Hej på er!

Ja och stå va det måndag igen pch jobb...fast inte för mig! Jag är nämligen hemma och vabbar med William som har hosta och feber. Har grymt dåligt samvete gentemot jobbet eftersom jag hade en massa på gång denna måndag: nätverksmöte, apt, första dagen för min praktikant som jag skulle va handledare för + att vi redan e kort om personal alla e typ sjuka. Men men får försöka att borsta av mig det dåliga samvetet och pyssla om min son.

Haft en härlig helg iaf, firat min syster som fyllt år på fredagen, på lördagen va hon och jag på Raw (stand up) på göta lejon och de va lika grymt kul som förra gången. Satt och vek mig av skratt och min syrra hade tränings värk i käkarna efter att ha skrattat så mkt. Så det kan jag varmt rekomendera!


Bulgarien minnen

Det bir inte mkt blogging nu för tiden, trotts att jag har gått ner i tid på jobbet. Men har ändå fullt upp med familj och jobb och hemmet så klart. I slutet på veckan åkte jag på värdens dunder förkylning och har kurerat mig hela helgen men e änå inte frisk, men jag ska gå å jobba imorn iaf. Har vart borta så mkt och vi behöver verkligen komma igång med allt på jobbet.

Idag ska jag iaf hem till min kära vän Joan som jag träffar allt för sällan. Men idag ska jag dit iaf. Efter studenten åkte hon och jag till Bulgarien i 2 veckor och festade non stop, det är en av mitt livs bästa resor, vi hade galet kul! Vi träffade två söta tjejer från Göteborg där som vi umgicks med och har hållt kontakten med och en av tjejerna är i sthlm nu så hon kommer över och ska träffa oss idag. Det ska bli jätte kul att träffa henne, har inte sätt henne på flera år.

Och imorgon blir det jobb igen...

10 sep

oj vad dagarna går snabbt, snart e veckan redan slut. Var sjuk 2 dgr denna vecka med migrän, beror nog på stressen på jobbet osv.

Nu ska jag kika mail innan barnen ska kolla på bompa, kram på er!

Det bästa jag vet!

Äntligen är det fredag igen, veckan har bara rusat iväg och det har vart fullt upp hela tiden. Massor på jobbet varje dag, så nu känns det skönt med lite helg.

S och barnen står i köket och gör milkshake och jag sitter laddad med "chiuaua" filmen. Allt e preppat och klart för en perfekt fredags mys med familjen (det bästa jag vet)


RSS 2.0