Good morning sunshine

Morgon prognos; stormigt och vinden viner! FÖrsöker vara så lugn och pedAgogisk jag kan men ändå är det kaos varje morgon, vet inte hur jag skA få till det!?
Jag förstår att barnen e trötta och gnälliga då vi går upp så tidigt på mornarna och det e tomt i magen eftersom de äter frukost på dagis, men det går inte att hjälpas, det är så vår vardag ser ut. Försöker ändå att vara lugn och pedagogisk och försöka se till att vi alla får en bra start på dagen, för det gör så mycket! Och ett bra avsked från varandra när vi skiljs åt. Det e så hemskt att skiljas åt som ovänner och dundra iväg med ett hemskt humör.
Jag kan ta att mina barn vill åka vagn på mornarna fast de är för stora, jag skulle oxå vilja åka vagn 06.45 på morgonen. Men önskar verkligen jag kunde trolla bort allt tjafs och bråk på morgonen.
Förra hösten köpte jag en varsin ficklampa till barnen för att de skulle tycka det var roligare att gå till dagis på morgonen i mörkret och det funkade! Tills ficklamporna gick sönder, så min plan nu är att införskAffA nya.
Men har ni några tips och trix på hur vi kan få en lugnare och smidigare morgon så tas det tacksamt emot :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0