Oprah!!!

Okej sitter och kollar på tv, kollar på ett program som heter; Oprah, bakom kulisserna. Alltså får man följa med bakom kulisserna på Oprah winfreys 25:e och sista talk show säsong.

Jag bara måste dela med mig av hur fantastisk denna kvinna är! Hon kom från ingenstans och blev en av USA:s mäktigaste/rikaste kvinna. Hon har givit så mycket, spridit så mycket inspiration, tankar, visdom, glädje, kunskap genom åren! Alla kända gäster hon haft!! Hon har till och med haft den sittande presidenten barak obama och hans fru sittandes i sin soffa och vad säger barak till henne; du har gjort så mycket för det här landet och vi är så tacksama för att du finns i vårt liv! Wow tänk att få höra det från presidenten! Mäktigt!

Aaa jag vet inte om ni förstår det jag vill få fram, själv sitter jag med lite tårar i ögonen och hejar på Oprah! Vilken mäktig kvinna!


God morgon på er!

Igår hade jag min lilla tjej kväll / amelia kväll och det var jätte mysigt.

Nu ligger jag i soffan med en kopp te och slappar. Tänkte att jag skulle få lite sovmorgon nu när jag är barnfri men ICKE! 07:52 piiiiip då vaknar jag!

Fast ärligt talat så känns det helt okej. Jag är utvilad, pigg och ready to go!


Sun is shining!!!

Idag har det verkligen vart underbart väder, solen har värmt hela dagen och på lunchen kunde jag sitta ute i solen och njuta ett tag och det riktigt värmde!

Efter praktiken gick jag och handlade lite inför imorgon kväll då jag ska ha en liten tjej kväll, jag har nämligen blivit utsedd till amelias testläsare.


Sveriges blivande Zlatan!

Ikväll har vi vart och tittat på när William var på sin första fotbolls träning. Stolt i mitt mamma hjärta stod jag och såg på min en gång blyga son prata med nya kompisar, delta i träningen, leka och tycka det var jätte kul. Han ganska duktig oxå om jag får säga det själv :)
Så varje onsdag framöver är jag fotbolls mamma :)

Ja vem vet, kanske är det här Sveriges nästa zlatan!!?? :)


Min morgon i bilder...

Så här såg det ut för mig imorse.


Överkörd av ett tåg!

Har intagit soffläge lite tididgare än valigt idag, det beror på att det känns som om jag blivit överkörd av ett tåg!
Okeeeej jag kanske överdriver en aning men den känns som om jag har nått s**t i kroppen. Känner mig öm i hela kroppen, känner mig febrig (fast jag är inte ett dugg varm) osv...
Har även haft huvudvärk flera dagar i rad, så nånting är det på gång. Får se om jag lyckas ta mig iväg till praktiken imorgon.

Så nu har jag gnällt färdigt för idag, tack för att ni lyssnade! ;)Det gäller och tänka possitivt även när livet känns lite grått...


Ska aldrig sluta med Zumban!!

Den här helgen har vart relativt lugn för våran del, har mest hängt hemma och inte gjort så mycket. Jag har vart och tränat både fredag och lördag vilket har vart skönt. Har kört zumba, instruktören Nathaly är heeelt fenomenal. Hon har sån utsrålning som smittar av sig, man hoppar runt och ler hela tiden. Dessutom boostar hon ens självförtroende nått enormt. Grym stämmning och bra musik! Jag ska aldrig sluta med zumban! Den får mig verkligen att må jätte bra.Har du aldrig testat zumba så GÖR DET! :)


Förra helgens äventyr

Oftast bloggar jag genom telefonen pga att min dator håller på att paja (hjälp!). Men hela förra veckan har jag försökt lägga upp ett inlägg men det har inte funkat så nu fösöker jag med datorn som för tillfället fått för sig att fungera.

Förra helgen (sorry för seg uppdatering) var vi iväg på äventyr inne i stan. Vi drog efter lunch till Akademibokhandeln på mäster samuels gatan inne i stan där de hade invigning för deras nybyggda barnhörna. På väg dit såg vi vaktparaden som passerade med pompa och ståt och självklart stannade vi för att vinka. Där fanns böcker av alla dess slag, och för alla åldrar, det fanns även fina saker att köpa och en liten scen med en massa sittplatser där man kan krypa ihop och läsa i en bok.

Invigningen hölls av akademibokhandeln (såklart!) och barn i stan. De hade fixat med teater, slajm verkstad och sagoläsning. Sist men inte minst så bjöds det på saft och tårta.
Jag och barnen var med på sagoläsningen och slajm verkstan som båda var väldigt populära. I slajm verkstan så fick barnen själva tillverka sitt eget slajm.
Självklart stannade vi och mumsade på lite tårta oxå.

När vi var mätta och belåtna på tårta och slajm så promenerade vi ner till Kungsträdgården där körsbärsträden stod i full blom. Det var hur vackert som hällst! Vi hade tänkt att ta en glass oxå men vi avstod när vi såg världens längsta glass kö (jag överdriver inte!).
En trevlig och lyckad dag var det i alla fall.

Här nedan följer ett bild regn!

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


RSS 2.0