Års redovisning för år 2007

Ja jag tänkte att jag skulle göra en snabb liten resume´ av året som gått.

Januari- Jag var i början av min graviditet med William med allt vad det inne bär, humöret pendlar upp och ner och lika så illa mående. Glada och spända var vi iaf för det nya året och det lilla tillskott som väntade oss i augusti.

Februari- Det 16:e fyller min lilla solstråle Tilda 1 år. Det firas med ett mini kalas med hennes vänner och ett stort familje kalas, Tilda som e nu kan gå tultar runt och börjar så småning om även att springa runt. Total lycka!
Den 21:a är det Sonys tur att fylla år, då han blir 22. Det firar vi ganska litet här hemma med fika o lite presenter. Helgen efter firar han dock lite mer med kompisarna.

Mars- Jag börjar leta dagis till Tilda. Den 4:e kommer min systers lille guldklimp Elias till världen! Jag och Sony går på ultraljud då vi får veta att det är en liten pojke som simmar runt i min mage! Lyckan e total!
Där efter sänks vår lycka en aning då vår lille hund Dolce är tvungen att lämna oss, vila i frid Dolce!
Jag unnar mig en natt på hasseluddens spa med en vän, något som va sååå underbart och behövligt. Vi hade jätte mysigt och mös för fulla muggar med våra två bebis magar min i strl mindre dock :)
Min mamma och Sonys lilla syster fyller år.

April- Vi firar Tildas bästa kompis Emilios 1 års dag. Samma månad får han sin lillebror Enzo.

Maj- Farmor fyller 94 år, hon håller sig pigg å stark den krut tanten! Vi går på 4d ultraljud vilket är en underbar upplevelse att få komma i sån när kontakt med sitt ofödda barn. Jag och Sony skaffar barnvakt och går på K1 galan i globen, riktigt bra platser har vi precis vid ringen och där efter tar vi in på hotell över natten då vi badar skumbad, bastar och ja ni vet har helt underbart mysigt helt enkelt, dagen efter äter vi en fantastisk frukost buffe. Det va en sån där spontan grej vi gjorde som vi var såå värda och hade verkligen underbart mysigt, något man inte glömmer i första taget.

Juni- Sommar värmen e värkligen här och samtidigt som jag har längtat efter den så avskyr jag den nu när jag kånkar runt på min stora mage och svettas som aldrig förr. Minns iaf att jag på en av de varmaste dagarna tar med mig Tilda ut till djurgården och möter upp min syster och hennes barn för en hel dag på skansen. Vi hade det riktigt trevligt men jag förstår inte hur jag orkade knalla runt i värmen med min mage hela dagen, men det var de värt.

Juli- Sony är ledig en vecka då vi för det mesta tar det lungt men en solig dag tar vi oss ut till vår favorit ö i skärgården Grinda och badar och äter gott. Jag unnar mig själv en gravid massage som var gudomlig.

Augusti- Sony är ledig nästan hela augisti månad för att hjälpa till med Tilda och för att vara berädd ifall bebben vill komma ut. 16:e e det beränade förlossnings datumet men det dröjer ända till den 21:a tills vi får hålla i vår lille son. Underbar känsla och något vi aldrig kommer att glömma, nu blev vi tre fyra! Total kärlek!

September- Tilda börjar på dagis och det går som en dans på rosor. 27:e fyller min syster år. Och så går vi på djur expo med hela familjen och med min syster och hennes barn, vi hade en trevlig hel dag.

Oktober- Andreas fyller 8 år, den 28:e fyller jag 22 år och det firas med vänner på restaurang med en massa gd mat och där efter dans hela natten lång. en jätte lyckad och roligt kväll.

November- Det e dax för tjej kryssning med god mat massa fniss och en del drinkar.

December-  Jag vinner en foto tävling på bloggen och blir fotad och får super fina bilder, det är även jul och nu blir det nyår. Jag avslutar dock inte det här året så lyckligt som jag hade hoppats på. Har hänt mkt trist i itt privatliv den senaste tiden som jag valt att inte gå ut med i bloggen, men låt oss säga att jag har och mår inte sådär jätte bra och går nu in i det nya året och hoppas att det blir bättre.

Gott nytt år på er!

Heidi Montage har förstorat läpparna

Heidi (the hills) har förstorat läpparna..ser lite svullet ut tycker jag :P

image809

Nyår närmar sig med storm steg!

god förmiddag...idag e en riktig segar dag för hela familjen, alla yser runt i mjukisar här hemma å bara degar i soffan. för tillfället sover alla utom moi.

imorgn e det ju nyårs afton, shit pommes frites! känns helt sjukt. vi ska iaf packa in hela vår lilla family och dra hem till iluna co för en god middag och lite barn bus. det blir nog trevligt.
men själv så sitter jag här nu med lite nyårs ångest, jag har haft sånna planer på att det nya året då ska mitt nya liv börja (som vanligt) och jag har så mycket planer för det och vill verkligen starta det nya året riktigt bra och ha en bra plan som jag ska följa, men nu verkar allt bara kaos uppe i mitt huvud och jag har ingen jävla plan. Antar att jag får sätta mig ch klura på den för imorgon blir det ju nytt år vare sig jag har min plan elr ej. Men ja har fan ingen lust å snubbla in på år 2008 och börja med kaos! Nää här ska det bli ordning och reda, och några nyårs löften!


Hur känner ni inför det nya året?? Nyårs löften??

Vad skulle jag göra om mitt barn dog?

http://tidigmamma.blogg.se/

Följer nu föräldrarnas kamp med tiden efter felicia om man nu kan säga så. Åååh gud va jag sitter och bölar!!
Det e så sjukt lilla tjejen han bli 4 år.

FAn jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag förlorade ett av mina barn. Jag skulle nog gräva ner mig totalt och bli knäpp, bli hysterisk, hata allt och alla, vilja hoppa framför tåget, vilja va själv, vilja skiljas, näää jag har ingen aning om hur jag skulle reagera och jag hoppas och ber till gud att jag slipper veta det oxå.

Att förlora ett barn är nog det värsta som en människa kan gå igenom tror jag.

Hahaha

Två föräldrar ska betala för bland annat tre barnboxar. De får välja leksaker åt sina barn från en låda som kvinnan vid kassan håller fram.
Mamman: Typiskt att det bara finns flickleksaker! Vi har två pojkar och en flicka.
Hon bestämmer sig till slut för ett par örhängen.
Mamman: Vad ska vi välja åt pojkarna då?
Pappan: Ta vad som helst, de är säkert homosexuella ändå.
Mamman tappar hakan.



Inte illa pinkat zlatan

image807

Zlatan och hans flickvän Helena Seger har redan sonen Maximilian men nu är barn nummer två på väg. Då passar den för tillfället oerhört framgångsrika fotbollsspelaren självklart på att bygga om sitt hus i Malmö. Huset har absolut toppläge och är 500 kvm stor med en tillhörande tomt på cirka 1850 kvm. Det är bara en kort promenad till stranden. Här kommer det med andra ord inte att gå någon nöd på familjen Ibrahimovic-Seger.

checka förrästen in boobsen på mrs zlatan, de kan väll fan inte va äkta va!?
image808

Victoria Beckham med en pung dinglandes under armåhålan!?

Nää de här va fan inte snyggt azzå. Å jag sombrukar säga att Victoria always looks hot, men här måste jag säga ifrån. Va fan har hon gjort? Ser ut som en pung under arm hålan juh. Nää tror tanten börjar bli lite gammal å få gädd häng kanske??

image805

image806

Rättelse angående Micha Bartons rattfylleri!

Tidigare sa jag att Micha Barton åkt dit för rattfylla vilket inte stämde utan det va för att hon rökt på och tagit tabletter här har ni bildbevisen. (fan det här trodde jag inte om Micha:( )

image803

image804

Varför e chip chopparna så jävla snåla??

jag käkade kina mat för nån timme sen men e fortfarande skit hungrig för de snåla jävla chip chopparna skickar alltid med så lite ris. JAg fattar inte varför de gör så, ris e ju billigt lixom, varför snåla?? Och själv e jag för lat för att ställa mig och koka mer eget ris till min halv ätna kina mat som står å¨retar mig i köket.

jag e med och tävlar, va det du med!

image802

den här tävlingen vill jag värkligen vinna!

kolla in på http://shopaholicmamman.blogg.se/1198668146_tvling_vinn_en_goodie.html

Kramar till er!

Hej ush jag mår fortfarande lite illa från min kräk attack, William har sovit typ hela dagen. Var tvungen å gå in flera gg för att se m pojken levde men nu vaknade han efter typ 5 tim sömn.

Nu ska jag snart käka kina mat och imorgon blir det en tripp ut till Dalarö med hela familjen fö att fira Annikas födelsedag, det ska bli kul.

Kram på er så länge

Min lilla tjej blir stor juh!

Kan inte fatta att min lilla tjej har gått från den här lilla prinsessan till den här stora tuffa tjejen!

image800 image801

Tänk om 2 mån fyller min lilla tjej 2 år! 2år! Det e helt sjuuukt! Tänk att de va 2 år sen jag fick den här lilla trollungen, helt ofattbart!

älskar  dig tilda, så mkt så att det gör ont!

Micha Burtons mug shot

Nu har tydligen Micha Barton åkt dit för rattfylla oxå. Här e hennes gulliga mug shot!

image799

Rekomenderar Will Smiths nya: I am legend

Jag och gubben kollade på Will Smiths nya film I am legend idag den va faktiskt bra, den kan jag rekomendera.

image798

Får man va så här snygg när man e så liten??

Bjuder på några bilder på min coola och söta lille son! Mama loves u!!

image796

image797

Älskar den här låten!

Älskar verkligen den här låten Den får mig alltid på bra humör! LOve love love!!

2007 närmar mot sitt slut..

Gör den här listan ni med, får en att tänka och reflektera lite över året sm gått och det  som står vid dörren!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Det gjorde jag säkert men inget så där som jag kommer på nu...

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hmm, nää et tror jag faktiskt inte att jag gjorde

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
japp, Iluna fick Enzo, Min syster fick Elias och själv fick jag min lille Wille så det blev ett gäng grabbar.

4. Dog någon som stod dig nära? (Inom släcken räknas också elr?)
En bekant bara, så nej den oturen har jag sluppit i år iaf.

5. Vilka länder besökte du?
Det blev nog bara finland i år tror jag, fast iof så pratas det lite om en weekend nästa vecka så får se vart man hamnar och OM man hamnar nånstans innan året tagit slut.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Mer kärlek, trygghet, egen tid och så vill jag uppnå några av mina personliga mål.
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
21/8 då jag födde min underbara lille son! Oförglömligt!

8. Vad var din största framgång 2007?
Min son, och hela min underbara lilla familj jag skapat mig!
9. Största misstaget?
oj, har nog inget så där mega misstag precis och det e jag glad för.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Njae inga större krämpor.

11. Bästa köpet?
Hm..Digital kameran kanske.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Barnen skulle jag nog gissa på.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina barn gör  mig alltid riktigt glad :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Chasing cars-snow patrol, Starkare-Sara Löfgren.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Svår fråga, det har nog pendlat ganska mkt upp och ner som det gör varje år för mig haha.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vart mer social kanske, ute och rört på mig lite mer...vet inte riktigt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Inte vart så bunden till en viss person, vart mer självständig.
18. Hur ska du tillbringa julen?
Med familj, släkt och vänner hemma hos oss, med god mat och en massa paket.
19. Blev du kär i år?
Nää, det var jag redan!
20. Hur många one night stands?
0
21. Favoritprogram på TV?
Greys anathomy, Private practice, Desperate Housewives och the hills.

23. Bästa boken du läste i år?
Privat med gynning och Schulman
24. Största musikaliska upptäckten?
Hm, har börjat vidga mina vyer lite mer kanske, mkt mer club hits och en nypa rock :)
Mest omtyckta låten från 2007?
Yves LaRock - Rise Up!! LOVES!

25. Något du önskade dig och fick?
En son, och ett körkort inom familjen iaf :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Eget körkort och ett gym kort

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Åt en god libanesisk middag med vänner och festade sedan natten lång!
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En utmlands resa kanske :P
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
gravid chick :P, och trendig svart vit-acne stuk.
31. Vad fick dig att må bra?
Att klä upp mig och göra mig fin, att klippa av mig håret.
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Victoria Beckham-alltid och om jag ska ta en av det manliga könet oxå så får det nog bli Travis i Gym class heroes.

33. Vem saknade du?
Alla dem som lämnat oss för tidigt, speciellt Dolce faktiskt.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Oj, ingen aning.

Festar loss bara vi två!

god kväll kära läsare :)

Ja, som jag nämnde i går så va det bio dax, vi skulle se Arn och kanske ta ett glas vin nånstans, vilket vi gjorde. För det första så va filmen skit! Det hände INGENTING noll handling tycker jag. Nån annan som sett den? Vad tyckte ni?

Aja iaf efter filmen så drog vi till East jag och mannen för att ta några glas vin, vi satt där ett bra tag och sippa glas efter glas ocg diggade till dears grymma musik. Efter en stund så va vi ganska glada i hatten båda två å beslöt oss för att gå vidare, då kom vi så långt sm på andra sidan gatan till Laroj haha. Vi hade jätte trevligt och slog klackarna i taket en stund tills vi vid 3 tiden tyckte att vi fått nog och slängde oss i en taxi hem till svär mor.
Fram tills dess va kvällen helt lyckad, men när vi steg ur taxin så glömde Sony sin ena nya fina handske i taxin (vilket han tyckte va jätte trist) och jag började spy när vi kom upp.

Shit va pinsamt tänkte jag, har jag drukit så mkt?? (vilket jag inte hade) och tyckte det hela va riktigt skumt. Men det va inge fylle spya visade det sig för jag låg och frös och spydde om vart annat hela natten. Slutade vid typ 7 tiden i morse och har mått hfsat ok sen dess, börjar må lite semre nu till kvällen får se hur natten blir. Men har ingen aning om vad de kan va jag fått. Fast typ hela min syrras familj hade så för ett tag sen då de kräktes några gg på dygnet och sen va de friska och krya igen. Kanske e nån typ av mild kräksjuka elr nått.

Här e iaf lite bilder från den "lyckade" delen av kvällen :P

     

Ja de va lite guffy bilder på två salongs berusade oss, hihi dem bjussar vi på :P
Det som e lite roligt e att folk alltid reagerar på att vi ska gå ut själva som par.
Typ: Jag och min kille ska gå ut på krogen.
Vadå bara ni??
Och det tycker dem e jäte konstigt men, sanningen e den att vi har alltid så grymt kul när vi går ut ihop, antar att de flesta par inte har de, att de lätt blir tjafs osv. E väldigt glad för att vi har den egenskapen i vårt förhållande. Party on baby!!!

Mini julen igår

Igår va vi ju hos svärmor och hade en liten mini jul, här e några bilder från det:

    

 

Spya på jul maten och Arn på bio.

Hej, spyr ni på all jul mat ännu ???
Jag klarar mig nog ett tag till på skinka, köttbullar och prinskorv. Idag ska vi käka middag hos svärmor igen och sen dumpar vi kidzen där och går på bio. Vi fick nämligen bio biljetter i jul klapp av henne till den här nya svenska filmen ARN. Tydligen ska det va en av sveriges mest på kostade film, ska bli spännande och se, och självklart skönt att komma bort från barnen i några timmar. Får se omvi slinker in nånstans å tar ett glas vin efteråt :)

image783

God jul!

God jul på er allihopa! Hade tänkt göra ett snabbt inlägg igår men tiden räckte inte riktigt till.
Igår hade iaf vi en trevlig jul med släkt och vänner, god mat och en massa klappar.

Fast jag måste nog erkänna att jag personligen blev lite besviken på mina klappar (fick typ igenenting) så jag kanske inte har vart så snäll i år. Sony fick ännu mindre och vi hade bestämmt att han och jag inte skulle köpa nåt till varandra i år, vilket visade sig var en dum ide. HAde vi gjort det hade vi iaf fått en bra klapp från varandra.

Men men man ska inte klaga. Julen blev iaf väldigt trevlig, jag är väldigt nöjd med min bords dukning. Och det viktigaste av allt e ju ändå att barnen blev glada och nöjda vilket de definitivt var.

Här e lite bilder från våran jul afton:

                

Tilda hade väntat hela dagen på atttomten skulle komma men hon blev livrädd för honom. Klättrade i min famn i ren panik haha. Men efter en stund så vågade hon låta honom ta henne i handen.
Och snart bär det av till en mini jul hs farmor oxå, mys pys.


Fjärde advent, full rulle

Halloj. Har nyss klämt i mig lite thai mat (kyckling med chasewnötter) och några bitar sushi på det. Så nu e ja propp mätt. Nu på förmiddagen har vi vart ute i haninge och hälsat på min gammle farmor och tänt ljus på gravarna. Sen hämtade vi upp flera säckar med julklappar hos min mamma som vi ikväll ska lägga under granen.

Vid 4 tiden ska jag börja tvätta och vi ska ha riktig stor städning här hemma, kanske börja förbereda lite av jul maten oxå. När barnen laggt sig blir det jul granen sm ska få sig en make over och vid halv 8 tiden börjar Bingolotto som vi ska spela.

Vad gör ni så här den fjärde advent??




Tipsa om era top 3 bloggar!

Nää nu har jag tröttnat på en del bloggar som jag har följt ett tag nu. Så nu får ni gärna tipsa mig om era top 3!

Här e mina:

http://tumadre.blogg.se/

http://kimj.blogg.se/

http://ellinorak.blogg.se/



Tipsa tipsa tipsa!!!

Uppesittar kväll imorn

Idag har vi vart iväg ch letat lite mer jul klappar. Lämnade barnen hos farmor och körde vidare bara sony och jag. Nu har vi endast en klapp kvar att köpa, men vet inte vad vi ska köpa haha. Sen hämtade vi upp barnen, åkte ch köpte gran och åkte hem och käka pizza mums! Nu ligger hela min familj och snarkar (Sony väldigt högt bakom mig i soffan) Ska väcka honom till 9 då vi ska titta på elf på 5:an. Då ska Sony snaska på chips å dipp medans jag väljer en påse japan mix! Hahaha vi e såååå nyttiga.

image765

MMMmmm nu likar det verkligen jul här hemma, nu när granen kommit in.

Imorgon e en bussy day, ska till haninge och gå å tända ljus på pappas och min brors grav och sen hälsa på farmor och ge henne en jul klapp. Därefter stressa hem å städa och fixa å dona tills julaftn. När barnen laggt sig så ska vi klä granen och sen ar vi som jul tradition ch spela och titta på Bingolottos uppe sittar kväll. Hoppas vi vinner! Brukar ni spela dagen innan jul afton??

Alfoooos

HAr vart i väg och handlat jul mat och lite jul klappar. Tilda e fortfarande sjuk har 39 graders feber :(

Tilda: Bicken då???
Jag: Ja? Vilken då? Vilken film vill du se?
Tilda: Alfooooos, Alfoooos. Å Lilla, mamma lilla!!

Japp antar att det e dax för lite Alfons och Milla nu kram på er!

image764

Jamie lynns ofödda barns pappa

Det här e tydligen Jamie lynns ex boyfriend som hon ska ha barn med. Men hon väljer att vara en singel mamma.

image763

Har de gift sig?

Ryktena går m att Jay-z och Beyoncé har gift sig i smyg i paris. De ska ha skaffat sig hämliga tatueringar på fingrarna istället för ringar för att slippa all uppståndelse...

image762

Spears gravid!

Det sägs att Brittans lilla syrra Jamie lynn e pregnant!

image761

Låt oss hoppas att honlyckas bättre än sin syster!


Idag blev Felicia en ängel!

Jaha då va dagen här då. Då lilla Felicia blev en ängel. Jag sitter å gråter nu, det e så jävla hemskt, hon blev lixom 4 år!! Hennes föräldrar fick låna henne i 4 små år. Nää ush jag vet ite hur jag hade orkat med livet efter om jag var dem. Gud va hemskt de måste ha det, lagom till jul och allt. *Tusen tankar till er!!!* ;(

Från: http://tidigmamma.blogg.se/

20030827-20071220
Älskade älskade Felicia!
Idag är din dag!
Vi kommer sakna dig såååå otroligt mycket!
Du har nu fått dina fina vingar!
Hälsa alla fina änglar du träffar!
Underbara fina du! Vi älskar dig så otroligt mycket!
Jag är stolt att jag är din mamma!
Jag är så stolt över att ha dig som dotter!
Puss från mamma o pappa!

Shopping imorn

Imorgon tidigt kommer mamma hit, hon ska va barnvakt så jag och Sony kan åka och handla jul maten och möjligtvis de sista klapparna, det kommer säkert va världens kaos både i mat affären och ute i butikerna så därför hoppas vi på en riktigt tidig start.

Önska mig lycka till!

Tildusen e sjuk

Tilda e för övrigt sjuk :(
Stackarn har haft 39 graders feber idag och ligger nu och gnyr i sin säng. Hon vill ha mer välling. JAg va nyss där inne med en flaska som hon svepte på 5 röda och strax däreffter så hör man henne gall skrika efter mer. Nu försöker jag vara tuff och bestämmt (trotts att hon e sjuk, ja jag vet jag e en hemsk mamma! :P ) och nu tror jag faktiskt hon har somnat . *weeeee* Mamma vinner!! :D

Smakportions helvete!

Jaha då va det dax igen då, William har blivit 4 månader å då e det dax å börja med dom där jävla smak portionerna hit och dit. Hur fan va det man gjorde det då?? Måste plugga på lite haha. Idag köpte jag iaf hem en potatis och majs pure elr va fan den heter. Får se när jag orkar börja.

image760

William 4 mån!

image759

God Jul önskar
William 4 mån!

Klapp stress

Borde gå igenm alla julklappar, har bara slängt in allt i klädkammaren och har 0 koll på vad jag köpt och till vem. Men jag bara skjuter på det hela tiden. Hellst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet oh inte kliva fram förräns efter nyår!

image758

Tänker på felicia!

nää ush! Snart tar det slut för lilla flisan! Känns så hemskt att läsa. men jag minns den där sista tiden då man bara gick och väntade på att det där sista andetaget skulle komma, man kännde hur döden std och väntade i rummet...HEMSKT!

Läs om lilla felicia ni med.

http://tidigmamma.blogg.se/

bajs skit!

-im having a really really shitty day!

Vinn 10.000 kr på ikea!

Hej!

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett presentkort på IKEA värt 10.000 kronor varje vecka!

Tävla du också! Om du vinner, då vinner även jag!

Klicka på länken (Om länken inte är klickbar, kopiera och klistra in den i din webbläsare)
http://calsms.com/515/510/4727/8884973/8890725
och var med i tävlingen!

Vi hörs!
Annelie

Tvätt

God morgon! Jag har vart å lämnat Tilda ch är nu hemma och städar för fullt, ska städa och tvätta hela dagen :(  Inge kul men det måste göras. Vår tvätt maskin har gått sönder så jag har världens bärg med tvätt som jag nu måste släpa ner till tvätt stugan USH!

Har ni något roligare för er ???

mer bilder från fotograferingen

image755

image756

Hej hej hallå

Hej hej kom nyss hem från stan. Va där och handlade lite klappar och käkade lunch, det var trevligt :)
Nu e det snart dax å röra sig mot dagis...

Vem e min celebrity soul mate?

image754


Who's your celebrity soul mate? (for girls)
You scored as a Chris Brown
 
Chris Brown
 
75%
Zac Efron
 
67%
Donald Trump
 
67%
Jude Law
 
58%
Justin Timberlake
 
50%
Johnny Knoxville
 
42%
Colin Farrell
 
42%
Adrian Brody
 
33%
Dane Cook
 
8%

Jag tar häldre Jude Law  ;)

Gör testet ni med på: http://quizfarm.com/quiz_repository/Celebrities/200153/

(Hittat hos:http://sweethazel.blogg.se/ )

Vanessa Hudgens

image753

Hon e sååå söt och snygg.

Mingel redo

Va sm sakt ute i fredags och tog några ego bilder innan jag sprang ut i nattlivet och även en bild på kvällens outfit.

   

Jag var jätte nöjd med min sminkning måste jag säga. Den va super neutral men ändå blev det skit bra. Hade bara fondation, rouge och mascara :)

Min nya frilla

Som jag nämde i ett tidigare inlägg så har jag ju gått och klippt av mig allt hår och färgat det. Min snälla vän Iluna var den duktiga frisören. Jag e jätte nöjd med färg och lugg och längd osv men när jag har håret utsläppt så känner jag mig lite som en tant, en 40+ are typ. Men när jag har det uppsatt så ääääääääälskar jag det!! Det kanske e en vane sak. Så här blev resultatet:

  

Vad tycker ni?? (själv tycker jag att jag ser för jävlig ut på mitten bilden men det bjussar jag på :P )

lucia

Vi har även vart å tittat på Tildas första lucia tåg, då hon var en liten nissa :) *guud va stolt man va*

     

tog bort ansiktena på det andra barnen sånt kan ju va känsligt...

Lucia bak

Har skjutit på julbaket hela tiden men, till slut sa jag att innan lucia så ska jag och Tilda baka peppar kakor och lussebullar. Och jag höll det jag lova, dagen innan lucia stod vi och bakade. Här kommer lite bild bevis:

     

Mammas älskling!

Här e några bilder på min favorit tös från när hon va sjuk sist. Kolla in de vackra bambi ögonen, de får mamma att smälta...

Jag: Tilda e mammas älskling!
Tilda: Bilam älskling!
Jag: E William din älskling?
Tilda: Aaaaa :)

image731 

Micha goes blonde!

Hot or not??

image730


Jag tycker NOT! Fast iof så kan det bero på att det inte e den bästa låten

Dagens bild!

image729
Jennifer Garner & Violet

Alba confirmes

Jessica Alba is pregnant with boyfriend Cash Warren's child, her rep has confirmed.

"I can confirm that Jessica and Cash are expecting a baby in late spring, early summer," says rep Brad Cafarelli.

jaha om de nu har confirmed så får man väll tro på det då. kul!

image728


lika som bär!

hittat hos http://ellinorak.blogg.se/

image726
tori

image727
donatella


Ännu en gravid stjärna??

image724image725

Ja ni kanske har hört ryktena om att Alba e på smällen? Här är iaf två nytagna bilder på henne då man skulle kunna ana någt som skulle kunna vara en baby bump, men i sånt fall e den av det minsta laget. Jag väntar nog tills jag får se några konkretare bevis innan jag tror på det.

Vad tror ni??

Helt slut körd!

Idag har jag haft en riktigt tuff dag med barnen. Elr William iaf. Han har skrikit hysteriskt i typ 1 timme utan att något har hjälpt. Tilda va oxå gnällig och hon och jag hade inte fått i oss någon mat så efter ett tag gav jag upp på wille och lät honom skrika så jag och storasyster fick lite mat och ny energi igen. Där efter tog jag hnom och lyckades få hnom att somna, då passade jag på att lägga tilda oxå å själv somnade jag brevid henne av ren uttmattning....tills telefonen ringer och väcker oss alla tre! (jävla telefn alltså!!!) men Tilda somnade om och nu e jag uppe med en glad william..undra vem som ringde!?

Vad har morgon dagen att tillföra?

Nu ska jag nog krypa till kojs. Får se vad morgon dagen har att tillföra. Kram på er och sov gott!

image723

Ute kvällen igår

Jag var ute igår med min kära vän Joan. Planen var att åka till henne vid typ 8 tiden och sitta å ta några drinkar innan vi rörde oss in mot stan. Men jag blev aningen fördröjd och försvann inte hämmifrån förräns vid halv 10 tiden. Men sen kom jag äntligen hem till Joan och vi satt och sörplade bailys och pratade gammla minnen innan vi drog in till stan vid 00 tiden. Vi visste inte riktigt vart vi skulle gå men slank in på Ambassadeur. Och där stannade vi tills typ 3 då vi va helt slut och jag hoppade in i en taxi hem. En lyckad kväll!

Den här bilden hittade jag av mig och Joan på stureplan.se (hade nått vagt minne av att ha blivit fotad ;)) Då kan ni se att jag har färgat håret och klippt av mig en hel del hår!

image722

Haha vad tänker dem med? Kåta jävlar!!

image721

Jävla Cancern!

Har följt http://tidigmamma.blogg.se/ ett tag nu om deras kamp mot cancern som tagit över deras lilla dotters kropp. Och det e såååå hemskt! Jag blir så ledsen när jag läser det. Sitter typ å bölar varje gg jag läser bloggen. Vet själv hur hemskt det e (speciellt den sista tiden) och se nån man tycker om tyna bort i cancer. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om nån av mina barn skulle bli så sjuka. Mina tankar e med Felicia och hennes familj! Här e ett inlägg från bloggen :(


Cancern kommer att vinna!
Idag onsdagen den 12/12 2007 har vi tillsammans´med läkare på avdelningen valt att avbryta med behandlingen!
Ultraljudet idag visade inget annat än att cancern har tagit över!
Både i buken o lungorna har det ökat i storlek o Felicias kropp har inte en chans att klara sig över cancern!
Vi har fått en smärtpump med morfin för att förhoppningsvis få kontroll över smärtan!
Vi har bytt antibiotika igen för att förhoppningsvis Felicia ska få bort sin sista lunginflamation i sitt liv!
Vi har satt in svampmedecin för att hon inte ska få svamp!
Alvedon var 4:e timme istället för var 6:e för att hon ska slippa lida av Feber!
Allt för att Felicia ska få en så bra tid som möjligt!

Idag är en tuff dag för alla!
Idag vet vi med 100% på att Felicia snart kommer att hämtas av änglarna!
Idag vet vi till 100% att våra liv kommer att fortsätta med stor saknad om bara ett litet tag!
Idag vet vi att Felicia snart kommer att få ett liv utan smärta och ångest!
Idag vet vi att vi är tre som andas i rum 8 på avd 64! IOm några dagar, när vi vaknar kanske vi bara är två!

Felicia vi älskar dig så otroligt mycket!
Du är den bästa som finns!

håll ut!

hej de va länge sen! Nä men jag e ledsen för att jag inte skrivit på ett tag och det kommer nog fortsätta va så ett tag till. Jag mår nämligen inte sådär super bra och då finns inte nån inspiration till att skriva. hoppas dock att jag snart e mig själv ogen och blgar så fingrarna glöder! Håll ut nu mina trgna läsare....

Vad tycks?

En smyg titt på min fotografering jag gjorde...

image720

Bakning

hej hej idag har det julbaktas här hemma. När tilda kom hem från dagis så bakade vi både peppar kakor och lusse bullar.

Har för mkt i huvudet för att orka skriva nu..
Ha det bra

Im off 2 bed!

Nu nu ska jag nog gå och knyta mig. God natt på er!

image719

2:a Advent

Idag e det 2:a advent. Glöm inte å tända ljus nr 2 nu...(och släcka det oxå!)

image718


Uppdatering: Nick och Vannessa

image717

Tydligen va det bara rykten om bröllopp då paret kom hem från Bahamas utan att gift sig.


Dagens Bild

image716


LC....


MÅSTE HA!!!

Va och provade en jacka på Zara i förra veckan och blev kär!! Jag va så fiiiiin i den och den va så snygg! De trista va bara att jag inte hadde pengar, men den va inte så dyr ca 800kr. VILL HA VILL HA VILL HA!!!


The Hills galen :P

Jag har sett ännu ett uuuunderbart avsnitt av the hills! Har märkt hur jag verkligen älskar den serien, den gör mig så glad hihi. Så nu kommer jag önska mig seson 1 och 2 av The hills i jul klapp finns att köpa här bla : http://www.seenonmtv.com/index.php?v=mtvfan

och där kan man få båda för 311 kr. Inte dyrt tycker jag (exkl. frakt)
Vill även ha The Hills sound track (så bra musik...)

image715

Fri som en fågel

Jag säger ifrån. Jag säger STOP! Och det känns inte ledsamt läskigt eller sorgligt.

Det känns rätt, skönt och befriande!

Ont i magen...

Hej idag har jag bara tagit det lungt med mina sjuka barn, precis som igår.
Vi sov middag alla tre tillsammans idag (jätte mysigt och skönt) men sen när jag vaknade så märkte jag att jag hade ont långt ner på vänstra sidan av magen.

tänkte först att de kanske bara var mens värk, men det känns mer som om jag har nt i en cysta som jag har haft problem  med tidigare..får när jag trycker lite försiktigt på en punkt så gör det ont..å det ska det ju inte göraav mensvärk precis. De har lättat lite så jag kan va uppe och gå iaf, hoppas det släpper helt snart.

God natt på er!

Nä jag ska väll ta å hoppa i säng, e inte så jätte trött men det lär jag vara imorgon bitti.

image714

Ashley Olsen loking gooooood!

FAn va snygg hon e även när hn försöker gömma sig för papparatziz (stavning?)
Älskar hennes stil..

image713

Uppdatering: The hills!

Hahaha här får jag mitt svar på om The Hills e på riktigt elr ej! YES!!! Det e på riktigt!! Haha jag hade den här diskusionen med en kompis igår ochhon e helt övertygad om att det e fake...  :P *glad*

image712

Amerikas "gulligaste" par, Heidi Montag och Spencer Pratt, lämnar här den mexikanska restaurangen Don Antonios i Santa Monica. Som vanligt gör paret allt för att få uppmärksamhet och har ringt dit paparazzis så att de ska få känna sig som stjärnor. Allt med det här paret känns pinsamt och man vill helst att de bara lägger ner...

Nick och vanessa gifter sig!?

Det sägs att Nick och Vanessa möjligtvis kommer att gifta sig på bahamas i helgen...bara så ni vet :P

image711

Vad tycker ni har Nick köpt upp/ner sig efter Jessica Simpson??

Dagens Bild!

Så himmla fin e hon i lugg azzå! Å sminkningen e inte helt fel den heller-....

image710

Vad tycker ni om Keira Knightley ??

Looking good!

Sprick färdiga Christina Aguilera e ute och shoppar möbler...Looking good!

image709

Lucia bak

Kollade nyss på reprisen av Leilas jul.
Och jag blev riktigt sugen på att göra smör kolan och rocky roads, det såg såååå gott och enkelt ut. Får se om det blir av, jag brukar vilja göra en massa till jul men så blir det mesta inte änns av. Först å främst måste jag ju baka lusse bullar och pepparkakor med Tildisen..gör nog det lagom till lucia!

image708

Var det rätt som vann nu då??

image707

Ja var det nu rätt sm vann??

Jag tycker absolut att det va rätt person som vann. Amanda är enligt mig för bra för Idol, hon e ingen "pop-idol" hon ska köra sitt rockiga stuk och bara vara amanda så kommer hon gå hur långt som hellst. Hade hon fått en idol stämpel på sig så hade det nog inte gått så bra för henne.

MArie däremot har jätte fin röst och är söt som socker, så hon passar som handen i handsken i pop världen med sina balader osv.

Grattis Marie!

Tävling

http://sjukdom.blogg.se/1197118686_jultvling_vinn_ipod_n.html

Vill ni ha chansen att vinna lite extra julklappar tycker jag ni ska hoppa in på den här länken och vara med ni oxå. Jag e iaf på!

*håller tummarna*

Sex and the city the move trailer

Titta vad jag hittade hos: http://saf.blogg.se/


*LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!*

Tv tittandes ikväll

ikväll ska jag se reprisen på lejlas jul 18.45 tror jag det va.
Och 20.30 blir det ladies night på 3:an!

image706

Klump i magen

Klump i magen kunde inte sova. KLumpen bara växer och växer....

image705

Mys i soffan *kärlek*

Har nyss kommit hem från handlingen och nu ligger båda Kidzen å sover. Om en halv timme börjar idol finalen då jag och min älskling ska bunkra upp med chips och dipp framför tv. Det ska bli sååå mysigt, saknar verkligen honom under veckorna då vi knappt ses.

Jag älskar min ÄLSKLING!!!

image704

så sorgligt

image702
tycker det här e så himmla sogligt

Donald Trump Generös

image701

Servitören tittade inte på kontokortslipens dricksrad förrän senare. Där hade fastighetskungen fyllt i 64 000 kronor i dricks. Fastighetskungen Donald Trump ignorerade servitören under hela lunchen.
Tills det var dags att betala.
Då dricksade han 64 000 kronor.

Fastighetsentreprenören Donald Trump och hans vän beställde pasta, drack en isté och avslutade med en cappuccino.
Notan slutade på drygt 500 kronor, enligt sajten Derober.
När Donald Trump skulle betala frågade han servitören:
- Vad är det mesta du har fått i dricks?
Servitören svarade att han en gång fått drygt 3 000 kronor på en 6 000-kronorsnota av filmproducenten och stamgästen Jerry Bruckheimer.

"Du är väldigt bra på ditt jobb"

- Du är väldigt bra på ditt jobb, sa Donald Trump, skrev på notan och gick.
Servitören tittade inte på kontokortslipens dricksrad förrän senare. Där hade fastighetskungen fyllt i 64 000 kronor i dricks.
- Jag trodde inte mina ögon, säger servitören.


Hittat Hos:http://iluna84.blogg.se/

idol final ikväll!

jaha ikväll va det då dax för idol finalen. vem tror ni vinner amanda elr marie? Jag tror faktiskt det blir marie..

image699

image700

Checklita för julklappar

En liten checklista för mig själv bara.

vilka jag ska köpa jul klappar till.

mamma
fia

spiros
andreas
elias
farmor

svärmor
rosina
jewel

tilda
william

image698

Amanda Bynes

Hon e ju bara såå söt! Men har ni sett va tjock hon varit??

image703

                                                                                 Då

image697

                                               Nu

Vicktoria Seckret fashion show 2007



Love lve love it!
Men ursäkta stod det att modellerna i videon är 13, 17 år? Haha men de ju så unga nu för tiden. Tänk va sjukt samhället är, idealen säger att vi ska se ut som 13 åringar! Helt sjukt!
Här får vi även se duellen mellan Heidi och Seal.

Sov paus

Hej hej. Imorse kom älsklingen hem med hyrbilen och vi drog nästan på en gg. Så vi har vart iväg hela förmiddagen och handlat jul klappar och nu ligger Sony och Tilda och sover men när de vaknar så ska vi dra i väg och handla lite mat.

Uppdatering:Fotografering!(haha de rimma!)

image695Glömt att uppdatera om fotograferingen. Det gick jätte bra, Emelie va jätte gullig och framför allt dutig! Jag e super nyfiken på resultatet. Vi fotade i Rålis vid vattnet å så. Nä nu måste jag hoppa i säng Good night!

Julkorten beställda!

Har nu beställt julkorten. Det blev Bild nr 1. Tack alla ni som röstade.
Det blev lite dyrare än vad jag trott och så tar leveransen 10 arbetsdagar vilket jag tycker e himmla lång tid, så det blir sena julkort i år, men men allt för att inte fujicolor (som jag brukar använda) funkade :(
Men bliden blev fin iaf:

image692

Vilken jävla kaos dag!

Azzå guuuuud vilken jävla dag! Först det här med elen (e helt hundra på att det e tvättmaskinen nu) sen e barna sjuka å griniga. Båda skrek hysteriskt så jag (svettig som en gris) fick kasta dem i vagnen å dra till affären för att lugna dem lite. När jag kom tebax så skulle jag fixa tvättmaskinen tänkte jag. Såg innan att de fanns lediga maskiner nere i tvättstugan som jag kunde tvätta om min dyngsura tvätt i. Nu gällde det bara att få upp luckan. hämtade bruksanvisningen och försökte hitta nån lösning (vilket inte vva det lättaste eftersom båda ungarna nu börjat skrika igen) så av en slump så tänkte jag att jag bara ska prova att dra i luckan lite...då va den helt plötsligt öppen! Så fick jag bära ner min blöta tvätt som säkert vägde ett ton! Och nu ligger det och tvättas ren och barnen e mätta och glada...*PUST*

Så jävla typiskt!

Jag tänkte att nu när vi käkat lunch (tilda och jag) så ska jag lägga barnen så att jag ska få lite tid vid datorn. Och precis när de somnat så går elen i hela lghten!! Så jag e tvungen att ringa husvärlden som kommer efter ett tag, de kollar igenom proppar osv och fixar felet. Tydligen har jag haft igång för många grejer samtidigt (tv, data, disk och tvätt maskin) haha jag vet att vi använder mkt el, om man kollar i trappen på alla grannarna på vårt plans el mätare så har alla strax under 1000 och vi har 7000!!! Hahah Iknow det e mkt!
Men iaf så fixade dem det å jag tänkte att jag ännu kanske skulle hinna men tror ni inte det händer igen, då ringer jag upp sur gubben som va här och han säger då att vi måste felsöka osv. Så börjar han fråga vem som instalerat disk/tvätt maskin och jag säger att det e en elektriker men han verkar inte riktigt tro mig. Det e Sonys kompis som e elektriker men han jobbar inte sm det för tillfället men de kunde jag ju inte säga. Men det verkar som om det e tvätt maskinen som krånglar.
Och så fixade iaf jag det igen och satte mig vid datan igen nu men tror ni inte jag hör båda barnen vakna där inne nu!?

Så jävla typiskt!

Rösta!

Igår försökte jag mig på en liten jul bilds fotografering med barnen och låt mig säga: Det e inte lätt att fota barn!!!!!! Hahah mitt i allt började william spy ner sina kläder, de va skrik å gråt, skátt och ledsna miner och så ska man få båda barnen att titta in i kameran xå haha detblev lite< svettigt. men jag lyckades få några bilder, så nu kan väll ni va så gulliga att rösta på vilken bild ni tycker att jag ska göra till julkort?

        
        1                            2                         3                           4

Vilka e ni, mina kära läsare??

Min statistik på läsare har på den senaste tiden slagit rekord. Det har ökat med dubbelt så mkt läsare och det tycker jag är jaätte kul! Blir jätte glad av att se att så många läser om min vardag och mitt strunt prat ;)

Fortsätt även att lämna kommentarer då blir jag ännu gladare, alltid kul att få respons på det man skriver.

Men nu e jag så himla nyfiken på vilka ni e som läser det jag skriver och tittar in varje dag???Några vet jag vilka det e men nu har ni blivit så många så jag e lika nyfiken på er.. Kan ni inte lämna en liten kommentar om vilka ni e?? Hur hittade ni hit osv???

Fortsätt att läsa och kommentera, ni e bäst!

image687

Good morning

Good morning! Har vart uppe med tuppen, dushat, klätt på mig och käkat frukost. Båda barnen e sjuka med feber, hosta, och snor...så Tilda e hemma idag.

Idag e de ju dax för min fotografering så jag tänkte dra vid 11 tiden å gå å kika runt i butikerna för att se om jag hittar nått vettigt att ha på mig, annars får det bli jacka bara...

Idag va det oxå första träffen med min nya föräldra grupp (sm bara e på 3 träffar) och pga av fotograferingen så har jag inte möjlighet att gå och det känns lite trist, man får väll hoppa in näsa gg istället.

mammas älsklings tjej!

image686

3 mån

image685


William 3 månader!

Hon gör bort sig live IGEN!

ni minns hon som spydde i direkt sändning? haha här gör hon bort sig igen. Han som ringer in gissar på sitta men hon tror han säger fitta haha.

yff! tänk om man kunde se ut så här, och vilka fina underkläder sen då...

image684

hon e så grym!

image682image683

brukar ni kolla på miami ink

Fotografering imorgon

god kväll..har nyss kollat på desperate housewives och målat naglarna. Båda barnen är febriga och har fått alvedon och sover nu som stockar :)
Så vi får se om Tilda ska till dagis imorgon. Imorgon ska jag iaf fotograferas av http://emelieohlsson.blogg.se/
det ska bli spännande. Det tråkiga e bara att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, trist kanske att stå i jacka å mössa lixom, men det e ju en sån årstid, annat om de hade vart sommar då hade man kunnat haft nån fin klänning elr nåt...hmm ja får se om jag har tid å gå lite på stan innan och kanske hitta nått.

klicka på länken och var med och tävla!

http://therezz.blogg.se/1196166451_tvling__vinn_presentk.html?8248DA27-C00D-2632-212AA9E49D3DEC2A

image681

det här kan man vinna!

från asos

Kostar endast 57 kr + frakt.

image680

Jul önskelista

Jag försöker knåpa ihop lita saker sm vi önskar oss, men det e svårt. Så nu kan jag kolla på den här listan när nån frågar. kommer fylla på mer mer saker när jag kommer på.

Tilda
Alfons saker.
Dockvagn
Spis med Tillbehör (ska få av mamma & pappa)
Bondgård med djur
vatten färger+pensel
Fingerfärg

William
Babysim (hellst i sumbyberg simhall)
Tjock baby filt att ligga på på golvet
Kläder strl 68
Skip hop sköt väska (gärna en svart)
Mitt första år bok

Annelie
Svarta foto album (3st hellst som man klistrar in bilderna i)
Vanliga foto album
Masage
Frisör besök (sling + klipp)
Present kort på kläder
Medlems avgiften på sats (700kr)
Hel års prenumeration på Mama
Körlektioner
Pärl örhängen
body butter från body shop
The hills soundtrack
The hills dvd box Sesong 1 & 2
En jacka jag sett på Zara för ca 800kr


Osminkat värre...

Hittade denna bild hos http://lovingnurse.blogg.se/ och man kan inte bli annat än glad! Att se att kändisarna oxå är normal utan smink.

image679

Sjuklingar

God morgon. Idag e jag riktigt trött och seg. Har fortfarande på mig pjamas och har inga planer på att byta om heller! iaf inte förräns jag måste gå å hämta tilda och därefter gå till affären för att köpa köttfärs till min lasagne som jag tänkte göra idag.

Jag håller på å bli förkyld och william hade feber i natt igen och tyckte tilda va aningen varm i morse men hon va pigg och glad så hon fick gå till dagis...

God natt

nää nu måste jag fan hoppa i säng. Dumma mig som borde sova!

Så fucking hot!

image678

Aguilera flashar magen

image676
Demi Moore
, Mylene Klass och Britney har vikt ut sina bebis magar och nu var det...

Aguileras dax:
image677

Vad tycker ni tacky elr fint? Själv tycker jag inte de blev så fint...

Hahahaha

En snygg kvinna i 35 års åldern  väntar i baren på någon ( oklart vem ).
Plötsligt börjar hon prata med en man i samma  ålder som sitter  på barstolen brevid.

Kvinnan . Vilken fin färg du har i ansiktet  har du varit ute och solat i dag ?

Mannen  ( väldigt förläget ) :  Nej jag har psoriasis i ansiktet ....

Kvinnan ( öhhhh ) ser mycket förvirrad ut .... men det är snyggt du passar i det .

Såå snyggt!

image675

Cult design, vill ha!

Va och kollade på: http://www.cultdesign.se/default.asp sååå snygga grejer. Precis i min smak, vill i princip ha allt!

image674

Återförsäljare (sthlm):

Karlssons årstider

Hantverksgatan 38
112 21 Stockholm
08/650 08 88

Stalands Möbler
Åsögatan 121
102 61 Stockholm
08-5447 0870

Gratis bio!

Blev nyss medlem på http://www.gratisbio.se/?MainMenu=-1_
får se om man lyckas samla ihop några poäng då. Typiskt sån där "har så jävla tråkigt"-sida

Pasta sug

Jag tror jag håller på att bli förkyld! Känner mig lite hängig och näsan kliar hela tiden. Det vre inte så konstigt om jag blev det eftersom William hade feber i natt och har fått en jobbig hosta, Elias har kräkts och iluna och Enzo e förkylda med feber så det e väll nått som går nu.

I dag va jag på efterkontroll och allt va bra. Efteråt gick jag runt på stan å jagade julklappar hittade några få. Köpte en tomte klänning till tilda sm hon kan ha på lucia.

Imorgon skulle vi träffas några från mamma gruppen men har inte hört nått så det blir nog inte av, så vi får se vad jag hittar på. Föröker hitta nån anledning till att åka till vällingby för jag e sååååå sugen på pastan där hiih får se om jag kommer på nått ;)

Pippar kakor!

De här skit tuffa "pipparkaks" formarna vill jag ha! De finns på http://www.coolstuff.se
69kr st elr 229kr för 4 st.

image673

Vad ska jag köpa tycker ni?

Har en kupong på 50% rabatt på h&m och funderar på vad jag ska köpa. Jag tjänar ju på att köpa ett ytterplagg då de e dyrare men då e det så svårt att veta vad han kommer att ha för strlk nästa vinter lixom. Eller så fundrar jag på att köpa lucia kläder till Tilda som jag ändå behöver köpa. Så vad tycker vi??

image672

Tack alla som tittade in igår :)

Idag blev jag jätte glad när jag kollade min statistik och fick se att super många vart och kikat in hos mig igår! Så många besökare har jag aldrig haft...jätte kul!!

Konstigt oxå tänkte jag eftersom jag bara gjorde ett inlägg igår...men ni kanske hade saknat mig :)

Tusen tack iaf! Kramar på er!

God morgon

God morgon, va nyss ch lämnade Tilda på dagis och då fick båda barnen inviga sina nya overaller :)

I dag ska jag på efterkontroll hs barnmorskorna i gamla stan. Ska se så baby maskinen funkar som den ska nu efter förlossning nr 2 haha.

Så när jag ändå e i stan så kanske jag kikar efter lite julklappar och lucia kläder till tilda som jag ännu inte hittat. Har dock öpt en tomte dräkt till william.

image671

Kom hem vid fyra tiden.

Hej igår va jag ute och det var trevligt. Kul att täffa syskonen Caseres med familj :)
Vi va och firade Diana i Tallkrogen och sen åkte vi till söder till "ett ställe" och va där hela kvällen. Det va ok...
Handlade sedan på donken och tog en taxi hem, va hemma vid 4 tiden.
Idag e jag inte så värst sliten, bara trött och otroligt sugen på kina mat, så det blir nog det till middag!

Idag blir det upp med adventstakar och hela faderullan.
Kram på er!

image670

Utgång!

tja! Ikväll blir det utgång igen! haha morsan ligger i hon :)

Nä men ikväll ska vi fira Jans lilla syster som fyller 18 så det blir familje middag och sedan blir det utgång.

Det ska bli kul bye bye!

image669

RSS 2.0