Massage idag!!

Japp så idag var det dax då! Äntligen skulle jag få min omtalade massage!
Vid halv 12 tiden fick jag min dotter äntligen att somna brevid sin pappa och sen så drog jag! Fick gå med myrsteg hela tiden för att magen spände som tusan och jag hadde ont i bäckenet...läääängtade så mkt efter att nån skulle pyssla om mig lite. När jag kom fram till stan så va jag lite tidig (vilket behövdes med tanke på min snigel fart) så jag sniglade in på apoteket först å köpte en fuktkräm:

 Aco fuktkräm-49 kr.
Har rovat den tidigare å det e faktiskt den första krämen som verkligen funkar på mitt ansikte. (är väldigt torr annars, och typ flagnar i pannan. Men inte av den här!)

Och därefter så sniglade jag vidare till gallerian och Axelssons Spa:

image33

Fick sitta ner å vänta ett tag tills jag blev mottagen av en super gullig tjej som visade in mig i ett dovt belyst rum med en massage bänk, hon visade hur massage bänken funkade (hadde ett stort hål i mitten för magen och två mindre högre upp för boobsen! ) å jag fick prov ligga innan hon steg ut ur rummet medans jag bytte om och lade mig till rätta. SEn va det bara för henne å börja knåda med alla dessa oljor medans jag låg å njöt å lyssnade till havsvågornas sång som strömmade ur högtalarna. Jag blev vääääldigt avslappnad måste jag säga...slumrade till typ 3-4 gg, vaknade med ett ryck varje gg som jag började andas sådär tungt ni vet som man bara gör när man håller på å somna (pinsamt värre tänkte jag) . Efter 50 min så var det slut på det roliga å bara å ta på sig igen å ut i city stressen. Men det var super sknt och värt varenda krona.

SPA-massage för gravida

En härligt avstressande massage som mjukar upp musklerna utan

hårt tryck. Behandlingen utförs på en specialdesignad massagebänk

för gravida. I massagen används en återfuktande aromaolja

som motverkar bristningar. En perfekt massage för dig som vill nå

maximal avslappning.

tid: 20min pris: 395:- tid: 50min pris: 645:-


Därefter gick jag ut å i gallerian  käkade på det här intalienska fiket där på nedre plan, tror det heter Stach, käkade tortellini å ett glas färskpressad juice, personalen va jätte gulliga hahaha, pratade (beställde) av en av de yngre killarna å först såg han ut som vilken kille som helst men när han började prata sså bröt han med en ordentlig italiensk brytning och OJ! Vad söt han blev!! hahah bara för dalekten lixom hihihihi.
Sedan drog jag hem, var heeeelt slut i hela kroppen och höll på å somna på tåget (jag orkar verkligen INGENTING längre).

Å nu blir det till att bänka sig framför tvn, på onsdagar kommer det ju så mkt bra på tv.

Tv 4 fakta 21.00 Specialfall: Riskförlossningar.

Specialfall: riskförlossningar är en amerikansk dokumentärserie från 2006. I 35 delar.

Varje dag föds närmare 11 000 barn i USA, vilket betyder ett barn var åttonde sekund. Med ungefär tre och en halv minuts mellanrum sker en förlossning med komplikationer i olika svårighetsgrad.

Dessa riskförlossningar kräver speciell kompetens av läkarteamet.

Serien handlar om graviditeter och förlossningar, och varje program tar upp flera olika fall där man följer de gravida kvinnorna och blivande papporna, samt själva födelseprocessen - allt under den ständigt närvarande förhoppningen att allt ska gå bra.

Tv 3 21.00 Prodject Runway
Tv 3 22.00 Pussycat dolls

Tv 4 Plus 21.00 Lejla bakar
Kanal 5 22.25 Girls of the playboy mansion

Japp där har ni min Onsdags kväll...OOoops Bäst jag skyndar mig, mina program började för 1min sen.
Bye bye!








 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0