trött å grinig

e såå trött å grinig idag, kom inte iväg nån stans idag heller :( snart e det dax å hämta tilda-...

Ont i ryggen bara sängen kan bota!

nää nu hoppar jag i säng har sååå ont i ryggen kram på er!

Snyggt jobbat P.G

Hittat:http://kimj.blogg.se/

I bostadsrätten hade det tidigare bott ett äldre inomhusrökande par. Så det första Joakim Eriksson gjorde var att helsanera rummen genom att slita ut allt! Bara ytterdörren sparades.


Joakim har ända sedan tonåren varit intresserad av inredning. Att han föll för just den här säger han beror på planlösningen - den har inte helt rektangulära rum, priset var bra och läget lugnt. Allt i lägenheten, bortsett från elen och avloppen, har han renoverat själv. Det svåraste var att renovera badrummet, eftersom att det är viktigt att följa de regler som finns för våtrumsrenovering. Lägenheten, som kostade 600 000 att köpa, är i dag värderad till minst 900 000.

image665
image666
image667
image668


Herreguuud! Jag som trodde hon va så petit!?

Jennifer love hewitt bakifrån:

image664


uppdatering:bilder från kryssningen.

Ja...jag kan inte säga annat änn att de va en grymt rolig kryssning. Längtar redan till nästa som förhoppningsvis inte dröjer allt för länge. Här kmmer iaf lite bilder.

image653




De kommer lite fler bilder sen från andras kameror.....

Fest inne på toa

Det här e bla va tjejer sysslar med när de e "salongs berusade" och går in på toa ihop haha. (Elr iaf vad vi gjorde på vår kryssning)


Så nu ska man bli fotograferad då! :D

Hahaha SKOJJA OM ATT JAG HAR TUR!! Jag har vunnit tävlingen!! Skit kul!Sååå överlycklig (och lite nervös!).

image651

image652

lejlas jul.

hej, vet att jag var dålig med att blogga men har haft fullt upp. idag va jag hos iluna och carro kom dit så vi fikade lite med våra barn. och imorgn ska jag se om jag kommer iväg till vällingby och kan köpa vantar och lucia kläder till tilda. om 10 min ska jag försöka få lite jul känsla genm att titta på lejlas jul.

image650

gooood night!

nää nu ska jag fasiken hoppa i säng. imorgon drar jag nog till haninge å hälsar på familjen på förmiddagen.
sov gott

Glass+Cityakuten

tänkte göra ett sabbt inlägg bara innan cityakuten då jag tänkte smaska på glass Taxas pecan nöt MUMSIGT VÄRRE!

Idag va vi iväg å letade bil..hittaade inget ännu...

image649

Miss Bilson

Så snygg outfit och lilla rachel e inte så ful hon heller!

image648

Skulle inte sitta fel!

Är typ helt beroende av wayne's chai latte..sååå god. Brukar alltid ta en take away med mig när jag e ute på stan (tycker man får mkt mer då!)

image647

Godmorgon

Godmorgon fick sova ända till 8 imrse *wohooo* och igår va ju sambon tvungen att gå till jobbet direkt när jag km hem så vi han inte mysa nått alls men han km hem tidigt imorse å då han vi mysa en liten stund innan de va dax å börja dagen :D härligt!

image646

Sliten efter kryssning

halloj halloj! Km precis hem från kryssningen. Vi har haft grymt kul och jag e riktigt sliten. Ätit massa god mat dansat tills fötterna höll på att ramla av och sovit alldeles för lite.

Bilder kommer senare.

jag köpte Ysl-babydoll luktar sååå gott!

image645

Love u girls!!

image640image644image643image642

Barn kräk

Tilda har under kvällen vaknat och kräkts två gg. stackars liten hon har kräkts över hela sig och sängen...nu ligger hon och sover i min säng får se hur rästen av natten blir. För övrigt verkar hon pigg, kanske bara e nått hon ätit men jag trr hon nog blivit mag sjuk. Inte så kul nu när jag ska åka bort imorgon :(

Min lilla älskling.

Love, love and love!

Har nyss kollat på de nya avsnitten av mina tre favvo serier.

The Hills
image637

Private Practice
image638

Och Greys anatomy
image639

Vill ha!

Bring good luck, protect yourself from harm, and ward off evil wishers with these satin cord bracelets with dangling charm.

Charm is available in Sterling silver and Gold Plated.

35$ http://www.seenonmtv.com/detail.php?p=17739&alt_view=TRUE

image636

Dagens bild

image635

party imorgon

jaha så imorgon bär det av med finlandsbåten då. Jag e inte förberädd för 5 öre, vet inte vad jag ska ha med mig, vad jag ska ha på mig elr nått. Kommer väll stressa sönder mig 5 min innan avgång typ...så typiskt mig (nu för tiden) förrut, innan jag fick barn va jag jätte punktlig och organiserad, alltid ute i god tid, men inte längre.

image634

borat

borat visar upp dotern olive för första gngen!

image633

troslös

jag kan inte förstå hur hon kom på tanken som gravid att glöma trosorna hemma.

image632

natti natti

natti natti nu hoppar jag i säng med min glamour för lite kvälls läsning.

image631

Vardagslyx?

Fick hem mitt första nr av Glamour idag. Jag e ju som jag nämnde tidigare ny prenumerant. Det e lite vardagslyx tycker jag att unna sig en prenumeration man blir alltid lika glad när man hämtar posten och det dimpt ner ett het rykande nr av din favvo tidning!

image630

Vad gör ni för att lyxa till vardagen??

Välling bråk.

kikade lite på lyx fällan och bråkade med tilda. Ska försöka avvänja henne med hennes välling flaska som hon får på natten. Ikväll fick hon bara 1dl välling när hon vaknade och då blev hon hysterisk. Så jag lät henne skrika i 15 min sen gick jag in och gav henne 1 dl vatten men då blev hon oxå hysterisk och skrek att hon ville ha välling. Så jag lät henne skrika i 15 min till då skulle jag gå in och ta upp henne och ha henne i famnen en stund så hon lugnar ner sig, men nu verkar hon ha somnat. Skönt!

image629

tävling!

tävla ni oxå hos http://www.bluedreams.tjejsajten.se/blogs/103603/taevling-taevling-taevling-.htm

hon lottar ut en tunika.

gemma ward!

image627image628

hon e ju bara sååå vacker! sååå naturlig på nåt sätt.

tävla ni med!

http://www.santamaria.se/redfusion/

här har jag suttit och tävlat och tävlat och försökt vinna en party box från santa maria men vet inte om det e spelet elr min data som e seg så det går inte så bra.  hackar det när ni spelar?

image626


farligt att sola




haha den va lite kul. kolla på heeela! såg denna hos http://kimj.blogg.se/

Ett litet inlägg till min vän diana.

Min kompis diana följer min blogg och gör mig jätte glad när hon lämnar kommentarrer till mig men hon har själv ingen egen blogg som jag kan svara till så jag tänkte göra så här!

Svar:
I Januari gifter sig cem och Anna de som va med oss ute på middagen på min födelsedag. ser fram emot deras bröllopp! älskar att gå på bröllopp det e så underbart att fira kärleken av två människor:)

Ja i januari gör vi om det hela och firar dig gumman :)

Kram på dig!

image625

Vart jag hittade klänningen!?

någon fågade vart jag köpt denna klänning?
Svar : hittade den på Mq i sommras :) Har även en liknande tubtopp, de e super skönt material, svalt och skönt på sommaren!


image624




snart mat dax

halloj! idag hae min mamma, syster och elias vart här. de har vart jätte trevligt! sony är iväg å jagar en ny bil. och snart e det dax å börja med maten. det blir nog mos och pannbiffar.

aguilera tjock i fejjan

oj vad hon gått upp mkt i ansiktet! elr vad säger ni? det gjorde jag nu oxå med william..har fortfarande ett lite fööör runt ansikte hehe..

image623

Go sweden go!!

fy fan va vi e grymma. efter typ 34 sek in i matchen gjorde vi mål!!!

image622

hemmafruarna

image621snart blir det desperate housevifes för min del...om jag får tyst på min skrikiga lille son.

min son MÅSTE ha kolik!

Jag håller på att bli tokig! Han bara skriker dag ut och dag in...24-7...Konstant! Han blir tyst om jag går runt och kånkar och buffar på honom men det orkar/kan jag inte göra hela tiden. Min rygg värker, känns som om jag ska gå i två delar och somna ståendes, men han bara fortsätter att skrika och skrika och skrika!!!

image620

Fast har barnet kolik så skriker det trots att de blir buret..så de e förmodligen inte kolik iaf. Och kom inte och säg att han har ont i magen för jag har svårt att tro att det slutar göra ont om jag går å bär på honom elr gungar honom...

Marimekko goes h&m

 läste på http://angelicascloset.blogg.se/ om detta och ser fram emot det, kul!


image619


I vår kommer Marimekkos mönster från 1950-, 1960- och 1970-talen att inta H&M.

Vida 70-tals klänningar, kjolar, tunikor, shorts och accessoarer kommer att finnas till försäljning. Margaretha van den Bosch beskriver kollektionen med orden "fräsch som en vitamininjektion" och Marimekkos vd hoppas kunna nå en ung trendig publik.

polarn och pyret

halloj, tänkte som vanligt snabb blogga inan de e dax att hämta skrutten på dagis. Det finns massor som måste göras här hemma med städning å sånt men det struntar jag i å ägnar min "lediga" tid åt mig själv i stället så får jag städa så mkt det går när båda barnen e hemma.

Idag va jag med Iluna i vällingby, betalade kryssningen, käkade lunch (kyckling med cashew nötter) och kikade i affärer.

Mamma ringde å ville köpa jul kläder till barnen och visst sa jag. såhon hittade nån grå kjol, vit skjorta och rosa pullover på hm till tilda och nån skjorta med vit pullover på hm till william. tyckte inte riktigt det till tilda va så juligt, själv hittade jag en jätte fin klänning på pop som jag vill köpa till henne de va lite bullerbyn stuk på klänningen...såååå sött. däremot tycker jag det finns jätte dåligt med jul kläder till pojkar.
http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/ShowroomCampaignAndStyleTip.aspx?id=2987

här e klänningen på den stora bilden. klänningen e längst till vänster.
image618 

vem älskar inte polarn och pyrets kläder?? jag skulle själv kunna bära deras kläder!!

Godnatt!

Nää nu måste jag ta mig i kragen och hoppa i säng. Imorn ska jag träffa Iluna i Vällingby kramar på er!

image617

Hejdå tjockis mage!

Måste bara säga att jag kom i mina tiger jeans idag! De köpte jag strax efter jag fått tilda och kan nu äntligen ha dem! Det betyder att jag gått ner i vikt *weee* .

Först köpte jag ett par '32:or nu efter jag fött william som började bli stora, så fick jag ett par '30 av mamma som jag kunde ha och idag kom jag i tiger jeansen som e '29. Och min vanliga storlek e '26 så de e en bit kvar men det går ju sakta men säkert neråt...och snart börjar jag träna oxå då kommer det säkert gå undan!

Tilda och Billam!

Syskon kärlek e sååå vackert. JAg kan bli så glad (å full i skratt) när jag ser vad Tilda gör med sin lillebror. Nä han börjar gråta så ropar hon alltid - Oj oj!!Och tittar på mig så jag ska ta honom. Och så springer hon oftast till hnom i förväg och försöker vyssa elr ge honom nappen.

När hon går förbi honom så böjer hon sig ner så hon kommer nära hans ansikte och lägger huvudet på sne och säger - Hej William! (för det ser hn oss gör hela tiden!)

Fast sen säger hon inte riktigt William hon säger Billam! haha såå gulligt.
Hej Billam, kom Billam....*skrattar för mig själv*

image616

saningen om att vara mamma

Sååå sant av: http://satuelisa.blogg.se/


Graviditeten:
Första barnet:

Du läser alla böcker om vänta barn ,föräldraskap,vänta barn ,vi föräldrar ,Mama tidningar du kommer över..Du sitter förmodligen även på nätet och förser dig med all BÄST I TEST information som finns att tillgå om babyprodukter och är mer uppdaterad än en barnvagnsförsäljare om alla märken och modeller på allt inom babybranschen.Och diskuterar med andra föräldrar på föräldrasidor och blöjforum.Eftersom första föderskor har svårt att ta in negativ information -så har du inte hunnit känna efter om du haft graviditetskrämpor, utan allt är *så himla bra* = *på sin höjd*,konstiga matnojjor och dåligt humör,viktuppgång och jäkligt svullen.

Andra barnet:

Du behöver inte läsa ett dugg -du kan nästan allt. Du nöjer dig nu endast med infon från BVC.Det du däremot inte uppfattat i all litteratur du läste vid första graviditeten var alla baksidor som graviditeten kan ha..Allt  som tycks drabba dej nu...extremt illamående första månaderna,extrem viktuppgång kommer vaggandes som en flodhäst redan i 5 :e mån(nån frågar dig om du väntar tvillingar?),,hemorojder,vansinnig klåda överallt på kroppen, eventuellt skratt/nys-inkontinens,kramp under fotsulan mitt i natten,bristningarna på magen,brösten och höfterna,värst av allt bäckenbottenuppluckring/foglossning.

Tredje barnet: MY GOD! Stackare,du kommer inte ut så mkt dels p.ga viktuppgången (nån frågar dig om du väntar trillingar?) och svullenheten med vem vill synas ute med en rullator  för gamla? (p.ga foglossningen)


Dina kläder:
Första barnet:
Du börjar ha mammakläder så fort din gynekolog berättar att du är gravid.
Andra barnet: Du har dina vanliga kläder så länge som möjligt.

Tredje barnet: Dina vanliga kläder ÄR dina mammakläder.

Barnets namn:
 
Första barnet: Du lusläser alla namnböcker som finns och övar på uttal och olika stavningskombinationer på alla dina favoritnamn.
Andra barnet: Någon måste väl döpa sitt barn efter faster Agda, eller hur? Det kan lika gärna vara du.
Tredje barnet: Du slår upp en bok, blundar och pekar och tittar efter vad fingret pekar på. Carl-Rutger? Det får duga.

Förberedelser inför förlossningen:
Första barnet: Du övar på andningen regelbundet på profylaxkusren med partnern genom BVC. Skriver en upp en detaljerad förberedelselista att ta med till förlossningen om hur du vill att förlossningen ska vara.Du har även betsämt vilken musik som ska spelas, och arrangerat allt bättre än ett bröllop. BB-väskan är packad nån månad innan beräknad födsel.Du är helt enkelt förberedd upp till tänderna!

Andra barnet: Du orkar inte öva eftersom du kommer ihåg att förra gången så gjorde det absolut ingen skillnad alls med den där andningen.. för du hyperventilerade iallafall. Det enda du vet är att du vill ha ALL bedövning denna gång-PÅ EN GÅNG! Du är glad om du hunnit packa en BB-väska i sista stund.

Tredje barnet: Du ber om bedövning redan i åttonde månaden... Ifall du skulle föda tidigare eller så.. så det inte kan missas ...Ingen som känner dig kan undgå att du drabbats av *all världens graviditetskrämpor* och att du helt enkelt redan nu har SVINONT!! Och du ber sambon packa och ta med BB-väskan när han kommer tillbaka dan efter födseln.

Barnets kläder:
 Första barnet: Du förtvättar din nyföddes kläder, ordnar dem systematiskt efter färgerna och viker dem fint i babyns egna lilla byrå.Förståss ska det vara helt NYA kläder - vad annars? Gärna fina och dyra märken.

Andra barnet: Du kollar kläderna för att se om de är rena, men slänger bara de m ed de mörkaste, mest synliga fläckarna. Och är det nya kläder så köper du helst Polarns kvalitetskläder.Begagnat går nu bra-eftersom allt har visat sig vara så dyrt helt plötsligt!

Tredje barnet: Varför skulle inte pojkar också kunna ha rosa kläder?! Och ha ha vad är nya kläder för nått?

Saker att oroa sig för:
Första barnet: Vid minsta lilla tecken på att allt inte är som det ska - ett kort skrik eller vad som helst - så plockar du upp babyn och ringer förtvivlat BVC.Alternativt har ett andningslarm under madrassen,kameraövervakning,och babyalarm.Du tokstädar hela tiden och allt ska vara decinfekterat och super rent från minsta lilla bacill och från smågrejer på golvet.

Andra barnet: Du plockar upp babyn först när dess skrikande blir så högljutt att det kan väcka din förstfödda..Du ringer din mamma för att få tröst och vägledning.Okej dammsugning sker forfarande varje dag så lillasyster inte ska stoppa småsaker och skräp i munnen och sätta i halsen,och disken & tvätten samlas hög på hög och här ska vi inte tala om att hinna med att torka bort  fingeravtryck stup i ett. 

Tredje barnet: Det är när du lär din treåring hur man vrider upp mekaniska leksaker.dammsugning sker endast när ni ska ha främmande.Lite skit runt hörnen skadar väl ingen? Du utför *vant*en Heimlich manöver när lillen satt storasyster/brors legobitar i halsen.  Du bryter ofta ihop och hotar hela familjen om du inte får avlastning.Ringer mamma och övertalar henne att komma och hjälpa till.

Aktiviteter:
 
Första barnet: Du tar med din baby till babygymnastik, babysim och sagoläsning för babyn. och öppna förskolan.Du tar dagliga promenader på flera timmar.Du fyller i minsta lilla grej i barnets utveckling i en babybok och fotar bebisen hela tiden.alternativt filmar eller har en blogg om barnet.Du postar iväg säsongvykort med foton med bebisen till alla släktingar.

Andra barnet: Du tar med din baby till öppna förskolan,och BVC.Du är glad om du hinner med en liten promenad nån gång under dagen.Foton blir det bara till den obligatoriska dagisfotningen eller till jul och midsommar.Du fyller i babyboken 1 ggr per år med hjälp av hälsokortet från BVC.Den blir inte lika full med info som första barnets babybok.Otroligt envisa mammor orkar forfarande med att driva blogg om barnet (dock med mindre uppdateringar än vid 1:a barnets födelse och utveckling)Och dom brukar skippa skicka julfoton utan postar iväg ett E-mail vykort istället (om dom hinner)

Tredje barnet: Du tar med din baby endast till BVC ,affären och kemtvätten. Promenad vad är det?  Du vill bara sova! Du postar eller skickar inga vykort alls. En till babybok har du inte ens skaffat.Blogg?? ha ha vem hinner -seriöst??

Att gå ut:
Första barnet: Första gången lämnar barnet hemma med barnvakt så ringer du hem fem gånger. *helt nojjig* Och ser alla tänkbara olyckor framför dig som kan inträffa, och du kommer hem tidigare för att du inte kunde slappna av borta.
Andra barnet: Precis innan du går ut genom dörren så kommer du på att du kanske skulle lämna ett telefonnummer där du kan nås.Det känns som du inte vart ute på flera år.
Tredje barnet: Du säger till barnvakten att bara ringa om hon ser blod. Du vill helst vara ute i ett år.

Hemma:
Första barnet: Du tillbringar större delen av dagen med att bara titta på babyn.
Andra barnet: Du tillbringar en del av dagen med att se till så att ditt äldre barn inte kväver, knuffar eller slår babyn. Du passar själv på att sova när barnen sover. Du är helt slut!
Tredje barnet: Du tillbringar en liten del av varje dag med att gömma dig från barnen.Helst på TOA med låst dörr,med din favorittidning i en timme MINST!

En utmaning

Antar utmaningen av http://kimj.blogg.se/

Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor
Piercing i naveln | Piercing i läppen
Nybäddat | icke nybäddat
MSN | Skype
Vit choklad | Mörk choklad
Surt | Sött
Lakrits | Choklad
Tuggummin | Halstabletter
Kärlek |
Vänskap
Sova | Äta
Frukost | Lunch
Majs | Gurka
Ladda upp en bild |
Kolla på folks bilder
Bevakare | Vänner
Småbarn
| Tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
Läppstift | Läppglans
Feber | Ont i halsen
Kallt | Varmt
Vatten | Oboy
Cider | Saft
Vinter | Sommar
Snö | Regn

Och jag fortsätter utmaningen: Gör listan ni med!

Pirog recept!

Här kommer mitt pirog recept som några av er va intresserade av.

Almondines Piroger:

Jag köpe fördiga smördegs plattor.
Bakade ut dem lite och delade vissa på mitten och gjorde små piroger och vissa gjorde jag större piroger av.

Stekte köttfärs,lök och vitlök med en stor klick smör. När det va genom stekt hade jag i arlas crem fraiche med chili och paprika smak. Därefter lät jag det svalna.

När det va kallt så la jag en klick köttfärs på degen och över de la jag riven ost på vissa och feta ost på vissa. Därefter vek jag ihop pirogen till en trekant och tryckte ihop kanterna. Och till sist penslade jag dem med ett ägg. In i mitten av ugnen på 50 grader i ca 12-15 min (man ser när de e klara, bara de fått lite färg).

Fetaosten smulade jag och pepprade och blandade med olja.

Serverade med en god sallad. Det blev jätte gott, va ganska stolt eftersom det va första gg jag gjorde piroger oh det blev riktigt mumsigt. Så det här kommer jag laga igen.

Husmors tips

Hittade detta hos http://elinmelwinsson.blogg.se/



Husmorstips 1
: Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut.

Riktiga kvinnors tips: Sug ut glassen genom botten på struten, snälla nån, förmodligen ligger du ändå på soffan och äter den.



Husmorstips 2: För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen.

Riktiga kvinnors tips: Köp pulvermos, det håller i ett år.



Husmorstips 3: När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd, använd lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan.

Riktiga kvinnors tips: Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.



Husmorstips 4: Om du råkar salta maten för mycket under kokning, lägg i en skalad potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick.

Riktiga kvinnors tips: Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då. Upprepa efter mig: Som jag lagar maten, så äter du den och så vill du ha den.



Husmorstips 5: Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet så håller den sig färsk i flera veckor.

Riktiga kvinnors tips: Selleri? Aldrig hört talas om.



Husmorstips 6: Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra det glansigt.

Riktiga kvinnors tips: På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg, så det hoppar jag över.



Husmorstips 7: Om du har svårt att öppna burkar, prova latexdiskhandskar. De ger grepp som inte glider och gör burköppnandet enkelt.

Riktiga kvinnors tips: Be din man öppna, medan han sitter på sin ända och ser på tv.

Skön liten kille...



Skön liten kille...

Spräng värk i ryggen!

god kväll. Sony åkte till jobbet vid halv 9 typ. Då va tilda lagd och william bökade som vanligt. Jag hade precis fått honom att slumra till vid bröstet så jag samtidigt kunnde kolla på city akuten då de plötsligt e nån som tar i handtaget och plingar på dörren. Då vaknar William för att jag e tvungen att lägga ner honom och jag hr hur Tilda börjar gråta i sitt rum. Det e sony som har glömt nått och e borta lika snabbt som han kom. Men vår ytterdörr e lite knasig så man måste smälla igen den flera gånger om för att den ska stängas. Så jag har nu fått kämpat i 1,5 tim med att få tyst på båda barnen som gall skrek ikapp. Och nu hör jag hur tilda börjar gnälla igen! *pust* det tar aldrig slut ....

piroger blir det idag

Idag tänkte jag laga köttfärspiroger. tänkte ha i köttfärs, lök, en crem fraishe och några med feta ost och några med vanlig ost tror jag. och en enkel sallad till. Tror ni det blir gott??

image615

telefon kö

Godmorgon! HAr vart å lämnat Tilda på dagis, myst med min älskling och käkat frukost. Nu sitter jag och försöker komma fram till vår internet leverantör för de e fortfarande fel på internet, kommer inte in på vissa sidor bla hotmail. Men jag lyckas inte sådär jätte bra med att komma fram, sitter i kö ganska länge och helt plötsligt säger dem: Tyvärr e alla våra handläggare upptagna för tillfället var god försök senare. Då e det lixom bara å lägga på å ringa upp igen, skit irriterande, du tänkte jag försöka att ringa upp varje kvart. Det gäller att vara effektiv nu medans Wille sover.

Viktorias seckret!

Tror de va i förrgår som Victoria's secret fasion show va i usa.

Spice girls uppträdde men de sjöng inte live dock!
image611
och heidi klum sjöng en duet med maken Seal.
image612

Och så han hon även med att strutta runt på catwalken som en gigantiskt snöflinga.
image613
 och svenska Caroline Winberg gick showen för typ 3:e året i rad. De e grymt bra ju!

image614

Längtar tills det visas i sverige!!

Nu e det slut!

image610

Efter tre år e det slut mellan Fergie och las vegas- Josh Duhamel

Lite fööör djup urringning i ryggen

tycker jag..NOT so nice Heidi

image609

vår bil har pajjat

vår bil har pajjat nu e vi på jakt efter en ny...vet inte riktigt hur vi ska göra. Diskusioner pågår för fullt.

image608

Eva och Adam

En gång frågade Adam gud om Eva
- Varför gjorde du henne så vacker?
- Så att du skulle älska henne, svarade gud
- Men varför gjorde du henne så korkad?
- Så att hon skulle älska dig.

image607

Im cleaning ut my closet..

idag har jag rensat vår klädkammare..har under en lång tid bara pressat in en massa grejer där och till slut gick det knappt att stänga dörren så nu va jag tvungen att ta tag i det där kaoset. Glömde dock att ta kort på hur kaoset såg ut innan, så det fick bli en bild på när jag dragit ut all skit i hallen...haha å så en efter bild oxå så klart!

 
Här e allt kaos i hallen och den tomma smutsiga klädkammaren.

image606
Och så här snyggt och prydligt blev det när jag va klar! Nu ska jag bara kånka ner lite grejor i källarn oxå.

Vad har ni sysselsatt er med denna söndag??

Familje mys

halloj halloj. har nyss käkat middag så jag e propp mätt. I helgen e det bara mys med familjen som gäller.

The hills

Har vart iväg hela dagen. Vi åkte hela familjen och hälsade på farfar på jobbet och sen tog vi en fika hemma hos Tarek sm bor i närheten. Kom inte hem förräns vid 7 tiden då va ddet bara att dumpa barnen i säng och kasta i oss lite mat och sen drog sony...

Nu e jag ganska trött men ska försöka kika på det senaste avsnittet av the hills (me likie)

image603

Nostalgi tipp!


Minns ni Bullen?? HAhah kollade jämt på de. "och självklart e det inte tjejen i filmen som skrivit brevet" haha.



Och om man går tebax ännu mer i tiden, till när jag va liten ch kllade på Bolibompa då brukade de visa Joel som handlade om en pojke med down syndrome och imorse  när jag och Tilda tittade på bolibompa så visade de Joel igen haha " kommer du ihåg hur de va förra sommarn, kommer du ihåg alla fiskar som simma..." (sjunger) haha





Och pippi pelikan! Hade en jätte läskig mardröm om henne då hon kastade ner mig från  gondolen där..haha


Och Ika i rutan henne hatade jag, men ändå var man tvungen att kolla :P

Minns ni???

Buffalo skor

Minns ni dessa groteska skor??? HAhah alla skulle ha sånna och hadde man inga så va min inte cool haha kan inte fatta att man gått runt i ett par såna här klossar.

image602

Har fått klagomål

Har fått klagomål på att jag bytt teckensnitt och att det var jobbigt att läsa så nu har jag bytt tebax, hoppas det blev bättre så :)

Godmorgon

Godmorgon, Imorse va jag och lämnade Tilda så Sony skulle få sova. Det va totalt kaos här hemma. Gallskrik från båda barnen och så samtidigt ska man hinna klä på sig själv och barnen OCH göra frukost. *Pust*

Men men idag hämtar Sony Tilda vid 12 så ska de åka och hälsa på på farfars jobb. Får se vad jag och William hittar på...


Hej mitt vinterland!

image601
Det e helt sjuk hur lokalt de kan vara med snön nu.
Här utanför mitt fönster e det knappt nån snö alls..lite snöflingor här och där.
Men hos min syster som bor på andra sidan stan så e det typ upp till knäna på 8 årige kusinen! Massor med snö och jätte svårt att ta sig fram med vagnen, folk åker tom pulka!

Vad händer med Edie ikväll??

Ikväll blir det desperet housewives måste juh se vad som händer med Edie.

image600

Nån annan som ska se det??

Hus drömmen börjar bli verklighet

Idag pratade vi på banken och höjde vårt hus lån *weeeeeeeee* så nu kan vi äntligen börja kika efter hus på allvar.
Känns sååå undrbart skönt som om alla pusselbitar börjar sakta men säkert falla på plats. Sony har fått sitt körkor och nu börjar vi leta hus, känns jätte bra :)

image599 Hus drömmen börjar bli verklighet....

Halloj

Hej hej nyss drog syrran min och Elias som vart här och lekt med mig och William idag..kul kul, de e inte ofta de kommer :)
Så snart ska jag till dagis och hämta Tilda...så nu ska jag surfa lite snabbt.

Kommer inte in på hotmail

Hallojsan. Idag har jag inte gjort nått speciellt bara lallat runt här hemma å små städat å sånt. Hämtade Tilda på dagis och gick sen till affärn och därefter var vi ute och lekte med en kompis en stund innan vi gick hem och lagade korvstroganoff.

Imorgon har jag heller inga speciella planer...trist.

Skit iriterande att jag fortfarnde inte kan komma in på hotmail, har inte lyckats på typ 3 dagar nu..Serven kan inte hittas står det bara..nån som vet vad problemet kan va??

god förmiddag

Har haft en riktigt tuff natt med barnen..tilda vaknade vid 23 tiden och va superpigg och ville inte sova så jag har fightats med henne fram till typ 01.30 samtidigt sm william gormat för fullt och de har hållt på å väckt varandra...men när min underbara älskling kom hem från jobbet så lät han mig sova vidare i två timmar trotts att han själv höll på att somna. Tack älskling de där 2 timmarna gjorde mkt.

Iag ska jag bara ta det lungt här hemma kanske rensa och pula lite...

Sexig pga hans röst...



Tänk att de kan gå så många människor där ute med så bra röst...

Fan va het en person kan bli bara för hans röst (ok jag ser att denna grabb e ganska ung, men erkän han blir ganska hot ändå, för att han sjunger så bra menar jag..???)

Kolla in det här..sjukt skumt!

Det stämmde in på mih iaf..sjukt skumt ju. Stämmde det på dig??

http://nanok.com/ora/

looking goooooooooooooood!

image598
Zac Efron

Såå snygg vardags outfit

image597

Vanessa Hudgens

Såå söta barn har hon iaf...

 image595 

Heidi Klum spenderar dagen med sin familj i Beverly Glen Park LA. Heidi har tre barn: treåriga Leni från hennes tidigare förhållande med Flavio Briatore, Henry två år och Johan som inte har fyllt ett år än med den läckra sångaren Seal. I alla fall ser Heidi strålande söt ut som vanligt och det verkar som om familjelyckan är på topp. Men bakom kulisserna är inte allt så fridfullt. Familjen är nämligen under ständigt hot från olika högerextremistiska grupper och de har alltid en livvakt med sig (mannen i blå tröja).

Bara blå gåvor till Aguilera

Det ryktas även att Christina Aguilera väntar en pojke. Men hon har ännu inte gått ut med vad barnets kön är men under en av hennes tre baby showers så fick hon en massa blå gåvor...

image593

Halle Berry väntar en pojke.

image592

Det e tydligen en liten gosse i hennes mage.

Tog oskulden OCH nyckeln!

image591

haha den va lite rolig...

No shit sherlock!

image590

Willys i Tanzania

Hahaha ok jag visste att Willys va en stor matvaru kedja men inte att den var så här stor!
image589

lura ögonen

Stirra länge på det svarta korset..ganska häftigt!

image588

Internet krånglar

Jag vet inte vad som e fel, om det e datan, internet elr nå servrar elr nått men ända sen igår har jag inte lyckats komma in på htmail och nu på kvällan har jag inte kunnat logga in på bloggen förräns nu..skummt! Nån mer som har haft samma problem??

Fars dag idag

God kväll...har idag sovit till typ 10 sååå skönt. Och behövligt för William har vart jätte skrikig heeeela helgen, t.o.m skrikit på nätterna super jobbigt. så nu e jag skit trött å håller på å somnar men ska försöka hålla mig vaken ett tag till, håller tummarna för att jag ska få sova i natt.

På förmiddagen drog vi oss iväg till haninge, förstt hälsade vi på farmor som nu kommit hem från sjukhuset. Hon blir bättre och bättre för varje dag men hon har fortfarande svårt med talet. Säger fel namn, hittar inte ord och ibland blir det på finska.

Därefter åkte vi till kyrkogården och tände ett ljus på pappas grav eftersom det e fars dag (glöm inte era pappor idag!!) och sen åkte vi hem till mamma och träffade kusinerna och tog en fika, hämtade hem tilda gjorde vi oxå så klart. Sen har vi käkat å nu ligger tilda och sover och Sony ligger här brevid mig i soffan och snarkar  (han ska jobba ikväll) och direkt när jag lagt Tilda så vaknade William..så typiskt.

Barnkläder säljes!

Säljer lite barnkläder igen. Två aket med flickkläder.
Ett paket med 16 plagg i strl 50/56

image586

Och ett paket med storl 62/68

image587

Hör av er om ni e intresserade!

Puss på dig William

image585

Söta små tjejer!

Grundskola, Umeå

Två tjejer ~12 står och skojbråkar. Snart blir det dock lite våldsamt och tjej 1 får en spark på sig.
Tjej 1: Aaaj! Du sparka mig på bröstet!
Hon tittar ner på sig själv.
Tjej 1 (förtvivlat): NU KRYMPTE DET JU!


Hahaha *asg*

Örkelljunga, Gymnasium

Två tjejer ~18 sitter på en bänk och pratar.
Tjej 1: Alltså, jag vågar inte fisa inför min pojkvän.
Tjej 2: Varför inte? Det är ju helt naturligt.
Tjej 1: Vadå...? Brukar du fisa inför din pojkvän då?
Tjej 2: Ja, det är väl klart!
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 2: Inatt så låg han och jag där under täcket, så drar jag upp täcket ovanför våra huvuden och släpper mig. Jag bara kände hur hela analen öppnades upp och det blev helt tomt.
Det blir tyst en lång stund.
Tjej 2 (lite ledset): Han blev sur...


Förvirrat värre...

Clas Ohlson, Gallerian, Stockholm.

Två tanter ~60 möts bland hyllorna.
Tant 1: Hej! Vad roligt! Fick ju ingen chans att prata imorse.
Tant 2: Ja, just det, såg ju dig på bussen!
Tant 1: Ja, jag sprang och du satt i bussen. Eller?
Tant 2: Nej, du satt i bussen och jag sprang.
Tant 1: Jaha...

image584


kan du värma den??

Frank's Coffee & Co

Klockan är strax efter åtta på kvällen. En tjej ~20 står i kön för att beställa.
Tjejen i kassan: Jaha, och vad vill du ha?
Tjejen i kön: Jag skulle vilja ha en focaccia med skinka och senap, tack, och sen en chai latte.
Tjejen i kassan: Vi serverar ingen varm mat nu på kvällen.
Tjejen i kön: Nähä... Hm... Men ni har ju pajbitar där i disken. Kan du inte bara värma en sån i mikron?
Tjejen i kassan: Nej, vi serverar inte varm mat sa jag.
Tjejen i kön: Suck... Okay. Kan jag få en bit äpplepaj då, tack?
Tjejen i kassan: Absolut. Vill du att jag ska värma den?
Tjejen i kön: Ehm... Öh... Visst.
Tjejen i kassan hämtar pajen, lägger den i mikron och värmer den. Tjejen i kön skakar uppgivet på huvudet och går bort till sitt bord.

image583


Sats vs. F&S Vad skulle ni välja??

Jag har ju pratat lite smått om att börja träna, och nu tycker jag att de börjar bli dax. Har kollat runt lite efter olika priser och möjligheter men vet inte riktigt vad jag ska välja. Jag vill gå på pass och gym. kollade sats, deras brons kort skulle kosta mig 6.340 kr för ett år på en låst anläggning. de skulle bli 470 kr /mån och en medlems avgift på 700 kr. De e lite dyrt tycker jag men sambon har sakt att de får kosta hur mkt som hellst...att priset inte e en faktor. Och på sats har de barnpassning för 20 kr/gg så de passar ju mig bra oxå.

Sen har jag kollat på friskis och svettis. om jag skulle köpa ett årskort där för jumpa och styrke och begränsatt till dagtid så skulle de kosta 2.100 kr och 194 kr /mån med en medlemsavgift på 100kr. men där har de ingen barnpassning men om jag tränar på kungsholmen där farmor br så kan hon ställa upp med barnvakt fast då kanske hon inte alltid kan och då kostar även sl kort elr remsa....

Summerat:
image582

Total pris:6.340kr
Mån:470kr
Medl.avgift:700kr
Barnpassning:20kr/gg
Resa:0kr
Fördel:Nära,Barnpassning jämt och jag har en träningskompis.
Nackdel: Dyrt
image581

Totalpris:2.100kr
Mån:194kr
Medl.avgift:100kr
Barnpassning:0kr
Resa:ca 360kr/mån
Fördel: Billigare priser och gratis barnpassning.
Nackdel: Resan kostar och det e längre att åka, Farmor kanske inte alltid kan ställa upp.

Ja fördelarna talar ju för Sats men jag tycker ändå att de e dyrt...hmmm hjälp mig lite nu, vad tycker ni? Vad skulle ni välja??

Vill ha!!

Jag vill ha en sån här snygg Junkfood t-shirt!! Finns för 399kr på nelly.se

image580

Whatevaaaaa!!!



Grymt ra inlevelse haha sååå skön liten tjej!

De e värt ett försök iaf, elr vad tycker ni?

Vi har pratat ett tag nu här hemma om att åka till thailand i ca 1-2 mån med barnen och ta ut vår föräldraledighet där. det skulle vara såå underbart. Vi hadde pratat om att åka under jul ch nyår -07 fast de blev inte av men nu ska vi försöka sikta på -08 istället.

image578

Men igår kom min älskade Sambo hem efter att ha vart åå träffat sin brorsa och frågade om jag skulle kunna  tänka mig att åka till Kenya istället...snart, väldigt snart om typ 3 mån?? Visst sa jag bara vi kan få i hop pengar så fort. Jag har svårt att se att vi kommer lyckas men han tror vi kommer klara det, och om inte så har vi ju då sparat ihop en slant till thailand resan. Hans brorsa och hans tjej hade tydligen hittat en billig två veckors resa i januari och ville ha med oss. Det vore ju skit häftigt åka på safari och så får Tilda ch William se farfars hemland osv. Och de e ju häftigare och kunna säga att man vart i Kenya änn Thailand som blivit så komersiellt. Elr vad tycker ni??

image579

Snickeri morgon

God morgon.. Har precis sandpapprat och behandlat två hyllor och en massa ramar som vi köpt tidigare på ikea. Så nu ska de torka i 6 tim, alltså e de klart vid 7 tiden ikväll, så då får vi se om det blev bra elr om jag ska köra ett lager till med penseln...

image577

God natt

Nää nu ska jag hoppa i säng, har riktigt tråkigt så jag kan ju lika gärna gå å lägga mig
God natt på er!
image576


Misslyckad fredagskväll

ikväll har min sambo gått ut och det känns lite tris speciellt när tilda e borta xå. de känns så tomt å ensamt då å så  har jag juh willim så klart men han driver mig till vansinne för han bara gallskriker heeeeeela tiden. det går inte att få tyst på hnom, så min fredags kväll känns ju inte sådär jätte lyckad!

Blogg hjälp??

Nånn som kan hjälpa mig med lite blogg tips??

Hur förstorar man texten i sitt inlägg??

Tips på ett fiint ord för de kvinnliga könet!?

Stjärt och rumpa e tydligen samma sak, så jag får fortsätta klura på nått "fiiint" ord för de kvinnliga könet. Tips e mer änn välkommet...

Svenskt uppslagsord
stjärt [sjär_t: ] stjärten stjärtar subst.
bakdel på människa och djur, bak
och rumpa:
Svenskt uppslagsord
rumpa [²r'um:pa ] rumpan rumpor subst.
stjärt, bakdel (vardagligt)

image575

dagens bild

image574

haha en på miljonen!

Kryssning och sminkning

Vår tjej kryssning närmar sig med storm steg, det ska bli kul. Men nyss avbokade en av mina kompisar vilket jag tyckte va jätte tråkigt men här om dagen så ringde jag och tjatade och kunde ganska lätt övertala henne så nu e hon med igen! *weeeee* Vi kommer ha såååå kul, önskar bara jag hittar nått snyggt att ha på mig.
Jag fick ju en sminkning på MAke up store i födelsedags present, så jag funderar på om jag ska se m det finns någon tid innan kryssningen så jag e proffs mejkad till det. Men de e kanske roligare å spara till  typ nyår? (inte för att jag har några planer) Elr vad tycker ni??
image573

Stjärt och rumpa??

HAr fått en del repons på det här om namn på flickors kön...
Och jag funderar fortfarande för fullt. Men kom på att man kanske kan säga stjärt och rumpa?? Blir det fel?? Tycker de låter ganska bra, fast stjärt kanske betyder just rumpa..vet inte.

Hejdå Tilda! Vi syns på Söndag

såå...nu åkte precis Tilda iväg med mormor och kusinen. Jag minns hur jag jämt var gråtfärdig när jag lämnade bort henne förrut men nu känns det helt ok, jag har ju fullt upp med william ändå Det känns bara som om hela helgen e himla lång tid att vara borta från henne, men tiden springer ju iväg så fort så fort.

The Hills sant elr falskt? = SANT!

Här får jag äntligen mitt svar på om det e sant elr falskt!! *weee* Det e sant!! Då gör de serien sååå mkt bättre LOVE IT!


image572


MTV's hit show 'The Hills' has been getting a lot of heat lately about the authenticity of the show. Star magazine is now reporting that Lauren Conrad and Heidi Montag have ended their public feud and they're actually buddy-buddy.

The girls were spotted right before Halloween getting in Lauren's black Mercedes. "They were laughing, hugging and being very affectionate with one another," says the source.

"There were no MTV cameras around," the source adds. "This seemed like the real deal. I saw Heidi coming to visit Lauren at her apartment without her fiancé Spencer Pratt."

So why hide the friendship? Their feud has done wonders for their ratings. In next week's episode Lauren and Heidi meet up 'to talk' and Lauren tells Heidi, "I want to forgive you, and I want to forget you."

This feud has even got me hooked on the show this season, but this is the first season I've watched the show. Are you guys already over the drama or is it still a guilty pleasure?

Tack J.lo!!

image571



Äntligen har de erkännt att de väntar barn!!

Storhandling och huvudvärk!

Halloj, va å lämnade Tilda på dagis imorse strax därefter kom Sony hem med sina föräldrar som gjorde oss ett besök. Vi drog sen iväg allihoppa och åkte och stor handlade och nu har jag precis packat in varaorna och väntar på att min mamma och systerson Andreas ska dyka upp om nån timme. De ska hämta Tilda och ha henne tills på söndag.

Ajjajjaja har huvudvärk...IGEN!

Namn på flickornas kön??

Pratade med Iluna idag om det här med barnens könsorgan. Hur naturligt de e att prata om pojkars men inte om flickors. Att man lätt kan skämta med sina söner när de e nakna och säga vart e snoppen då? Vart e snoppen då? Men så skulle man ju aldrig kunna säga till en flicka de blir ju jätte konstigt.
Och namnen för pjkars könsorgan e lättsamma och inget pinsamt som ex: Snopp, penis, pillesnopp, peter niklas osv. De e ord som lätt dyker upp i huvet ch vi vet exakt vad vi ska kalla det. Men vad kallar vi en liten flickas könsorgan?? Hmm ja det blev lite svårare..där finns det inget direkt ord som dyker upp i huvudet hos de flesta så som snopp gör. För flickor har vi: Slida, kissimurra, springa, mutta, lillrumpa vissa kallar de t.om hålet. Och sen har vi de vuxna orden kuk och fitta som jag tycker e alldeles för fult för att sättas i barns munnar. Men jag e vilsen vet inte alls vad man ska kalla det för...tycker de flesta orden låter äckliga elr bara konstiga. Man vill ju att de ska vara lika naturligt för en flicka att tala om sitt kön som för en pojke. De e ju ändå 2000 talet och vi har inte kommit längre.. fy skäms på oss!!

Vad kallar ni flickors kön för??
Vad tycker ni om det här??

Ny prenumeration

Min prenumeration på vi föräldrar har gått ut och jag har faktiskt tröttnat lite på den tidningen så jag ringde och la om min premuneration på ett halvår av Glamour. Har aldrig läst den men de verkar va mkt mode, kändisar och skönhet sånt e alltid kul!

image570

De ser jag fram emot. Har alltid prenumererat på någon tidning så länge jag kan minnas. Jag tycker att man är värd det, det e lite lyx i vardagen. Man blir alltid lika glad när man e nere och hämtar posten å så ligger där ett hett rykande nr av ens favv tidning :). Prenumererar ni på nån blaska??
Jag har prenumererat på Cosmpolitan i jätte många år tills jag blev med barn, då känndes inte den så tilltalande längre och jag övergick till föräldra tidningar men nu ser jag gärna att jag får lite mode å skönhet i vardagen igen. Jag prenumererar även på Mama, den tycker jag e super bra för det e en kombination av föräldra/mode tidning, den har me alla bitar tycker jag.


Kista

Shoohoo Kom nyss hem från Kista, va där mid Iluna och barnen ch bytte min gula tröja från gina tricot till en ljus rosa (som säkert e för ljus den med) Uppdaterar senare med bilder (kameran har inga batterier). Vi käkade även enbit lunch det var trevligt. William sov när jag åkte i väg och har sovit hela tiden tills jag kom hem ch stängde dörren, det var skönt :)

Idag släpptes ju Robert Cavallis kollektion för H&M och vi stod utanför vid typ 10 över 10 och då va alla borden med kläderna slut! Helt sjuk folk va sm galna, slet och drog i kläder haha, skönt att slippa de kaoset. Men en del klänningar var riktigt fina och underkläderna gillade jag, fast jag vet att de aldrig skulle haft min storlek.
Grattis till er som snodde åt sig en snygg cavalli blåsa, kanske till nyår??

Finska pinnar

Älsklingen har dragit till jobbet ch mina underbara barn sussar sött, så då ska mammsen passa på å proppa i sig lite kakor (finska pinnar, p.s de finns inte änns i Finland haha) och kolla på underbara Grey's Anathomy.

Vad ska ni titta på ikväll ??

Kram kram

Kom hem från stan nyss...

Halloj hallj kom nyss hem från stan. Jag mammsen å syrran (å våra kidz såklart) va runt å kollade lite i affärer. Jag köpte tv t-shirts på Gina tricot fast jag igentligen inte hade råd (ok de kostade bara 50 kr st men jag borde inte ha köpt dem) uppdaterar med bilder sen. Vi va även å käkade pasta på sandys. Så nu kaom jag precis hem, kastar mig på datan en snabbis för snart ska jag hämta Tilda.

Tänkte va ute med henne en timme innan vi går in å börjar med middag å så...

Jag har fått en agnes!

Måste bara säga att jag har fått mig en alldeles egen liten Agnes!!  (En viss person vet vad  jag menar ;) ) Å jag e såååå arg och ledsen!! Det e fan inte kul det här! Hela min daga har vart förstörd och jag trr att morgondagen oxå kommer att bli det!!

Fan jävla puckade människa! Har du inge hyfs elr!?

AAAAaaaaa!! Det gör mig så arg och irriterad, ledsen blir jag oxå. Har vart på väg å börjat tjura flera gg!

FAN FAN FAN FAN FAN!!!!

She's Pregnant!

Nu har man äntligen fått höra att christina aguilera har bekräftat sin garviditet (vilket var på tiden eftersom hennes mage e rund som en boll) men jag har ännu inte hört att de bekräftats angående J.lo. Men Jag e helt övertygad om att hon e gravid kolla bara in den här bilden hon har ju gått upp hur mkt som hällst och bär bara sånna här kläder som inte stramar åt å visar magen.

image569

Liten har blivit stor

Var ni som jag ett Huset fullt fan när ni var yngre, minns att jag alltid brukade kolla på det, då kanske ni minns denna lilla dam sm inte e så liten längre :)

image567

Liten har....

image568

.....blivit stor!

Mkt att göra men så lite tid

Gud det här avsnittet av desperet va ju skit bra! Måste se nästa oxå. Tänk om hon dör?? Tror ni att hon dör?
Oj ojoj...


Idag har jag gjort min manikyr det blev skit dåligt den här gg, höll på å göra om och om hela tiden.
Imrgon ska jag iaf till stan å möta min familj å gå å fönster shoppa lite.

Det känns som om det e så mkt som jag skulle behöva göra men jag har så lite ork å tid.

Bla så måste jag boka tid för efterkontroll men det glömmer jag hela tiden, vill rensa alla skåp å lådor och sånt, måste åka å hälsa på farmor på sjukhuset i helgen och åka till kyrkogården, det e ju fars dag i helgen. Å då måste jag ju hitta på nått till Sony oxå...har ingen aning om vad de skulle va...

Dagens Bild

image566

Love love love her !!!!

Desperate Housewives

Jag måste se Desperate Housewives ikväll, såg reklamen å de värkade jätte spännande!! Ska ni kolla ??

image565

En tävling

http://estelles.blogg.se/ har en rlig liten tävling på gg. Prova lyckan ni med :)

*PUST*

Va på ikea å handlade lite grejer. Det blev två tavel hyllor, en bunt ramar, förvarings boxar, n tavla och några små blommor. Det brukar alltid bli lite mer änn vad man hadde tänkt sig.

Nyss så åkte Sony å skjussade hem Tarek å Jessica sm va här och käkade middag med oss, ungarna sover och jag pustar ut! *puuuuuuuuuuuust*

christinas halloween

Ok de e halloween å då ska man se läskig ut....å det tycker jag christina har lyckats bra med.

image564

Vad har hänt med miss lohans läpp??

vad har hänt med lindseys läpp?
har hon solat för mkt solarium, vaxat elr kan de va brun utan sol?
Ja snyggt e det iaf inte!

image563

the hills sant elr falskt ?

Har suttit hela dagen å kollat på alla avsnitt jag har av sesongens the hills. tycker de e skit bra :)

Men nu till frågan sm jag verkligen undrar över e det på riktigt elr e det skådespeleri??

om det e skådespeleri så blir jag nog lite besviken...

image562

katies baby mage!

Nu börjar det ju ryktas om att katie och tm är gravida igen, vad tror ni?

image560

image561

Ännu en Halloween bild

Här posar Katie Price, 29, och hennes man Peter Andre och Junior, 2, och 4-mån Princess Tiáamii en halloweenbild för  OK! magazine.

image558

image559

Som ni märker så e inte katies son harvey 5 år från ett tidigare förhållande med på bilden. tror ni som jag att han e lite utanför i familjen???

vad lyssnar ni på?



Idag strömmar Alpha blondy ur mina högtalare på högsta volym, vad lyssnar ni på?

Dagens Bild

image557

Den här skulle inte sitta fel nu när jag ska sätta på ett avsnitt av Private Practice *dreglar*

Katherine Heigl

Vad tycker ni blod elr brunett??

image555


image556

Själv tycker jag nog att hon passar bäst som blondin.

Skogskyrkogården

vi var även förbi på skogskyrkogården. Och de måste jag säga att det e sååå vackert de e ljus överallt!! Om ni aldrig vart där så e det ett tips till er alla att besöka skogskyrkogården i sthlm på allhelgona.

image554

Bilder

Vi va även på en snabb visit hs Sonys kusin Johnny innan vi drog hemmåt.

Här e bilder på när William somnat i bilen me flaskan i mun (såå söt va bara tvungen att lägga in den)
Och när jag och Tilda är på väg in till Johnny


Besök på kyrkogården

idag är det som ni säkert vet Allhelgona och det betyder iaf för mig det obligatoriska besöket till kyrko gården.
Så vi åkte först ut till haninge å hälsade på min familj lite och där efter ut till kyrko gården och tände ljus och la kransar på pappas och min brors gravar. Det va jätte fint, och et kom nog en och annan tår...

Jag började tänka när vi stod där, att det e så hemskt synd att min pappa aldrig kommer att få träffa sina barnbarn. Att han aldrig kommer att få lära känna min underbara och charmiga dotter, att han aldrig kommer att få se min lille son växa och bli stor. Och att de aldrig kommer att ha en morfar elr morbror. Gud det gör så ont att tänka på.
Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att ta studenten utan min pappa, men det gjrde jag. Jag trode aldrig att jag skulle klara av att föda barn utan min pappa, men det gjorde jag (2 gg om) ch jag tror aldrig att jag kommer att klara av att gifta mig utan att min far kommer att leda mig fram till altaret men det lär jag nog klara av det me.

image551

Det e sååå synd om mig

Nää nu har jag fått halsfluss!! :(
Har sjukt ont i halsen så att man verkligen drar sig för att svälja. Så nu börjar Sony bli frisk då e det min tur, Tilda e oxå lite halv krasslig så vi får se om hon oxå får smaka på medecinen ;) hoppas bara lille Wille klarar sig.


Nu sitter jag å fryser som tusan så jag antar att febern e på väg upp...de e såååå synd om mig

Jag ser det snöa, jag ser det snöa de var väll roligt hurra!

wow imorse när jag tittade ut genm föstret va det snö ute!
Ja då va de väll vinter igen då.

image550

Andas han?

Min lille son bara skrek och skrek här för ett tag sen och då provade jag att lägga hnom på mage, d lugnade han ner sig och somnade. Jätte skönt tänkte jag. men nu har han sovit jätte länge och jag (e jätte löjlig,jag vet) e så orolig och går in och tittar att han andas stup i kvarten haha, jag vet att de inte e nån fara men jag e endå tvungen att gå in å titta till honom.

image549

Kommentera mera!

Nää nu tycker jag att ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera mina inlägg, nu va det ett bra tag sen jag fick några kommentarer :(

Och jag ser ju på statistiken att det e en hel del läsare här varje dag, mer änn det vart förrut!

Så kom igen nu å va inte så snåla med era kommentarer, jag vill ju veta vad ni tycker och tänker!

Irriterad så jag vill gråta!

Ibland blir jag bara så jävla irriterad och arg, så att jag vill börja gråta!
Fan va ledsen jag blir...känner mig helt tom, maktlös och orkes lös!!

image548

Sjuklingar!

halloj! Kom nyss hem från Kista C. Va där när porarna öppnades vid 10 tiden med Iluna. Vi strosa runt i affärer, käkade lunch och tog en fika. Jag hittade två basic t-shirts en svart å en vit på h&m men jag ska lämna tebax den vita. Den satt alldeles för tajt och va för genomskinlig. Men den svarta behåller jag nog. Så jag kom typ precis innan för dörren haha så jag gör ett snabb inlägg innan jag måste klä på mig å Wille igen för att gå å hämta Tilda på dagis, men jag tänkte att jag var tvungen å göra ett litet inlägg iaf så ni vet att jag lever ;)

Sony e sjuk, han ringde nyss å sa att han va klar hos läkaren som gav dommen: halsfluss, antibiotika och en eckas sjukskrivning. Alla på han sjbb e typ sjuka så antingen har han fått de därifrån elr så har tilda släpat hem halsflussen i ryggsäcken från dagis, hn e ju snorig å hostig. Får hoppas att jag å Wille klarar oss.

Kram på er!

RSS 2.0