Har jag gått vilse å hamnat i usbekistan elr?

Ja morse ringde jag då barnläkar mott. och fick (kors i taket) tid idag kl 11. När vi kom dit va det som att komma utomlands, varken pasienter elr läkare var svenksar, inte en ändaste en....vart har jag hamnat undrade jag.

Alla var hur som helst helt okompetenta å verkade inte kunna ett smack. De ville skicka hem mig med samma kräm och samma behandling som jag nu provat på 2 gg om och i över 1 månads tid och som inte hjälpt. Så jag va tvungen att säga STOP! Det var ju fan därför som jag nu var där, för att detta inte funkat utan bara blivit värre.

Det hela slutade iaf med att jag fick en starkare salva att smörja in hans utslag i ansiktet med och Tavegyl till natten så han ska kunna sova och inte klia sig hela natten. Sen ska vi åter komma på fredag för att se om det blivit bättre. Men jag fick ännu ingen jävla hjälp mot hans huvud som e det igentliga problemet. Det e ju de som kliar INTE utslagen i ansiktet...men men får se vad de säger på fredag, känner att jag kanske ska avakta tills dess å se. utslagen i ansiktet e redan på bättringsvägen pga den nya salvan iaf.

Men han kliar sig ju lika mkt ännu och har lika jobbigt ännu för att han inte fått nån hjälp mot klådan i huvudet! ÅÅhh man blir så arg!

Iluna va gullig och ringde mig nu på kvällen å gav mig några nr till barn hud specialisten elr nått liknande, får se om jag ringer dit imorn elr om jag ska avakta tills på fredag. Man kan ju alltid ringa och råd fråga med dem, det skadar ju inte.

Gjorde ett prick test på honom oxå men det visade ingenting, så han e iaf inte allergisk mot nått å det e ju skönt.

image879

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0