Trevlig valborg på er!

sitter på jobbet och är propp mätt, innan lunch va jag vrålhungrig så ni kan ju gissa vad som hände där emellan.
Jag räknade ut att det går ca 7 timmar mellan min frukost och lunch och det känner jag verkligen av kan jag juh säga, det blir aningen lång tid för mig. Jag får börja smita in i köket och ta en smörgås, elr nått.

Idag har vi 15-dag men jag fick veta att jag skulle få jobba till 16 iaf imorse när jag anlände. Men nu fick jag höra att jag kunde gå 15.00 iaf eftersom det va så lite barn kvar, härligt!

Ikväll blir det nog en god middag med familjen och en sväng förbi brasan, ha det gött!

ZZZZZZZ

ÅÅhhh jag e så jävla trött! Skulle bara vilja dyka i säng men ändå måste man städa, ta disken, tvätten , lägga fram allt tills imorgon osv. Måste ducha oxå men barnen vägrar somna så vi får se när jag kan snubbla in i duchen, om jag änns hinner det innan jag somnat!


Helt slut

hej hej

är helt slut och stupar in i personal rummet för att äntligen få mig lite lugn och ro och en väldigt sen rast!
Har vart ute och njutit i det fina väådret men har sovit ganska doligt och som vanligt gått upp väldigt tidigt. Hela kroppen värker och även knoppen som e helt seeeeg.

Nää nu ska jag slö surfa vidare innan jag ska tillbaks till jobbet igen.

god kväll på er

sitter här framför datan och slö surfar, e igentligen helt slut och borde gå å lägga mig men det e ju så jävla trist!

Men ja antar att det är de som väntar strax om jag ska orka mig upp vid 5 tiden imorgon igen..skönt ändå med en kort vecka: slutar tidigt på ons, 12-dag på tors och ledig på fredag! Ska bli skönt!

Funderar på vad man ska hitta på på tors, e sugen på grillning. Får se vad det blir.

Vad ska ni göra på valborg?

Måndag igen....

Jaha då var det måndag igen och ännu en ny vecka. Det känns helt ok faktiskt eftersom jag hade en ganska händelserik och rolig helg, sånna helger borde jag ha oftare.

Lördagen var jätte trevlig, jag och S åkte ut till mamma och lämnade barnen sen drog vi in till stan för att köpa presenten: zorbing för 2- Man spänns fast mitt emot varandra i en jätte stor plast boll och sedan knuffas man ner för en backe typ. Haha tyckte det skulle vara lite annorlunda och roligt, hoppas det uppskattas! Jag och S köpte oxå något fint att ha på oss och sen drog vi till partajet! Det var riktigt roligt, de var 30 pers som kom en massa gott små plock, tipsrunda och trevligt folk. Vi stannade inte kvar så länge men det var verkligen kul att få komma ut och umgås bland vuxna för en gg skull.

Och på Söndagen kom mamsen tebax med barnen och jag (aningen seg från gårdagen) drog mig vidare till nästa fest. Ilunas båda barn fyllde år så de va barnkalas.

Ja, full rulle hela helgen!

Har ni gjort något kul?

Morgon stund har guld i mun-vart fan då nånstans!?

Här e man uppe med tuppen och bråkar med barnen vare sig det är helg elr inte, mitt liv i ett nötskal :P

Min söta lilla dotter ligger redan på golvet och sparkar och skriker och själv försöker jag räkna till 10 och gnugga sömnen ur min trötta ögon.

Igår började jag morgonen med huvudvärks tabletter och det känns som om det snart e dax för det igen.
Idag ska vi lämna barnen hos mamma, köpa presenter och sen på kvällen blir det 30 års fest.

Mysiga fredan'

Hej på er!
HAft en bra dag på jobbet, då vi vart ute och njutit av det fina vädret hela dagen och som pricket över i:et så slutade jag tidigt idag. Älsklingen plockade upp mig och vi åkte och storhandlade utan barn (fy fan va skönt!) sen hämtade vi dem små trollen och nu e Tilda hos en kompis och grabbarna drog iväg för att köpa hem nån vuxen dricka till oss ikväll!

Kram på er!

Blossom och vår sol!

hej i vår värmen! Har precis varit ute ett tag med barnen på jobbet i det härliga vädret, det är de som är en av fördelarna med att ha det här jobbet-man kan verkligen njuta när det är fint väder. Men däremot måste man även stå ut i snöstorm, vilket kan va mindre kul!

Hur som haver så ska jag och några kollegor på en föreläsning med Blossom Tainton i kväll så det ser jag fram emot, hon ska tydligen vara jätte bra. Så det blir sen hemgång för mig idag.

hallå hej

sitter här framför datan och e aningen bränn skadad i fejjan! Det är så att jag var på Hälso utbildningen idag igen och vi hade 1 tim lunch, så när jag ätit klart så tänkte jag passa på å gå å lägga mig i ett solarie som låg vägg i vägg till utbildnings lokalen. Riktigt skönt tänkte jag som inte har solat på flera år, 15 min tänkte jag mjuk starta med och allt känndes bra. När jag klev ur tyckte jag att de brändes lite i ansiktet och såg att ansikts förstärkaren suttit på. Men tänkte inge mer på det eftersom jag inte va röd i ansiktet elr så, men sen när jag kom hem och tog en titt i spegelsn så va det ingen rolig syn kan jag ju lova!

Är röd som en tomat i hela ansiktet och hela bröstet, jag ber till guuuud att det ska ha lagt sig till imorgon. Har verkligen ingen lust å gå till jobbet så här och att ha 20 fråg visa barn som undrar vad jag har gjort i ansiktet!


Allt e som det brukar!

Idag har det vart en riktigt trevlig dag faktiskt. Jag och barnen har träffat Pernilla och hennes tvillingar. Vi va i lekparken en stund och sen gick vi hem oss själva käkade lunch och sov (även vi vuxna) och därefter gick jag och Tilda upp till dem och tog en fika och lekte lite. Himla kul och hinna träffas och bara snacka lite, det var väldigt länge sen vi hann göra det.

För övrigt så kämar jag vidare med barnens ständiga bråk, Tildas utbrott stup i kvarten och vårt kära hem som måste städas var 5:e minut för att det inte ska kollappsa, ja så allt e som vanligt helt enkelt!

Data fastnare

Jaha då har man fastnat här framför datan alldeles för länge då! Efter en massa bus så somnade Wille och snart kommer min dottra och farsan hem de har vart i huddinge på besök. Man kanske ska röja här hemma inan de kommer...

Bråk dygnet runt

hallå hej!

Håller på att bli tokig på dessa barn, elr speciellt på Tilda som trottsar så mkt hon bara kan. Hennes beteende den senaste tiden har verkligen fått mig att tappa hakan, och lillebrorsan bara hänger på. Både jag och S tror vi ska gå i taket flera gg om dagen nu för tiden. Ush det e inge kul! Bråk bråk bråk dygnet runt!


Världens sämsta mamma

En av de värsta sakerna jag vet är skrik och bråk på morgonen. Och var och varranan dag händer det trotts allt hemma i mitt kök med mig och barnen. Jag klarar verkligen inte att vara lugn och pedagogisk på morgonen, speciellt inte innan jag fått i mig min kopp te och en smörgås. Så imorse total exploderade jag när båda barnen om och om och om igen trycker på precis de rätta knapparna hos mig! jag bara kännde hur de kokade i mig och även efter frukosten var avklarad så satt den där kokande ilskan kvar i mitt bröst, först nu efter en liten stund i sandlådan med barnen och nu när jag har fått lite egen tid eftersom monstrena sover så känner jag att jag kan pusta ut lite.

Men fy vilket dåligt samvete jag får sen då! Vilken dålig mamma jag e som gapar å skriker på mina barn...tänker jag.

Men så e det hos mig iaf, frukosten måste vara lugn annars blir mamma ett monster, haha men nu ska jag va en bra mamma resten av dagen :P

Full rulle nästa vecka

Kidzen sover en stund och då passar jag som vanligt på att blogga lite. E himlans trött själv men vill inte slösa min tid på att sova.

Nästa vecka blir en händelserik vecka, jag ska på heldags utbildning (hälso inspiratör), ska ha möte med soc, chefen och ett barns föräldrar, och möjligt vis få med mig mina kollegor på en hälso föreläsning med Blosssom Tainton. Full Rulle!

Unplugged

Älsklingen hade hört elr sett nått program om en kvinna i staterna som försökte sänka sin el räkning. Hon hade 260 dollar typ i månaden och enbart genom att dra ut all kontakter på ALLT i huset efter användning så sänkte hon räkningarna från 260 till 60 dollar! Det e jävligt mkt pengar. Så nu försöker vi oxå att dra ut sladdarna stup i ett, får se om det ger nått resultat!


Hemma fru, Nej tack!

Fan va segt det är att gå hemma azzå! Saknar jobbet en aning måste jag säga...
Ush tänk om man hade blivit gravid igen och skulle vara mamma ledi igen, nää då hade jag dött!
Fast jag går ju och drömmer om fler barn, men fy va jag e trött på att gå hemma, det vill jag inte.

Efter bull bak så står jag nu vid spisen och svettas igen och försöker få ihop en lasange, tvätten ska hängas oxå!

Mkt måsten....

Bull bak



hej hej

Barnen vilar, de e på bättrings vägar hoppas jag. De har inte haft hög feber på hela dagen änn så länge.
Själv så håller jag på å bakar de godaste bullarna i världen nämligen kardemumma knyten! De e sååå goda och jag längtar verkligen till de blir klara, då ska jag och barnen äta bullar och dricka smoothie's! MUMS!

Jag tog jobbet!

Japp jag gjorde det!! Känns jätte spännande, så runt den 7 maj redan så flyttar jag mina arbets kläder haha.

För övrigt så e jag hemma och vabbar med båda min barn som e super dåliga, har typ 39-40 graders feber båda två. Stackarna!

Kram


Min stora tjej

Hej på er! Har haft en halv seg dag då vi mestadels har vart hemma. Tog en tripp till Kista med familjen och s införskaffade sig nya pjucks, barnen shoppade upp påsk pengen de fått av min farmor på BR och sedan blev det en tripp till den gula måsen. När vi kom hem ville barnen testa sina nya leksaker bla en sån där såpbubbel blåsare som blåser en massa bubblor på en gg så jag och barnen gick ut på gården och gissa om Tilda blev populäraste tjejen på gatan! :) Hon var så mallig och blåste med sina bubblor.

Det är så kul att se henne leka nu när hon blivit en stor 3 åring. Hon är verkligen en social liten tjej, direkt när vi kommer ut från porten ropar hon till alla de stora tjejjerna (det bor bara äldre barn på vår gård)
-Hej här e jag! och så springer hon dit och pratar och leker med dem, hon är inte blyg för fem öre och det e verkligen härligt att se!

Hon verkar trivas bäst med lite äldre barn oxå, det har säkert att göra med att hon själv är lite lill gammal oxå :)



(tyvärr blir det bara gammla bilder i bloggen nu eftersom min kamera e paj)

Tänker så det knakar

Middagen hos mamma igår var riktigt trevlig. Farmor kom dit oxå och hon var så glad över att träffa barnen. Vi hann även med att besöka kyrkogården och sätta dit lite fina påsk blommor.

Nu ligger s och barnen och vilar lite men jag kan inte slappna av eftersom jag har så mkt att tänka på. Jag har nämligen pratat med min chef om att jag inte riktigt trivs på mitt jobb och nu har hon erbjudit mig en annan plats. Det ska nämligen öppnas två nya små barns avdelningar och dit är jag välkommen. Jag tycker det låter jätte roligt att få vara med från början och bestämma, träffa familjerna från dag ett, inreda osv. Men å andra sidan så stiger jag verkligen ut ur min trygghets zon om jag skulle ta det här jobbet, men det är väll så man utvecklas och få nya erfarenheter?

Just nu lutar det mot att jag kommer tacka ja till den nya tjänsten, men det känns som ett stort och läskigt beslut och jag vet inte riktigt vad jag ska göra....

Så på Tisdag måste jag komma med ett besked till min chef.

Glad påsk på er!

hej hopp i lingon skogen!

Idag ska vi till min mamma på påsk middag med hela familjen, det ska bli trevligt. Vi håller nu för fullt på att göra i ordning oss och ska dra iväg.

Min chef kom med ett erbjudande som jag måste ge svar på tills på Tisdag och det känns tufft. Hjärnan går på högvarv som vanilgt och jag vet varken ut elr in...

Glad påsk på er!

Somnar nog snart

e sååå jävla dö trött att jag nog somnar snart...tror det beror på att man vart ute i de härliga vädret hela dagen. kidzen sover och s och hans syrra drog till kusinen så jag antar att det e helt ok för mig att somna tidigt för mig själv i soffan framför tv:n ikväll, utan att ha dåligt samvete ;)

RSS 2.0