good night

nää tror fan att jag hoppar i säng nu..mår som sakt inte så bra...

sleep tight, don't let the bed bug's bite

image930

törstig

e såå jävla törstig just nu, men vi har inget gott att dricka hemma.

en iskall cola skulle inte sitta fel!

image929

Toalettbesvär...

Ush å fy! Tror jag åkt på en urin vägs infection. Inte kul, började känna av det lite i går och nu på kvällen har jag fått ont bak vid högra njuren typ.

Låter säkert skit skumt för den sm aldrig haft det, men för mig e det lite som att ha huvudvärk haha. Nä men har haft infekton efter infektion hela tiden när jag var yngre (höll mig i stället för att gå på toa, e fortfarande poffs på det :P) och till slut så pajade det mina njurar så nu går en vanlig urinvägs infektion nästan raka vägen upp i njurarna på mig å blir en njurbäcken infektion ist. Inte bra och gör jävligt ont, men det brukar funka med antibiotika bara.

Men nu va det faktiskt några år sen jag hade problem med detta, men jag känner ju igen symptomen...ska avakta lite till å sen m det inte blir bättre får jag väll ringa ner till vårdcentralen.

Har så jäkla ont bak i njuren nu bara, hoppas jag slipper feber i natt bara. Såååå jobbigt att vara sjuk och ha två små barn som skriker i två olika rum mitt i natten. Så e man själv å springer som en tok från rum till rum, yrvaken som man e å är sjuk. De e fan inte kul :(

image928

Vika tvätt

Näää ush nyss ringde Diana och vi har suttit och babblat i telefon ett bra tag (jätte mysigt) men tiden bara flööög iväg, snart ska jag hämta Tilda och har inte änns vikt någon tvätt som jag skulle. Har världens bärg med tvätt som väntar på att bli vikt av mig, dax att göra lite nytta.

Kram

fashion against aids

image927

Nu finns kollektionen på nätet och i butik så se till att klick hem nån snygg tee.

Suri blir storesyrra

image926

Nu ryktas det ju även att dessa två ska få tillökning. Kul kul,

Ken Ring Pappa igen!

Måste Gratulera denne man som gått och blivit pappa igen.
 Han har fått en son som ska få namnet Legend Knaster Ring.

image925

Dagens Bild

image924

Skulle inte tacka nej till att se ut så här i sommar...men jag lär väll mer likna en strandad val :P

E-legg

God förmiddag på er..
Min mamma va här i morse på en snabb fika (hon har alltid brottom hem till ingenting) och jag va fram å tebax till banken.

Jag gick till banken för att jag glömt bort min kod till min e-legetiomation (har försökt massa olika kombinationer skit länge nu men minns inte vad de va för nått) så sitter jag med telefon i handen å ska precis ringa supportet för att få hjälp å skaffa en ny, när tanken slår mig att fan jag provar en gg till. Tror ni inte att jag kommer in på första försöket!! Helt jävla sjukt att man helt glömmer bort i flera månader å så helt plötsligt bara poppar det upp i huvet. Så det va bara å lägga på luren och nöjt göra mina ärenden på nätet :P

Kanske nått för alla er grabbar som e tutt fixerade!?

image923

vad tyckte ni om gossip girl?

Såg ni Gossip Girl igår? Vad tyckte ni?
Jag har ju sett detta avsnitt tidigare men inte riktigt fastnat för serien men jag ska nog försöka hänga med, de kan va kul å ha nån serie att följa sådär nu i den grå trista vardagen...

image922

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min kära vän Diana år!
Grattis grattis gumman hoppas du får en jätte mysig dag,
tänker på dig å saknar dig :O)

image921
(gammal bild på Tilda och Diana)

håll fingarna i styr nu!!

God morgon!

Igår gick jag faktiskt och la mig relativt tidigt, men det känns nästan som om man e ännu tröttare idag. Hmm konstigt hur det där fungerar.

Har suttit och "låtsas" shoppat på hm's online shop. Jag har ju fått halva priset på rea priset och det e en del grejer jag skulle vilja klicka hem, men jag försöker hålla fingrarna i styr...får se hur det går.

Idag kanske Annika kommer förbi, det blir trevligt.

image920

ikväll blir det tv

image918

Kanal 5
Kl: 20.00

image919

Kanal 5
Kl: 21.00

liten baby mage

image916
image917

tydligen är Alessandra Ambrosio flera månader gången i sin graviditet...vilket e väldigt svårt att se från den här foto shooten som e tagen i veckan.

geri

image915

när jag ändå håller på så kan jag slänga upp en söt bild på ännu en spice mama med barn. här har ni geri halliwell och 20 mån gammla bluebell madonna

söta som socker

image914

en söt bild på emma bunton och 5 mån sonen beu.

han var väldigt ljus tycker jag ,med tanke på att pappa ändå e lite mörk. vad tycker ni?

gwen stefan väntar barn nr 2!

tydligen har gwen stefani och maken gavin gått ut å sakt att de väntar barn nr 2. hon e tydligen i vecka 13. gratulerar!

image913

yes i made it!

YEEEEAAAYYYY!!!!!!!!!! I made it!! hahah

image912

klickbar länk?

ska prova om jag kan göra en klick bar länk nu då. klicka här för att komma till aftonbladet.

vad ska ni äta idag?

Nu väntar jag på att Sony ska komma hem med lite god thai mat. Jag beställde typ stekt ris med kyckling, morötter, koriander bla. Och till förrätt blir det vårrullar mums filli babba!

image911

trist men det måste göras

god morgon på er...

idag e det en sån där dag då jag försöker få lite ordning på saker å ting, ringer samtal, tvättar och städar osv.
inte så kul men det måste göras. idag e iaf tilda tebax på dagis.

saknar min kamera....

image910

sova....

Nää nu måste jag hoppa i säng om jag ska få sova nånting i natt över huvud taget

HUr gör jag en klickbar länk???

tydligen va det ganska lätt å göra en direkt länk. fick lite hjälp. men jag trode det va en sån där länk som var klick bar å så popade det upp ett nytt fönster. E det nån som vet hur man gör en sån???

Brangelinas tillökning

image909


Hör rykten om att brangelina väntar till ökning. Och tydligen ska det vara tvillingar, vilket skulle betyda att de kommer ha 6 barn! Det e inte lite de!


Fahrmans nya magasin

image908

Sofi fahrman har startat ett eget mode magasin, Sofis mode. Plocka upp ett ex nästa gg du e i affären...själv har jag inte hunnit kika på det ännu.

Tävla du med!

image907
Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband.
Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions.
Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet?
Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!

hur gör jag en direkt länk?

gör ett nytt försök

http://almondine.blogg.se/2008/january/vinn-herr-klocka.html#comment

Albas mage växer

image906Har ni sett va snabbt lilla albas mage växer å blir stor. Så kul å följa!

Hur gör jag en direkt länk???

nähä det funkade inte...vad gör jag för fel?

Nån som kan hjälpa???

Hur gör jag en direkt länk???

provar...

http://almondine.blogg.se/?c=1186426165

vinn herr klocka

http://prinsessans.blogg.se/1201453974_tvlingdags.html#comment.

Här kan ni vinna en fin klocka till era männ. Gå in och tävla ni med!

image904image905

Han kanske friar snart

För övrigt fick jag höra från min samb om och om igen under kvällen hur avis han var på brud paret och hur sugen han själv nu blev på att gifta sig.

Men jag har sakt att för oss så tycker jag att vi kan gifta oss om ca 5 år då vi vart tillsammans i 10 år. Den 24 aug om fem år då firar vi 10 år och vad passar inte bättre då änn att gifta sig!?

Och då e barnen så pass stora (ca 6 och 7 år) att man kan åka iväg på bröllops resa utan att behöva oroa sig för dem osv.

Det tycker jag e perfekt, jag har inge brottom. Fast visst vore det kul, jag blir oxå sugen. Speciellt på att planera det hela...men jag kan vänta några år.

(pssst! en liten hemlis: ast idag lurade han faktiskt in mig i en guldsmeds butik för att titta på ringar :) )

image903

Brudparet snodde min bröllops resa!

Ja igår var jag ju som sakt på bröllop. Det var ätte trevligt.
När bruden till slut (ca 30 min sen) anländer till kyrkan så blir hon förd av sin far nerför alltaret och framför henne går hennes tärna med dottern som är klädd i en koreans national dräkt av nått slag och kastar ut rosen blad, så sött. Bruden e för övrigt underbart vacker i sin vita klänning. Den e axelbandslös och tajt kring midjan för att sen bli lite vidare ned till, på överdelen går det lite som horisontella veck och överdelen är beströdd med glitrande paljetter av nått slag. Och bruden har utsläppt hår i lockar som e fästa lite på bakhuvudet och en liten söt tiara. Buketten var av det mindre slaget och gick i ljusa blek rosa rosor typ.  Brud gummen hade frack och fick blomma. De va jätte söta.

Själva cermonin va väldigt liten och intim vi var ca 10 gäster, så man käde sig hedrad att få vara där å dela deras dag.

Efter cermonin blev vi bjudna på champange, tårta och snittar. Vi skålade och brud paret öppnade sina presenter.
Tårtan var jätte god, den var vit dekorerad med färska blommor. Innuti var det en maffig choklad mousse som bröts av av en god kräm av mango passions frukt super gott.

Efter en stund blev brudparet hämtade av en vit limosine som tog dem till berns salonge där vi alla möttes upp för drinkar och en 12 rätters asiatisk inspirerad middag. MAten var jätte god med bla: lam, revbenspjäll, sushi, tigerräkor och kyckling med chasew nötter mums!
Där efter blev det några fler drinkar tills det var dax för brudparet att dra sig tebax till sitt rum som de hade bokat med egen jacuzzi på rummet, så de hade ganska brottom att komma bort från oss kan jag tänka mig :P

Och nu sitter de på ett pla i 24 timmar som ska ta dem till mitt dröm rese mål (era jävlar!!) Maldiverna. (själv har jag alltid drömt om att resa dit, har sakt att nån gg ska jag dit, iaf på min smekmånad).Där de ska bara njuta av varandra i 9 dgr.

Jag önskar dem all lycka till!

image902

2900 happiness vad tyckte ni?

kikade nyss på det första avsnittet av 2900 happiness och tyckte inte de va sådär jätte bra. Har himmla svårt för danskan måste jag säga...så det blir nog inte så många fler avsnitt för min del. Vad tyckte ni?

2900 happiness

image901

Tänkte ge den här serien en chans, så nu ska jag sätta mig å kika på den trotts att den e på danska. Får se om det e nått bra, nån mer änn jag som tänker kolla??

Bröllop idag.

Så kul som vi hade det igår önskar jag att vi hade varje helg :) En riktigt lyckad familje dag. Det värmer i mitt mamma hjärta.

Idag ska vi ju på bröllop, jag har hittat en typ skjort klänning på hm, med ett läderskärp i midjan som jag får ha. vet ännu inte m jag ska ha det till strump byxor eller jeans vi får se.Det känns inte så jätte uppklätt men det e ju inte ett formellt bröllop så det e ju valfri klädsel så det blir nog bra iaf. Nä nu e det nog dax å börja göra sig i ordning tänkte locka håret lite oxå. Så nu blir det inget mer bloggande från mig idag för vi ska ju ut å käka å festa lite efteråt så ni hör nog från mig imorgon igen. Ha en mysig söndag!

image899image900

Uppdatering om helgen

Hej här kommer en liten uppdatering.

I fredgas gick jag ut med tjejerna, vi hade jätte kul och det blev en riktigt lyckad kväll. Kul att komma ut och dansa av sig lite :P

Och igår drog vi iväg på loppis i Solna, där skulle de tydligen ha en str mega loppis. Kul tänkte vi. Jag drömmer alltid om att kunna gå på loppis elr second hand och fynda massa fina retr grejer som ingen annan har men jag lyckas aldrig ha tålamodet till det :(
Men vi gick typ in på loppisen och vände för det va så mkt flk och bara en massa skit.

Men nu hade vi ingen lust å bara åka hem å sätta oss igen så helt spontant kom vi på att vi kunde dra vidare till nordiska museet. Så det gjorde vi. Vi var där hela dagen och hade jätte kul, tilda kuta runt som en tok å tittade och provade det mesta. Visst e det mesta för större barn men Tilda tyckte det var lika kul ändå, så dit drar vi nog flera gg. William var glad i sin baby björn hela tiden, han tittade på alla konstiga djur och tog en mat paus när Tilda stannade till för att kika på en tecknad film och därefter blev han sömnig och slöt sina små ögon och slumrade till en stund. Ja, vissa har  det bra.

Efter en händelsefull och familjär heldag så damp vi ner i soffan alla fyra helt slut vid 7 tiden. Då va det bara å lägga barnen och därefter började vi kolla på nån film men jag somnade i soffan och gav upp.....

image898

Rolig reklam



Haha den här reklamen hade jag missat. Fick mig att dra lite på mungiporna iaf.

utgång

iluna å carro å några kompisar till carro ska ut ikväll och vill att jag ska hänga på.
jag tvekar, vet inte om jag har råd, ska ju ut på sön i samband med bröllopet oxå å det kommer ju kosta en del jag måste desutam hitta kläder tills på söndag oxå.

får se hur det blir.

Börjar tröttna....

god morgon på er...

e lite irriterad för jag sovit lite dåligt, elr dåligt å dåligt men jag va så jävla trött i går kväll och i natt. å Sony har vart hemma i natt å tänkte då att jag kunde få lite hjälp på natten för en gg skull, speciellt när jag va så trött.
men neeeeeeeej då han orkar ju inte ta barnen på natten, så jag får ta båda som vanligt hela natten, han gick upp å tog tilda nån gg men då blir han skit sur för han sover så tungt å hör för det första inte barnen och när jag knackar på hans rygg för 111e gg så e han skit förbannad å går upp å skäller på både mig och tilda att hon ska sova och att han ska ta henne. vette fan om han änns e vaken när han gör det här.

Och sen på morgonen tror ju jag att han kan gå upp å ta barnen eftersom jag tagit natten och gårdagens morgon, men icke! Det va jag som fick gå upp iaf...

börjar tröttna.....

Familjen fick ett ryck

Nu fick vi ett litet ryck och drar till svärmor för att bjuda på lite potatis och purjolöks soppa. Då får man den här eftermiddagen/kvällen att gå oxå. Jag hoppas vi kan spela nått roligt sällskaps spel oxå, e lite tävlings sugen hihi.
Kramar på er!

image897

Hitman the movie

Igår kollade jag och Sony på Hitman filmen, den var faktiskt ganska bra, action non stop.

image896

Regn regn regn...

ush vilket trist väder det e idag, har ingen lust att gå ut idag, det blir nog bara att slappa hela dagen.

image895

Michelle Williams får döds nyhetten i Sverige

image892

Tydligen så datade Heat Leger super modellen Gemma Ward och var ute och åt middag med henne kvällen innan han dog.
image893

Hans före detta fru Michelle Williams fick ta emot de tragiska nyheterna i Sverige, där hon befinner sig nu. Hon är nämligen i trollhättan och spelar in en ny film, med sig har hon även två åriga dottern Matilda.
image894

Denice Richard vinner över maken i domstol

Denice Richard ska tydligen få göra en rality show med sina döttrar trotts att fadern Charie Sheen är emot det. De va tydligen i domstolen och förhandlade om ideen och Denice vann tydligen. Men hon måste följa vissa regler, vad de nu e för regler vet jag ej.
-Jag kan ju inte ha koll på allt elr hur! :P

image891

Heath Ledger-självmord!

image888

Som ni säker inte har missat så har Heat Ledger (mest kännd från Brokeback mountain) gått och dött. Han hittades i sin lght på manhattan natten till idag. När han hittades så låg han naken i sin säng med en en burk sömntablett brevid sig. De rubricerar döden som en olyckshändelse. Men jag tyder det nog mer som självmord måste jag säga. Vad tror ni?

Va det inte så att han nyligen separerat från frugan oxå?? Hm jag tror inte att man av en olyckshändelse proppar i sig så mkt sömntabletter att man går å kolar.

Tycker dock det e en himla tragisk historia speciellt med hans lilla dotter på 2 år som han lämnar efter sig.
image889

image890

Det måste va nått fel på min dotter, hon e inte riktigt som andra barn...

Tänkte på detta för ca en timme sen: Det måste va nått fel på min dotter, hon e inte riktigt som andra barn...

Hon låg då å skrek på golvet, va rosen rasande arg på pappa. Inte för att hon inte fick leka mer, inte för att hon inte fick godis, inte för att nån tagit hennes favorit leksak, utan för att hon inte fick gå å lägga sig och sova!!!

Hon blir värkligen överlycklig när man säger att det e dax att sova. Då springer hon in  i sitt rum släcker lampan, klättrar ner i sin säng och drar på sig täcket och sitter snällt och väntar på att man ska komma med en flaska välling.

Vad säger ni e hon normal !?

:)


Ferrarirött


som ni vet så har vi ju gjort oss av med våran ferrari röda mazda.va då å kolla på den  idag, å gud vilken saknad ska ja köpa tebax den ja elr nej. hmmm ja vet ej. ja ja e nu helt slut over and out....så här ser den ut förresten.image887

Jag födde nästan barn idag

nää nu börjar jag tröttna på å sitta här, antar att jag får tvinga mig i säng så jag hinner sova nått inan det e dax å gå upp med monstrena igen. Idag på dan fick jag världens jävla mens värk (känndes som om jag va på väg å föda barn igen typ) så jag kastade i mig två alvedon å sov typ 2-3 tim därför e jag inte så trött just nu. Men ibland får man tvinga sig i säng. Kram på er.

image886

dagens bild

image885

Socker söta -Eva Longoria

Bröllops planer

Det e konstigt för jag har aldrig riktigt gått i tankar om mitt egna bröllop. Har alltid sett det sm så långt fram, om ca 5 år hiihi. Men nu helt plötsligt den senaste tiden kommer jag på mig själv med att sitta och fundera och drömma mig bort i "den vita" drömmen haha. Och jag fattar verkligen inte varför, för det finns verkligen inte på kartan i mitt liv just nu.

Jag har kikat runt lite på nätet å märkt att nått jag kommer ha svårt att hitta till mitt bröllp e iaf klänningen. Fy tycker alla ser så fula ut, har ännu inte sett någon i min smak.

image884

Jag fattar nada!

Jag har tidigare babblat om ett bröllop som vi ska på nån gg i januari. Tydligen har det blivit massa strul och fick plötsligt ett samtal om tid och plats och inte mkt mer. Så på söndag ska vi hux flux på bröllop (om min sambo kan få ledigt från jobbet). Så trist att det blev så här, jag ville ju hinna hitta nått snyggt att ha på mig men nu vette fan hur det ska gå. Ja ja får se får se...

Någon som har nå tips om vad jag kan ha på mig för fint/inhandla tills på söndag??

image883

Grattis Martina Haag!

image882

Äntligen va det Martina Haags tur att få ut sin nr 4:a. Efter en väntan på 19 dgr över tiden så gissar jag på att hon tyckte det var på tiden.

5 mån

image881

Tyvärr e det inte ett dags färskt kort eftersom jag ännu inte hittat min kamera och inte kan lägga upp bilder från mobilen. Men nu e han 5 mån iaf, denna bild e tagen strax efter jul så det e de senaste kortet jag har på honom.

Har jag gått vilse å hamnat i usbekistan elr?

Ja morse ringde jag då barnläkar mott. och fick (kors i taket) tid idag kl 11. När vi kom dit va det som att komma utomlands, varken pasienter elr läkare var svenksar, inte en ändaste en....vart har jag hamnat undrade jag.

Alla var hur som helst helt okompetenta å verkade inte kunna ett smack. De ville skicka hem mig med samma kräm och samma behandling som jag nu provat på 2 gg om och i över 1 månads tid och som inte hjälpt. Så jag va tvungen att säga STOP! Det var ju fan därför som jag nu var där, för att detta inte funkat utan bara blivit värre.

Det hela slutade iaf med att jag fick en starkare salva att smörja in hans utslag i ansiktet med och Tavegyl till natten så han ska kunna sova och inte klia sig hela natten. Sen ska vi åter komma på fredag för att se om det blivit bättre. Men jag fick ännu ingen jävla hjälp mot hans huvud som e det igentliga problemet. Det e ju de som kliar INTE utslagen i ansiktet...men men får se vad de säger på fredag, känner att jag kanske ska avakta tills dess å se. utslagen i ansiktet e redan på bättringsvägen pga den nya salvan iaf.

Men han kliar sig ju lika mkt ännu och har lika jobbigt ännu för att han inte fått nån hjälp mot klådan i huvudet! ÅÅhh man blir så arg!

Iluna va gullig och ringde mig nu på kvällen å gav mig några nr till barn hud specialisten elr nått liknande, får se om jag ringer dit imorn elr om jag ska avakta tills på fredag. Man kan ju alltid ringa och råd fråga med dem, det skadar ju inte.

Gjorde ett prick test på honom oxå men det visade ingenting, så han e iaf inte allergisk mot nått å det e ju skönt.

image879

God natt

Nu skriker min son att han inte vill somna om utan mig så jag antar att jag får lov att gå å lägga mig nu å ta över han i min säng för att han ska somna.

God natt gott folk

Peekaboo

image877

image878

Lohan flashar götten haha

Mr Big har blivit pappa

....till en liten son. Gratulerar!!

image876


Dop snart igen

Har även börjat fila lite på Williams dop som måste bli av nån gg. Känner mig bara lite fattig men vi får ta oss råd haha.

Här e en bild från Tildas fina dop

image875

Det var värkligen sååå lyckat. Underbart väder, glada människor, glad Tilda, lokalen hade vi gjort jätte fin och allt va bara hur bra som hällst! Hoppas det blir lika bra för Wille!

Mammas stora lilla tjej

image874


Min älskade dotter fyller nästa månad 2 år och då tänkte jag börja med lite nya regler och mål för henne.

När hon fyllde 1 år kommer jag ihåg att jag gjorde likadan ch det mesta har funkat jätte bra, hon har lärt sig det jag ville osv. Så jag hoppas på samma framgång nu med.

* Sova i egen växa säng
* Sluta med natt flaskan
* Träna påklädning


Hmm trode det var mkt mer jag ville få med på listan men nu blev det blankt, kanske uppdaterar senare.

Min bebis mår inte bra! Nått e fan fel!

Min lille bebis mår inte bra! Han e sjuk! :(
Han har haft problem i över 1 månad nu med att han vill klia och riva sig i huvudet och pannan hela tiden. Förmodligen kliar det som tusan. Har bara blivit ignorerad på både bvc och läkarmottagningarna som jag har haft tele kontakt med, de säger bara att han förmodligen e torr och ska smörjas och smörjas, vilket jag gör hela tiden med en massa olika krämer men inget hjälper. Sen trode ju bvc att han kunde va mjölk allergiker men det trodde abslut inte läkaren på telefon som jag pratade med.

Men under helgen har det blivit värre. Han har fått utslagg i ansiktet och har verkligen jätte tufft, han bara gråter och försöker riva sig i huvet hela tiden. Har svårt att sova på nätterna för han bara river sig och så har han blivit förkyld å har feber å hosta å kräks på det med stackarn. Han e så liten, det gör så ont att se. Har köpt tunna vantar som jag försöker ha på honom så att han inte ska klösa ut ögonen på sig själv men det funkar sådär han har ju fortfarande jätte jobbigt eftersom det kliar konstant.
Han ser hemsk ut i ansiktet och bara gråter å skriker, han ser nästan ut som om han svullnar upp...

Så imorgon sätter jag mig och ringer och ska va sten hård på att få en tid så fort som möjligt för det här går inte längre, nått e fel!

Träningsvärk så jag inte kan skita

Har ju vart så duktig och börjat träna nu den senaste tiden, det har vart power walks med vagnen, gym och pass. Det har vart både kul och skönt. Men jag har inte köpt någt kort ännu utan gått på sånna här prova på gratis grejer och jag har bara en sån kvar sen vet jag inte vad jag ska göra. Det e så jävla dyrt med kort på sats men det e bara där de har barnpassning, känns inte riktigt som om jag har råd...får se hur jag löser det hela.

Träningsvärken börjar så småning om att lägga sig iaf efter Onsdagens pass som tog  stenhårt på min lår! Att sätta sig på toa va ingen lek kan jag säga!!

image873

Så fint å så sant

image872

''If you ever want something badly, let it go. If it comes back to you, then it's
yours forever. If it doesn't, then it was never yours to begin with.''


Blake Lively


Hittat hos:
http://lovelymee.blogg.se/


Kram kram

Nää nu ska jag låta min sambo spela lite å sen kanske vi orkar kika på en film innan vi somnar i soffan.

Kram på er!

dagens bild

image871


Hillary Duff

Skvaller hit å dit man blir ju helt snurrig

image870

Ja man hör mkt skvaller fram å tebax om dessa två just nu. E de gifta? E de skilda? E de gravida? Har hon gjort abort? Jag jag har då ingen aning..Nån som vet??

Jordan med familj

Katie Price, Peter Andre och Princess Tiáamii fotades i Australia igår. Tycker själv att hon e väldigt lik pappa.
Vad tycker ni??

image868

image869


Matthew McConaughey ska bli farsa

image867

Matthew McConaughey och hans flickvän Camila väntar tydligen barn. Hn är nu i 3:e månaden.

Hm paketet har anlänt

juste nu har äntligen grejerna jag beställde från hm kommit. Allt passade alla jätte bra, de va en kul liten vardax lyx att få i brevlådan :)

Mina tröjor gillar jag jätte mkt helt enkla bas tröjor bara men jätte sköna och enkla precis vad jag behövde!

image866

Gratulerar får man väll säga

Har vart ganska usel på att uppdatera om kändisarna nu när det faktiskt hänt så mkt.

image863

Christina Aguilera har ju fått sig en liten pojke.

image864

Och Nicole Richie har fått sig en liten flicka.

image865

Och så sägs det ju att J.lo väntar tvillingar (desutom en av varje kön!)

Stöd kampen mot aids

image861

Passa på ni oxå å stöd kampen mot aids genom att så enkelt som att klicka hem en elr två snygga t-shirts som dessutm e designade av era favorit artister. Jag såg flera stycken som jag vill ha.

Sluta va så jävla osäkra på er själva! Ni vet vad som e bäst för era barn!

Jag tycker det e kul och intressant att läsa och följa olika "föräldra" bloggar, speciellt de om yngre föräldrar. Helt enkelt för att jag själv kan identifiera mig med dem och det e skönt att se att de e andra som har det som änn själv osv.

Men det jag har märkt nu efter att ha följt en del "yngre" föräldrars bloggar e att det värkar som om de hela tiden måste förklara sig för allt de gör så att ingen ska missförstå dem och tro elr säga att de e dåliga föräldrar.

Jag kan förstå att man som ung förälder känner att man har så mkt mer att "bevisa" änn vad en medel ålders förälder har, men jag kan bara bli så himmla irriterad på sånt här.

Exempel vis kan det stå så här i nån blogg:
" Jag gick ner och tvättade i tvättstugan och sen började jag med maten. ( Självklart lämnade jag inte min bebis ensam hemma medans jag va i tvättstugan utan jag tog med mig han/henne i bärselen när jag tvättade.)

Osv osv typ så kan det låta och jag blir bara så irriterad på sånt. Själv tyder jag det som osäkerhet. Själv känner jag mig himmla säker i min roll som förälder och känner inte att jag alls behöver förklara/ försvara mig mot någon. Jag e mina barns förälder och vet där av vad som e bäst för mina barn. Min självsäkerhet kan möjligtvis ha att göra med att jag e utbildad barnskötare och har haft mkt kontakt med barn redan innan jag fick mina egna. Men själv tycker jag oxå att dagens samhälle har blivit så himmla överdrivet när det gäller barn, man får inte göra si och man får inte göra så, det e farligt att mata sina barn med det mesta och alla ska följa "bvc" mappen (som desutom gör alla så himmla jävla osäkra) Och följer man inte den här samhälls mallen som vi småbarns föräldrar har fått tilldelat oss så får man en massa konstiga blicka å e en dålig mamma.

Men jag skrattar bara och säger
"stirra på ni, jag vet att jag e en så jävla grym mamma och mina barn kommer växa upp och bli helt underbara, friska barn trotts min uppfostran och att jag inte följer mallen haha."

Man måste ta allt med en nypa salt och följa sin magkänsla och hjärta för man vet oftast själv vad som e bäst för sina barn. Man kan inte följa några mallar till punkt och pricka...Lycka till!

Shame on me!

Nää shame on me! Nu har jag vart riktigt dålig på att skriva här på bloggen.

Tänkte att f.o.m mån så ska jag verkligen försöka bli bättre på att uppdatera minst ett inlägg per dag (får se hur det går!?) fösöka skadar ju aldrig, right!?

De här dagarna som jag inte skrivit på så har jag inte gjort något speciellt.
I Torsdags var vi helt barnfria en hel natt för första gg sen William kom. William va hos farmor och Tilda va hos mormor. Jag va hemma med sambon och åt en god middag och delade på en flaska vin för omväxlingens skull, det var väldigt skönt och trevligt hade därefter sovmorgon till 9.30 såååå skönt. Man kände sig verkligen utvilad.
Sen bar det av och hämta hem vår lille son.

Tilda sov ännu en natt hos sin mormor och vi hämtade henne idag.

Vi e hela familjen lite halv hängiga å snoriga och så, hoppas det inte blir något värre.

Nu skriker William att han har vaknat. Kram på er!

image860

Jag sitter bänkad, gör ni??

image859

Vad: I huvudet på gynning
När: 21:00
Var: Kanal 5

Våfflor till middag

Vi åt nyss våfflor till middag. Jag orkade inte laga nått idag och va lite sugen på våfflor så det fick de bli. Till våfflorna hade vi grädde, glass, sylt och riven vit choklad. Visst en elr två orkade man men jag klämde i mig tre stycken och mår nu riktigt illa. Kanske inte va det smartaste :(

image858

Jag och min berg och dalbana

Hej, sorry igen att min uppdatering här inte vart den bästa. Men är just nu uppe i nån slags känslomässig berg och dalbana, då jag ena dagen e på väg neråt och andra dagen e på topp.

När jag e på väg neråt så vill jag bara stoppa huvudet i sanden och därav blir det inte så mkt skrivandes.
Men jag hoppas att ni trogna läsare hänger med mig i vått och tort och så får vi snart hoppas på sol sken! :)

Elr vad säger ni??

image857

Mitt huvud sprängs

Hej hej sorry att jag vart dålig på att uppdatera senaste tiden, men humöret mitt e inte på topp och därmed inte min skrivar lust heller. Håll ut!

Igår kväll satt jag och Sony och kikade på tv och plötsligt smäller det till i huvet och jag får ett migän anfall. Bara pang bom sådär. Hade inga Eaze hemma (dem hjälper faktiskt) måste se till så att jag alltid har det hemma jag e så dum. Så jag slängde i mig två alvedon och nän annan stark  värktablett som jag fick efter förlossningen tror jag ch det började lätta lite gran så småning om. Men det var ändå ett litet anfall för jag kunde ligga och prata lite och röra på huvudet och så vilket jag annars inte alls kan. Men iaf det lättade, men nu imorse när jag vaknade så har jag en riktig ordentlig huvudvärk. Inte migrän liknande men en riktigt ihållande jävlig huvudvärk, kul lixom å vakna till det :( Tänkte att jag skulle äta frukost å se m det hjälpte innan jag proppade i mig massa tabletter det första jag gör på morgonen men nu har jag käkat och huvudet e fortfarande på att sprängas. Så jag får väll ta några alvedon snart å se om de värkar, annars blir det nog en promenad för mig, de brukar oftast ta bort min huvudvärk, lite frisk luft e ju alltid bra.

Idag ska väll allt jul pynt bort va!? Får se när man orkar ta tag i det...

image856

Garva du med!

såg de här hos http://ellinorak.blogg.se/ och höll på å garva ihjäl mig. Båda e ju sååå sköna.

I början e den ju hur rolig som hällst, ni vet ju själva hur svårt de e å hålla sig för skratt när man får en sån där attack, men sen blir det lite väll mkt tycker jag.


Brat Björn e ju hur skööööön som hällst! Go Brat Björn! Björn Gustavsson mina damer och herrar.

God natt

Nu ska jag hoppa i säng, får se hur länge jag får sova innan de börjar turas om med att jävlas med mamma (känns så ibland). Kram på er

H&M

   

Det här väntar jag på ska dimpa ner i min brevlåda här i veckan elr i början på nästa. Det e vad jag beställt från H&M. Alla i familjen fick nånting litet :)

Oooops!

Kvantum, Nyköping

Mamma ~40 och dotter ~17 går omkring och handlar.
Mamman: Jag tänkte att vi skulle göra räkmackor.
Dottern: Ska vi köpa dill då?
Mamman: Nej! Vi ska inte köpa dildo!! Det har vi så att det räcker hemma!


Fjortis elr vad?

Gröna linjen mot Råcksta, Skanstull

Ett gäng tjejer ~15 kommer på vagnen. De är mitt inne i en diskussion.
Tjej 1: ...har hon liksom varit typ ingen och helt plötsligt kom hon tillbaka med värsta märkeskläderna, blonderat hår, Idomin, ja allt!
Tjej 2: Shit, coolt.


Träna

Japp då va tränings väskan packad iaf! Ska gå på Aerobics imorgn e det tänkt får se om jag nu kommer iväg.

Känns som om det e helt fel tillfälle i mitt liv att börja träna nu.

Elr så e det helt rätt tillfälle, jag vet inte.

no more milk

Pratade med sköterskan på BVC och hon trodde William va allergisk mot mjölk så imorgon blir det att försöka få en tid till läkaren med honom. Stackars liten!

image850

Dags rutiner

Ja idag har jag iaf fått lite nytta gjort. Har ringt en massa viktiga samtal och har kommit fram på de flesta ställena, får fortsätta ringa några fler imorn.

Håller även på å tvättar i tvätt stugan och snart ska jag gå å hämta tilda, då när vi kommer hem blir det lite lek, laga mat och när det e bolibompa så städar jag lght snabbt ch sen åker trollungarna i säng å jag har lite egen tid på kvällen.

Hur brukar ni göra??

Jävla försäkrings kassan

Imorse va jag uppe innan Tilda vid 7 tiden, ovanligt att hon sover så länge men idag va det William som fick väcka mamma. Så jag å Wille gick upp och klädde på oss och gjorde i ordning oss, kokade ägg och vid 8 tiden vaknade Tilda (typiskt att man inte kunde ha fått sova tills dess). Fas jag va faktiskt pigg imorse för jag gick och la mig tidigt igår.

Så när jag lämnat tilda så va jag färdig packad å klar och gick direkt till tåget och åkte till försäkrings kassan för att uträtta några ärenden, kommer dit en halvtimme innan de ska öppna så ja får promenera runt i kylan. Men när jag kommer dit sen till deras öppet tid så visar det sig att de inte änns har öppet på det kontoret idag! Fan va irriterande så det va bara å vända hem, jag tänkte fan inte sätta mig och åka till nått annat kontor. Får försöka lösa det mesta per telefon och sedan skicka iväg mina papper....


Snart går jag in i väggen

Natten har vart riktigt tuff, jag e heeeeelt slut. Inatt kännde jag att nää nu ger jag fan upp, snart går jag in i väggen. Allt e bara tufft just nu.

Först så va jag ute och promenerade i riktigt rask takt i 50 min igår å träningsvärken jag hade i natt va fan inte å leka med, kunde lixom knappt röra mig. Å så vaknade Tilda typ 4-5 gg och william där vartannat och båda kissade igenom sina blöjor så jag va tvungen å gå upp å bädda rent till båda mitt i natten och själv va/är jag totalt psykiskt och fysiskt utmattad.

Så inatt tänkte jag att nu måste jag fan be om hjälp jag dör snart!

Pratade med mamma imorse och hon sa att hon självklart kan ställa upp  men hon har fullt upp redan och har lovat att hjälpa till med min systers barn så jag sa att det inte behövdes, att jag klarar mig, tänkte att i värsta fall får jag fråga svärmor men det blir oxå krångligt eftersom hon oxå har två egna barn att ta hand om...

Näää så jag får väll bara rycka upp mig å härda ut!
Fast det e svårt när allt man vill göra e att dra täcket över huvudet, gråta en skvätt och sen sova, sova, sova.

Lasange idag med

Kom nyss hem va i Vällingby med Iluna, och hennes kompis Becca och Carro. Vi tog en lunch och det var trevligt. Skulle igentligen åkt till stan idag men det blev inte så. Snart e det dax att gå å hämta Tilda oxå. HAr ingen aning om vad man ska hitta på till middag eftersom jag självinte har nån mat lust så e det extra svårt. Men Annika va här igår å vi gjorde lasange så det får väll bli det idag med.

Tack för allt stöd!

Jag vill börja med och be om ursäkt för mitt tidigare verbala utbrott haha Men behövde bara spy lite galla över mig själv.

Men samtidigt vill jag tacka alla som givit smig så stöttande och fina kommentarer. Det betyder mkt att höra vad andra utomstående har att säga om saker och ting. Själv kan man ju gå å grubbla tills man blir grå.

Men tusen tack iaf!!

Idag e jag inte lika arg på mig själv längre, det var nog mest "in the heat of the moment".

Kram på er!

image849

Självrespekt vad e det för nått??

Det e så här jag gör, de e det här jag gör om och om igen! Jag blir så jävla förbannad på mig själv. Att jag e så jävla svag.

Nån gör något dumt mot mig och jag säger ok, nu sårade du mig, nu blev jag arg/sårad/ledsen osv men det e ok, jag kan förlåta och glömma det.För Jag tycker så mkt om dig, du betyder mkt för mig, jag behöver dig ändå.

Och då börjar den "dumma" personen att tveka...hmm aaa jag vet inte om/vad jag vill. Och sen PANG!

Knivhugg i ryggen när jag minst anar det, när jag blir sårad tar jag skit och förlåter och inte nog med det jag ställer mig på knä och BER den andre personen att förlåta mig elr nått sånt knäppt.

Jag e ju helt jävla störd i huvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad e det för fel på mig?? E det nån som kan säga det???

Jag hatar mig själv för att vara så jävla svag och ta skit från allt och alla, så här har jag alltid varit. Det här e inte första, andra elr tredje gg det här händer.

Varför kan jag inte vara lite starkare mentalt och ha lite självrespekt!?

FAN VA ARG JAG BLIR!

Jag tror att om jag blottar mig och öppnar mitt hjärta och är ärlig så kommer den andre personen se det. Elr jag vette fan vad jag tror. Men det hela slutar ändå alltid med tårar och att jag blir sårad.

Det handlar om varenda relation jag har, vänner, partners elr familj alltid lyckas jag!

Vad ska ni käka till middag?

Ja då va det snart dax å gå å hämta Tilda då, å så har typ den här dan gått...

Idag blir det lasagne till middag, ska gå å handla sallad och bröd efter jag hämtat tilda. Det ska bli gott.

Vad ska ni käka till middag idag?

Aguilera Bebbe denna vecka

Tydligen ska bebben dyka upp i veckan. Så man får väll säga lycka till Christina!

image848

Måste påpeka att jag tyckte hennes klänning INTE va så smickrande när den va så genomskinlig. Vad tycker ni?

Mitt hjärta blöder för er

image847


Måndag

Jaha då har man kickat igång vardagen igen då. Måste säga att det va liiiiite segt å gå upp imorse, kom en aning sent till dagis men annars flöt morgonen på bra. Nu sover William och som vanligt passar jag då på å göra några inlägg. Nu på morgonen har jag även hunnit med att göra några viktiga samtal oxå så det känns skönt. Ska ta en snabb städning här hemma sen och kasta på mig lite smink, planera middag osv sen har jag inte så mkt mer att göra men då har väll klockan hunnit bli dax-att-hämta-tilda redan så  då har denna måndag sprungit ifrån mig oxå.

Men måndagar brukar vara sånna dagar som jag inte gör så mkt på, jag e mest hemma ringer samtal, städar å fixar å donar planerar för de kommande dagarna i veckan och det känns ganska skönt.

Vad brukar ni göra på Måndagar??

Kändisarna med och utan smink

image842
image843
image844image845image846

Låter bilderna tala för sig själva....

Ögon godis

image840image841

Han e sååå fin speciellt på den nedre bilden, jag drunknar i hans ögon...

Spontan play date

Igår gjorde Iluna och hennes barn ett spontan besök här hos oss, det var jätte trevligt. Barnen lekte för fullt och vi käkade lite toast.

   

Missa nu inte detta ikväll!

image835

Victoria's Secret fashion show 2007
Tid: 20:00-21:00
Tv 3

Amerikanskt nöjesprogram från 2007. Victoria's Secret fashion show har några av världens mest eftertraktade modeller på sin runway. Dessutom kommer Justin Timberlake att uppträda med låtar från sitt senaste album. Musiken kommer att värma upp catwalken medan modeller som Izabel Goulart, Selita och Gisele Bündchen visar upp Victoria's Secrets vinterkollektion.

God morgon

God morgon, idag blev det ett tidigt inlägg. Förts morgonen på länge då jag orkar gå upp ur sängen relativt tidigt. Annars brukar jag ligga på soffan och halv sova medans Tilda tittar på Bolibompa. Men idag vaknade hon först halv 9 så jag har vart uppe med William sen ca 7 tiden och hunnit vakna till liv i lugn och ro.

Vid 12-13 tiden kommer min mamma och min 94 åriga farmor på besök så jag ska göra i ordning lite mackor å te här senare så vi kan fika när dem kommer. Tänkte även passa på att boka tid i tvättstugan nu när mamma e här och kan ha barnen medans jag spring upp och ner där.

Ush, kallt e det här hemma och ute snöar det på för fullt....näää nu blir det e stor varm kopp te.

image834

Peace out!

Nää nu ska jag nog ta å kolla på the Holiday iaf, finns nada på tv ikväll. Boooring

Smart sagt Meredith

"Put your past behind you and start over. It's hard to resist the
chance of a new beginning, a chance to put the problems of last year to bed."

image833

Källa: http://pidaa.blogg.se/

Jessica Albas baby mage

Nu börjar man kanske kunna ana en liten baby bump där under nånstans. Elr vad säger ni???

image832

Halle Berrys bebis mage har blivit stor

Halle Berrys mage börjar bli stor. Här fångas hon på bild den 3:e Jan.

image831

Allt känns skit

Min mage e full av svarta fjärilar, en tegelsten trycker mot mitt bröst och snart  går jag sönder.


image830


Christina aguilera promenixar med magen

image829

Gravida Christina sågs (lika snygg som alltid) ta en promenad i Hollywood efter en middag med maken...

Dagens låt



Dagens låt......

Izzie har gift sig

Nu har allas vårs Greys's favvorit gift sig och hon säger att hn planerar barn innom ca 2 år.

image828

E hon inte söt!?

Lax idag. MUMS

Hej hej nu sover båda barna sött *skönt* de va lite kas här med två övertrötta barn och bara två armar. Då får man ta en i taget helt enkelt och låta den andra skrika lite. Lite skrik och gråt har ingen dött av, men nu e de tyst som i graven här, bara mitt knappande på tangenterna som hörs.

Va ute tidigare idag på en promenad till centrum fram å tebax, men gud va kallt det va och va det blåste! HUA!

Idag ska jag äta middag själv så då tänker jag passa på å äta lax (sambon äter nämligen inte fisk) med pasta, citronsås och brocolli som jag bara blandar ihop, det blir svin gott.

Kram kram

På söndag sitter jag bänkad framför tv iaf!

image827

Japp för kl 8 visar de Victoria Secret fashion show!
 Och den kan man fan inte missa, de e så grymt bra varje gg.


The Holiday min favorit film!

Tänkte kolla på the holiday för typ 100:e gg men jag fastnar nog här framför datan hela kvällen istället. Haha Men filmen e ju bara sååå bra ska nog se den här om nån dag iaf. Jude Law e såå snygg!!

image826

Remember dessa dissningar, snacka om bad break up!



Haha så jävla sköna dissningar specielt Frankies haha

Britney vägrade ge ex maken barnen och fördes iväg i ambulans!

image825


Dramatisk vändning i vårdnadstvisten - barnen hämtade av polis

Polis fick kallas till Britney Spears hus i Los Angeles efter att stjärnan vägrat lämna ifrån sig sina barn, rapporterar Sky news.

Hon fördes sedan i ambulans till sjukhus.

Sångerskan vägrade lämna sina barn till Kevin Federline på torsdagskvällen, vilket rätten beordrat henne.

Britney Spears, 26, ska ha vägrat att övelämna barnen till Kevin Federlines livvakt och flera polisbilar och en polishelikopter kallades till stjärnans hus, skriver People. Enligt nöjessajten TMZ hämtade polisen barnen Sean Preston, 2, och Jayden James,1, och överlämnade dem till pappan strax innan kl 23 amerikansk tid.

Diskussion i fyra timmar

Kevin Federline kom också till platsen tillsammans med sin advokat och en representant från Spears advokatfirma. Diskussioner mellan parterna ska ha pågått i nära fyra timmar, enligt kändisbloggaren Perez Hilton.

Förd till sjukhus

Enligt sajten var Britney Spears "påverkad" - men av vad är oklart.

- När polisen var på plats observerades att miss Spears var påverkad av en okänd substans, säger Jason Lee, vid Los Angelespolisen, till People.

Sky News uppger att det ska ha varit så stor oro för hälsan hos någon eller några i huset att ambulans och brandbil kallades till platsen. Britney Spears skjutsades sedan på bår in i ambulansen och fördes till Cedar Sinaisjukhuset för observation, uppger People. Kevin Federline anlände strax efter till sjukhuset.

Hon uppges ha placerats under "medicinsk bevakning" - vilket vanligtvis betyder att man tvingas genomgå en psykiatrisk utvärdering.

Tillfällig vårdnad

Kevin Federline har tidigare blivit beviljad tillfällig vårdnad om barnen, något som Britney Spears motarbetat. Under gårdagen var Britney Spears cirka två timmar sen till förhandlingar i vårdnadstvisten. Enligt TMZ är det femte gången stjärnan missat viktiga möten gällande vårdnaden om barnen och nu ger hennes advokater upp. Britney Spears anses omöjlig att jobba med eftersom hon inte lyssnar på råd.


Nää fy, när jag läser det här så tycker jag bara synd om henne.

Hittat hos:http://iluna84.blogg.se/


Å så blev jag lite gladare för tillfället :)



Make me happy please make me happy!!!

Vuxen test: Hur vuxen e du???

Hittade det här roliga testet hos : http://elinmelwinsson.blogg.se/
Nu ska vi se om jag e vuxen då!?


After Eight 1p
Bridgeblandning, mozartkulor och twistpåse går inte heller att tolka som annat än vuxengodis. 
(Jag: Nope e inte så förtjust i nått av det där faktiskt)

Allsång på skansen 2p
Att du har sett live räcker med en gångför att få två poäng. Annars ska du ha sett på TV två gånger.
(Jag: sett det nån gg på tv med mamma hon e så kär i berghagen haha. 2p till mig då)

Barn 2 p
Två poäng oavsett hur många barn man har. Gravida får poäng om magen syns. "Styvbarn" räknas om debor hos dig.
(Jag: Japp 2 kidz har jag lyckats skramla ihop 4 p)

Bingolotto 1 p

Om du har spelat mer än en gång får du poäng.
(Jag: Jo det har nog spelats mer änn 1gg 5 p)

Bor hos föräldrar -2 p

Avdrag även för dig som bor hemma tillfälligt till exempel för att du renoverar din egen lägenhet.
(Jag: Nope hemma bor jag inte 5 p)

Buggkurs 1 p

All slags styrdans räknas.
(Jag: Haha nää bugg e nog inget för mig. 5 p)

Dubbelsäng 2 p

Bredare än 120 cm. Smalare säng räknas inte även om ni sover två i den. 
(Jag: Jo, en dubbelsäng äger man juh! 7 p)

Friskis och Svettis1 p
Styrketräning, spinning och aerobic på annat ställe räknas inte.
(Jag: Hade månads kort faktiskt et tag haha 8p)

Förlovad 1 p

Räknas även om man gift sig efteråt eller brutit förlovningen.
(Jag: Nää I don't see a ring on my finger! 8 p)

Garage 1 p

Carport räknas också. Skulle dubbelgarage finnas, räknas dubbla poäng.
(Jag: nono, bor i lägenhet så vi har bara en ruta haha. 8p)

Gemensam ekonomi 2p
Med personen man lever med. Ni måste dela på flera kostader än matutgifterna.
(Jag: japp har haft ett bra tag nu :) 10p)

Hushållsassistent 2 p

Även om du inte använder den ska den räknas.
(Jag: Nä jag arbetar med mina bara händer :P 10 p)

ICA-kundkort 1 p

Med Mera, Ikea Family, Hemköp osv. Endast ett poäng oavsett hur många kort du har.
(Jag: Ikea kort finns i min plånbok11 p)

Jobb 2 p

Projektanställning, fast anställning, längre vikariat och frilans räknas. Helgjobb och sommarjobb räknas inte.
(Jag: Har fast anställning men e ju mamma ledig för tillfället men det blir en till poäng här då 12 p)

Julgran 2 p

Även de i plats räknas. Enbuskar i kruka räknas endast om det är tillräckligt mycket pynt i den.
(Jag: Jag har en stor å fin ÄKTA gran jag 12 p)

Kaffe på maten 1p
Även te räknas.
(Jag: Är en konstant te drickare, minst en kopp om dagen. Fast det tycker jag faktikt inte bordeva vuxen poäng men men...13 p)

Korsord 1 p

De korsord du gjorde i KP räknas inte. Det blir poäng även om du inte löser regelbundet.
(Jag: Nää inge korsord för mig 13p)

Morgontidning 1 p

Tidning som kommer hem i brevlådan. Gratistidningar räknas ej.
 (Jag: Nej inge sånt skit heller haha 13 points)

Morgontofflor 1 p

Tofflor du har på dig inomhus inne.
(Jag: Nää inte de heller haha det ser ljust ut för mig 13 p)

Parmiddag 2 p
Med ett annat kärlekspar hemma hos någon, på picknick eller restaurang.
(Jag: Det sker lite då å då 15 p)

Pensionspara 2 p

Även testamente ger poäng.
(Jag: Nä har faktiskt inte börjat med det ännu. 15p)

Sambo 1 p

Med den man är kär i. Kompis räknas förstås inte.
(Jag: Jo en sån har jag liggandes och skräpa nånstans här hemma :P 16 p)

Storhandla 2 p
När man handlar mer än två dagar framåt. Inköp av toapapper ger klockren poäng.
(Jag: Självklart! Varje månad sker det och då införskaffast stor pack toa papper oxå, gjorde det idag faktiskt, 18p)

Symaskin 3 p
Räknas om det förekommer en i hushållet. Du behöver inte äga någon själv.
(Jag: nää skulle vilja ha en dock 18 p)

Villa 2 p

Gäller även parhus och radhus.
(Jag:Nej, änn så länge e det lght 18 p)

RESULTAT
0 - 15 poäng: Klipp dig och skaffa ett jobb
16 - 25 poäng: Vuxen
Över 25 poäng: Mammamogen / Pappapräktig

Oj då jag fick med mina 18 poäng - Vuxen. Haha jag e inte mamma mogen riktigt ännu haha.
Prova ni med!

Trött, sååå trött!

God förmiddag, slumrade till nu när jag la Tilda, å så skönt det va. Gud va jag vart trött den senaste tiden, gått å lagt mig tidigt, sovit tungt hela natten och vaknat lika trött ändå...idag e första dagen sen nyår som jag känner mig lite piggare men e fortfarande super trött. Helt degig i kroppen.

vemodig inför bil affären

Har äntligen fått vår älskade bil såld. *snyft* kommer att sakna den :(

image824

Mys kväll

Barnen sover och jag och sony ska snart avnjuta vår favorit mat nämligen oxfile, potatis skivor och bernaise sås. Tyvärr så e det ända som saknas en flaska vin men middagen va ganska spontan så vi hann inte införskaffa nån flarra men vad tror ni vi överlever elr hur!? :P

Där efter blir det nog nån film å lite snask, en riktig mys kväll de vill säga.

Hoppas er kväll oxå blir lika mysig.
Kram på er.

image823

Nyårs bilder.

Fick lite bilder från ilunas kamera från nyår som ja nu tänkte dela med mig.

           

Det e då lite bilder från när barnen fick leka av sig lite när vi kom, de hade jätte kul, de va ju så länge sen de sågs nu eftersom båda går på dagis. Men de blev även en del min! min! haha. Sen e det bilder på en nyårs klädd mamma och pappa. Efterätten som åts efter tolv slaget då barnen lyckats vakna i precis rätt tid och fick va med å smaska gino med glass mitt i natten. Och efter det blev det lite hopp i sängen och kikande på raketer :)

Får se om jag uppdaterar lite med mina bilder senare när jag fått fatt på min kamera.

Hjälp med mobilbloggning!?

Som ni såg i de tidigare inläggen så har jag försökt mig på att mobil blogga lite, det gick bra att lägga upp både bild och film, men sen blev det lite strul med själva texten som jag måste lära mig.

När jag la upp bilen så kom texten under bilden och blev även rubrik. Men när jag la upp filmen så blev texten endast rubrik å så kan man ju inte ha det..hm nån som vet vad jag gjort för fel?? Får försöka klura lite.

Kram på er!


Drömmar om Yasuragi och kamera på vift

Jaha tydligen va inte min kamera hos iluna så får se om och när den har lust att dyka upp. Fan slarvigare personer änn mig och sambn får man nog leta efter. Kanske Iluna har lust å skicka lite bilder från nyår till mig så jag får dela med mig får se..

Jag pratade nyss med Iluna om hur mysigt och skönt vi hade det när vi va på Spa på Yasuragi på Hasseludden, och att det vore underbart att få göra det igen. Men plånboken sätter nog stopp för det nu en tid framöver :(

image811

blogg provar att mobil blogga lite...


valfritt medelande

0_1.jpg
valfritt medelande

Nytt år och utelåst

Jaha då va det 2008 då..det känns sådär. Allt i mitt huvud känns för tillfället kaos kaos kaos. Jag har beslut att fatta men kan verkligen inte göra det, vet varken ut elr in och det e det som gör mig så snurrig. Jag hatar när jag inte har någon "plan" då känner jag mig vilsen. Jaja hoppas att det blir bättre snart för jag vill inte fucka up hela början på det här året...

Nyårs afton var iaf trevlig, vi va som sakt hos goda vänner som oxå har barn vilket passade jätte bra för Tilda. När vi kom dit vid 6 iden så hann barnen leka ett tag innan det var dax att sova. Därefter började vi med maten. Oxfile, potatis gratäng (som jag misslyckades med och gjorde till nån slags soppa)  och bernaise sås men det var iaf skit gott! Det måste jag nog säga är min favorit mat. Så god mat, god dryck och trevligt sällskap. En trevlig kväll helt enkelt. Efter typ 1 timmes ringandes efter taxi så fick vi en bil och åkte hem. När vi kmmer hem å står utanför dörren så märker till vår förvåning att vi glömt nycklarna hos våra vänner! Det va bara för sony å hitta en taxi(som han fick bråka om) och åka tebax å hämta nycklarna. Så där satt jag i trappen men två barn och packning mitt i natten haha. Lite komiskt ändå nu i efterhand. William sov som tur va hela tiden i sin bilbarnstol men Tilda var vaken och var jätte duktig på att sitta fint och sjunga sånger tyst med mamma. Det gick iaf jätte fort tills pappa va tebax med nycklarna och vi kunde komma in och kasta oss i säng.

Bilder kommer senare, tror jag glömde kameran hos Iluna oxå :P


RSS 2.0