Blev lite sugen på något sött...

Så jag slängde ihop några sänna här godingar:

Kladkake muffins med hallon grädde!
MUMS!


Gårdagen...



Igår åkte jag och Iluna in till min favvo butik: Kreativ insikt. Det hade release party för deras nya bok om självutveckling som släpptes. Jag har väntat på den här boken hela sommaren så det känndes spännande att den äntligen släpptes och att det blev firat med lite party. Vi kom iaf dit vid ca 17.30, blev bjudna på bubbel och snittar och minglade runt i den mysiga butiken en stund och kikade på alla vackra saker. Under kvällen pratade förtattaren till boken Carolina Gårdheim om boken och satt även och signerade. Jag köpte självklart ett ex. Vi blev även bjudna på lite underhållning i form av sång från sång gruppen Matchbox som var himmla duktiga.

Efter en mysig och inspirerande kväll på Kreativ instinkt så drog vi vidare till söder, snurrade runt lite på SOFO night innan vi möte upp Tina och satte oss på Tvärsöver för lite goda tapas,en kall och lite trevligt häng.
Måste säga att servicen va sådär och att Tina fick en paj från toaletten haha men det va en trevlig kväll.


God morgon

Ännu en lugn morgon hemma hos mig. har sovit tills jag vaknade av mig själv 09.30 *weeee*, ätit frukost framför tv:n, städat hela lägenheten samtidigt som jag skakat rumpan till musik på högsta volym *älska*. Man kan inte annat än bli glad när man startar dagen på det sättet!

Igår var jag och snusade på barnens nya lilla kusin, hon a så söt och fin. Mina sug efter bebis minskar juh INTE kan jag juh säga.

Idag blir det Lunch på stan, Release party och nån drink på stan med fina vänner. Kram

Utan mina barn!

Det är tyst och lugnt här hemma, jag har avnjutit en frukost framför nyhetsmorgon i lugn och ro. Jag har kunnat lyssna på musik på hög volym medans jag gjort mig i ordning och jag är för en gång skull på glatt humör och redo att möta dagen.

I vanligt fall vid det här laget så har jag vaknat av skrik och bråk, skrikigt och bråkat tillbaka, räknat till hundra och tagit många djupa andetag och redan blivit irriterad. Men inte idag...

Barnen är nämligen med sin pappa och ska vara där veckan ut, känns vemodigt för mig. På ett sätt så känns det himmla skönt eftersom det var länge sedan jag var utan barnen, kan vara skönt att få göra saker som jag tycker om i lugn och ro, sova, träffa vänner och försöka vara lite social men jag kan knappt minnas sist jag va ifrån dem så här länge... de är det som känns ganska ledsamt och tufft. Jag är jämt med de här troll ungarna, hur ska jag klara av att vara utan dem en hel vecka???



Nu ska jag snart dra iväg till en outlet i Vinsta där de säljer ut märkes kläder.

Barnkalas!

Ja som jag nämnde tidigare så fyllde husets lill plutt år igår och det firades så klart med påmpa och ståt...elr med ett barn kalas iaf! :)


Det började på morgonen med att lill prinsen blev väckt med sång och tårta (läs:Bulle) och ett paket från syrran.

Senare på dagen plingade det på dörren och en massa barn och föräldrar strömmade in och det blev fullt ös medvetslös här hemma! Det flög leksaker, present papper och popcorn överallt och ljudnivån var på topp så vi föräldrar nästan fick skrika åt varandra för att göra oss hörda. MEN gud så kul de hade och gud så trevligt Jag hade! Jag är mkt nöjd och tycker att det var ett väldigt lyckat kalas! Tack alla fina vänner för att ni kom och firade min William och tack för alla fina presenter!


Det "lilla" paketet.

William hade önskat sig en spåk tårta, så en spök tårta blev det och en massa spöken till på köpet!
 
BuuHHHUUuuuuu!!

Förra året såg kalaset ut så här:


Födelsedags barnet 2010.


Ormtårta 2010.

Jag älskar verkligen att arrangera kalas och middagar och liknande. Älskar allt från att planera, handla till att utföra :) Och baka är också en favvo aktivitet!

William 4 år!

Igår blev min lill prins ett år äldre, han blev hela 4 år! Fy tiden går för fort. Jag minns förlossning och det första året som om det vore igår.



William nyfödd


William 1 år!


William 2 år!


Världens finaste 3 år!


4-åringen!

En sak är säker att han blir bara snyggare och snyggare för varje år som går, han är inte ful mig grabb! :)

Im back!!



Halloj!!
Jag vet, jag vet det va ett bra tag sen....vad kan jag säga??
Har haft fullt upp med praktik, skola, sommar jobb och livet helt enkelt.
balnd rullar livet bara på i 180 och man hinner inte med nånting.
Nu har min vän Iluna börjat blogga igen (eftersom hon har all tid i världen nu när hon är mamma ledig!) och hon gav mig helt enkelt inspiration till att börja igen.

Hajja att jag blogga sedan juni 2007! Helg galet, men jag har haft min blogg uppehåll till och från. Har aldrig riktigt haft hjärt att radera bloggen trotts att jag inte bloggat på länge. Men då och då går jag tillbaka till bloggen och kikar runt lite, så kul att se vad man har haft för sig och bloggen är juh fylld men en massa minnen!
Och som nu då så får jag helt plötsligt ett infall att fortsätta blogga lite :)
Ja, så nu e jag iaf tillbaka så får vi se hur länge det håller, kan juh bli glest med inlägg igen sen när skolan börjat igen, men den som lever han får se :)

Ciao!


RSS 2.0