Snabba ryck för Bradgelina!

HAr ni förrästen hört ryktena om att angelina Jolie är gravid igen? Det e helt crazy om det e sant! Hon fick juh tvillingarna för 4 månader sedan och det ryktas nu om att hon är i 3 månaden och att man kan ana en liten kula på magen. Där kan vi snacka om snabba ryck!


För övrigt måste jag bara säga att jag diggar den här bilden! Zahara e stört skön!
Och Angelina e lika vacker som vanligt!

Jag vill beställa en familje pizza....

Haha det hände en lite rolig grej här hemma nyss...
Vi tänkte att vi skulle unna oss en god familje pizza ikväll så Sony ringde för att göra en beställning.

En tjurig gubbe svarar och de hörs dåligt så de håller på å säger
G:hallå...
S:haaaallåååå???
G:hallå!
S: aa hallå..det hörs lite dåligt här men jag vill beställa en familje pizza med bla bla bla på ....

Han gör värsta beställningen och så visar det sig att det inte var Pizzerian han ringt utan stackars Evert på 85 bast ist!

Haha gissa om jag låg på golvet och as garvade medans sony skamset försökte be om ursäkt utan att garva gubben rakt i örat!

Haha sen skrattade vi ordentligt ett tag, de e sånadär misstag i vardagen som kan va så jävla roliga! Dem kanman leva länge på...

Host host

Hej, här har vi haft fullt upp och vart krassliga, elr är krassliga. Så orkar inte riktigt va aktiv här just nu.

Kramar

Fullt upp

halloj

här e det fullt upp.
idag har jag vart hemma städat, bakta och fixat med alla dessa hemska räkningar...

Bloggar mer sen när jag har tid.
Kramar på er!


Page på lördag

Nu har jag beställt klipptid för min page *hjälp* känns lite läskigt. Men på lördag blir det av ska gå till Bobbys salong i vällingby. Men det som jag tyckte va lite konstigt va att en klippning i v-by kostde 290kr och om jag hade gått på salongen inne i stan så hade det kostat typ 690 kr. Varför denna skillnad? E det för att den ena salongen ligger i city elr e det för att dem i stan e bättre än dem i v-by? Blir lite orolig, tänk om det inte blir bra???


Storhandlat

Halloj, har vart å storhandlat lite så det inte ekar i skåpen längre :)

Så nu vet ni det ;)

Migrän anfall

hej på er.

När jag kom hem från stan idag så fick jag ett migrän anfall ochhar legat halvt utslagen på soffan sedan dess, nu har det gått över men man e ju så där sjukt tung i huvet och har lite smått ont fortfarande så jag e inte på topp just nu.

Rätt svar 3000 kr frågan



Svaret på 3000 kr frågan är

B:kläder

Alla gissade rätt denna gg med!

Hej gråa Sverige

Hallå gråa sverige!

Dagen idag började inte så bra då Tilda satte igång med bråk och skrike redan kl 05.00 PIIIIIIP!
Jag har det riktigt tufft med henne just nu, utbrotten och bråken bara avlöser varanra dagarna i ända och jag känner mig jätte ledsen.

Lämnade mitt skrikiga tjej på dagis som fortsatte att skrika där när jag skulle lämna henne. Sen va jag fixad å klar för att åka till Farsta för att möta mor och syster min men mamma ringde å sa att de va nått fel på tågen så då blev det inte av.

Då kan jag säga att min dag inte blev jusare precis. Vad skulle jag nu hitta på? Nått va jag tvungen att gör för att inte gå ner mig totalt. Just som jag satt i de tankarna och allt känndes tungt så pep mobilen, ett sms från en vänn som undrade om jag skulle med till öppnis.

Så vi tog barnen under armen å knallade dit en stund. och nu e jag hemma igen efter en iskall promenad hem.
Duktig som jag e så har jag tagit en tvätt tid oxå så jag får det gjort.

Så den här dagen överlever ag nog oxå, imorgon ska jag och morsan göra ett nytt försök denna gg till stan.

Höst depp

Ush hur mkt jag änn försöker så smyger sig höst deppen allt närmare och närmare...måste hålla mig sysselsatt, ut och röra på mig, träffa folk göra grejer...

Nån annan som fasar höst deppet???

bla bla bla

Hallu hallu...
har bara tagit det lungt, bakat lite bröd å kikat på sanningens ögonblick.

blir väll sängen snart

Ta hand om mig

Nu finns dessa smarta smycken till barnen i fall de skulle springa bort.


Finding my Family
En väldigt speciell person. Som inte får komma bort.
HANDsmycket är inte bara ett nöje att se och känna. Nu finns en nyhet i Familykollektionen som förenar smycket med nytta. "Ta HAND om mig" smycket graveras med telefonnummer och barnets namn. Ifall små nyfikna fötter råkar vara på väg åt ett annat håll än ni själva...

twins

Jag vet jag e knäpp, men jag skulle verkligen vilja ha tvillingar. Fan va häftigt! Såg en mamma och hennes nyfödda tvillingar på apoteket i veckan ååååh vad jag blev avis!

Tyvärr har vi inga tvillingar i vare sig min elr s släkt så risken e ju fan inte så stor.


Vill du bli miljonär??



Dagens fråga värd 3000 kr.

Vad har man inte när man praktiserar naturism?

A:Ögon
B:Kläder
C:Hår
D:Läxor

Besök

Båda barnen e snoriga, hostiga, febriga och gnälliga. Inget kul, men Tilda får nog va hemma från dagis imorgon och vara hemma å hjälpa mamma i tvättstugan.

Min syrra skulle kommit förbi idag men hon skippar de då de vart magsjuka och äntligen blivit friska, så då vill hon inte riskera att ungarna blir åliga igen. Men mammsen kommer nog förbi ett tag, det ska bli trevligt.

Rätta svaret 2000 kr frågan



Svar på dagens fråga värd 2000 kr.

Vad kan man anta växer på fälten i Beatles låten "Strawberry fields"
A:Hallon
B:Jordgubbar
C:Vindruvor
D:Blåbär

Rätt svarat av Julia!

Me so happy!

God morgon.

Idag va jag uppe med tuppen igen och bakade. Gud jag tycker verkligen det e kul! Dem jag levererar åt blir så glada (har börjat bjuda på morgon tidningen oxå så nu e de ännu gladare) och det gör mig glad, tycker inte änns det e jobbigt att gå upp tidigt....

Nu kan du välja: Flicka/Pojke

Nu är lösningen här för alla er som längtar efter just en son elr dotter. Ni som redan har 3 killar elr 2 tjejjer och känner saknaden efter det andra könet. Lösningen är här nu, dvs om ni e redo att punga ut 57 000 + en resa till Belgien.

I Belgien sitter nämligen nån gammal proffesor elr läkare elr nått som nu kan urskillja x och y kromosom spermerna med olika färger så att han ser vad som är vad. Så då kan ni få det ni önskar till 80% vågar gubben lova att det här funkar.

Så blir det en resa till Belgien nu kanske för min syster och Iluna mån tro??

Visst går debatten för fullt ang om det här e moraliskt rätt elr inte, men nu finns det på marknaden iaf.


Sembo, räddningen??

Förrästen! Med Sembo kan man tydligen hyra hus/lght i Italien för ca 4-8 000 / Vecka. Det lät ju inte alls så farligt...en framtida plan kanske...

Drömma går juh!

Just nu har jag en liten dröm i bakhuvdet om att hyra ett hus i Italien en vecka elr två. Tänk att åka med bara S och få ha en riktig kärleks semester i Italien! Åååååhhh det låter så romantiskt!

Se det vackra landet, höra det vackra språket, äta den goda maten och älska dygnet runt!


Intimkirurgi

Jaha, Intim Kirurgi vad tycker ni om det då???

Tydligen så opererar sig allt fler och fler svenska kvinnor i murran efter förlossningen, då de upplevt att att de blivit slappa och de upplever minskad erotisk känsel.

Själv har jag inte riktigt upplevt det så (tack och lov), men visst e man förändrad både här och där efter bebis födandet det kan jag absolut hålla med om.

Att få hjälp med en sådan operation genom sjukvården e tydligen väldigt svårt om inte skadan e medicinskt motiverad. Annars får man vända sig till plastis kirurgen.

Så nu går debatterna hett: Är det ökade antalet operationer ett positivt tecken på att dagens kvinnor vågar ställa krav på sin eftervård eller bara ett ytterligare uttryck för vårt utseendefixerade samhälle??

Vad tycker ni??


Pamper och tårar

Ok, jag måste bara fråga: E det bara jag som sitter och gråter varje gg Pampers reklamen "Happy Birthday" spelas på tv?
Har jag gått å blivit så jävla mamma blödig? Är det min enormt stora längtan efter en till liten bebis som får mig till tårar? Elr har jag helt enkelt blivit helt wacco??



Tattoo

Jag har gått och klurat på en tatuering ett bra tag nu och e riktigt sugen...men det kostar och jag vill verkligen vara säker på vart och vad jag ska ha. man ska ju inte göra nått spontant och man får inte gå å vela.


Madagaskar

Hallå hej!

Har haft en jätte trist dag, med en jätte mysig kväll med familjen. Elr med barnen rättare sagt eftersom S har total deckat på soffan och snarkar för fullt. Jag och barnen där emot har gjort popcorn som vi smaskat i oss medans vi tittade på madagaskar 2 som gick på 5:an tror jag det var, tills Tilda för en stund sen sa att hon ville gå å sova. Så nu sussar de båda sött (och mitt lilla sjölejon i soffan såklart!).

Så skönt att ha barn som säger till när de vill gå och sova, som man (oftast) slipper bråka med vid läggning. man har ju hört de där skräck historerna som folk berättar typ när man väntar barn om hur de ligger i timmar och tjafsar och bråkar med deras barn vid läggning. Tilda säger oftast till att nu vill jag gå å sova, så hoppar hon i säng. Och Wille ställer sig vid sin spjälsäng och hänger på spjälrorna och skriker när han berättar att det e dax å krypa till kojs, då får han en flaska å sen e han deckad :)

Får se om sjölejonet vaknar och vill spela lite med mig sen, annars hänger jag väll här med er....e jäkligt spelsugen.

Spjälsäng bortskänkes

Har ni vägarna förbi Österåker och väntar smått så kan ni passa på och fynda denna fina spjälsäng från ikea, HELT GRATIS!!



Länk: http://www.blocket.se/vi/18985930.htm?ca=11_s

Prenumerera på mig!

Ni vet väll att ni kan prenumerera på min blogg på Bloggkoll.com

Dagens fråga

På 2000 kr nivån:

Vad, kan man anta, är det som växer på fälten i Beatles låten "Strawberry fields forever" ?
A: Hallon
B: Jordgubbar
C: Vindruvor
D: Blåbär

En ganska enkel fråga det här oxå om man kan engelska.
Lycka till!

Köra elr ge upp????

Idag var jag uppe i gryningen och bakade mitt bröd som skulle levereras har även en beställning till imorgon bitti.

S tycker att jag ska meddela att det blir min sista leverans och att jag slutar baka nu, eftersom intresset inte varit så stort.
Men jag vill riktigt inte..alltså han har ju rätt på så sätt att det inte blir lönsamt om man inte har ett visst antal beställningar. Men jag tycker det är sååå kul och skulle värkligen vilja att det skulle gå bättre och verkligen sattsa på det här å få det att funka. Jag vill lixom inte ge upp på första försöket när man ändå har en ide som man tror på.

Så antingen får jag göra mer reklam för mig och mitt bröd elr så får jag sluta. Vad tycker ni?


Rätt svar på 1000 kr frågan...


Vad kul att några av er vill vara med och spela med mig. Hihi
Här kommer det rätta svaret:

Var vill en Klaustrofobisk människa inte vara?
A:På öppna platser
B:På höga höjder
C:I slutna utrymmen
D:I Djurpark

Grattis till er som var med, ni hade faktiskt alla gissat rätt, bra jobbat (inte för att det var en särskillt svår fråga).

Är det ditt slutgiltiga svar?


För några år sen fick jag ett bräd spel (jag älskar bräd spel) av mamma i jul klapp, nämligen: Vem vill bli miljonär. Det har stått oöppnat hur länge som hällst men för några månader sen tog jag och S fram det och började spela. Jag äääälskade det då man fick gissa OCH bli lite mer allmenbildad på samma gg medans S va lagom förtjust. Jag har sedan dess iaf tvingat honom att spela det med mig ett antal gg, han lika måttligt road varje gg hihi.

Men nu tänkte jag börja plåga er istället!!
Tänkte att jag ska lägga upp  en fråga lite då och då, förhoppningsvis 1 gg/dag med alla de 4 alternativen så får ni gissa. Sedan på kvällen lägger jag upp svaret...bara för skoj skull lixom!

Vad tror ni, kan det bli kul??

Jag gör ett försök så får vi se om intresset finns, annars får jag fortsätta att plåga min stackars man!

Här kommer iaf den första frågan:

Dagens fråga för 1000 kr

Var vill en klaustrofobisk människa inte vara?
A: På öppna platser
B: På höga höjder
C: I slutna utrymmen
D: I Djurpark

En riktigt klurig en va!? Hahaha, vi börjar på lätt nivå, lycka till!

Tips på billigare internet??

En av dessa onödiga vardags grejer som vi faktiskt givit upp är vår hem telefon, vi märkte att vi aldrig använde den och den bara kostade onödiga slantar varje månad. Så den har vi sagt upp.

Men det roliga va då när vi fick vår internet räkningså har den blivit nästan 100 kr dyrare just pga att vi inte har någon hem telefoni. Helt sjukt, när man försöker spara på slantarna så blir något annat dyrare...vi måste byta bredband, vi har all tele nu och betalar ca 300 kr för 28 mbit. Vi vill ha 100/100.

Nånsom har något tips på nått billigt och bra företag??


Dagens över konsumtion



Kikade lite nyss på Oprah, dagens avsnitt handlade om överkonsumsion i vardagen.

Vi fick följa med hem till en familj med två barn på ca 5-7 år och se hur de konsumerar onödiga saker i deras vardag och i hemmet då.
De va bla: hämtmat, ute luncher minst 3 gg/v, de drack endast vatten på flaska (och kastade oftast halv fulla för att öppna en ny), läsk likaså, 1 hushålls rulle/dag, plast muggar, pappers talldrikar, Tv appareter i nästan alla rum stod på nästan dygnet runt, barnen spelade data,tv spel elr tittade på tv hur många timmar som hällst/dag, alla lampor tända, handlade mat varannan vecka för ca 2000 kr, de skjussade barnen till skolan i stället för att ta skol buss. 

Ja, ni förstår en massa onödigheter men som jag vet att de flesta av oss gör. Det har ju blivit till en vana, en dålig vana som man själv kanske inte tänker på.

Jag vill själv förbättra mig och min familj på en massa av dessa punkter som ex:

minska el kostnaderna genom att släcka lampor ochstänga av dator/tv. Vår data står tex på nästan dygnet runt-jämt!, vi e jätte dåliga på att släcka lampor osv när vi ska gå ut.
Men det här med elen e jag lite osäker på, drar det massa el när ex tvn är avstängd på stand by, måste man dra ut sladden elr? Hur funkar det??

Hämt mat och äta ute, det gör vi allt för ofta. Det kosta mkt OCH det är oftast inte nyttig och bra mat så det vill jag deffinitivt sluta med.

Äta mer rester, jag e nämligen jätte duktig på att spara en massa rester men det blir sällan av att vi äter upp de utan de ligger där tills de blivit gammal och dax å kasta i princip.

Ja, de e dem punkterna som jag är medveten om att vi måste jobba på i vår familj. Men det finns säkert en massa annat oxå.


kärlek

nää nu fryser jag ihjäl å ska väll hoppa i säng.
gissar på ett en liten tjej strax kommer att krypa ner under mitt täcke och värma mig...

A mother


A man's work is from sun to sun, but a mother's work is never done.
 
-~Author Unknown (probably a mother)


Vardax lyx för mig!

I dag damp nya nr av Mama ner i brevlåda, alltid lika härlig känsla! 
För mig är det verkligen vardags lyx, att få hem ett rykande färskt nr av favvo tidningen rakt ner i brevlådan, att sitta och bläddra i de ovikta bladen och inspireras!

Så det unnar jag verkligen mig själv (ok, ok 2 av tidningarna jag prenumererar på har jag faktiskt fått i present, men ändå!).

Jag har aldrig koll på när nästa nr av tidningen ska komma så jag blir alltid lika glatt överaskad varje gg.
Det tycker jag faktiskt alla borde unna sig, en prenumeration!


Obs! gammalt nr!

Glögg

Granit har ett recpt till er som  vill göra ert eget glögg.

Glöggkryddor, 1 flaska rött vin, 1 dl socker, 2 dl vatten.
Koka kryddorna i vatten i 30 min.
Sila och blanda med vin och socker.
Klart, njut!



För er som vill vara säkra på att det går att dricka kan ju köpa färdig glögg för 69 kr flaskan.


Gillar ni glögg??

Granits barn kläder

Man hör mkt nu om Granits barnkläder som e i 100% ekologiskt bomull. De bloggas, skrivs i tidningar osv.
Själv har jag vart ett fan av barn kläderna ett bra tag nu (av hela butiken oxå för den delen) men har du missat deras mjuka sköna barn kläder så tycker jag du ska ta dig en närmare titt.

Själv har vi dessa här hemma till William, 1 stycke svart thai byxa och ett par grå vantar. 199 kr resp 79 kr. Dock kan jag tycka att det e aningen höga priser, men de e ju så snygga att man inte kan låta bli. Elr vad säger ni??
 

Fan va underbart allt blev helt plötsligt!

Tjaba!

Ny dushad och fräsh är man nu, har smörjt in mig med min uuuuunderbara body butter "satsuma" som jag fick i present av söta Veronica.

Har haft en jätte mysig kväll med Tilda som var uppe och mös till kl 20.30 och med underbara S. Jag bakade mina underbart goda te kakor som känns underbart nyttiga att äta och så hade vi lite kvälls fika med tända ljus.

Deppiga funderingar

Förra veckan va jag ju som sagt lite halv deppig, gav mig då tusan på att denna vecka skulle jag ha fullt upp och må bra. Vilket funkade bra tills igår kväll då Tilda fick ett av sina trottsiga utbrott på kvällen. Jag vet inte vad som hände med mig då men jag blev bara så trött på allt, allt känndes hopplöst och skit!
Känner att jag inte har en aning om hur jag ska handskas med hennes utbrott, allt jag försökt med har misslyckats och nu blev jag bara såååå deppig. Jag sket i allt och gick och la mig på soffan å tjurade, där låg jag hela kvällen i princip. Tänkte att jag idag skulle vakna upp å va på bra humör igen, men NEJ deppet e kvar.

Idag ska jag iaf bara vara hemma i mjukisar och städa, tvätta osv, jag hoppas verkligen jag kan ta mig i kragen.

Kanske jag ska ha Tilda hemma från dagis nån dag så vi bara får mysa, det kanske är mer uppmärksamhet hon behöver från mig....

full rulle

Halloj

sa ju att jag skulle försöka boka upp saker att göra varje dag, hela veckan och därmed den dåliga bloggningen.
Idag hämtar V Tilda så jag och Wille ska passa på och baka lite bröd.
För övrigt så va vi med kompisar i stan i dag och lekte en stund på kulturhuset....

bröd bak va det ja!

Fars dag

God morgon

Tänkte bara på minna er om att det är fars dag idag, det glömmer ni väll inte bort.
Här hemma har jag och barnen precis uppvaktat S på sängen med kladdkaka och teckningar. Sedan fick han i present av Tilda att gå på Bio idag bara far och dotter då de ska gå å se Alfons & Milla. Både Tilda och S tycker det sa bli jätte roligt, själv funderar jag på å åka med och göra av med mina födelsedags pengar...

Efter de har vart på bio så ska vi vidare och uppvakta min pappa på fars dag på ett mindre roligiare ställe nämligen kyrkogården. Det bli nog oxå en sväng förbi mammsen och farmor oxå.

Hoppas ni har en mysig söndag och Fars dag.


Dagen efter...

Hallojsan!

Igår hade jag jätte trevligt, vi åt god mat och hade det riktigt mysigt. Så trevligt det kan vara att komma utanför hemmet ibland utan ungar och bara få snacka av sig och ta ett glas vin och en bit god mat. Det borde man unna sig oftare!

Jag hade gärna stannat kvar efter middagen och dansat lite när man lixom ändå va på språng. Sist jag var ute och dansade va typ i sommras så det kan ju dröja tills det blir dax igen menr jag. Men iaf, så blev det inte då min middags partner var alldeles för trött och satt brevid och gäspade *skratt*. Så vår privata chafför kom och hämtade oss, körde hem Iluna och vi svängde tebax till city för att hämta upp S kusin.

När vi kom hem så satt vi och spelade en massa spel (som jag älskar att göra) och hade trevligt tills jag kände att ögonlocken blev alldeles för tunga (runt 03-tiden) då jag dök i säng.
Och till min förvåning så vaknade jag med ett snurrigt huvud, trotts att jag endast drukigt  glass vin under kvällen. Antar att man gått å blivit klen på senare dar...

Fick sovmorgon av min älskade S som inte änns gått å lagt sig när det va dax för kidzen att kliva upp. Så nu har vi bytt platser så han och kusinen ligger och sover å jag och barnen bakar faktiskt kanel bullar här hemma.

På tal om bullar, nu har degen faktiskt jäst klart, så nu blir det bak time!
Kram

 
Det blev endast 2 bilder från igår, men eftersom jag e så jävla snäll så får ni titta på dem :P

Utgång

Ikväll ska jag och Iluna ut och göra stan osäker, vi ska ta en bit mat och möjligtvis nån drink och en sväng på dansgolvet, får se vart kvällen bär oss. Kul ska det bli iaf, att komma ut lite.

Så nu e jag fixad å klar å ska dra mig mot city...
Bye bye!



Me 2 night!

Ny satc film!

Jaha tydligen har Kim Catrall (samantha) bekräftat ryktena om en ny film som ska spelas in nästa sommar. Det tycker jag ska bli grymt kul!


Aj som fan!

Aj som fan jag har tandvärk!

Käkade nyss en snickers vilket jag inte borde gjort överhuvud taget och nu straffas jag genom att få tandvärk!
Aj, det gör riktigt ont, har nog aldrig haft sån här tandvärk förrut, vet att jag har haft ont ibland i samma tand då jag ätit godis så det blir nog att dra sig till tandläkaren snart. Ush det e ju aldrig kul, speciellt inte nu när det blivit så jäkla dyrt.

Bra timeing annelie, precis innan jul å allt!

Ännu mera bläää

hoppar in här en snabbis...

Idag e ännu en skit dag, har bara vart hemma och typ gjort nada, elr jag har faktiskt tagit disken, tvätten och nu bakar jag bröd så lite  har man väll gjort. Men städat har jag onte gjort så mkt vilket jag borde eftersom det ser ut som ett rått bo här men jag orkar fan inte.

Nästa vecka, nästa vecka.....

Mitt bröd

Hmmm sitter å finular på mitt bröd bakeri, det har ju inte riktigt fått den respons som jag önskat mig, men frågan e nu om jag ska ge upp och inse att intresset helt enkelt inte fanns här elr om jag ska spinna vidare och ge mig på något nytt tillväga gg sätt? Vad tror ni?

Själv vill jag ju verkligen att det ska funka, tänk om det här kunde bli mitt lever bröd hihih

Mat kampanj, var med du oxå!

Nu tänkte jag köra igång med en liten mat kampanj här på bloggen och även via mail till mina vänner och bekanta.

Jag vill nämligen att ni alla som slinker in här ska tipsa mig om era 3 favorit recept.
Antingen mailar ni mig på: [email protected] (ange favvo recept som rubrik), elr om ni tycker det känns jobbigt så lämnar ni era recept här i inlägget som en kommentar.

Det ja vill ha av er är:
1. En snabb/budget middag
2. Den godaste vardags middagen
3. Den lite vardags lyxiga varianten

När jag fått in ett gäng recept så kommer jag självklart att lägga ut dem här på bloggen så alla ni kan ta del av dem och få lite ny inspiration i vardagen.

Jag e själv så trött på att varje vecka laga typ samma gamma tråkiga mat, man e så fast i sina egna spår. Men om vi alla delar med oss av den mat vi e "trötta" på så lär vi ju få nya tips och ideer av varandra och så e inte vardagen så trist längre! :)

Vi gör ett försök, kom igen nu å fram med era kok böcker!


Bläää va allt e trist!

Fy fan vilken trist dag, jag har inte gjort ett jävla smack! Wille bara sover och sover och sover.

Efter hämtningen ska vi gå å handla tvättmedel å gå hem och tvätta, sen ska jag laga så lyxig mat som korv å pommes.
Mums!

På fredag smäller det!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy!!
Har nog löst det hela med barn vakt så på fredag kväll blir det middag+ dans för mig och älsklingen. Ska bli kul att komma ut lite å mysa han och jag...
Jag ska nog försöka hålla det hemligt för honom in i sista stund, typ tills det att barnvakten kommer hihi. Det blir ju mkt roligare så.

Fars dag

Hmm...trist dag, hade tänkt åka iväg å leta fars dag present. Men det får väll vänta tills imorgon.
Funderar på att kanske ge bort en middag och en krog runda ihop med mig i fars dag present. Vad tror ni kan de va uppskattat? va s¨å länge sen vi va ute ihop.

Men då återstår bara den knepiga frågan om barnvakt, mammsen e hängig så henne vill jag inte fråga. Får se om man kan lösa det, annars får det bli något inslaget paket...

Snark

Nu blir det lite städning här hemma för min del...grabbarna mina ligger och snarkar.

Kramen!

Vinn mössa



Jag e med och tävlar om denna softa mössa HÄR!

Plåster på såret

 
Vilken unge skulle inte glömma bort smärtan när de får dessa fina plåster på såren??
Dessa hittar du hos favoritsaker för 65 kr.

Läckert på väggen

Den här vägg dekorationen va ju himmla läcker tycker jag! Skulle gärna å flytta in i Tildas rum, men jag tror vi skulle behöva något mer täckande motiv för att gömma hennes lilla målning på väggen.


Denna hittar ni hos favoritsaker för 379 kr

villervalla tävling


Tävla HÄR!

jul

"Jag har tipsat om julklappar på barnshoppingbloggen, gör det du med! Bästa tipset belönas med en gåva.
http://barnshoppingbloggen.blogg.se/"

Morn, morn...

....säger inte god morgon då detta inte är en god morgon för mig. Tilda väckte nämligen både mig och lillebrorsan redan vid 4 tiden i natt och sedan dess har vi vart uppe och bråkat. Det e inte så att hon vaknar och är lugn, nää hon vaknar och kastar sig på golvet sparkar å skriker hysteriskt. Ett tag försökte jag spela den snälla och rara rollen, när inte det funka så gick jag över till att vara arg och hård och efter ett tag gav jag helt enkelt upp. Satte båda barnen i soffan framför en film...men ändå har vi bråkat till och från hela morgonen.

Näää ingen bra start på dagen det där inte.

Vänner e guld värt!

tror ni inte jag va tvungen å väcka willie iaf, han sover ju som en stock när jag kör in honom i vagnen på toaletten. Så efter att han sovit 2 tim var jag tvungen å väcka honom då vi skulle till dagis. Hämtade både tilda och emilia och dem e nu hos veronica å leker så jag kunde gå å handla å fixa lite här hemma inför middag osv. Måste säga att det e himmla skönt att jag har hittat veronica och hennes lilla familj, det känns både tryggt och skönt att ha någon så nära som man vet att man kan få hjälp av om det krisar...

nu ska jag fixa å dona lite.


En beckham elr Richie? *Hjälp*

Hmm nu såg jag bilder på Victoria Beckhams page och den e ju jävligt snygg den med, lite mer radikal och hårdare.
Vet inte om jag vågar klippa så kort som beckhams, kanske att man går den lite  längre så att den går till nyckelbenen....
Vilken tycker ni jag ska klippa??

En Beckham?
 

Elr en Richie?
 

Min stilikon!

      

Min kommande frisyr!

Så här vill jag ha mitt hår klippt och ha samma färg oxå.

  

Jag vill ha det kort bak och längre fram, där fram ska det ungefär sluta vid nyckel benet, en snelug vill jag ha.
Färgen ska varablonda och ljus bruna slingor blandat.

Vad tror ni? Blir det nice?

Mer presenter

Så nu har man vart duktig och städat här hemma. Skulle ju dra till centan efter det med wille har somnat å jag vill inte väcka honom så han får säga till när det e dax att gå.

Jag glömde berätta vad jag fick i present av min mamma och syster.
Av mamma fick jag pengar till ett frisör besök och av min syster fick jag 8 nr av Family living. Jätte kul, jag blev jätte glad över presenterna.

Nu ska jag googla runt efter bilder på Nicole Richie så jag kan visa frisören hur jag vill ha mitt hår.


dagens shopping

Nu har jag vart i V-by och köpt en mössa och två pack vita knästrumpor åt mig. Är osäker på om jag ska behålla strumporna, så svårt när man inte kan öppna förpackningen och prova. Men de får nog stanna.

Om en stund ska jag ta Wille under armen å knalla ner till affären och köpa lite paket till mina tradera grejor som ska skickas iväg. Sen blir de väll hämtning av Tildus, men först ska jag ta ett litet städ ryck här hemma.

skönhets sömn

nää nu ska jag ta å få litte skönhets sömn...


Full rulle

jaha då va det söndag igen och slutet på ännu en vecka. Denna veckan har ju vart underbar för min del, med en massa fart och fläng.
Sitter nu å klurar på vad jag ska hitta på nästa vecka.

Måndag- till v-by å shoppa. Fixa med tradera paket, tvätta?
Tisdag-Tvätta? Haninge?
Onsdag-Rum för barn med Wille?
Torsdag-V-by shopping.
Fredag-
Lördag-Haninge?
Söndag-

Har lite planer och funderingar så jag får klura vidare på det och så får vi se hur det hela slutar ;)

Salam Aleikum! Mina vänner!

God morgon på er, igår hade jag en jätte trevlig kväll. Middagen gick jätte bra å jag e såååå nöjd med hur allt blev.

Var iväg å lämnade barnen hos mamma och va en sväng förbi kyrko gården sen drog jagå sony iväg till stan för att shoppa mat och tillbehör. Vi stressade runt halva stan och kom inte hem förräns typ halv 6, då va det bara å börja städa och laga mat, snabbt hoppa i kläderna och måla sig lite. Som tur va så kom gulliga Iluna och hjälpte till. Och jag kan ju lova att jag va lagom stressad med maten men allt blev perfekt trotts att de va lite stress i början.
Sen ska jag inte glömma bort och nämna vilken klant jag va som glömde bort att det var röd dag igår och att systemet va stängt!! Panik!! Men jag lyckades få tag på en platta öl och Veronica hade med sig sin bag in box ;) Så det löste sig ganska bra.

Gästerna kom och jag fick fina presenter bla: blommor, present kort på underkläder, stekpanna, body butter (satsuma), te och choklad. Inte illa! Tack söta ni!

 
Min fina dukning.

Kvällen meny bestod av:
Citron Kyckling med oliver
Cous cous, hommus, feta, oliver, lebne, glaserade rotfrukter och bröd.
Till dessert blev det en indiks dessrert vid namn Shrikand.
Mums va det!!


Spel mästaren Iluna!

Efter middagen drog Iluna fran Orangino ett himla roligt spel måste jag säga, där man lär känna sina med spelare och som verkligen leder till intressanta diskussioner och får en att ranska sig själv.

Min gulliga Iluna sov över så jag fick lite mysigt nattligt sällskap. Och nu har jag städat och tänkte börja baka inför dagens fika då min mamma, syster osv kommer men jag va tvungen att inse att jag inte skulle hinna baka så sony får åka å köpa nått fika bröd.


Så här pigg och glad e jag så här dagen efter :)

Tusen tack tjejer för en jätte trevlig kväll!

RSS 2.0