hon fick ett litet mått, så de ringdes till ultragyn på danderyd å jag fick komma dit på en gång för att göra ett ultraljud å titta så allt stod rätt till. Då var jag ju tvungen att ringa min kille och försonas, typiskt hahah. Och då skulle jag ju åka hem med honom sen, å jag som lämnat alla mina grejer hos mamma för att jag INTE skulle åka hem, men men de vatyp bara kläder ändå . Iaf så åkte vi iväg och allt såg bra ut.

Förväntad vikt på foster i denna vecka: 2.178g
Min bebis beräknade vikt: 2.023g

Så han låg strax under normal vikten, det känns bra,. Hoppas han håller sig lite liten så jag slipper klämma ut en mega bebis hahah.

Jag var inte så orolig när vi blev iväg skickade på detta eftersom vi fick göra samma sak när Tilda låg i magen och de hela tiden fick ett litet sf mått men när hon kom ut så va det en stor flicka på 3.770 g.

Men nu hadde pojken i magen fixerat sig iaf, så nu e han klar för start....HJÄLP! läskigt, nu börjar det närma sig!!! Anledningen till att de fick litet sf mått var förmodligen just därför att han fixerat sig och ligger väldigt djupt och därför har magen då sjunkigt.

Hemma igen.

Har inte skrivit på ett tag för att jag vart hos min mamma i några dagar. Har haft det lite struligt med min sambo, en masa tjafs och bråk så jag var tvungen att komma bort ett tag. Så då tog jag med mig min lilla tjej och åkte till mamma för att lugna ner mig och fundera lite gran. Blev självklart uppassad och fick lite avlastning med lill tjejen av både mamma och min syster.

Det blev även lite shopping när jag var där, men har lämnat alla grejer hos mamma så det kommer bilder på mina inköp senare. oM JAG LYCKAS FÅ INGÅNG MIN KAMERA SOM PAJJAT. vET INTE VAD SOM HÄNT MEN DEN E STEN DÖD, KÄNNS LITE TRIST, speciell när det snart e dax för bebis och jag inte har nån kamera, har inte sådär jäääääääääte mkt pengar nu när det e vagn köp å allt på g heller, så jag har inte råd å köpa nån ny, jag får väll låna nån elr nått....de löser sig alltid!

RSS 2.0