Telefon försäljare

Jag e så jävla svag för alla dessa telefon försäljare de kan typ packa på mig vad som hällst. Känner mig så taskig och kan inte vara hård å säga nej ( haha jävla mes jag vet!) Min sambo försöker lära mig att va hård å bara slänga på luren, men jag har svårt för det. Brukar sitta och lyssna och låta dem mala på om sina erbjudanden men då tar min sambo telefonen från mig å sägerr : Hon e inte intresserad, å så slänger han bara på luren haha.

Men nu tror jag faktiskt jag gick med på ett ganska bra erbjudande iaf.. :P

Har tidigare prenumererat på tidningen Glamour men sa upp den sen för att jag inte tyckte den va så bra, men nu skulle jag få 3 nr av tidningen och en mascara från aco för 80 kr, inte en krona mer och jag band inte upp mig på något. Så det tog jag, tycker det va ganska bra, vad tycker ni??

image1057

Kommentarer
Postat av: Tu Madre

Tack, du fattar vad jag menar! :P

Haha, din mes ;) Säg NEJ till försäljarna. Själv brukar jag ifrågasätta allting de säger så de blir helt förstummade. Det är kul :D

2008-02-26 @ 20:14:19
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: emmy

såg att du hade kommenterat i shopoholicmammans blogg om hur man gör vattenstämpel. JAg vet ett superlätt sätt att göra det på! Bara du har photoshop! Skriv en text över bilden typ Almondine i en färg som sticker ut lite. Sedan drar du ner det som heter "fill" vid layers tills du tycker det ser bra ut! Om du har photoshop men itne förstår min usla beskrivning är det bara att återkomma så förklarar jag bättre!

såhär blir det:
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.1613538

2008-02-26 @ 20:20:24
URL: http://www.metrobloggen.se/stockholmsliv
Postat av: iluna

va tråkigt att hon åker hem så tidigt, å att du inte vill me...får se hur ja gör då

2008-02-27 @ 08:10:20
URL: http://iluna84.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0