vad är en bal på slottet?

det blir nog ingen bal på slottet ikväll..haha s e ju mag sjuk och mamma kan inte / vill inte bli mag sjuk. det e bara att inse att mitt liv ser annorlunda ut nu och kan man inte så kan man inte. hur tråkigt det änn är...

får ringa födelsedags barnet om en stund och berätta att jag inte can make it.


det va ett tag sen

hej som jag gissade på så skulle tiden inte räcka till riktigt för bloggen nu när jag va igång på jobbet igen. Dessutom har min data vart paj och snart ska jag bli utan dator så bloggande kommer det nog inte bli så mkt av framöver gissar jag på.

Det har hänt en hel del den senaste tiden, william slog upp pannan när han hoppade i soffan (låt inte barnen hoppa i soffan!) så vi var tvugna att sy på vårdcentarlen som är så okompetenta så det finns inte. (sök inte hjälp på vårdcentralen om ni vill ha bra hjälp) De sydde william utan bedövning och jag och läkarna fick bara hålla fast han i ett järn grepp medanshan sparka och skrek. Det var en hemsk upplevelse för oss båda. Ush.

Jobbet e fortfarande inte min favorit plats här på jorden.

Och nu har jag vabbat med william som har haft kräksjuka som går på hans förskola. Nästa all personal och barn har insjuknat. S va och hälsade på igår och inatt låg han tydligen magsjuk .

Ikväll ska jag på en kompis 25 års middag ch imorgon ska jag och Tilda på barnkalas på lekpalatset.

Kram på er

till shilo i shall not forsake thee

den här går på repeat hos mig just nu....Kärlek!


Back 2 reality

ja då var dagen kommen, sista dagen innan jobbet börjar. känns tufft, jag har vart sjukt trött de senaste dagarna och bara velat gå å lägga mig men hur ska det bli när jag börjar jobba? Jag kommer ju gå under haha. Nä men vi hoppas på det bästa.

Får se hur min uppdatering blir hedan efter, med jobb och allt och jag kommer möjligtvis bli av med mitt internet framöver oxå :(

kram på er

idag

idag har det vart fullt ös.
Vid 10 gick jag och barnen ner till öppna förskolan med Veronica och hennes tjejer där var vi hela förmiddagen och lekte, pysslade, sjöng och åt lunch sen gick vi hem till Veronica och lekte lite till.

Barnen har haft fullt upp hela tiden och haft jätte kul och det glädjer mig.

Kram

hallå hej

Idag har jag och barnen vart och hälsat på Veronica och hennes barn. Alltid lika trevligt.

Sen kom s och farfar över så jag och S kunde åka och handla lite.
Sen har vi nog mest tagit det lugnt här hemma. shit nu e det snart helg och sen dax å börja jobba igen :( Blää

era blogg toppar?

Vilka bloggar läser ni dagligen? Lista era topp 3.

Här är mina topp 3:

Gizmolina-feelgood blogg

Tumadre-insp mamma blogg

Blondinbella-behöver väll ingen presentation?

sen följer jag ett gäng andra oxå totalt 10 bloggar som jag kollar dagligen (ett litet beroende kanske?)

Bye bye christmas

13 dag hel va det nu va? Jag fick för mig att det betydde att julen skulle ut,  har jag fel? Min jul åkte ut idag iaf haha allt e borta utom gardinerna som jag tar i veckan.


vem eeee du?

Ni är ju rätt många som kikar in här dagligen och jag e juh sååå himmla nyfiken på vilka ni är.

Kan ni inte lämna ett fotspår och berätta vilka ni är

*namn
*ålder
*stad
*barn
*hur ofta ni kikar in här

Skulle göra mig väldigt glad :)

Föräldra ledig igen...

Den senaste tiden har jag och Iluna börjat ses ganska ofta igen ihop med barnen. Det är jätte kul och barnen har alltid super kul ihop. Det känns nästan som om vi var föräldra lediga igen :) Vi var nämligen föräldralediga ihop med båda våra barn och då umgicks vi dagligen, vi fikade, shoppade, sågs hemma hos nån av oss osv.


Jag och min söta vänn i egypten Mars-08

Jag kan verkligen sakna den tiden, ingen stress, ingen press. Bara njuta av sina barn och av trevligt sällskap.
MEN jag vete tusan om jag skulle palla gå hemma med bebis igen, inte nu iaf. Jag e för rastlös, jag behöver nog jobba ett år elr två till innan jag skaffar fler ;)


Disney on ice


Gårdagen på Disney on ice va toppen! Vi hade jätte bra platser på rad 6 och barnen tyckte det var jätte spännande.

Nått vi ska tänka på till nästa år är:
* Ha varma kläder (det e is kallt)
* Ha kontanter
* Ta med något eget att äta på eftersom allt e svajn dyrt
* Vägra köpa is drickorna som kostar 80 kr st och endast innehåller is!

Annars var allt jätte bra, ungarna tyckte de va såå kul och spännade. Och det är verkligen en jätte fin familje aktivitet.

Kram


Snart dax för Disney on ice!

Nu håller vi på att göra i ordning oss för fullt här hemma för strax bär det av mot Globen där vi ska titta på Disney on ice! Barnen är i extas och har pratat och sett fram emot det här jätte länge.

Hoppas ni oxå får en spännande dag.


taking the stage

Har precis blivit hooked on ännu en serie (ja, jag vet, jag och mina serier)

Denna gg är det Taking the stage som går på mtv, det e som en modern variant av fame typ, fast det e en reality serie.

Tycker Tyler e så söt och jag hoppas att han och Mia snart får varandra :)


get fit med jordanHar precis kört 25  min träning med min gammle vän Jordan ;)

Tapetsering-ja tack!

Igår gjorde jag en beställning på en prenumeration av Allt i hemmet. Känner att jag är inne i en riktig inrednings fas, synd bara att plånboken inte e lika synkad.

men jag fick iaf nyligen brev från min hyresvärd som erbjuder målning och tapetsering för en mindre summa pengar. och det ska jag definitivt tacka ja till.Ska bli skönt attfå bort allt fult klotter på väggarna som mina konstnärliga barn har skapat.

Tumadres kloka ord

Läser dagligen TUMADRES blogg och hittar ofta mycket inspiration hos henne och var tvungen att delamed mig av detta hon skrivit i sin blogg, som är så klokt och sant och jag tror att vi alla måste påminna oss själva om just detta ganska ofta.

Tänkvärt? En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna.

Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

"Nu", sa professorn medan skratten klingade ut, "vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa, vänner och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna".

"Om ni lägger sanden i burken först", fortsatte professorn, "går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet.
Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så… var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt.

Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något.
Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand."

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log. "Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän."


Kilimanjaro

hej på er, har haft en mysig sov morgon med barnen vilket var ganska behövligt eftersom jag var uppe alldeles för sent igår kväll.

Nu har jag ägnat hela förmiddagen åt att vika tvätt, det hade bildats ett kilimanjaro stort berg av tvätt i sovrummet men nu e det väck å det e sååå skönt!

Om en stund ska vi gå en trappa upp till våra kära grannar och tildas dagis kompisar så barnen får leka och vi vuxna får catch up, för trotts att vi bor så nära varandra så har vi knappt hunnit ses nånting den senaste tiden.

Hoppas ni har en jätte fin dag!


i did it

Nu har jag kört ett 20 min zumba pass framför datan och e helt slut, men jag hoppas verkligen jag fortsätter så här nu...


Så fort barnen somnat ska jag träna lite

Håller på att försöka lägga mina busar. De vill inte riktigt lyssna utan springer upp och ner ur deras sängar och ropar på mig om och om igen, vad göra?

Vi har haft fredagsmys med lite godis och tittat på Astrid Lindgrens jul ihop, sen blev det en god natt saga och nu bråkar dem med mig iaf....dem otacksamma busarna!

Nää men jag hoppas de somnar snart så att jag kan träna lite, det e nämligen en av mina nyårs mål, att äta bättre, träna mer och förhoppningsvis gå ner lite i vikt på kuppen ;)


Den första dagen på ert nya liv!?

Hej på er så här på den första dagen av ert nya liv!? HAha tänker på alla som lagt nyårs löften osv.
Det är den första dagen på det nya året iaf, med elr utan nyårslöften.

Vårt nyår var helt ok, vi var hos Iluna och åt 3 rätters middag såg på raketer vid 12-slaget och sippa champange. Barnen hade ur kul.

Hoppas ert nyårs firande var mysigt med god mat och trevligt sällskap.

kram

RSS 2.0