Nu e det kallt!

Har överlevt andra dagen av tre. Nu försöker jag Tina upp på bussen. Sjukt kallt nu, mina fötter håller på att förfrysa Nu lägger jag conversen på hyllan för i år.


Föreläsning

Sitter i föreläsning/ utbildning mellan 8.30-18.00 i 3 dagar framöver. Sen får jag mitt certifikat att köra Krim programmet av Gunnar Bergström. Intressant men seeeeegt


Sagobussen

Idag gjorde vi en utflykt med sagobussen som hämtade upp oss på brommaplan. Vi blev mottagna på bussen av tomtar och tomte nissor. Hela bussen var utsmyckad i jul tema med julgran, kulor, glitter och en massa mer. Bussen var riktigt pimpad. Ombord på bussen så blev vi underhållna av en sago berättare som gick runt och berättade spännande sagor för oss ända tills vi var framme i stenhamra där barnens egna bibliotek fanns. Där fick vi höra på fler sagor och blev sedan bjudna på fika. Barnen kunde leka av sig i en jätte fin barn avdelning, läsa böcker och pyssla egna fina jul kort. Nu sitter vi på bussen på väg hem och jag har två väldigt tysta barn bredvid mig, gissar på att de är trötta.


Nya äventyr

På väg på dagens nya äventyr


Dagens

Idag drog jag, barnen och fina vänner till arkitektur museet för att titta på årets pepparkakshus utställning. En mycket trevlig dag. Ny e jag utslagen på soffan och barnen likaså. Imorgon bär det nog oxå av på barnsliga äventyr.


RSS 2.0