Glassiiiiiiiiigt!

Idag har vi juh stockholm bjudit på ett underbart väder! Elr hela helgen har juh vart strålande. Idag har jag och barnen tillbringat hela dagen lång i Kronis (den stora lekparken bakom kronobergs häktet). Älskar Kronis, en av mina favorit parker faktiskt.
Ja, där har jag å kidzen hängt i dag iaf. Barnen har lekt non stop och jag har suttit i solen sippat på en latte och läst en bok. Lite då och då la jag ner min bok och glassade runt i parken med de andra snygga innerstad föräldrarna. Fan va snygga dem är, alla e så jävla snygga. Sitter å kollar in alla snygga pappor i smyg, men eftersom de e där med sina barn så e de så klart upptagna, men titta kan man juh alltid göra ;)

Fan lekplatsen är juh den perfekta platsen för en singel morsa att träffa en singel farsa igentligen...satt och drömde ihop värsta dröm senariot där på min parkbänk med min glassiga latte:

Singel mamma ensam på bänken med sin lilla bok, singel pappa ensam med sitt barn sätter sig brevid och börjar diskutera..låt oss säga boken!
De snackar lite avslappnat i solen om boken, vad de sysslar med, barnen, staus och vipps så presenterar de sig och byter nummer!!!

Hur bra skulle inte det va? Haha
Så iväg till parken med er alla ensamstående singel föräldrar och flörta...bjud på en glassig latte i solen!

Kram


Kommentarer
Postat av: Iluna

Är väl inte omöjligt att papporna som e där är singlar ;) du får hålla utkit på tv3, för förmodligen kommer det vara med pappor oxå i ensam mamma söker ;) kanske finns nån mysig hunk som är med.

2011-04-18 @ 08:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0