Nyårslöften!?

Sååå där fick ni se hur mitt år 2008 sett ut. Men hur ser det ut år 2009 då?
JA, det jag vet änn så länge så är det en hel del förändringar som kommer att ske, bla kommer jag att börja jobba och S ska vara pappa ledig ett tag tills Wille börjar på dagis. Sen ska vi båda försöka oss på vardags pusslet, det ska bli spännande att se hur det kommer att funka. Nästa helg ska jag och Tilda till globen och titta på Disney on ice som hon fick i jul klapp, det ser vi båda fram emot. Och i februari fyller både tulda och hennes pappa år....så det händer nog en hel del även nästa år!

Vad jag hoppas och önskar inför nästa år e att jag ska ta tag i körkortet, träna mer och äta bättre osv...Det ser ljust ut helt enkelt!

Har ni några nyårs löften?

Kram på er!


Års resume för 2008

Jaha då var det dax för ett nytt år då! År 2009, härre gud va fort tiden går. Men jag tänkte iaf köra en års resume detta år oxå, precis som förra året.

Januari.
Januari 2008 började lite knögligt. Efter en trevlig nyårs afton hos vänner så låste vi oss ute med barn och allt då vi glömed nycklarna hos våra vänner, haha jag kan skratta åt det nu, men då va det inte så jkla kul å sitta och sjunga imse vimse i viskande ton med Tilda i porten mitt i natten. Kameran lyckades vi oxå glöma i en snödriva nånstans haha. Låter som vi va skit fulla, vilket vi inte va!


Mamma och Tilda kikar på raket vid 12-slaget.

Jag började även 2008 med att må lite halv taskigt, hade en massa problem och bekymmer som jag valt att inte ta upp här i bloggen, men jag levde i en känslomässig bergodalbana. Nu i efterhand kan jag erkänna att jag mådde riktigt pissigt och hade det riktigt tufft. Men "tuff" som man e så berättade jag inget för någon utan drgo på mig en mask och klev upp ur sängen.

Sålde även vår gammla Mazda som jag fick av styvfar i studen present. Gjorde lite ont i hjärtat att göra sig av med gammla bettan.


William fick problem med hude och hade det så jobbigt så jobbigt. Minns att han inte kunde sova och bara låg och skrek och rev sig själv, stackarn. Familjen kände sig hjälp lös och sjukvåden tog oss inte på allvar.

Var på Sonys barndoms väns bröllop, första av våra vänner som gifter sig. Och självklart väcker det mina egna drömmar om ett bröllopp till liv.

Februari.

Tilda fick en tidig födelsedags present av mormor: en "big girl bed" en fin växa säng som hon var helt extas över att få börja sova i.
Min älskling fick oxå en tidig födelsedags presen då vi fick barnvakt och gick på Cirque du soleil på globen.
Vi firade Tildas 2 års dag med att hon fick en heldag själv med mamma och pappa på Junibacken. Dess för inan blev hon självklart uppvaktad med tårta och paket i sängen på morgonen.
 I paketet fans en damsugare.

Några dagar senare var det dax för kalas med släkten och Emilio bla.


Älsklingen fyller 23 år och det firas lite smått med blommor och bullar här hemma.

Min syster får veta att hon väntar pojke nr 3!

Vi köpte vår nya bil, riktigt glada!!

Mars.

Min syster son Elias fyllde 1 år, och vi var självklart där och firade med paket och tårta.
Jag och Iluna får ett ryck och börjar leta resor, sååå nära att vi åker 2 vecor till Indien men så blev det inte. Men det blev en sista minuten till Egypten efter många om och men! En trevlig semester med sol, värme och mkt dans, precis vad jag behövde! Helt underbara minnen därifrån bla: snorkling, delfiner, underbara stränder och en båt tur jag aldrig kommer att glömma. Blir typ tår ögd bara jag tänker på den dagen.


April

Vi får äntligen hjälp med williams eksem och det känns skönt då vi får komma till specialist mottagningen.
Wille är 7 mån och får sin första tand!

Maj

Valborg firades med Tildas dagis kompisars föräldrar och var väldigt trevligt.
Mors dag och jag blir inte bortglömd utan får en fin din klocka och blommor av min baby!
Åkte på en båt tur för att fira farmors födelseda, åt och drack massa gott.
S har semester och vi gör massa mysiga saker ihop med familjen som grillning, museum besök osv.

Juni

Det är härligt sommar väder och vi är ute så mkt vi kan, picknik i parken, grillning i haninge och bad på stranden.
Vi har ett underbart vackert och lyckat dop för William.

Bloggen fyller 1år!

Juli

Det underbara vädret höll i sig och vi passade på att bada, ha picknik och vara i parken så mkt det bara gick.
William e 11 mån och har lärt sig gå! Jag håller igång med min träning och börjar rasa i vikte -16 kg visar vågen!!
Vi unnade oss en dags kryssning med barnen vilket var mkt uppskattat. Vi alla hade väldigt roligt och mysigt ihop den dagen. Vi hade en loppis och blev av med en massa onödiga gammla grejor och tjänade några hundra lappar. Min älskade syster fick sin 3:e son Nicolas, en underbart fin lliten kille! Jag är stolt moster!!

Augusti

Vår lilla familj åker på vår första bil semester och vi har en uuuuunderbar semester med strålade väder nere i småland!
Vi åkte in till söder och kikade på pride paraden vilket Tilda tyckte va ur kul!
Lille William fyller 1år och de firas med barnkalas som var väldigt lyckat här hemma. Har även ett stort släkt kalas under helgen för vår lilla grabb då han fick en massa fina paket.
Jag och älslingen firade vår 6 års dag, det firades med barnvakt och så lagade vi en brak middag här hemma och åt och drack gott och bara njöt av varandra.

September

Jag började med min bak bussines. Bakade en massa gott bröd, men tyvärr gick det ju inte så bra som jag trodde men ett nytt intresse vaknade hos mig. Vi provar på Middagsfrid, men tycker att vi klarar oss lika bra utan, men det var intressant att prova på. Min syster fyllde år och jag var där hos henne med barnen och vi hade en heldag med loppis fynd, fotbolls match och god mat. På kvällen drgo jag och Iluna på Ladies Night på globen som hon bjöd mig på efter att fått biljetter i födelsedags present, Självklart hängde jag glatt med. Vi hade en jätte rolig kväll.

Oktober

Hösten kom och vi njöt av höstvädret.


Jag berörs hårt av tragedin i Arboga och tar en ledig dag med båda barnen då vi myser massor, äter glass, bygger koja, tittar på film och bara njuter av varandra (det borde göras oftare).
Min söta systerson Andreas fyller år!
 
Jag fyller 23 år!! Detta firas med mina tjejjor i en fotostudio då vi får vara modeller för en dag och därefter blir det middag på Fridays! Jag kunde inte haft en trevligare födelsedag!

Helgen därefter så firade jag stort med en Marockans afton som var super lyckad med en massa god mat och trevligt sällskap och på söndagen kom släkten. Ja, det va inte fy skam att fylla 23 må jag säga!!


November

Jag och Iluna går ut och äter en god middag på Patricia, alltid lika trevligt att träffa Iluna och Komma ut lite.
Det blir fars dag och Tilda och pappa går på bio och ser Alfons och Milla. Jag klippte page (som jag ännu inte visat upp här i bloggen) som jag inte blev riktigt nöjd med, e riktigt trött på mitt hår och vet inte vad jag ska göra med det.

December

Och så kom årets sista månad då vi firade en mysig lucia på dagis med barnen och mormor. Det bakades en massa här hemma och det jul pyntades för fullt. Som vanligt var vi ute i sista minuten och köpte jul klappar dagen före jul afton. På självaste jul afton hade vi jätte trevligt då svärfar var här och hjälpte oss öppna paket och äta av all den goda maten. På jul dagen kom min familj över och vi firade jul afton nr 2.

Och nu så e den här! Årets sista dag och den firas hemma med man och barn och svärfar. Vi ska äta och dricka gott och kika på raketer, en lugn kväll helt enkelt. Men vi har köpt snygga party hattar så man vet ju aldrig vi kanske går helt crazy ikväll :P

Gott nytt år på er!

soffan nästa

har fortsatt att fila lite på års resumen men orkar helt enkelt inte mer nu ska jag lägga mig på soffan tror jag...


bad

halloj, har blivit kärring och sitter och spelar bingo lotto nu igen haha. Fick mer smak efter min vinst. Men idag va det en blåsning då man skulle spela på båda spelplanerna på en gg! Vips så va bingon slut...och jag gick lott lös.

Jaja, man kan inte vinna varje gg.

Idag drog jag å wille iväg till bad huset för första gg, han tyckte det var jätte roligt och var inte det minsta rädd för vatten utan kastade sig bakåt i vattnet så han hamnade under ytan om och om igen och kom bara upp med ett leende på läpparna. Det slutade med att jag fick bära ut en blå läppad liten kille som skrek att han ville bada mer :) Nä men han var hur snäll som hällst och tyckte det var jätte kul, så det e nått vi måste göra om!

Håller även på å filar på min års resume, förhoppningsvis blir den klar tills imorn.

Envisa unge!

Goder morgon..
Wille gick å la sig vid 5 tiden igår eftermiddag efter att ha skrikit lungorna ur sig typ en timme. Så vaknade han halv 7 imorse och fortsatte gorma, fick lite välling och somnade om. Pust, jag vet att han inte e sjuk elr så. Men han e så envis och vill ha sin välling och jag försöker vara lika envis jag och få honom att sluta med vällingen.

Men som ni hör så går det inte så bra för min del, hur fan ska jag göra????


what's up

jag hartappat bort mitt kort..hur fan kan man va så slarvig som jag e...vart fan e kortet!? Dockk vet jag att de e bort slarvat här hemma...

har bakat grymt fina bullar idag. ska se om jag får upp bilder på de små undervärken imorn ;)

en pytteliten lånebil har vi oxå eftersom vår idaglämnades in på verkstaden...

bullar på g

ååhh det e så trist hela tiden. Håller på å bli knäpp!!

Nu sysselsätter jag mig med att prov baka ett par nya sorters bullar. Hoppas de blir goda.

Vad gör ni???


vad ska man göra

good morning på er..

har haft en lite jobbig natt då båda barnen skulle trängas med mig i minn säng...

För övrigt vet jag inte vad jag ska hitta på, mamma ville att jag skulle komma över men vet inte omjag orkar åka ända dit med 2 ungar. E oxå sugen att dra förbi hemtex å shoppa morgon rock till wille.

Hur fan klarar man av att vara tonårs förälder????

halloj

har vart i affärerna idag i gen och letat present och idag slog jag till på något och hoppas att det duger, det e något jag själv skulle vilja ha iaf, det e väll så man ska shoppa till andra va!?

Hörde en hemsk sak om en bekan som natten till igår blev överfallen av en man med kniv. Allt var helt oprovocerat och mannen hoppade fram från en buske å började hugga för fullt. Lyckligtvis så klarade sig min bekante vän utan några större skador med är väldigt chockad. och det kan jag mkt väl förstå.

Ush å fy, det känns så hemskt, man vet aldrig vad som kan hända. Hur ska jag klara av att vara tonårs förälder!? Hur fan klarar man en sån sak????

Present till nån som har allt....

God morgon på er.

Idag skulle vi ha åkt ut till dalarö för att fira min gamle vän A som fyllde år på julafton. Men trist nog så e både mina ungar och syrrans ungar sjuka så det blev inte av. Känns lite trist. Igår va jag ute i affärerna för att försöka hitta något till min käre vän som är märkes galen och har det mesta, och det va inte lätt å hitta något med min lilla budget. Nån som har något tips??


Puuuh!

Som tur va så behövde jag inte svettas nervöst mkt längre till då jag kikade in på tradera nyss och såg att någon budat över mitt "dumma" bud med 10 kr! *Phuuu* säger jag bara! Men hajja vilken tur jag hadde, 10 kr lixom!

Ush nu får jag hålla mig borta från tradera ett tag eftersom jag inte kan kontrollera mina bud..haha

Mumsigt!

Hallååå

här e en riktig seg dag ingen orkar ställa sig vid spisen, så nu blir det hämt mat. Ska bli gott med en fräch sallad!!


OOOooops!

oooooops! Budade just på en ganska dyr grej på tradera som jag nu e ganska osäker på om jag vill ha. Helt spontant bara så klikade jag iväg mina pengar..hm, dumt. men vi får se om jag vinner då e det bara å hosta upp slantarna.

Tack Bingolotto för Thailand resan!!

God morgon på er, har nu jul stämmning ännu??
Det har definitivt jag! Allt e så mys pys när hela familjen e hemma å vi inte har några måsten utan bara njuter av varan, god mat och dryck och tar det lungt i soffan. I går kväll tex låg vi alla i soffan och kikade på Polar Expressen som gick på tv. Har ni missat den filmen så kan jag rekomendera den, jätte fin och vacker berättelse att se ihop med familj och barnen...

Vi spelade ju bingolotto dagen före julafton och jag e såååå överlycklig för jag vann en sol semester till Thailand!!!!!!!! WWOOOoooooHHHOOOOO!!!!
Nää skojja bara, haha men jag vann 100 kr och det va kul det med! Det betyder att vi fick våra två lotter gratis! Inte illa det inte, och S köpte ett stort triss paket till oss i jul klapp som vi precis skrapade och då vann jag 50 kr! Hihi kul kul, man kanske har lite tur i spel ändå!


Nu jävlar kan jag damsuga

hej på er.

Haft ännu en mysig jul firar dag då min familj kom och käkade jul mat å hade med sig massa klappar. Jag fick bla ännu en till rosa Electrolux damsugare så nu har jag två!!! ;)

Vi höres, kramis

Snyggaste hemma frun från och med nu!

God jul på er alla kära blogg läsare!

Har ni haft en mysig julafton?
Jag har haft jätte mysigt och har det fortfarande måste  jag säga.
Igår stressade jag och S runt på stan från kl 10 på morgonen till 19 på kvällen. Men idag har vi bara myst med barnen och svärfar. HAft ett jätte fint och gott jul bord och massa fina klappar. Jag fick bla en lila Electrolux ergorapido damsugare av min älskling (trotts att vi sagt att vi inte skulle köpa något till varandra!!!) Gissa om jag blev glad, snacka om att jag kommer se FABULOUS ut när jag städar i från och med nu ;)
Och barnen har ju vart extas hela dagen vilket alltdi e underbart att se. Alla tidigare år har barnen vart rädda för tomten men i år hade de tuffat till sig och båda gick fram å skakde hand och kramade och tilda pratade glatt med snälla tomten.

Bilder kommer senare...

Just nu sover barnen och s åkte å lämnade sin far så därför har jag en liten tid till er medans jag svullar i aladin asken som står här brevid mig ;)

Kram på er!



Bak dax

Nu ligger kidzen å sussar sött å jag måste slita mig från datan för nu ska jag försöka mig på att baka både knäck, kola och form franska :)

Kramiz


God jul!

Hejsan hoppsan

Idag har vi gjort absolut INGENTING! Och det har vart rätt så skönt, alla i familjen har vart riktigt sega och bara legat och degat. Tilda har fortfarande feber til och från men inte 40 grader som igår.

Har köpt hem alla ingredienser som behöv till kola och knäck så får se om jag har ork ikväll till det. För övrigt så måste typ allt vara tip top här hemma nu för imorn drar jag och S iväg ut på stan för vår julklapps shopping och mormor kommer för att ha barnen. Så vi kommer nog va på stan hela dagen, sen blir det hem till uppe sittar kvällen och fixa med det sista här hemma som typ: inslagning av paket, förbereda maten och klä granen.

Ja vi gör så i vår familj att vi klär granen på kvällen/natten till julafton så den blir så där magisk när barnen vaknar på julaftons morgon med alla klappar under. :)

Ja så imorn har vi verkligen fullt upp så vi får se om vi hörs nu innan jul.

Annars får jag önska er alla en riktigt god Jul!


Heartbreak hotell

Ligger och myser med älsklingen i sängen och kollar på heart break hotell och vi garvar järnet! KUl kul!


halluuuu ...

halluuuu

E riktigt seg idag, men vi har iaf kommit iväg och shoppat jul maten. Så nu e de klart. Lite smått å gott som saknas bara, typ julgodis å dekor. Ja jag vet att man ska vara hurtig å baka sånt själv, jag gillar juh det oxå. Men i år har det inte funnits tid och energi riktigt så de blir köp snask i år.

Får heller inte glömma å köpa snask och bingo lotter till den 23:e, vi har nämligen en tradition i min fam då vi spelar bingolottos uppe sittar kväll varje år kvällen innan jul afton så det får inte missas. När vi bode nära min familj så va det mysigare då vi alla samlades och spelade ihop men nu blir det bara jag och mannen men det e lika mysigt för det!

Funtar fortfarande på å baka nått till jul fikat men vet inte vad...älsklingen blir tokig på mitt velande så honom vågar jag inte bolla ideer med haha.

La barnen för en stund sedan och då märkte vi att Tilda hade feber 38 grader. :( Hoppas hon inte blir sjuk nu till jul.

Jo, en gran har vi införskaffat oss nu oxå, det blev en silver gran i år. Nu ligger den på balkongen för att min älskling ligger och snarkar i soffan får se när den kommer upp (imorgon tror jag).

Kram


Flisan r.i.p

Minns att jag för ett år sedan läste en blogg där en mamma berättade om sitt liv med dottern Felicia som var canser sjuk och till sist dog. Jag minns hur jag om kvällarna brukade sitta och läsa bloggen och gråta ögonen ur mig för det var så tragiskt, jag gick nyss tebax till den bloggen och tittade hur de hade det idag, och gissa om jag sitter och snörvlar och tårarna rinner utan stop.

Vill ni oxå kika in så kolla här: http://tidigmamma.blogg.se

Läser min egen blogg

ÅÅÅhhh har suttit och läst i min egen blogg hur länge som hällst, gick tebax till när jag startade bloggen och till aug -07 när jag fick wille. Gud va underbart det var!

Kul att ha bloggen att gå tebax till och minnas :)

Bu och bä

På tal om pusslande så börjar jag och jobba om typ 2 veckor...hjälp det känns lite jobbigt, har jag tagit vara på tiden som föräldra ledig ordentligt? Ush det känns lite jobbigt, jag kommer aldrig igen ha den här lediga tiden, den här friheten och så här mkt tid för mina barn. Nu ångrar jag att jag inte njutit mer, tagit vara på tiden och vart med mina barn mer....

Fast det ska fan bli skönt å komma hemmifrån lite oxå. Komma ut i arbets livet och visa mina kunskaper, känna mig behövd, tjäna lite mer pengar...

Ja, det e både bu och bä!

Lucia 2008

Har glömt att visa bilder från årets lucia tåg. Det va iaf jätte lyckat å fint.
    


Paketet som vi föräldrar lagt ihop pengar till och gav en varsin till varje fröken!


När jag satt där på lucia fikat så kom jag att fundera på hur det kommer att bli nästa år då barnen har lucia på varsitt håll och säkert nästan samma tid + att jag kommer att behövas på mitt eget dagis lucia tåg. Hur löser man det och hur ska det gå ihop?

Antar att man får dela upp sig så pappa e hos ett barn och tittar och mamma elr ex mormor e på ett ställe och tittar och så får man hoppas att mitt jobb firar lucia på en annan dag än barnen dagis elr att jag kan ta ut komp elr nått. Ush nu börjar pusslandet :(


Tilda kan själv

Tilda har ju blivit ganska stor nu, som ni vet....(fyller 3 år i feb). Så hon har kommit på att det e mkt hon kan själv, bla ta mat, duka, laga mat, och hälla upp i glaset själv. Och visst jag låter henne prova och hon har ju helt rätt hon e stor nu och kan det här själv. :) Man blir så stolt!


Sååå koncentrerad

Hej då dagis, vi syns nästa år!

Idag va det Tildas sista dag på dagis för i år så med oss hem fick vi massor med jul pyssel som min lilla pysselfia gjort och en pepparkaka med hennes namn på som vi ska hänga i granen. Det va även das att tömma lådan på kläder för att fylla på med nya nästa år :)


En papp talldrik med silkes papps tussar på, en snygg glittrig toa rulle, en täckning med stjärnor och glitter och en bedårande liten ljusstake av lera med pärldekor! *stolt mamma*

Blev många badrums bilder idag ;)

Hemma hos familjen Johansson-Blomqvist bryter vi könsrollerna. Här får pojke rosa och flicka blått! Och de mår fin fint ändå!


Imorse innan vi drog till dagis.


Snacka om att tvätten blir skit ren!

För övrigt så har vi fått en tidig jul klapp av min farmor och mamma ämligen en ny fin tvätt maskin!!! Vår gammla hade stått där inne trasig och jävlig ett bra tag och hånat oss, men nu står där en sprillans ny och fin!


Visst e han fin!?

Förrästen (på tal om pott träning) va nyss inne å kollade till tvätten och titta vad jag hittade i maskinen!?

EN BAJSKORV!!!!!!!!!!!!!

Den måste jag totalt ha missat i ett par byxor antar jag....haha gissa om jag blev paff! Helt stört juh!!

Snart ryker både flaska och blöja



Har hållt på å pott träna min lilla son här ett tag nu och nu börjar det kännas som om det e på rätt väg. Han har vart blöj fri flera dagar i rad nu när vi vart hemma och det har knappt hänt någon olycka alls. Sååå duktig min lille kille...

Sen har han ju slutat med välling helt nu på dagarna och näääääästan på nätterna. :)
Liten blir stor.


Fit 4 fight

God morgon

efter lämning på dagis gick jag och V en promenad i dugg regnet vilket var riktigt skönt, så nu e jag fit for fight inför denna dag. Senare på eftermiddagen blir det handling av jul mat.

Vem vet vi kanske kommer hem med en gran oxå.


leilas jul

Nää nu ska jag kika på leilas...kramis


Generösa kändisar kring jul!



Här om dagen var tori och maken Dean och shoppade för hela 10 familjer! De är nämligen med i nån organisation som heter "adoptera en familj" då man får hjälpa fattiga familjer med gåvor och pengar. Det generösa paret hade köpt 3 vagnar fyllda av leksaker, spel, filtar, kläder, godis, lakan, städsaker och juldekorationer till de fattiga familjerna.

Det kallar jag jul! Gud va underbar organisation! Och va underbart att det finns generösa människor som ex Tori och Dean...
En sån organisation borde finnas här i sverige oxå.

Jul tips?

hej!

Sorry för den usla uppdateringen, men man tappar ju lusten när mankikar in här å ser hur knasigt allt ser ut, men nu har jag fått en jävla lust att blogga då jag avstått ett tag...

Hoppas ni inte blir allt för förskräckta när ni kikar in i mitt lustiga huset liknande blogg.

Ikväll kl 21.00 ska jag kika på leilas jul på tv 4 +. Alltid bra med lite sista minuten tips då jag kommer stå i köket och stressa i sista minuten med det mesta som vanligt inför jul.

Just nu funderar jag över några bra bak värk osv som man kan ha på jul fikat innan/efter klapp öppningen. Tänkte göra en pepperkaks cheescake, men sedan tog det stopp. ska kanske ringa en vän till familjen och be om receptet på en saffrans bulle, det e typ som lusse bullar fast gjord i en sockerkaks form elr nått. hmmm....kom gärna med förslag.

Vad brukar ni ha för gott jul godis/bakverk på julen??


natti natti

nää ni nu ska jag dyka i säng så jag orkar med moron dagen, får se om jag tar en bitter tripp till nk....

Här kommer ett hett gratis tips...

.....nu kan du nämligen få gratis linser från www.fargadelinser.com om du tipsar om dem i din blogg prcis som jag gör nu. Inte helt fel va!? Så klicka in på länken å gör det du med!!
 


Hallåååå Design hjälp, snälla nån!?

Finns det ingen snäll själ därute som kan hjälpa mig med min blogg design

håller på å bli gaaaaaaaaaaalen!?

Aldrig mera kaffe!

hej
va och promenera i morse och sen hamnade jag å wille på öppna förskolan. Till lunch tänkte jag ta en kopp kaffe å en smörgås, jag vet att det e lite lite men de brukar funka för mig. Men idag va den kombon inte alls någon bra ide!

Efter ett tag när vi kommit hem så blir jag alldeles skakis, svettas och är vrål hungrig...nämde jag illamående och yr? Så jag slänger i min nån smörgås och några glas vatten och lägger mig och vilar med wille.
Nu vaknade jag upp 40 min senare å känner mig riktigt kraslig, fryser gör jag nu å e yr och hängig. Hmm det kanske inte va kaffet? Jag kanske håller på å bli sjuk, vad tror ni???


Tjejerna på stan!

Hej
idag har jag och Tilda haft en riktig tjej dag på stan, bara hon och jag, INGEN WILLIAM (som hon själv sa om och om igen), Vi va och tittade på nk:s jul skyltning (åste nog vara deras sämsta år måste jag säga!) sen gick vi runt på nk å kikade, Tilda fick leka läääänge inne på barn avdelningen och mamma fick shoppa lite :)

Därefter blev det ett varv på kungsans julmarknad, lyssna på jul sånger, klappa ponnys och titta på skridsko åkarna. När magen började kurra drog vi oss mot donken, fick ballonger och drog hem. Tilda va helt slut och somnade på vägen hem. Jag hade en riktigt härlig dag och tycker det var såååå underbart mysigt att äntligen få ha lite egen tid med min lilla tjej!

Mamma älskar dig min lilla skrutt!


Tradera...

shooo

Har suttit hela förmiddagen nu å lagt upp grejer på tradera, man har så mkt som man ska bli av med!
Nu väntar jag på att mamma ska dyka upp vilken sekund som hällst, hon ska följa med och titta på Tildas lucia tåg sen.

Det ska bli kul! :)

Big boobs

halluuuu

idag har jag var i stan med wille, knallade ner till nk:s underkläds avdelning (har presentkort där) så jag skulle kika om jag hittade nått. Tänkte passa på och mäta min "lilla" byst oxå så att jag för en gg skull köper rätt stlk, och när hon mätt klart mig höll jag på å tappa hakan för det visade sig att jag i alla år köpt typ 2-3 stlk för små bh:ar all along!!!

Men tyvärr köpte jag inget men jag blev lite klokare på min visit till stor stan iaf.

Willes dagis plats e klar nu oxå, han börjar den 5 feb!

Idag har jag bakat pepparkakor och dekorerat fint så de kan hängas i granen senare.

Och imorgon firas då lucia på dagis så då ska jag se min lilla pepparkaks gumma sjunga sockerbagaren för fulla muggar!

7 jan ger jag mig ut i arbets livet igen!

Nu håller jag på å bakar bröd som jag senare tänkte gå å dela med mig av till en granne som ligger sjuk med sina två barn, vilket inte låter så kul. Så jag hoppas jag kan göra dem lite glada i elendet iaf...

Efter hämtningen idag tänkte jag att vi skulle baka lussebullar och pepparkakor här hemma idag. Så det verkar bli en riktig bak dag idag.

Har förrästen glömt berätta att jag igår va på möte med min chef och pratade om när jag ska komma tebax. Den 7 jan e det slut på det roliga och tebax till vardagen för min del!
Men jag ser fram emot det faktiskt, e ganska less på att gå hemma nu, har ju gjort det snart i 3 år så nu får det fan va nog!

Tänk att det finns snälla människor där ute iaf...

Har fått kontakt med en jätte söt tjej som vill hjälpa mig med min design och det gör mig jätte glad!

så fullt!

Ush har riktigt tappat blogg lusten nu när min desig blivit förstörd!

Ush sååå ful min blogg e :(

Hjälp!?

halloj, fråga mig inte vad som hänt med min blogg och dess stilmall för jag har ingen aning! Fult och konstigt har det blivit iaf.

Så e det nån snäll själ där ute som har lust att hjälpa mig med lite blogg design så skulle jag vara oerhört tacksam :)

RSS 2.0