Standard Ultraljud VS 4d ultraljud.

image8

image9

Så här ser bilderna ut från mitt standard ultraljud i v 17. De kunde säga att det är en pojke i magen till 75%.
Vadå 75% ??? Vad fan betyder det då?? Jag vågade inte lita på de där 75% riktigt.

Så i v. 28-29 nånting gick vi på 4d ultraljud så här såg det ut då:

image10

image11


image14

Världens skillnad!! Och jag fick tom en bild på pojkens penis så nu vet jag till 100% att det e en liten grabb i magen min! :)


4d e nått jag för övrigt kan rekomendera! Det var super häftigt och en väldigt annorlunda upplevelse. Men man ska va ganska långt gången för annars så kan det vara otäckt att titta på för då ser det inte riktigt ut som en bebis ännu. Jag gick å Tittut kliniken på östermalm. Vi tog det dyraste paketet de hade: 1.600 kr. Då fick man en dvd film, massa bilder på cd skiva och några bilder utskrivna. (det finns billigare paket) Det var väldigt hem trevligt och mysigt inte som ett sjukhus elr så. Sängen jag fick ligga på var super skön å så fick man titta på undersökningen på en storbilds tv. Man får även ha med vvänner och familj, tom syskon är välkommna. Tror de säger att man kan ta med sig upp till 10 pers. En kul grej faktiskt!

Den växande magen!

image4
V. 22

image5

V. 25

image6
V. 30

image7
V.31

V. 33

V. 30

Så här ser min bulle ut i v. 33 som jag är i nu. Ganska stor har den hunnit att bli. Tung oxå för den delen..
Gud idag har jag inte mått bra, vaknade ganska tidigt å duchade å åt frukost och allt kändes bra. Tänkte gå iväg med Tilda till öppna förskolan, men sen började hon bli super trött å gnällig så de va bara å gå och lägga henne för att sova lunch. JAg somnade oxå och det va ganska skönt, men va helt slut när hon vaknade ca 1,5 tim senare.
Känndes som om jag skulle svimma stup i kvarten och jag svettades som en gris (vilket jag alltid gör nu för tiden ush!). Så jag var tvungen att lägga mig ner ett tag för att vila så jag satte på Pingu (Tildas favorit film) och la mig för att vila i soffan. JAg mådde såååå dåligt och halv sov till och från hela dagen. Vet inte hur många gånger hon fick titta på Pingu om och om igen (känner mig som årets sämsta mamma) men man gör vad man måste för att överleva så e det bara och idag känndes det som min  stund var kommen alltså! Har fortsatt att må så här hela dagen känns skit. Men jag tror att det beror på järn brist, äter mina järntabbletter men min barnmorska sa att de förmodligen inte räcker för mig så jag skulle köpa blodsaft som innehåller mkt järn, men det har jag vart både för snål å för lat för att ¨gå å köpa, men nu har jag nog inget val, mår så pissigt!

Och på tal om mitt svettandes, det e heeeelt sjukt alltså vad jag svettas! Jag är för övrigt en väldigt osvettig person. Kan typ springa maraton utan att bli svettig, visst blir jag varm å så men det kommer inte nån svett i form av vätska och det ska mkt till för att jag ska börja lukta. Men nu under den här graviditeten så har jag gått runt och svettats som en gris dygent runt. VAknar på nätterna helt genom blöt av svett och min uringning är svettigast av allt=INTE FRÄSHT! Så nu va jag nyss och dushade av mig för att jag kännde mig så sunkig men är nu ca 10 min senare lika svettig och äcklig igen, HELT SJUKT!!


image3


Sist men inte minnst så måste jag bara tacka gudarna för Pingu!! Min dotter lskar honom och hans NÖÖT NÖÖÖT!! När man sätter på filmen så sitter hon somklistrad framför tvn och bara stirrar på denna lilla pingvin, och det e guld värt för en små barns mamma (speciellt en gravid småbarns mamma) , då kan jag få tid till disk, vila, ringa samtal och allt sånt.

Vad skulle jag göra utan denna ettriga lilla pingvin? MAn kan inget annat än att älska honom!
NÖÖÖÖÖÖÖÖÖT NÖÖÖÖÖÖT!!!!


This is me!

This is me!


Ok ok ok jag vet att jag sa att jag skulle fösröka va anonym osv, å så här gick det med de hahaha.
Nää men jag kikade runt lite och kom fram till att det är mkt mer intressantare och roligare att läsa och följa någon som visar bilder osv. Det blir mer personligt så. JAg ska försöka vara ärlig ändå :)

Så det här är jag! KAnse inte den mest smickrande bilden men den får duga, bilden togs i sep 06 när vi var på familje semester på zakynthos grekland.

Jag är alltså en tjej på 21 år som bor i stockholm med min sambo och vår dotter Tilda på 16 månader och en bulle i ugnen som beräknas ploppa ut 16/8. Så om ca 2 mån är man 21 år å två brans morsa....shit det låter läskigt! Ja som ni ser så har man legat i ;) Det blir exakt 1,5 år mellan barnen, det känns både bra och dåligt. Det lär nog bli jobbigt men jag tror oxå att det är mkt fördelar med att de är så jämn gammla, de kommer lixom alltid ha varndra och aldrig vara ensamna :)

Nää nu håller min rygg på å dödar mig så jag måste sluta.
Längtar verkligen tills på Onsdag då jag ska på 50 min spa massage för gravida på axelssons spa= UNDERBART!!

Kram på er!

*Snark*

Tja börjar få ont både i röven och nacken av att sitta här framför datan, så jag antar att det e dax att gå å lägga sig.

Sleep tight, don't let the bed bugs bite!

Nybörjare...

Hejsan hoppsan!
Är en nybörjare på blogging, men jag hoppas det går bra och att jag snabbt kommer in i det hela. Är inte så jätte haj på data så jag har ingen aning om hur man får sin blogg att se så bra ut som alla lyckats göra. Men det kanske kommer efter ett tag elr kanske det e nån snäll kotte där ute som har lust å lära mig ;)

Den här bloggen tänkte jag verkligen använda som min dagbok, tänker vara totalt ärlig och prata ut om allt jag täker och känner, så därför tänkte jag försöka att vara anonym, så jag inte känner några begrännsningar för mitt skrivande. Ja vi får se hur det går..

RSS 2.0