När blir det min tur??

Hej å hå, vad sakta tiden går...Är på jobbet och tycker tiden går sååå sakta. Inte timmarna utan dagarna. Jag längtar juh till min semester nu. Men jag har typ 2 veckor kvar :(

I helgen blir det till Gävle för fina Dianas bröllop iaf, det ser jag verkligen fram emot. Sova på hotell, klä upp sig, festa lite och gråta en skvätt i kyrkan. Det blir himla trevligt :)

Undrar när det blir min tur????


Sommaren som gud glömde!?

God morgon på er, elr god förmiddag kanske jag borde säga.
Gud vilket fint väder vi har och har haft hela helgen! Sommaren bara kom helt plötsligt med dunder och brak, underbart! Jag var rädd att det skulle bli sommaren som gud glömde men ack så fel jag hade och det e jag glad för.
Igår var jag, S, barnen och fastrarna och badade faktiskt, det blev mitt första dopp för i år och det var riktigt härligt :)

Idag är jag och barnen lediga och jag försöker få en massa jobbiga och tråkiga saker gjorda som räkningar, samtal osv. Sånt som måste göras trotts att solen lyser där ute.

Puss och kram

Glad midsommar

Hej hej har haft fullt upp den senaste veckan. Förra helgen drog jag till gävle på möhippa hos min fina vän diana. Hade jätte roligt och berättar mer om det senare...

Den här veckan va det dax för jobb igen och S och hans systrar har vart här och ska bo hos oss under sommarlovet tror jag. Så det e fullt hus här med 4 barn och två vuxna och lite svårt att få egentid ibland :)

Idag e det midsommar iaf och vi ska snart dra iväg till kyrkan här i närheten för hedeligt traditionellt midsommar firande.

Och ikväll kommer vänner på middag

Bråk kl 04:45

hej, sitter på jobbet och rastar mig lite. Har nyss haft vilan med barnen så man e lite slö, då e det iof sig skönt att ha rast efteråt så man kan kvickna till lite :)

Vi har det grymt kallt inne i vilo rummet (jag e jätte frusen av mig) så nu sitter jag och dricker en kopp te och försöker tina upp. Fast jag borde inte dricka te, håller nämligen på att bleka tänderna där hemma så då ska man juh avstå från te osv, men jag försöker. :)

Imorgon och fredag e jag ledig så idag e min sista arbets dag denna vecka och det känns skönt och lyxigt.
Ska verkligen försöka vila upp mig och mysa med min dotter. Hennes och min relation e si så där just nu och imorse väckte hon mig med skrik och bråk redan kl 04:45 (då hade inte änns min väckar klocka ringt) och jag e väldigt känslig för bråk på morgonen, då exploderar jag. Så vi hade e trist morgon och som vanligt så ligger det dåliga mamma samvetet och gror i bak huvudet.

Någon som känner igen sig??

Träning och svulla!

hej hej, e sjukt trött idag.

Slutade tidigt idag och var hurtig och gick ut och sprang en stund, tyvärr hittade jag inte mina tränings skor så jag sprang i mina converse och det va ingen hit kan jag lova! Nu har jag hälarna fulla med skavsårs blåsor :( Och jag som tänkte ha heels i helgen, får se hur det går.

HAr lagat en maffig middag till mig och barnen och jag åt aldeles för mkt och tänker nog trycka i mig lite kladd kaka när barnen somnat oxå haha det va den träningen det ;)

Kram på er


Sov barn sov...

Nu har jag gjort allt det där som jag skrev om i förra inlägget, dök ner i soffan med barnen framför bolibompa och känner hur benen värker och hur min rygg skriker av smärta. Borde verkligen göra något åt min rygg har jämt ont!

Nu längtar jag bara på att barnen ska somna så att jag kan svulla kladdkaka och vanilj glass :P


Monday, bloody monday

hej och hå, så var det måndag igen med allt vad det innebär: Vakna tidigt, stressa till dagis, lämna gråtande barn, stressa till bussen, åka tåååååg, jobba, jobba, jobba, stressa till tåget, åka tååååååååg, stressa till dagis, hämta glada barn, slänga i hop en snabb middag, bråka med trötta och hungriga barn, städa, diska, tvätta, bråka med barn som inte vill sova, titta lite på tv och slutligen somna i soffan.

Ja, och sen börjar allt om igen.

Haha fan va negativ jag lät nu, men ungefär så där ser min dag ut om jag har en tråkig/dålig dag. Annars kan jag slippa lite stress i bland och jag och barnen kan ha det ganska mysigt imellan åt oxå.

Trött

Vilken seeeg söndag, fast ändå skön på nått sätt. Ingen press inte en massa måsten osv. Men heller inte så mkt att göra. Och inte mkt ork att göra nått heller för den delen.

Barnen har haft en kompis här en sväng, vi gick till affären en snabbis och nu e barnen ute och leker och jag borde börja med middagen, men jag e såååå trött.

I behov av ny damsugare

Nu har jag städat hela jäkla förmiddagen, skönt att det ser ok ut här hemma, men det finns alltid massor som borde göras, men ack så lite ork.

Sen har även min damsugare gått sönder så det e aningen skitit och dammit här. Har gått runt som en tok med sopborsten men det e juh lönlöst måste införskaffa en ny damsugare helt enkelt.


Bambi e vilse

Den här stackars lilla bambin hade gått vilse imorse och sprang runt nedanför vårt fönster och försökte hitta ut, vilket inte var det lättaste eftersom hela vårt område e som ett jävla gated community med stängsel och staket överallt, stackarn verkade vara skadad kring halsen oxå som ni kan se på bilderna. Men efter ett tag så lyckades han/hon hoppa över staketen och ta sig ut. Tyckte så synd om den ville bara springa ner och hjälpa, elr ringa efter hjälp men vart fan ringer man??

 

Morgon stund har guld i mun

Ja så heter det väll!? Sitter nämligen fortfarande i pyjamas vid frukostbordet med dator och en bunt tidningar och är nu inne på min andra kopp te. Jag bara njuter och tar det lugnt. Det e så här helgdags mornar ska se ut tycker jag. När har man lixom annars tid att sitta i några timmar vid frukost bordet och sippa på en varm kopp te, lyssna på nån skön musik och bara vara!? Det har iaf jag aldrig tid med på vardagarna, då e det bara kläder på å dra till dagis och jobb, oftast alldeles för stressad och irriterad så svetten rinner...

Ja, det va juh ett tag sen jag va här inne å skrev av mig, men det går väll lite i perioder det här med ,med min blogging. Har halkat av banan lite kan man säga efter allt som hänt. Men nu känns det som om jag sakta men säkert e på väg tillbaka (trotts att denna helg vart ganska tuff och som ett steg bakåt). Har kännt att jag stod still och att det mesta bara krachat i mitt liv, men nu har jag byggt upp mig själv igen (elg försöker fortfarande, blir man någonsin klar??) och bestämt mig för att äntligen!! Ta klivet och göra det som får mig att må bra, följa mina drömmar.

I augusti ska jag lämna mitt arbete som inte riktigt kännts helt rätt för mig och börja plugga. Ska bli
social pedagog/behandlings pedagog. Det e något jag velat göra redan innan jag började på gymnasiet, men jag har inte riktigt vågat ta klivet, men nu, nu jävlar e jag äntligen på väg!

Vilken befrielse! Varför har jag väntat så länge? Vad har jag vart så rädd för? Att misslyckas? Jag har ingen aning.
Men nu e jag på väg mot mitt nya liv och det känns så rätt och det kommer att bli så bra :)


RSS 2.0