Vad ska ni titta på ikväll?

image381
ikväll kl 21.00 på tv 3 så kommer "och så kom polly" med ben stiller och jennifer aniston. den e ganska bra om jag inte minns helt fel så den ska jag nog kolla på.

vad ska ni titta på ikväll?

Kusin bild!

Har försökt ett tag å få till en bild på alla kusinerna när jag å min syster träffas men det har alltid vart nått barn som fattats men i lördags fick vi till det. Blev inte så snygga bilder men vi fick en gemensam bild iaf!

image380


Hetsig vecka!

Har haft fullt upp hela veckan verkligen..
I måndags tog jag det lungt i tisdags träffa jag mamma i stan i onsdags bvc å fika med en kompis i torsdags va jag å firade min syrra,


i fredags kom en kompis från gävle på besök


och vi va på 75 års fest,


i lördags va vi på djur expo



å idag va jag hos iluna som fyllt 23. *pust* Vilken vecka.

Det var trevligt på Ilunas födelsedags fika iaf, Tilda och emilio lekte som tusan, de har ju inte träffats sedan enzos dop. Kanske ska träffa iluna i vällingby imorn, tänkte gå å leta kläder till barnen som de kan ha på sig på syskon fotograferingen på dagis på tisdag.

Mary Kate

image367

Hon är så otroligt söt å vacker! Tänk om man kunde få se ut så där...
Älskar deras bohemchika look! *love it*

Ja må dem leva....

image366

Grattis till min syster som fyller 31 år idag!
Och Grattis till Iluna som fyller 23 år idag!

Bränd gratäng å gallskrik!

Hej e helt slut! Fattar inte änns att jag orkar skriva. Har vart hos min syrra som fyller år idag och käkat tårta. Gjorde det medans Tilda va på dagis så jag fick stressa hem sen å hämta henne. Hela vägen från tåget till dagis så gall skrek William så det gjorde inte saken bättre. När vi kom hem va åda hysteriska å jag kämpade med att hålla dem i schak medans jag försöker få till en potatis gratäng, som nu ligger i ugnen å torkar ut å e stenhård i mitten å typ bränd på toppen...William gallskriker stup i kvarten. Tilda fick gå in till grannen å leka en stund med barnen ska hämta in henne snart så vi kan äta.

Som sagt så fattar jag inte att jag änns sitter här å skriver...men jag gör väll det för att underhålla er med min kaotiska vardag ;)

 

Dr.Phil=Så sjukt äckligt att jag mår illa!

image365
såg dr. phil ikväll på tv 4+ och jag höll på å döööööööö!
Det va så sjukt å äckligt att jag mådde illa efteråt.
Det handlade om en 64 årig farfar som förgripit sig på sitt 6 åriga barnbarn. Hon hadde berättat vad han gjort med henne för farmor och hon hadde sagt att det inte var sant och döljt det där efter.

Så fick man höra med hennes ord va hon berättat att farfar gjort å se teckningar hon målat om att alla säger att hon e ful å äcklig nu osv. Nää de va så hemskt att se.
Stackars föräldrar, jag tror det där e det värsta som kan hända en förälder. Hade nån av mina föräldrar förgripit sig på mitt barn, asså jagvet inte vad jag hadde gjort, jag hadde blivit galen slagit ihäl gubb fan!

Sjukt äckligt!

Nån annan som såg programmet?

Önske uppdatering.

uppdaterade min önskelista :)
Det e så mkt man vill ha!

sluta skrika!

GUUUUUUUUUD! jag e så trött på detta skrik å gnäll!!

William bara skriker å gnäller HELA  tiden. HAn vill inte ta napp å inte ligga i sin säng eller sitta upp å titta...han e typ bara nöjd om jag bär runt på honom. Vill inte göra det för att han ska bli bortskämmd å van vid det.

Han har fått mat, ren blöja å närhet men ändå e han inte nöjd! jAG blir såå trött!

minns inte att tilda va så här skrikig.

Mor & Son *kärlek*


Min lille bebis!


Mor & dotter *kärlek*

Mammas lilla busfrö!

  

Puss på dig min lilla skrutt!


 

mosad bebis skalle!

Idag när vi va på bvc så låg william i sin lift på golvet å tilda skulle gå förbi honom men tappade balansen å ramlade hårt med rumpan rakt på hans huvud. jag blev jätte orolig och tyckte så synd om min lilla ömtåliga bebis, men bm brydde sig inte och när jag berättade för sony så sa han att de va väll inte så farligt. så jag antar att det bara e oroliga mamman i mig som kom fram hihi. det lär nog hända en eller två gånger haha.


 

min hårlösa lilla tjej hihi

har köpt lite kläder till tilda. Här är hon modell och visar upp sina nya kläder:

   

Tilda har även dagis fotografering snart å funderar på om hon ska ha klänningen då, mn hon kommer säkert se ut som en pojke då för man ser ju bara kragen på klänningen, kanske funkar om jag köper ett hår band å sätter på henne :)

En riktigt mormor

Min mamma har börjat sticka på gammla dar hahah. Men hon e jätte duktig! Har aldrig vetat att hon kunnat sticka och inte att hon vart så bra på det. Förrra vintern gjorde hon halsdukar till alla, de var t.o.m folk som beställde av henne fast hon tog aldrig betalt utan gjorde det gratis. Skit söta halsdukar Tilda har flera stycken, en tröja har hon gjort till henne oxå å nu en massa vantar till vintern. William fick ett jätte sött täcke:

image349 

Ny diskmaskin


Min farmor va ju här å hälsade på i helgen och då fick vi pengar till en diskmaskin av henne i present. Hon är sååå snäll och gullig! Jag brukar som mest få 500 kr av henne och det tycker hon e jätte mkt så jag kan bara tänka mig hur stort de var för henne att ge bort så här mkt pengar. Idag fick vi iaf hem vår fina dis maskin som vi skulle montera in i ett skåp men nu verkar det som det inte passar...få se hur vi löser det.

image347

Shit va pinsamt!

Läste om det här i tidningen å va tvungen å kolla upp det. Det e tydligen skit populärt å alla har sett det dyp. I usa har nån lagt up det på en hemsida å klippet har setts ca 60. 000 gg. Så det har spridits världen över. Men jag måste säga att hon hanterade det väldigt bra...men grymt pinsamt å jobbigt!


Ps. e de nån som vet hur man lägger upp ljud klipp?

Stolt som tuppen :)

Var ju på bvc idag, på tildas 18 mån koll. Och allt gick jätte bra, hon fick plus i kanten för alla utvecklings stadier...

Hon kunder klottra på papper, bygga torn med klossar, peka ut kroppsdelar och prata mer än 10 ord. Jag fick hur mkt beröm som hellst för min lilla tjej. Bm sa om och om igen att hon var sååå duktig speciellt med talet. Och amn kan inte bli annat änn stolt!

Här om dan på dagis så fick jag lika mkt beröm där, att hon e så självständig, tuff och duktig.
Man tackar man tackar :)

Här är några bilder som togs på vägen hem från BVC.

  

Sony är bäst

halloj, idag ska jag ha båda barnen själv hela dagen för första gg får se hur det gå. Igår kväll va det riktigt tufft...det slutade med att jag somnade i soffan med William medans vi satt å tittade på Bolibompa med Tilda. Jag var helt slut...William bara skriker å skriker.

Idagg får Tilda va emma från dagis för vi ska till BVC med henne på 18 mån koll. 

Skriver mer sen om jag får tid.
HA en bra dag!

God natt

Är skit trött, zappar runt på tvn men ska nog gå å lägga mig snat.
Kollade på idol men tyckte ingen av grabbarna va särskillt bra, vad tycker ni?

William bara skriker å skriker så vi får se hur natten blir, tittar ut genom fönstret å ser att det e fullmåne oxå då brukar man ju inte sova så bra...

God natt

GOD MORGON

god morgon sitter framför datan med älsklingen och försöker vara lite duktiga å betala räkningar kolla billigare abonemang å sånt.

Vad gör ni denna morgon?


Onda tungan

aj aj aj jag har så ont i min mun, vet inte hur jag ska lyckas få i mig nån mat :(

Ikväll ska vi försöka oss på att baka bullar. Vi brukar alltid misslyckas, de blir degiga. Men nu ska vi göra ett nytt försök. Det blir vanilj eller kardemumma bullar med hasselnöts kräm i MUMS!!

Hoppas jag kan äta dem bara med tanke på min onda tunga.

Sliten.

Har bara sovit 2 tim i natt. Har legat och vridit och vänt på mig i sängen från halv 1, vid halv 4 kom sony hem från krogen vi gick å la oss å ja trodde jag skulle kunna somna. När jag äntligen börjar somna in så hör jag hur William ligger å klämer för kung å fosterland brevid mig. Och när han e klar märker jag att han skitit ner hela sig och sängen! Så de e bara upp å hoppa igen tvätta av honom å bädda rent. När jag till slut fått honom å somna om igen vid lite efter 5 tiden så lyckas jag äntligen somna. Vid 7 tiden ropar Tilda och det e bara att gå upp igen!

Har även skit ont i munnen! Har fått en stor jävla blåsa längst in på sidan av tungan som gör så jag knappt kan prata elr äta. :(

Älsklingen e bakis och ligger å snarkar i soffan själv lyckades jag sova typ 30 min med Tilda vid lunch tid....
Tilda har även lyckats ha ut flingor över hela vardags rummet, det ser för jäkligt ut men vill inte börja damsuga medans alla sover så det får vänta ett tag.

MAn kan väll sammanfatta med att säga att jag inte e på topp idag.

God natt

nää nu börjar jag få tråkigt här viddatan ( å lite ont i rumpan haha) så nu får jag nog ta å hoppa i säng.

God nATT på er!

image343

Dröm!

Jag blev så jävla kär i den här klänningen! Den vill jag ha när jag går ut på min födelsedag!

Dröm outfit!


Önskelista ;)

lite saker jag funderar på att önska mig i present, eller bara saker jag vill ha/ behöver:

En snygg  stereo
Bh linnen (Mq)
Träningskort (sats)
Presentkort på smink (make up store)
Presentkort kläder (zara,H&M, MQ)
Nagellack+fil (färg lack, fransk manikyrset)
Våffeltång
Parfym (babydoll-ysl, sunset heat-escada)
Örhängen (guld pluppar, pärlor, stenar)
Jordgubbs halsband+armband (guldfynd)
Style A to Zoe-bok från bokus.se
Hårklämmor, stor & små
Make up penslar
Ansikts rengöring (make up store)
Våffelgärn

AAaa de va lite grejer det hahha..uppdaterar säkert med mer grejer snart haha :)
Använder den här listan för att veta vad jag ska säga till familjen när de fråågar se hihi, sen e den rätt bra så jag själv vet vad jag behöver å kan gå å handla om jag får en peng över :)


Nicole-rund å go!

En sund å frisk nicole på semester med pojkvännen och bebis magen på hawaii.

image338

Salma hayek fick en dotter!

image337

Salma Hayek, 41, har fått sitt första barn.

Dottern döptes till Valentina Paloma.

- Mor och dotter mår bra, säger hennes presstalesman Cari Ross.

Pappa är den rike affärsmannen Francois Henri Pinault, 45, som har två barn sedan tidigare.

Enligt källor till People magazine fördes Hayek till sjukhus på torsdagen i sällskap av Pinault.

Skådespelerskan avslöjade att hon var gravid i mars - samtidigt som paret offentliggjorde sin förlovning.

- Moderskap är inte något för alla, sa hon i en intervju med Marie Claire magazine.

- Det är något för mig, men det finns ingen anledning att kvinnor skulle känna sig stressade att skaffa barn.


Klassiskt/romantiskt

Är sååå sugen på å inreda lite nytt här hemma.
Min stil e en blandning av Klassiskt och romantiskt.
 

Just nu skulle jag vilja ha tex det här å pynta fönster brädorna med:
 

Sko köp

Sony har gått ut ikväll så jag e själv. Inget bra kommer på tv, så jag kommer väll sitta bänkad framför datan, funderar på att ha lite mini spa å använda min ansikts mask och måla naglarna iaf.

Jag behöver ett par jumpa skor som jag tidigare nämnt, några man bara kan dra på sig när man ska till affärn elr ut i sand lådan, vill även ha ett par snygga höst stövlar och ett par fina pumps att ha på mig om jag ska gå ut på min födelse dag. Men alla dessa skor har jag jag e j råd med, har knappt råd med ett par. Fast Sony sa att jag skulle få 500 kr att shoppa för eftersom han fick pengar att gå ut med idag så då kom jag på det här:

Jag handlar tre par skor på skopunkten och betalar för två.
  
Alla tre par skulle gå på under 500 kr. Jumpa skorna va ju inte d snyggaste kanske men om jag får två andra par såfår jag stå ut med ett par halv taskiga skor. De duger nog att ha i sandlådan.

Vad tycker ni??

94 åring besöker 1månaders pojken

Idag kom min 94 åriga farmor på besök, för att  titta på lille William. Vi fikade å pratade (elr lyssnade mest för hon paratr så mkt!) Hon e så söt min lilla farmor, mamma var oxå med. Här e lite bilder:


Wook och hallon au four

Ja det va ett tag sen jag uppdaterade här, har haft fullt upp elr varit för trött.
Tänkte först visa vad i gjorde igår, vi har fått en wook panna av min syrra som vi invigde igår. Vi gjorde ris och wookade zuccini, champinjoner, bambuskott, och kött det blev skit gott!


Och sen senare på kvällen gjorde vi hallon au four.
 

Det käkade vi å kikade på idol.

Det var på tiden Halle Berry!

Hon är 41 år och väntar äntligen sitt första barn. Lite sent tycker jag....tänk om hon vill ha fler barn sen, ska hon va typ 50 då elr??

image320

Min vinst har kommit!

Här om dagen fick jag min vinst från Beverlyhills blogg tävling! Har sparat den, ska ha den nån dag när det e lungt hemma å jag kan koppla av å pyssla om mig själv lite. Sony kanske ska gå ut i helgen å då kanske jag kan passa på å ha ett litet mini spa här hemma :)

image319

Kan man vara kär i ett diadem?

ja då var jag hemma igen då. Va i vällingby och käkade lunch med iluna, vi käkade kyckling med cashewnötter smaskens. Sen gick vi själv klart runt i butiker oxå. Det e så himla mkt man skulle vilja ha men tyvärr säger ekonomin stopp :( Jag köpte mig iaf ett super gulligt diadem

 

Hadde oxå velat/behövt ett par örhängen. Tilda har nämligen tappat bort mina så jag e rädd att mina hål ska växa igen. På guld fynd hadde de ett erbjudande just nu på 3 par pärlörhängen i olika storlekar för 79 kr. Dem hadde jag velat köpt, men jag lyckas alltid vara så snål mot mig själv :(

Men diademet blev det iaf, jag vet att om jag inte hadde köpt det så hadde jag ångrat mig å gått och tänkt på det hela tiden så jag var bara tvungen att köpa det!

Vad tycker ni, e diademet för fint/för mkt för att ha till vardags?

Ännu en morgon...

Halloj, har vart å lämnat Tilda på dagis. Sony brukar ju igentligen lämna och jag hämtar men imorse va han för trött efter jobbet så jag gick och lämnade henne så ska Sony hämta henne istället. Snart ska jag åka och möta Iluna i Vällingby och käka lunch eller bara ta en fika. Det ska bli kul å träffa henne, vi har ju galet nog inte träffats sen William föddes! Så det e verkligen på tiden :) Sen vid 1 tiden ska jagva på BVC med William. Och nån gg under dan så kommer Sonys brorsa å ska övningsköra med Sony och då ska de även passa på och åka å handla lite mat (det ekar i våra skåp haha).

Igår efter jag vart å hämtat Tilda så var vi ute på grann gården å lekte med en dagis kompis en timme ungefär...det får jag nog börja göra för att få tiden att gå så det inte blir så kaotiskt här hemma. VId 4 tiden kom Annika, vi käkade middag å sen va det dax för mig å Sony att dra till dagis på föräldra möte. DEt gick bra, kul att träffa allas förädrar det verkade jätte trevliga allihopp. När vi kom hem så sov Tilda, Sony drog iväg till jobbet och jag å annka bänkade oss framför tv:n. Vi kollade på idol, Grey's och fråga olle.

Nää nu ska jag stressa till bussen, e lite nervös över att åka buss med William å nya vagnen själv för första gången men det ska nog gå bra.


God morgon

God morgon.

Tilda vaknade vid halv 7 tiden men vi har legat och myst i sängen tills halv 8. Nu sitter vi och väntar på att pappa ska komma hem med frukost till oss. Jag känner att jag e super trött..ZZZZzzzzZZZZZz

Ikväll har vi även vårt första föräldra möte på dagis :) Så Annika ska komma och vara barnvakt åt Tilda så vi båda kan gå.

Igår kväll kollade vi på Beck-det tysta skriket innan Sony gick till jobbet. Den var faktiskt skit dålig! JAg brukar gilla Beck men den här va skit. På kvällen kollade jag på Idol och desperate housewives. Och ikväll börjar ju den riktiga slut audision på idol så de ska bli kul å kolla på.

Ha en bra dag allihoppa!

Middag

Har vart å hämtat tilda på dagis, allt hadde gått bra. Som vanligt va det kaos när vi kom hem, både William och Tilda skrek hysteriskt i kapp. Tog jag den ena så gallskrek den andra...det gick inte å göra nånting. Men nu e pappa uppe och gör middag å Tilda e på bra humör...så snart får vi god mat i våra små magar. Fläskfile, pommes frites och bernaise sås! MUMS!

Vad ska ni äta till middag?

William 1 mån idag!

Gattis William 1 mån!

image316

Idag blir William 1 månad! Grattis min älskling. Han ville dock inte vakna för att bli fotograferad så här e en bild på den sovndes 1 månaders pojken.

Besök hela dan idag

Ska försöka göra en snabb bloggning innan det e dax å hämta Tilda, för då blir det livat kan jag lova. Det har blivit jätte jobbigt med henne efter hon börjat dagis, för tiden efter man hämtat henne tills läggning e jätte tuff, hon e super trött å bara bråkar å gnäller, hoppas det går över snart...eller så funderar jag på om hon behöver sova ännu en gg på eftermiddagen.

Idag har min mamma och syster vart på besök, det har vart trevligt, vi har käkat pankakor å myst med våra kidz. Här e lite bilder från idag:
 William 1 mån och kusinen Elias 6mån.
image315

Min syster och hennes son Elias (jag leker fotograf haha)

God natt på er

har umgåtts med Annika hela dan, vi har bar "hängt" och inte gjort nått speciellt. Nu har jag huvud värk å ska väll hoppa i säng. Imorgon kommer nog syrran och mammsen förbi.

Ha de bra!

Premiär imorgon kväll för...

Imorgon är det sesongs premiär för Desperate housewifes! Det ska jag kolla på iaf!

image313

Så här har min förmiddag sett ut

hallojsan...har vart iväg på förmiddagen med Sony och William och gjort det här faderskaps intyget somman måste skriva under om man inte e gifta. Där efter handlade vi hem kina mat som vi slafsade i oss här hemma, har även tagit en liten tupplur och snart kommer Annika hit och så går vi å hämtar hem Tilda från dagis :)

Jäsp

Nää nu sitter både William å jag och gäspar så nu hoppar vi i säng tror jag.
Sov gott allihopp

image312

Salma hayeks bulle i ugnen

Salma Hayek ska föda när som hällst....och tydligen e det ett litet flicke barn hon väntar.

image311

P.s Oj, vad hon har gått upp i vikt...

Skojig reklam

Hahaha den här va lite rolig!

image310

J.lo på smällen!?

image309

Vad tror ni e hon på smällen??

Syskon kärlek

image308

Lillebror och syster yster!

Skepp å hoj!

image307

Här kom en liten bild från vår promenad idag Vi stannade i en lekpark så Tilda fick leka lite, bilden e tagen i ett lek skäpp som va roligt att leka i tyckte Tilda :)

Bolibompa

Lite bilder på en bolibompa tittandes Tilda, strax innan läggning.


   

Crisina Aguieras bebis mage.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag vart väldigt nyfiken på att se Cristina Aguileras bebis mage och värkligen få graviditeten bekräftad, å här kära vänner har vi bilden:

image302

Min helg.

Det har inte blivit så mkt bloggandes för mig i helgen. Har umgåtts med min älskade sambo :)

I fredags hadde vi besök av ett par kompisar Anna och Cem, det var här till typ halv två på kvällen. Vi käka thai mat å spelade monopol (jag van så klart, riktigt överlägset hhiihi), det var trevligt.

Och igår kom min mamma förbi och vi gick till wärdshuset och käkade mat, vilket oxå var trevligt.

Och vad har jag gjort idag då?? Jo, imorse va jag ute med kidzen och promenerade i en timme, jätte skönt men lite jobbigt. När jag kom hem så hadde båda ungarna somnat så då passade jag oxå på å sova ett tag (behövdes och var riktigt skönt) nu väntar jag på att Sony ska komma hem med mat. är såååååååå hungrig!!!

Vad har ni gjort i helgen?

Vad ska jag göra nu...

Nu har jag käkat, diskat och hängt tvätt...okej jag har suttit lite vid datan oxå. Men nu ska jag nog dra mig ut å promenera en timme innan jag ska hämta Tildus på dagis.

Hare bra!

är detta ett skämt elr menar han allvar?




om jag vore britney skulle jag ju bli aningen scared alltså...

Era top 3 bloggar önskas!

Vilka bloggar följer ni? Vill ni tipsa om nån bra blogg??Tipsa om era top 3 vettja!
Vore kul å se vad folk läser, vem vet kanske man hittar nått nytt å intresant att följa :)
De här är mina top 3 för tillfället:

Iluna84.blogg.se
beverlyhills.blogg.se
rimmis.blogg.se

Jag van tävlingen!

Jag följer bla Beverly hills.blogg.se och när hon gick ut med att hon skulle ha en tävling på sin blogg så va jag inte sen med att delta, de var jätte många som var med i tävlingen så jag tänkte att jag inte har en chans. Och i morse gick hon ut med vinnarna, och gissa vem som va en av vinnarna!? Jo, JAG! Visserligen bara ett tröst pris (en ansiktsmask) men det var sååå mkt för mig!! JAg brukar aldrig vinna nått, ååå jag e så glad hihihi.

Det e värkligen de små sakerna här i livet som kan göra en glad.

Snart e de här igen!!*Weeeheeee*

image301

Snart e de här igen, de sköna sjukhus teamet. en liten fågel viskade i mitt öra (Iluna84.blogg.se) att den nya sesongen kommer att sändas i usa den 27/9 och då kommer jag alltså kunna se det den 28/9 !! *WEEEEEEEE* Vad jag längtar!!!

Pengar denna månadg oxå :)

ja...fick tag på försäkringskassan å allt har gått bra. Så jag får min utbetalning som vanligt den här månaden, bra att veta att man får pengar iaf!

Bla bla bla...

halloj i natt har jag fått sovit lite bättre, va uppe en sväng vid 3 tiden då William hadde svårt att sova pga näs täppan så jag gjorde lite koksalt lösning och gick runt med honom ett tag. Nu när det bara e han och jag i vår stora säng om nätterna så e det lite lättare att sova för då får han ligga och sova på Sonys sida av sängen så rullar jag bara över dit när han ska ha mat och när han somnat så rullar jag tebax till min sida...det funkar bra för då får jag mitt utrymme som jag behöver för att kunna sova.

Tilda vaknade vid alv 6 tiden å då var det bara å gå upp...gav henne frukost å klädde på henne å så fick pappa lämna på dagis. Nu ligger han och sover och så blir det jag som hämtar henne själv för första gg på dagis då. Får se om jag får nån kram idag då! hahaha *hoppas* :) Hon e värkligen jätte pappig nu, imorse när han kom hem så satt vi å åt frukost  å då ville hon absolut att han skulle komma å krama å pussa på henne, hon lixom sträckte ut armarna från sin stol och satt å hoppade upp å ner å ropa -pappa pappa!
Jag tycker det e jätte kul, för Sony har alltid kännt sig lite utanför med Tilda för att jag har vart hemma med henne så mkt å hon har tytt sig till mig så mkt, men nu värkar det vända å han e jätte glad för det. kul.

Nää nu ska jag försöka få tag i försäkringskassan å se om min föräldra penning har kommit igång.

Ha de bra!

En till tjej som e hög som ett hus!



Heeelt sjukt! Här e ju en tydlig förklaring till varför hon bettet sig så konstigt den senaste tiden, hon knarkar värkligen! Sooo sad!

min kära vänn Iluna hadde lagt upp detta på sin blogg iluna84.blogg.se och jag var bara tvungen att lägga upp det jag me...

JESSICA ALBA, HÖG SOM ETT HUS.



JESSICA ALBA ANTYDER ATT HON VAR HÖG I AMSTERDAM.....

Hängivet Britney fan elr bara allmänt störd?



Men härreguuud! Här kan man snacka hängivet fan elr vad??

Första dagen utan pappa på dagis.

Idag va tildas första dag själv på dagis utan pappa. Allt hadde gått jätte bra, hon hadde ätit, sovit och lekt en massa. När vi kom å skulle hämtahenne så gick jag fram för att säga hej och sträkte ut mina armar i väntan på en kram, men hon sprang bara förbi mig å sprang å krama pappa! :(
Men men som jag sa i ett tidigare inlägg så tycker jag ändå det e så kul att hon å pappa fått så bra kontakt.
Men hon värkar trivas jätte bra på dagis, när vi skulle gå så ville hon inte gå hem hon gallskrek! hahah såå det e e ju ett gott tecken :)

Såååååååååå trött!

Halloj! Jag e bara sååååååååå trött idag!! Kan inte minnas sist som jag va så här trött. Igår kväll satt jag och sony och tittade på film till typ halv 1 (dumma mig haha) och sen har jag inte fått sova för William, han har vart snorig som vanligt å gnällt halva natten plus att när han till slut somnar mellan oss så kan inte jag sova för det e för trångt eller så kan jag inte ligga som jag vill för att jag e rädd att väcka honom. Det e så frustrerande, känns som om man aldrig kommer att få sova igen! Så ligger sony brevid mig å snarkar som en björn jag kan bli så arg!! Så jag har vart vaken sen typ halv fyra-fyra. Vridit å vänt mig, gått runt i lghten och tagit hand om william som skriker å sen tilda som vaknar..nää tufft e det å i natt börjar sony jobba igen så nu börjar livet lixom, hämta å lämna på dagis, jobb, laga mat osv....

Nagellack

Önskar mig oxå massa små nagellack i olika roliga färger från depen tex. De kostar ca 25 kr st. Så de e ju rätt bra pris. HAr typ inga nagellack, har ett som e jätte fullt. haha så det ska jag nog önska mig i present oxå.

image300

Varför envisas hon med att kånka runt på ungjävlarna???

Var enda jävla bild man ser på henne med barnen så bär hon dem.
Varför envisas hon med att kånka runt på ungjävlarna??
De e ju stora ju! Jag skulle aldrig kånka runt på så där stora å tunga barn hela tiden...men jag antar att de e bortskämda haha

    

Bröllopp i vegas.

Jag vet att jag e lite seg och att det här e riktigt gamla nyheter, men jag var bara tvungen å lägga upp den här bilden när jag såg den för själv har jag faktiskt aldrig sätt nån bild från deras bröllopp!

image295

Bingo & Angelicas bröllopp i las vegas.

E så nyfiken

  Christina ska ju tydligen vara gravid, och jag e sååå nyfiken på att se en bild på hennes mage. En riktigt bra bild som verkligen bevisar att hon går i väntans tider....

image294

Det här ska tydligen vara en nytagen bild på henne och bebis magen men jag tycker inte den bevisar nånting!

Far och dotter

Sony har ju haft inskolningen med Tilda u och jag märker värkligen hur de har hittat varan, de har kommit varandra såå mkt mer nära än vad de va förrut. Och Sony är så stolt över henne, han är så glad att han har fått vart den som haft inskolningen. Och ända sedan William föddes så har han ju vart hemma med Tilda och man ser hur han växt in i pappa rollen...det e kul för jag märker skillnad hos honom men även hos Tilda. När hon e ledsen e det pappa som ska trösta och Hon ropar inte bara efter mamma hela tiden utan nu e det mer pappa som gäller än mamma, lite tufft för mig att se men jag är glad att de verkligen funnit varan och kommit varan så nära :)

Parfymer jag vill ha!

Igår när jag va i stan å väntade på att Joan skulle komma in till bion så gick jag in på åhlens och luktade lite på parfymer. Jag fyller år ganska snart (28 okt) så jag har börjat fundera lite på vad jag vill/behöver ha. Och en parfym e nått jag verkligen skulle behöva. Så jag hittade två som jag gillade och somn jag ska önska mig.

Escada-Sunset heat.
Älskar Escadas sommar dofter och här är ännu en. Har alltid haft deras sommar dofter sedan "Tropical punch" kom ut. ¨Så det känns verkligen som att de e jag lite fruktigt å så.



Ysl-Babydoll
Den luktade oxå väldigt gott, fruktig å lätt lite inslag av godis tror jag.


Känslor

Känslor:

*ledsen*matt*förtvivlad*förvirrad*arg*besviken*sååå ledsen*

Men ändå stark!


Sovmorgon !!!

I morse gick jag upp vid 7-tiden och tog Tilda, vi tittade på Totte å sen åt vi frukost. Därefter steg Sony upp å de stressade iväg till dagis. När de gått stängde jag av både hem telefon å mobil och gick och la mig igen. Sov i typ 3 timmar med William! Helt underbart, sen gick jag upp dushade käka lite rester från igår å nu sitter jag här...ska snart städa lite snabbt å lite innan tre går jag till Tildas dagis för att hämta både man å barn :) Tänkte passa på å se hur de har det :)

Vad ska du göra idag?

Barnvagns bio.

Igår var jag som sakt på bio.
Stressade till tåget (som vanligt) och precis när jag satt mig ner och dörrarna stängs så ringer Iluna på min mobil och säger att de ringt från dagis och att hon måste komma och hämta Emilio som fått feber! Sååå typiskt! Jag som verkligen sett fram imot å träffa Iluna och att få komma iväg på bio, men men det e inte mkt att göra åt. Där satt jag nu på tåget på väg in till stan med två bio biljetter i fickan, men ingen att gå med. Tänkte först att jag skulle dra iväg själv, men det känndes ju inte sådär jätte kul så när jag kom in till stan så tanka jag på mobilen och började ringa runt för att se om nån hadde lust å hhänga med. På mitt tredje försök så fick jag tag i Joan som slängde sig upp ur sängenn och iväg till stan. Filmen började 12 och Joan kom in springandes på Sergel vid typ 12.05. Haha jag hadde redan köpt popcorn å så till oss så de va bara å kanlla in och sätta oss. Det var fuuuuuullt med barnagnar utanför salongen så jag tänkte att det skulle vara propp fullt med folk, men det var knappt halv fullt. Vilket var ganska skönt så man kunde breda ut sig lite å så. Har aldrig vart på barnvagnsbio förrut så det var en helt ny upplevelse för mig, de hadde dämpad belysning, dämpat ljud, micro om man behövde värma barn mat, skötbord med alla tillbehör (dock inga mini blöjor till William) och så delades det ut frukt pureer till alla barn :) Och eftersom denna film var en förhandsvisning så fick vi en "goodiebag" på vägen ut med produkter från natusan och en tidning från Mama.

Filmen var oxå bra, en typisk tjej film. Caterine Zeta jones e bara sååå snygg för sin ålder, nej hon e inte snygg hon e vacker!

Det var lite annorlunda å va på barnvagns bio för under hela filmen så skrek barn både här å där, började en så hängde 5 barn på haha, men detvar bara kul inget man stördes av eftersom alla är i samma sitts :) Föräldrar gick runt med sina barn, bytte blöja (blev långa köer till skötbordet haha) under filmen. Men jag tycker att arnvagnsbio e en jätte bra ide ochjätte kul för alla föräldrar där ute som inte ofta kan komma iväg på sånna här saker!

Bio dax

Tilda och Sony e på dagis, igår hadde det gått jätte bra. Hon kommer att trivas som fisken i vattnet :)

Jag e nu på klädd å färdig packad ska dra iväg till tåget snart. Ska möta Iluna och Enzo vid 11 tiden utanför bion. Det ska bli kul å skönt å komma iväg, har inte hunnit träffa Iluna nånting sen jag födde William, men nu e jag igång igen...

Nää nu ska jag å William göra stan osäker.

UUUuuuunderbart!

Igår kväll hadde jag och min älskling undrbart sex!! Första gg efter förlosningen (relativt tidigt måste jag säga, efter Tildas förlossning vågade jag inte ha sex på jätte länge), det gick jätte bra.
Det var sååå underbart mysigt å skönt, kände värkligen hur mkt jag älskar honom och hur mkt jag verkligen har saknat honom (fysiskt).

image291

Tuff natt

Lille William e förkyld, han e jätte täppt i näsan, så på kvällarna har han jätte svårt å andas, speciellt när han ska ammas. Har givit honom koksalt lösning i näsan men det hjälper bara en liten stund. Så inatt har jag knappt fått sova, han har gnällt å gnällt å inte velat sova, spytt å snorat..ja det har vat tufft. Gick å la mig lite efter 5 tiden å sen gick jag upp vid 8 i morse. Och var även uppe med en hysterisk Tilda vid 2 tiden i natt, jag tog alla natt pass eftersom Sony skulle iväg på dagis med henne så tyckte jag att han skulle få sova. Men det har varit en tuff natt!

Taskigt om britney

Det här va vad nån har gåt ut å sagt om Britney (vet tyvärr ej vem personen är) Tycka vad man vill om britney men det här var hemskt taskigt sagt!

In case you didn't see the show Silverman said, "Have you seen Britney's kids? Oh my god, they are the most adorable mistakes you will ever see!" Silverman said. "They are as cute as the hairless vagina they came out of."

image290

Höst

image288

Ja nu e verkligen hösten här! Här om kvällen vid typ 7 tiden gick jag till centrum å då var det typ bäck svart ute, vinden ven å det små regnade, riktigt höst väder. Det börjar bli riktigt kallt oxå...

Men hösten kan va jäkla mysig oxå, med snygga höst kläder, mysiga varma tröjor, tända ljus.
En favorit syssla under hösten är att tända massa ljus och krypa upp i sofan med en filt, en varm kopp te och nån bra bok. Mys pys, då får det gärna regna ute oxå så man hör hur det smattrar mot fönstret...

Här är en mysig bild från förra hösten:
image289

Britneys VMA uppträdande!



Britney Spears öppnade ju vma galan, men jag måste bara säga att det var ett riktigt uselt uppträdande! Riktigt lamt var det. Det här var ju hennes chans att visa upp sig och bevisa att hon fortfarande e "in the game" men det blev en total flopp enligt mig! Vad tycker ni??

Första dagen på dagis för Tilda.

Ja idag e det min första dag utan Tilda då...imorse gick hon och Sony till dagis för första dagen på inskolningen. Det va som å skicka iväg henne på hennes första skol dag, hihi hon har blivit så stor. Både mamma och pappa var nog mer nevösa än vad hon själv var kan jag gissa. Sony va i alla fall jätte nervös, han e lite blyg av sig och tycker det ska bli jätte jobbigt att sitta hela dan å vara social med nya människor. Hoppas bara att han hittar någon av föräldrarna som ä trevliga att umgås med....

Eftersom jag e hemma med William om dagarna så får tilda bara vara på dagis 6 tim per dag, så nu får vi se vad man hinner med att göra under den tiden. Jag gick upp vid 8 i morse å har sen dess hunnit dusha, bada william, käka frukost, städa, diska, bädda, slänga i en maskin tvätt och nu sitter jag vid datan :) det gäller att vara effektiv och ta vara på tiden.

 

Här e de på väg, första dagen på dagis..hej då mammas stora tjej!

Bio på tisdag!!

Här i veckan så va jag å Sony och hämtade gratis bio biljetter till "kärlek på menyn" som tidningen Mama delade ut till deras barnvagnsbio. Vi tyckte det skulle bli jätte kul å komma iväg hela familjen på bio tills vi kom på att han och Tilda har inskolning just den tiden så det blev inge bio för familjen, men jag bjöd med Iluna och hennes Enzo istället och det blir jätte kul det me :) Det blir första gg jag drar i väg själv kommunalt med vagn å bebis oxå så det känns lite läskigt, men det går nog bra.

image285

Dagis Kollage!

Så här fint blev Tildas dagis kollage som hon gjort med pappa, hon kommer nog ha det finaste kollaget på hela dagis :)

image284

Pyssel inför dagis.

Imorgon e det dax för Tilda att börja sin inskolning på dagis. Pappa och Tilda har redan vart å hälsat på under veckan och då ville Tilda inte gå hem så det kommer nog gå jätte bra. Så nu sitter det och gör ett kollage till dagis som det ska ha med sig imorgon (de fick det som hem läxa). Så vi e alla spännda här hemma inför morgon dagen, det e Sony som ska ha inskolningen med henne och jag e hemma med William men jag ska se om jag kan fixa barnvakt till William nån dag så jag kan följa med nån timme.

image283

Besök igår.

Hadde besök hela dagen igår- det var min mamma, Annika (tildas gudmor), hennes mamma (min chef) och min kollega Birgitta. Det var jätte trevligt, vi fikade å de tittade på William. Han fick en massa fina resenter oxå:

  
Bild 1 är en fin dress från Mexx från Annika med familj, Bild 2 är en dress med strumpor från H&M från Birgitta och Bild 3 är en Pingu till Tilda och en Pinga till William från annika med familj. Gissa om Tilda blev glad för sin lilla pingvin :)

Kiss i pottan!

Här om dagen ställde Sony fram Tildas potta i vardagrsummet för att hon fick springa runt näck, och rätt va det va så satte hon sig på pottan och kissade! *weeeee* Gissa om vi blev stolta! Hon har kissat på pottan förrut, men då har vi hjälpt henne å det har bara blivit en liten skvätt (för resten har typ hamnat på golvet) men nu satte hon sig självmant och kissade allt i pottan :)

Stora tjejen!!

Håliga strumpor.

Vad är det med min sambo och hål i strumporna??
Han lyckas alltid med att få hål i strumporna, vet inte hur han bär sig åt. Alla strumpor går sönder i hälen, i tån ja lite var stans.

Som när vi va på Enzos dop tex då satte han på sig nya fina strumpor och när vi kom fram till mottagningen och man skulle ta av sig skoorna, tror ni inte han har lyckats få hål på båda strumporna så båda stortårna sticker ut hahah det var ganska kul faktiskt! Inte nog med att han e ganska blyg å det var bara nya människor där som han skulle träffa för första gången å göra ett första intryck på så dyker han upp med håliga strumpor :) Alla kommer väll minnas honom som han med de två potatisarna hahaha.

Jag tyckte det var jätte underhållande hihi, den bästa glädjen e skade glädjen som de säger :P

Grått till Tilda.

Har shoppat lite till Tilda oxå, ett par slim fit grå jeans super coola:
 
Och ett annat par söta grå byxor, båda från H&M.

Guds gåva till nyförlösta kvinnor!!

Det måste jag säga är jeans med den höga midjan! Jag måste bara ge ett STORT tack till gud och till min älskling som hjälpte mig att hitta dessa underbara byxor. Jag kan gå runt i den å verkligen känna mig normal. Jag e ingen tjockis med sladder mage längre (för den har jag gömt under den höga midjan) det känns sååå underbart. MAn har ju annar så himmla dåligt självförtroende när det kommer sin kropp som inte e sig lik för fem öre efter förlossningen, men nu syns inte det på mig :D *weee*

Kolla bara in det här:
 

Vips så e min mage borta :)

Familje promenad idag.

Vi har nyss kommit in efter en skön familje promenad :)  Det var jätte mysigt. Riktigt höst väder idag tycker jag, kallt men friskt i luften, man piggnar verkligen till när man kommer ut. Vi var i parken å lekte å tittade på djuren som de har där, Tilda ville inte lämmna fåren och grisarna.

 

Lämna tebax, pjuksen.

jag har nog bestämmt mig! jag ska lämmna tebax skorna.
image273

Jag var ju ute efter ett par sandlåds vänliga skor, ett par att bara dra på sig när man ska ner till centrum. å då känndes inte de här riktigt rätt. såg ett par lacost som jag gillade på bianco tror ja det var, de fanns inte i min storlek, men jag tror jag ska lete efter dem....

Morgon promenad!

idag har sambon fått sovmorgon å jag tog morgon passet med kidsen. Vid 10 tiden drog vi ut på en rask promenad. Det var riktigt skönt faktiskt, jag hadde på mig mina nya jeans å min nya jacka, lyssnade på min ipod å jag mådde riktigt bra faktiskt! Det e lite grått å trist väder ute, menn det e riktigt skönt, jag gick i rask takt och blev lite svettig men det som va så skönt va att det började små dugga, super mysigt!

Tänkte att det kanske jag kan börja med en halvtimmes prommenad varje morgon i rask takt borde väll hjälpa kroppen lite på traven iaf...??? Men vad tror ni? e det sant att man bränner mer om man promenerar innan man ätit frukost på morgonen?

Igår  känndes allt piisigt, hala min värld var skit tyckte jag å så idag under min promenad så tänkte jag efter å tyckte att allt faktiskt var helt ok, om inte riktigt bra till och med! Men jag e värkligen en sån där sol och vårare..haha hela mitt liv e en enda lång berg och dalbana, ena stunden glad andra stunden förtvivlad haha, det e inte lätt att leva ihop med mig! Fattar inte hur min kille orkar med mig, men jag har väll mina goda stunder antar jag.

Idag har det shoppats!

va i kista idag med min lilla familj, skulle äntligen få shoppa lite kläder till mig själv efter all tid jag gått i mamma kläder. Så det skulle bli kul. Men när jag kom in i prov hytten va det inte så kul längre, inget passade å magen bara vällde över alla byxor jag provade :( Hur deprimerande som hällst jag ville bara dö! Sen har jag inte sätt min kropp i helspegel ännu efter förlossningen å det va ju ingen vacker syn kan jag tala om, jag stod där i provhytten å bölade för mig själv med en hög för små kläder. Som tur va så hittade min älskling tålamod nånstans å verkligen tröstade å hjälpte mig, vi gick till sisters där de fanns en jätte gullig butiks biträde som hjälpte mig prova en massa jeans och efter mkt om och men så hittade jag ett par skit snygga med hög midja (som jag kan gömma min "degmage" i). därefter blev jag på bättre humör å hittade även en snygg jacka på hm, och ett par skor på rizzo, fast de e jag lite osäkra på. men glad å nöjd e jag nu iaf, helt slut i benen. Tilda å pappa sprang ut å lekte i regnet, å nu ska jag mata william.

  

Mys kväll.

älsklingen kom hem med pizza som vi käkade å kollade på en film som heter 1408. En bra film faktiskt. Och nu har han lovat mig en massage :) *sweet* Sen blir det väll säng dax, han och tilda ska upp tidigt å gå och hälsa på på dagis.

Min underbara dotter!

Måste bara lägg upp den här bilden på min underbara dotter! Jag e grymt nöjd med den, hon e sååå fin!

image269

Mamma älskar dig Tilda!!!

Dockan måste oxå få smaka på "nene"

Men en e ju livet alldeles alldeles underbart ibland oxå med mina små bus frön!

Titta här bara när gulliga lilla Tilda ville vara snäll och bjuda sin docka på en kaka. Visst blev det lite extra städning för min del, men jag kunde bara inte stoppa henne, hon menade ju så väl :)

 

Kaos...

nää idag har det vart en tuff dag för mig, e lite sur på min kille att han inte kunde tagit med sig tilda när han drog iväg. Han tycker det e för jobbigt att åka kommunalt med henne (hon vill  inte sitta still elr får utbrott på tåget) men jag menar det har  jag jämt fått göra! Jag har lixom inte haft nått val! Men men, det e väll så enkelt å va ´farsa...

Promenaden gick ju hyfsat förutom ett mindre bråk med tilda på vägen, mennär vi kom hem var det ett helvete. Tilda var på galet humör, skrek ,grät å gjorde allt hon inte fick göra. När hon fick mat så vaknade brorsan som behövde ny blöja, vid blöjbytet kissade han ner hela badrummet typ, och när jag äntligen fått han ren igen så kommer jag till köket å tilda håller på å kladdar mos över hela bordet, jag lägger ner william för att ta tag i tilda, han skriker galet så han skiter ner sin nya rena blöja igen. Jag tar upp han för att mata honom och då e jag ju fast å tilda börjar smeta mos över hela sina bara ben!! 

Ja ni hör det tar inte slut...men jag antar att det  här är mitt nya liv som två barn mamma! *pust*

Våran promenix.

ja.. nu har vi vart ute en sväng, vi va faktiskt ute i 2 timmar. Det var trevligt, skönt å få lite frisk luft å bara få promenera lite.
 
Vi handlade en massa godis, Sombreros och festis.

När vi handlat va vi i lekparken en stund oxå. Tilda fick gunga lite.

tilda har blivit stora tjejen å gungar själv på stora gungan ( om hon får hjälp med farten så klart!)

Konsum here i come!

Min älskling lovade mig att vi skulle dra iväg till Kista imorgon iaf å då skulle jag få köpa nått åt mig själv :)
Så idag får jag väll nöja mig med min dagliga och "spännande" tripp ner till konsum, det e lixom så långt jag kommer. Sitter å matar William å sen så ska vi ta en promenix ner å köpa godis.

Så jäval deprimerande!!

Va på skit bra humör imorse, hadde inge ont nånstans mådde bra, va pigg så jag tänkte: Va kul! Idag ska jag hitta på nåt, åka iväg nånstans. Så jag klär på mig fixar i ordning mig (blir riktigt fin faktiskt med tanke på att jag vandrat runt osminkad iförd mjukisbyxor ett bra tag nu) så jag blir på glatt humör å redo att dra iväg med familjen, skit i vad vi ska göra bara jag kommer ut. Men så helt plötsligt så kan inte min sambo, saker kommer ivägen å ärenden måste göras, jag försöker intala mig själv att jag kan dra iväg själv å gå å fika med william i stan men vem försöker jag lura??? Jag kommer fan inte komma iväg nånstans :(
Så jäkla deprimerande buhu för mig :(

Utmaning!

Jag har blivit utmannad av: http://lovelymee.blogg.se



Regler:

smileys Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.

smileysDen som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.

smileysI slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/vanor:

smileysJag har vart en Cheerleader i flera flera år.
smileys Jag är en Sims spelare :P
smileysJag drömmer om att utbilda mig till barnmorska.
smileysÄr utbildad barnskötare.
smileysGillar lakrits.
smileysJag är morgon pigg.
smileysGillar att pyssla.
smileysTycker om att läsa.

Jag utmanar:

http://Iluna84.blogg.se
http://rimmis.blogg.se
http://ungmamma15.blogg.se
http://bambii.blogg.se
http://sisterhoodfashion.blogg.se
http://elinmelwinsson.blogg.se
http://www.nogg.se
http://serdumig.blogspot.com


Förkylning? Mjölkstockning?

hej har inte skrivit för att jag varit så jävla sjuk :(
HAr haft feber, vart snorig och haft världens huvud värk. Jag lider nämligen av migrän, men under graviditeterna så får man av nån konstig anledning inga anfall. Men igår natt så fick jag mitt första migrän anfall på typ 2 år, å fy fan va hemskt det var! Jag mår illa, huvudet känns som om det ska sprängas och jag lir yr. Bokstavligen känns det som om huvudet håller på å sprängas! Det gör fan ondare än att föda barn! Och inte nog med att jag hadde super ont i huvudet men så va Tilda helt hysterisk halva natten å vaknade flera gg å skrek som en stucken gris, så vi fick turas om med att försöka lägga henne vilket inte va det lättaste med min huvudvärk. Och illa nog så höll det i sig hela natten och hela förmiddagen tills jag satt å grät ohejdat för att jag hadde så ont och min älskling sprang till apoteket å köpte alvedon. Proppade i mig lite smärtstillande å somnade, när jag vaknade hadde huvudvärken lättat! *pust*

Sen har jag bara varvat frossa och svettningar från min feber har mått riktigt dåligt. Har även riktigt ont i mitt ena bröst, vet inte om det e mjölkstockning på gg (hoppas inte). Har lixom ont i hela nedre delan av mitt bröst e jätte om, jag kan inte änns röra på bröstet då gör det skit ont. Men har haft mjölkstockning förrut och det yttrade sig inte så här då. Jag hadde stenhårda klumpar i bröstet, feber och utslag och det ända av det jaghar nu är febern så jag vet inte vad det e om det e en förkylning elr mjölkstockning.

E fortfarande inte frisk men tog alvedon för inte så länge sen så det e nog dem jag e pigg på  just nu.

Ont gör det iaf!
P.s nu får ursäkta språket :P

RSS 2.0