Cashmere mafia

hello hey! Idag va vi i väg å shoppade barn kläder å käkade lunch, får lägga upp bilder sen.

Sen ringde två kompisar och frågade om jag och tilda ville komma ut å leka så det gjorde vi, vi hade jätte trevligt och i vet hur det e när man har kul, tiden bara flyger iväg och rätt som det e så e klockan halv  6 typ.

Nu sover alla utom jag som tänker bänka mig i soffan och käka nötter och titta på cashmere mafia!
Nån som ska göra som jag??

image1279

Kalas och shopping

hej hej..gör ett hastigt inlägg nu bara.

Igår va vi på kalas hos emilio som fyllde 2 år och Enzo som fyllde 1 år. Tilda hade jätte skoj!!

Nu ska jag klä på mig så ska jag, sony å willie åka till vällingby å handla lite kläder till barnen, kanske blir en ute lunch oxå. Idag promenerade jag i 40 min.

Kram på er..

Helgen bara rusar iväg!

hej på er! idag åkte vi iväg till sonys bror och hans tjej ute i södertälje för att grilla. Svärfar och brorsans mamma va oxå med vi hade riktigt trevligt faktiskt. Synd bara att vädret inte var lika fint som igår, med det gjorde inte så mkt, vi satt ute på tomten å grillade iaf. Känner nu att jag fått ont i halsen igen för att  jag satt ute i blåsten utan jacka idag...jag som nyss blivit bra!

Väntar på att min älskling ska komma hem med mat som vanligt :P

Imorgon blir det barn kalas.

Jävla försäkrings kassan!

halloj! Härligt väder vi haft idag va!? Helt underbart! Idag har jag vart med sony på försäkrings kassan för att fixa lite med föräldra dagarna och vi fick vänta typ 1 ½ timme på vår tur!! Helt sjukt. Å sen när vi äntligen kommer fram så e det en jävla bitch som knappt vill hjälpa till...

Nu väntar jag på att sony ska komma hem med lite god mat.

Igentligen var det meningen att jag skulle gå ut i kväll och han imorgon men nu verkar det inte bli så...får se vad som händer.

Kram

parkerar mig i soffan och svullar nötter!

Nää nu ska jag parkera mig i soffan, käka lite nötter ( det e iaf nyttigare änn godis å chips, å jag har faktiskt både tränat och promenerat idag) och kolla på 2 nya avsnitt av min favvo serie the hills.

peace out!

image1278

Ja jag lever!!

hej allihoppa ja jag lever..skit dålig uppdatering den sista tiden, i know. Men ni vet ju själv hur det e, solen skiner å man bara måste ut! Kan inte sitta inne framför datan. Å sen så e mitt huvud så kaotiskt just nu...så mkt som ska göras å fixas å donas å jag blir bara snurrigare å snurrigare...

Bare with me folks!

big love väntar

nu väntar jag på att klockan ska bli 22 så jag kan kolla på big love på 1:an. Den nya serien om en poly familj, lite roligt att kika på faktiskt. Det är andra avsnittet idagså om ni inte såg första avsnittet så borde ni kolla nu :)

image1277

Döfött barn

Halloj, har nyss suttit och bölat ögonen ur mig till barnmorskorna, då det va ett par som var tvugna att föda ett döfött barn, så jävla hemskt. Tänk om det skulle hända en, vet inte hur man skulle klara av att gå vidare efter en sån sak.

Mkt tankar som börjar snurra...

mellan landar

hej hej hallå... har vart i stan å träffat mamma å syrran en stund sen va jag en snabbis och handlade i centrum och nu har jag mellan landat hemma för att fylla på min och willies mage lite innan det e dax att hämta skruttan och vi kommer säkert vara ute tills middags dax. ser för jävligt ut här hemma men jag har ingen  lust å sitta inne å städa när solen lyser ute..tar ett städ ryck under bolibompa timmen som vanligt, det får duga!

Är det några killar förrästen???

Nää ni tjejer å killer...e de nå killar förästen??

Nu sätter jag på 5:an å kikar på Desperate Housewifes

image1276

Släng ungarna i slasken!!

Hello hey! E heeeeeeeeeeelt jävla slut i kroppen! Har precis tränat så att mina armar och ben e helt skakis!! Shit pommes Frite! Nää mendet e skönt :) Va även ute å promenixa i 45 min idag så jag e rätt så stolt över  mig själv, u go girl!!

För övrigt så va jag å sony å handlade en snabbis imorse, därefter gick jag ner till öppnis och träffade min vän N och hennes dotter. Sjöng lite, fikade och gjorde mitt hand och fot avtryck på Willie. Han har värsta mega händerna och fötterna gemfört med vad Tilda hade på sitt avtryck som jag tog när hon va typ 3 mån :)

Efter dagis gick jag å barnen till lekparken där vi mötte N och hennes barn. Så där va vi och lekte och umgicks i solskenet tills det var dax att gå hem å göra middag.

Igår fick Willie bada i slasken medans jag lagade mat och idag var det Tildas tur, det underlättar verkligen att sätta en av ungarna där, då blir det barnet så tyst å lungt å jag kan fokusera på matlagning och barn nr 2 :) Så det e ett gott tips som jag kan ge er föräldrar, prova slasken!



Förrästen Willie vaknade kl 5 i morse å vägrade somna om så det va bara att gå upp och självklart vaknade Tilda då oxå, men det e lite väl tidigt för oss... så man kan ju lungt säga att han var ganska trött under frukosten elr vad tror ni?
image1275

Vill du köpa vagn?

image1271
image1272

Intresserad av en fin vagn klicka här då för att komma till anonsen. Det är nämligen min älskade syster som säljer sin vagnså ring om ni är intresserade!

kissilissa

nää hörre ni ni.nu ska jag kissi lissa å sen hppa i säng, kramiz

Cashmire mafia och chili nötter

God kväll mina damer och herrar! Har kollat på cashmire mafia idag istället för att träna...Aja baja på mig.

Imorn ska jag försöka få lite handlat till ungarna typ blöjor, välling å barn mat. Ska även ner till öppna förskolan och göra ett hand och fot avtryck på Willie.

Love

Telefon kö-alltid lika roligt.

hej hej..härligt väder har vi idag oxå-underbart! Det ska tydligen hålla i sig i några dagar fram över iaf och det låter juh bra. Iag har vi inte gjort så mkt, har för det mesta åkt runt med bilen och letat verkstäder som kan laga vår bil.

Nu sitter jag i telefon kö-alltid lika roligt! har nämligen fått hem en faktura där det står att jag beställt en prenumeration på raklblad och hyvlar haha vilket jag verkligen inte har gjort, inte medvetet iaf så det här får de fixa.

har fortfarande ont i halsen...skit jobbigt!

Igår tränade jag här hemma igen, känns skönt och imorse var jag å sony ute å promenerade i över 1 tim, burn fat burn!!

Ikväll ska min älskling tebax till jobbet :(
Har vart så mysigt att ha honom hemma så här länge...Kommer sakna honom.

image1270

Skansen med familjen idag.

hej! Kom nyss hem från ännu en underbar familje dag. Idag bar det av mot skansen i det härliga vår vädret. Det var värkligen härligt att strosa runt där bland alla djur i värmen, för det var värkligen varm idag :) Sååå härligt, hppas vädret håller i sig.

På skansen tog vi bergbanan upp det hade ingen av oss gjort förrut, och då kommer man upp direkt till torget . Den ingången kommer jag alltid ta hedan efter för där e det ju aldrig kö heller...

Vi hyrde en sittvagn på skansken som barnen fick turas om att sitta i och William såg verkligen stor ut när han satt där hihihi

Lite bilder:
 Sura wille i vagnen.  Tilda vinner en apa i fiske dammen.

 Mina fina!  Hela familjen åker karusell. (första gg för Willie)

 Barnen tyckte det var jätte roligt att åka karusell! 
   Bakom pappas solglasögon...

Björnarna hade nyligen fått ungar så det va kul att se dem, Tilda va jätte söt å stod mitt bland allt folk som stod å tittade på björnarna och sjöng högt Björnen sover för alla :)

Kram på er!



Blev lurad till bröllops mässa

idag va vi iväg med lilla familjen till sickla där vi träffade tarek en snabbis för att lämna hans väska.

Sen drog vi till söder för att kolla in streets som skulle ha nått bröllops tema i helgen. när vi kom dit blev sony helt paff. Han sa att jag lurat dit honom till bröllps grejenutan att han vetat om det, trotts att jag sakt till honom flera gg att det var bröllps tema denna helg hahaa det e bara han som inte lyssnar på mig. men vi gick snabbt sony nästan sprang) igenom det där, men jag hann iaf köpa 3 bröllops tidningar i all hast...

Sen köpte vi vat och åkte hem. Nu sover wille å sony, tilda ska snart gå å lägga sig å då väcker jag min älsklig och hoppas att vi får en lika trevlig kväll ikväll som vi hade igår.

kram

image1262

Jag är så kär!!

hallå hej! Igår hade jag en jätte härlig kväll med min älskling. Barnen va super trötta å gick å la sig tidigt så jag å min älskling njöt av en mysig middag ihop, (jag fick blommor!! *glad*) och sen låg vi å myste å pratade i sängen hela natten, helt plötsligt va det morgon å dax för barnen att vakna och då hade inte vi inte sovit en blund.

Men det var det definitivt värt, det va underbart å bara ligga och prata om allt och inget. Det var länge sen vi pratade på det sättet, då man verkligen kan komma varan på djupet...underbart! Minns i början av vårt förhållande då vi kunde prata i telefon med varandra halva nätterna och det kändes bara som några minuter :)

Jag offrar gärna all sömn i världen för att bara få ligga brevid min älskling, vara nära och prata om allt mellan himmel och jord!

Jag älskar dig världens bästa!!

dagens låt!



Laleh-live tomorrow

man ska inte lyssna på dem!

hej, va nyss på vårdcentralen å kollade min hals, eftersom mamma å syrran tjatat om att jag säkert har halsfluss, men de tog prover å de visade ingenting! Så där slösade jag 140 spänn å helvete för att man lyssnar på hypokondrikerna i min familj!

bla bla bla

idag fick jag hem glamour och mama i brevlådan, inte helt fel...

nu sover hela min familj utom jag, min älskling e ledig idag så får se när han orkar gå upp.

jag e super hängig, funderar på om jag ska gå till vårdcentralen imorgon elr vänta tills efter helgen å se om det har försvunnit...

kyrkan e bokad nu iaf, det blir högalids kyrka och förhoppningsvis samma lokal som vi hade med tildas dop.

ikväll ska jag kika på spårlöst på 4an, lyxfällan på 3an och efterlyst på 3an om jag e riktigt modig elr om sony kommer upp å håller mig i handen hahah

halsfluss?

gud va jag mår dåligt, känner mig jätte hängig och trött å självklart gör halsen fortfarande piss ont. jag har säkert hals fluss, men jag har fan ingen lust å gå till doktorn å få pencelin elr nått sånt skit, fan va jobbigt!

Träna med Jordan Price!

image1261

Nu är jag ny tränad å helt skakis i armarna hihi, men det känns skönt. Jordan har en tränings video ute på marknaden, den bygger på samma trännings upplägg som hon använde efter hon fött barn, då hade hon nämligen 3 veckor på sig att gå ner i vikt innan det va dax att gifta sig och åka på bröllpps resa och hon lyckades få tebax sin snygga kropp så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök jag med. Videon va ganska bra faktiskt en ordentlig träning, självaste Jordan e ju ganska oviktig i videon då hennes trännare är den som ger istruktionerna osv.

träning

god morgon, efter jag lämnat tilda så tog jag en promenad på 45 min å nu tänker jag köra ett tränings pass framför datan..vi hörs!

tävling, tema svart!

http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/1208372944_tema_tvling_nr_2.html#comment

klicka på länken å kom till lakritsmums tävling som går i tema svart, en massa härliga produkter kan vinnas!

halva moderkakan

halloj har fortfarande piss ont i hals jäveln!

tittade nyss på barnmorskorna på 1:an alltid lika bra. kände igen mig lite i kvinnan som födde barn å moderkakan inte ville komma ut, det hände mig med.  elr nästan, min gick nämligen sönder å bara halva kom ut, så de sa åt mig å andas lustgas hela tiden tills de e klara för det här skulle göra ont, så stod en å grävde mig där nere å en låg typ på min mage å tryckte å klämde, å gissa om det gjorde ont!!! men jag andades på i masken i nått som kändes som en evighet, kommer ihåg att jag tänkte att om de inte tar bort masken snart så kommer jag nog tuppa av för nu e jag heeeeelt borta! men jag överlevde å de fick ut min trasiga moderkaka men det gjorde nog ondare att få ut den änn att föda barn.

e skit trött å hängig, imorn tar jag nog en tripp förbi öppna förskolan.
kram på er!

Vinn en egen Voodoll!

http://tumadre.blogg.se/1208336364_tvling_tvling_tvling.html#comment

Klicka på länken för att komma till tävlingen där du kan vinna de coola voodolls!!

Mat idag?

sådär ja då va huset tip top då å snart börjar jag med maten, idag blir det köttfärs paj-MUMS! Vad ska ni äta idag?

Städ dax

Nää nu ska jag städa lite här hemma, Tilda ska få se på nån film så länge. Sen kanske vi går ut en stund innan det e dax för middagen.

Kram på er!

Verkar som vi hittat en kyrka nu.

nu verkar det som vi har hittat en kyrka, den ligger hyfsat nära lokalen så det e bra. Vi ska åka å titta på den i helgen. Nu ser det ut som om dopet blir runt den 7:e juni. Hoppas alla kan då..men inget e som sagt spikat ännu.

image1260

Hud specialisten idag

hej gjorde ett mobil inlägg tidigare men det verkar inte ha kommit upp...konstigt :(

Idag va vi iaf hela familjen hos hudspecialisten med William. De sa att han inte va allergik mot nått utan att han har typ eksem/torr hud. Det går inte å bota, men kan försvinna med åren och det enda man kan göra e att smörja, smörja, smörja. Så vi fick en massa salvor å krämer å klåd dämpande medecin utskriven nu då så ska vi tebax dit om ca 3 veckor. Han fick även bada i ett lila bad som va bra mot utslag/eksem och som va klåd dämpande, så han hade jätte kul där i vattnen å satt å plaskade för fullt i det lila vattnen, Tilda va jätte avis  att inte hon fick bada!

Nu sover Sony å Tilda. När Tilda aknar så ska vi äta nått.

Jag har fortfarande skit ont i halsen, det gör ont när jag sväljer och det känns som om jag har värsta kulan inne i halsen :(

Letat kyrkor som en tok!

E helt slut har suttit typ hela dan å ringt runt till massa olika kyrkor för att försöka boka dop till William men allt e full bokat...men jag tror jag har hittat en nu. Hoppas det löser sig :)

Vad har ni gjort?

halsont!

shit va ont i halsen jag har! har riktigt jävla ont när jag sväljer...

Vinn klänningen!

http://modeakutens.blogg.se/

Klicka på länken för att komma till tävlingen där du kan vinna en klänning.

tävling



image1259Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter och ett superpresentkort å 300 kr som gäller i 60 butikskedjor  sponsrat av
GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av KatarinaLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 26/4 på dig.

U go girl!!

image1258

Kollade ni på Cashmere Mafia nyss? Det gjorde jag. Så jävla grym replik där i slutet:
- And David, were even!

Hahaha jävla knäckande, You go girl!!!

Missade kyrkan

skulle ringa kyrkan idag å se om de va ledigt de datumet vi ville ha dopet men eftersom jag åkte i väg på förmiddagen så missade jag telefontiden! Så jävla typiskt! Så nu får jag vänta tills imorgon å ringa, hoppas det e ledigt bara annars blir det till å börja jaga kyrkor.

Nu ska jag börja leta fram allas adresser så man har det gjort :)

image1257

I alla väder!

Halloj! Imorse åkte jag å Wille till vällingby och mötte iluna och Enzo. Jag skulle nämligen köpa ett par allväders byxor till Tilda som hon kan ha på dagis när de e ute å leker...

Tänkte först köpa ett par från P.op för ca 500 kr men det kändes lite saftigt för min plånbok just nu så jag hittade ett par snygga svarta på Åhlens för 179 kr, snacka om skillnad å sen kan William ärva dem oxå, så det va ett bra köp :)

Vinn DVD film

http://nyfiknafisen.blogg.se/1208154593_veckans_tvling_v16.html

klicka på länken för att vara med och tävla om en dvd film :)

God natt

nää nu ska jag nog gå och sova så jag orkar gå upp å utträtta allt jag ska göra imorgon.

Kram på er!

image1256

Hoppas jag vinner nu...

ja nu har jag vart med i en jävla massa tävlingar..nu får manhoppas att man vinner oxå!! :)

vinn presentkort

image1255
Jag är med i en tävling om 500 kronor i presentkort på bloggen MAN & MODE!
TÄVLA DÄR DU OCKSÅ!!
KOMMENTAREN SKA SKRIVAS I DETTA INLÄGG: http://manochmode.blogg.se/1207422842_tvling_vinn_500_krono.html
+MAN MÅSTE HA DENNA BILDEN OCH DENNA TEXTEN I ETT INLÄGG I SIN BLOGG FÖR ATT KUNNA DELTA!+

Gemensam tävling

http://www.surfit.se/

http://www.lexikon24.se
http://www.synonymer.org
http://Jonaeson.blogg.se

de här har en gemensam tävling där mankan vinna en strumpbyxa och en trosa, klicka på länken för att komma dit.

Tävling

Klicka här för att tävla om :

En grå ny sjal & ett halsband från Dondonna!

R.i.p Engla

Såå hemskt det här med Engla, nu har ju den här häktade mannen erkännt att han mördat lilla engla 10 år. Så jävla sjukt.

Men jag tror ändå på nått sätt att det e skönt för familjen att de fått ett svar om vad som hänt och kan få ett avslut änn att aldrig få veta.

Vart e det här samhället på väg??

Vinn

image1252

Klicka på bilden för att komma till tävlingen där du kan vinna manikyr settet!

Fräch å fin

hej å hå där blev det några tävligar :)

Ikväll har jag målat naglarna å dushat så nu känner man sig fräch å fin :)

Var med och tävla du med!

jag är med och tävlar om ett sexigt set hos http://theodorsmamma.blogg.se/från  http://www.kleio.se/

Vinn en scarf!

image1251

Klicka på bilden och kom till tävlingen där man kan vinna denna scarf!

Vinn läckert armband!

image1250

klicka på bilden för att vara med och tävla om ett läckert armband!

Vinn sexig outfit

image1247
image1248

Tävlingen är sponsrad av:
image1249


Vill du vinna denna sexiga lilla outfit att länga på dig på för att hotta upp en mysig kväll med killen!? Då klickar du på den första länken...Lycka till!!

Steven Madden skor kan bli dina!

image1246

Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden
Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!

vinn parfym

image1245

klicka på bilden för att komma till tävlingen där du kan vinna denna parfym!

Vinn smink

Vinn smink hos Lina Veronica

Där e jag med och tävlar! :)

Den grymaste 10-åringen jag sett



Den här 10-åriga tjejen e såååå grymt bra! Jag trr hon har riktigt stora chanser att bli en mega stjärna i framtiden. Bert Carlsson e dum om han inte signar henne på studs!

Dop snart

God morgon! Nyss va mamma här å lämnade Tilda, glömde berätta för er att vi lämnade kvar tilda hos mormor när vi va där så hon har sovit där hela helgen och haft skoj. Där av den dåliga uppdateringen ifrån mig oxå eftersom jag passat på att mysa med min man när vi vart halft barn lediga hhahah :)


Nu sover båda mina pojkar lunch (tilda vägrar) så när de vaknar sen ska vi dra i väg till Panduro då jag ska få köpa lite material till dop inbjudnings korten som jag ska göra...för nu börjar det bli dax för willes dop tänkte vi.


Kommer uppdatera mer om det senare när vi har mer klart..kommer pula för fullt i veckan, inget e klart ännu varken datum, tid, kyrka elr lokal så jag ska ringa runt för fullt, får se hur det går.


Vinn en strumpbyxa

image1244
För att komma till tävlingenklicka här!
Tävlingen är sponsrad av evasunderklader.se. 

Sorry :(

Hej förlåt för att jag uppdaterat dåligt den senaste tiden....det har vart nån annan som blockerat datanmed sin playstation haha :)

igår va vi som sagt hos min mamma hela dagen det var trevligt, kusinerna lekte för fullt, jag fick umgås med mamma å syster yster och jag hann även ta en sväng förbi jobbet och hälsa på.

Det va kul å se alla barnen på jobbet, de hade blivit så himmla stora, de som va minst när jag slutade va typ störst nu!! Men de kom ihåg mig..Hej Annelie!! ropade de när jag kom, så de värmde, lite sugen bölev man på att återgå till verksamheten. Men jag gissar på att när det väl e dax sen så tröttnar man nog rätt fort på det hela.

Vinnaren är...

Hej hej sorry allihopa att jag inte skrivit nått på hela dagen och att ni fått vänta så länge med vem som vunnit min lilla tävling...har vart i väg hela dagen hos mamma och kom hem nu. Men håll i hatten här kommer vinnaren:

Jenny!

Grattis till Jenny alltså som blev kommentar nr 600! Skicka mig din adress så ska du få ditt pris i brevlådan så fort som möjligt :)

Ett stort tack till er andra som deltog.

Jag på aktiva listan!

Gud va kul att så många kikade in å va med i tävlingen, blev verkligen jätte glad :)

Hoppas några av er stannar kvar å läser min blogg i fortsättningen oxå.

Jag blev så populär med min tävling att jag hamnade på den aktiva listan, det va skit kul för mig för där har jag aldrig vart med förrut!! *weee*

Bild bevis ;)

image1243

Tävlingen är avslutad!

Ok, vad duktiga ni har varit!

Nu har vi kommit upp till kommentar nr 600! Det finns alltså en vinnare!

Så nu är tävlingen avslutad och imorgon kommer jag att meddela vem vinnaren är!

Så håll utkik!

Nu blir jag utslängd!

Nää nu tjatar min spel sugne lille älskling på att jag ska flytta min feta röv från datan så han får koppla in sin playstation (jag förstår honom) så vi får se när han låter mig sitta vid datan igen. Tänkte ta å kika igenom halens å hm reklamen jag  nyss fick i brevlådan.

Kram på er så länge :)

Gravida Jessica

Nu börjar magen synas ordentligt på gravida Jessica Alba! Så söt hon e :)

image1241

Hejsan hoppsan då va man ägare av en p3 då!

vi va i väg och stor handlade lite (skönt att ha de gjort)
Sen skulle sony ta en tripp förbi kista gallerian och rätt som det e så knallar vi ut där i från med en sprillans ny Playstation 3, gissa vem som e lycklig!!???


image1240

image1239

Va kul att så många vill vara med och tävla

Hej allihopa!! fan va kul att så många vill vara med att tävla, verkligen jätte kul!!

Men många verkar inte riktigt förstå mina regler, sorry foks det e min första tävling å de e kanske jag som e dålig på att förklara..men kommentarena gäller över HELA bloggen och inte ändast i tävlings inlägget...å ge mig era åsikter å ni kanske vinner tävlingen på köpet :)

Ang. min tävling

Måste göra ett litet inlägg till ang min tävling, jag kanske inte var tydlig med detta men jag vill alltså inte ha 600 kommentarer i tävlings inlägget, utan jag vill att ni seriöst ska kommentera det jag skriver i min blogg, alla olika inlägg alltså å den som sedan blir kommentar nr 600 är vinnaren...hoppas ni hänger med nu :)

Lycka till! Kul att så många vill vara med :)

Va fan säger du? Vem fan trr du att du e!!!

Jag e så jävla irriterad, måste bara lätta på min ilska lite. Kom att tänka på några irriterande situationer som jag hamnat i med en vän och blev jätte irriterad. Irriterad på henne som kan kasta ur sig så dumma kommentarer hej vilt och irriterad på mig själv som inte kan stå upp för mig själv, va fan säger jag inget för? Vem fan e hon och säga nått sånt om mig? Och ska inte hon va min vän?
Tror nog att jag blir så paff när det händer att jag inte förmår mig att säga nått å så e de ju lätt å va efterklok..då jävlar kommer man på saker man borde sakt. Men nästa gg det händer ska jag banne mig sätta henne på plats!

Hon kanske själv inte fattar vad de e hon sitter å säger...

Haha det va skönt å lätta på trycket lite...
Nu verkar det som om jag vaknade på hel fel sida idag men det gjorde jag inte...började bara tänka på det här igen som har legat och grott i mitt bakhuvud å blev lite förbannad. Men nu e jag glad igen :)

Tack för att ni lyssnade!

Uppdatering: Tävling

Självklart får ni låna tävlings bilden och länka till min tävling i eran blogg, lite gratis eklam är aldrig fel :)

Och ni får lämna så många kommentarer som ni vill, det e bara att kommentera på hej vilt!
Ni behöver där emot inte lämna era kommentarer i tävlings inlägget utan genom hela bloggen :)

Lycka till nu!!



Vinn en prenumeration

image1238

Klicka på bilden för att komma till tävlingen...

Tävlingen e igång!

Sådär ja, då va tävlingen igån..alla kommentarer som kommer in efter tävlings inlägget räknas tills någon lycklig blir nr 600. Hoppas allt funkar nu och att jag inte glömt nått.

Min första Blogg tävling!

Som jag nämnde tidigare idag så ska jag kicka igång min första blogg tävling...
Priset är en citrus Body Butter och två matchande koppar i retro stil.

image1237

Jag vill att alla ska kunna vara med och tävla, även de utan blogg så det ända du behöver göra är:
 att kommentera i min blogg, den som blir kommentar nr 600 vinner!

Jag vill dock att det ska vara seriösa kommentarer på det jag skrivit och inte bara ett hej osv, då räknas det inte.
Så kommentera på och den som blir nr 600 kontakar jag för att meddela att ni vunnit.
Ni som inte har en blogg glöm inte att se till så er mail syns.

Lycka till!!

Jag e med och tävlar e du?

Jag e med och tävlar i Fredricas modebloggs tävling, testa lyckan du med!
image1236

I potten ligger nagellack från OPIs vår/sommarkollektion India collection samt en nagelolja Avoplex on the Go, allt till ett värde av ca. 700 kr.

3 små sjuklingar hoppade i sängen...

Igår babblade jag ju om hur min diet gjorde så jag var yr och mådde illa, men nu har jag försttt att det inte var dietens fel utan att jag höll på at bli sjuk, på kvällen mådde jag bara sämre, mådde jätte illa, kände mig febrig och hade ont i hela kroppen. Så mår jag fortfarande, och i natt var det riktigt jobbigt för både william och tilda blev dåliga, hängiga,gnälliga, snoriga och hostiga. Så inatt har jag vart uppe halva natten med två skrikiga barn och jag själv har mått pyton, INTE KUL!!

Som tur e så e sony ledig i natt så han får sova ett tag nu så kanske vi kan byta av varandra sen.

Tävling idag!!

God morgon tänkte bara meddela att jag under dagen kommer att lägga upp min första blogg tävling idag, så håll utkik!!

Vad ska ni äta till lunch?

Nää nu ska jag försöka klämma i mig lite lunch innan det e dax att dra igen.
Inte för att jag har en aning om vad jag kan hitta på, men nått ska man väll få i sig.

Vad ska ni äta till lunch??

image1235

Dieten tar kål på min kropp haha

Halloj, har nu vart å gjort mitt cell prov och det gick bra. Trodde ju det skulle göra ont men det kändes inte alls.

Nu har jag precis fått Wille att somna och ska passa på å äta lite lunch kanske städa lite å sen e det dax å hämta tilda å gå ner till syskon fotograferingen.

Jag mår illa som tusan å e skit yr i huvet...håller ju på med en typ av "diet" så jag antar att min kropp inte e van och e ganska hungrig.

Dum burken väntar

Nu ska jag kika på dum burken
kram på er!!

Full rulle imorgon

Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig..elr iaf förmiddagen.

Efter jag lämnat Tilda ska jag och göra cellprov för första gg (sony ska ha Willie)
Sen vid 1 tiden ska jag hämta Tilda och gå med båda barnen till Öppna förskolan där det e syskon fotografering, det ska bli kul.

Hade även en föräldragrupps promenad och ett klädparty att gå på på förmiddagen, men de får jag skippa för att hinna med allt...

Ingen Gentleman för mig ikväll :(

Som ni säkert märker så blev det ingen Gentleman för mig ikväll :'(
E riktigt deppig över det faktiskt, tror det skulle vart grymt kul!!

Mitt pris kom idag.

Idag fick jag mitt pris från tävlingen hos Lakritsmums som jag va med i och vann.
Det var två body milk som luktar gudomligt gott, den ena med smak av kola och den andra av vanilj och kokos.

image1233image1234

Tusen tack till lakritsmums!!

Cashmere Mafia

Kl: 21.00 på 3:an börjar Cashmere Mafia. Det ska jag kolla på, jag såg första avsnittet förra veckan å tyckte det va ganska bra, vad tyckte ni? Ska ni kolla ikväll??

image1232


Tävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen där du kan vinna bronze kulorna.

image1231

Där är iaf jag med och tävlar...

Uppdatering: Aquaria i Lördags

image1222


Vi va ju som sagt på Aquaria i lördags, tog även med oss fastrarna Jewel och Rosina. Vi hade jätte trevligt faktiskt, både Wille och Tilda tyckte det var spännande. Populärast var nog att titta på hajarna.

           
image1229

Jag vill, jag vill, jag vill!!!

image1216
Fan jag e sååå jävla sugen på att gå på Gentleman ikväll, så jag tror jag börjar gråta snart!!
Vi har kommit fram till att vi inte har råd här hemma :(

Men jag vill jag vill jag vill!!!

Nån snäll människa där ute som vill bjuda mig kanske ???



Skit irriterande med jävla facebook....

Har hela tiden problem med den jävla facebook sidan!! Helt plötsligt så går det inte å komma in där hur mkt man änn försöker så går det inte och sen helt plötsligt så funkar det!! Skit irriterande, e det nån mer som har samma problem??

image1215


Utgång i Lördags.

I Lördags gick jag faktiskt ut!! Joan och jag pratade och helt spontant så blev det utgång för oss, det va skit trevligt.

image1214

Vi va först hemma hos Joan och tog några drinkar sen drog vi vidare till Eken på söder, där kryllade det av Haninge barn så vi drog vidare till ett propp fullt Snaps, men vi hade riktigt kul och vi dansade hela natten lång. Det e så kul att gå ut med Joan, jag blir lika cp som hon e ;) jag får alltid så mkt gammla minnen när jag umgås med henne, vi har haft och gjort mkt kul och galet ihop hon och jag.

    

Gentleman!!!!

Imorgon kommer Gentleman till Berns å jag e såååå sugen på att gå, det skulle verkligen vara grymt kul.
Försöker övertala Sony för fullt här hemma att vi ska gå, fast han säger att vi inte har råd osv osv..

Men jag hoppas att han ändrar sig.


Här e det tyst som i graven

Har precis lagt alla mina små kycklinga (ink. sony) i sängen för att sova lunch å själv så passar jag då på å få lite egen tid framför datan...

Vid 12 ska vi ringa min svärfar å se om vi ska ses elr så drar vi till Aquaria då.

Vad gör ni idag?


Aquaria

God morgon.

Igår tittade vi på film när vi kom hem, Cleaner med samuel L Jacksson den va ganska bra faktiskt.

Idag blir det nog Aquaria vatten museumet på djurgården för oss.

Hoppas ni får en bra dag.

image1209

Grillning med tjejerna...

Idag har jag vart iväg hela dagen, direkt efter att jag lämnat Tilda på dagis så åkte jag till Iluna på grill lunch. Det var jätte trevligt, det var jag, william, Iluna, Enzo, Carro, Madelina och Becca. Vi grillade och åt gott.


Sen gick vi å hämtade Emilio på dagis och efter en stund kom sony och Tilda å barnen fick leka.


Sen åkte vi och köpte thai mat som vi nu avnjutit.

Förrästen, när vi va i hässelby så hängde det röda skynkten ut från alla fönster överallt, vad fan betyder det?? Blev skit nyfiken..nån som vet??

image1208

life sucks!

Allt känns bara skit kanse e lika bra att gå å lägga sig och hoppas att ångesten släpper...

Tävling

image1188

KLicka på bilden för att va med i en tävling om en hemlig goodie bag. Precis som jag!

Tävling

image1186image1187

Klicka på bilden för att vara med och tävla om dessa fina produkter, det e jag!

Tävlingen avslutas den 20:e lycka till.


*irriterande*

Buhuhu det går inte att logga in på facebook..*irriterande*

En annan sak som oxå e irriterande e att min lillfinger nagel har gått av (alldeles för långt ner) och det gör såååå ont.

En sak till som e irriterande e att jag har nog fått en jävla vagel vid ögat, gör skit ont de med!

Mata fåglarna

Igår va vi hela familjen vid lötsjön (tror jag att den heter) och käka lite glass och matade alla fåglarna.
Det var jätte mysigt, men fåglarna var lite läskiga de var inte rädda för oss människor för fem öre, de kom jätte när och vi va nog alla lite rädda, det slutade med att sony sa: Asså allvarligt så e jag lite rädd, kom vi går nu...
haha och när vi började gå så följde en fräsande gås efter oss, han va skit läskig haha. Här e lite bilder iaf:

     

Haha Tilda va så rädd för fåglarna, hon höll kramp aktigt fast i mammas och pappas ben och gömde sig..

William 7 mån får sin första tand :)

Hej hej, idag gick jag ner till öppna förskolan med en kompis och våra barn, det var trevligt. Under sång samlingen märkte jag att en liten tand va på väg upp hos William så nu håller han på att få sin första tand, en av de nedre framtänderna.

Jag lämnade även in en massa fina kläder till shopen på förskolan som Tilda växt ut, så nu e det bara att vänta och se om man får nått sålt.

Uppdatering läkar besök

Ja vi fick lite mer och nya krämer utskrivna till William idag, sen blev vi skickade till Astrid lindgrens för att ta ett blod prov och se om han var allergisk mot nått (fattar inte varför de inte kunde ha tagit ett fucking blodprov på den läkar mottagningen vi va på!?) Så nu ska vi vänta 7-10 dag för svar på de provet och sen år vi nu vänta på att bli kallade till en hud specialist, jag hoppas verkligen det går fort och att det ger någonting. Tycker så synd om min lille kille som bara skriker å skriker för att det kliar så mkt och så känner man sig jätte hemsk som ger honom stark medecin så att han deckar...

Mamma älskar dig William! Det gör ont i mig när du lider min lille vän.

image1179

Vagel

Shit va jag har nt under ena ögat känns som om jag skulle fått en smäll, hoppas jag inte håller på å få en vagel elr nått sånt kul.

:(

Min dröm-Barnmorska-ska bli sann!

Såg precis Barnmorskorna på 1:an och jag e sååå säker på att det är de jag vill göra med mitt liv. Det e Barnmorska jag ska bli! Längtar så tills jag kan börja plugga och bli barnmorska det e så JAG!

Jag gråter varje gg jag ser de där programmen haha det e så härligt.

image1178

har vart hela dagen hos olika läkare med wille och de har stuckit honom%

0_1.jpg
har vart hela dagen hos olika läkare med wille och de har stuckit honom i handen men jag e så frustrerad över att man inte kan få någon bra hjälp, snart går jag bara och sätter mig på akuten så att man får hjälp!

Akut tid

Idag har jag fått en akut tid på barn läkar mott med William så jag ska dit vid 10.30 hoppas det går bra nu...

Jag vann tävlingen!!

Jag vann tävlingen om Body milken!! *weeee* super glad, sån tur jag har!!

Klicka in och titta hos den här gulliga tjejen som har en massa bra tävlingar!!

image1176

U made my day!

våren e här!

Guud va härligt väder det är ute. riktigt vår väder, har sett både krokusar och tussilago i mängder..hoppas det håller i sig!

image1175

That's one hot mama

Kolla vad snygg hon e!! Hennes frisyr va grym och klänningen va oxå super fin...

image1173
image1174

Spears auktionerar bort sitt barn på ebay!

image1172

Nu går det galna rykten online måste jag säga...

Det sägs nämligen att nyförlovade Jamie Lynn spears har beslutat sig för att adoptera bort sitt barn och för att vara säker på att det hamnar hos en bra familj och inte ett Britney fan så ska hon auktionera ut barnet till högst bjudande på ebay!

Det låter ju helt sukt, det här kan jag bara inte tro e sant!

Make up store sminkning igår

I går va jag på min Make up stor sminkning som jag fick i födelsedags present i okt. Var tvungen att använda den för den höll på att gå ut.

Har vart på dem där sminkningarna 100 gg men det e lika kul varje gg tycker jag och sen e det ju ett stort + att man får välja produkter för 500 kr oxå.

Jag valde iaf en kvälls make, en sotning ville jag lära mig att göra så här blev det:

image1167

image1168

Jag blev ganska nöjd...sen e det en helt annan fråga om man lyckas göra det här hemma sen haha.
Jag shoppade lite oxå det blev:
  

Eyedust "hot"   Bronzing powder "beam"  "SENSITIVE FOAM CLEANSER"  Och ett lippgloss "queen"

Bronzing pudret har jag använt sen typ högstadiet och e helt beroende av det, använder det dagligen och cleansern har jag haft tidigare och har aldrig haft så bra hud som då, den luktar typ melon oxå vilket inte e helt fel!

Me love Make up store!!

Jag tävlar

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde


Du ska även lägga in den här bilden i ditt blogginlägg om tävlingen:

image1166

tÄVLA

image1165
Jag medverkar i Ellis tävling där jag kan vinna dessa snygga smycken från
Chique! Vill du vara med? Klicka dig in här på Ellinoraks blogg.

Nämen hejsan!

Nämen hejsan!! Det var inte igår...

Som de flesta säkert redan vet så har ju blogg.se bytt plattform och drav har det inte gått att logga in på ett tag så, sorry för det.

Men nu verkar vi va igång igen.

Idag har jag vart ute ch promenerat med min mamma grupp för första gg, de har träffats senad dec men jag har lixom aldrig lyckats komma iväg, men nu gjorde jag det hihi, det var faktiskt ett trevligt gäng nästa tis e det kläd party från Dunis hemma hos en av mammorna får se om jag går dit å shoppar lite.

Snart börjar min tvätt tid oxå...
Fick tag på bvc idag å pratade med dem ang Williams huvud som kliar så hemskt å de sa att jag skulle vända mig till järva barn mott igen men jag hade missat tele tiden så jag får prova igen imorn å få en akut tid, därefter trdde hon att jag skulle bli hänvisad till nån hud speciallist men de kunde ta ett tag för de va vänte tider å man kunde inte få några akut tider till en specialist så vi får se vad som händer...

RSS 2.0