Barn familjer hur gör ni??

Måste höra lite med er som har barn på dagis, hur gör ni?

Har ni typ dagis kläder som e lite mindre fina, som det inte gör så mkt om de skitas ner osv.
Och sedan typ helg kläder som e lite finare som ni använder när ni ska ut på stan, till vänner osv.

Jag har funderat på det där fram å tebax, å bestämde mig för att ha speciella dagis kläder. Men det tyckte inte barnens pappa om för han tyckte dem skulle vara fina jämt osv. Och jag kan ju hålla med om det där att man vill att dem ska vara fina jämt och om man bara får använda de fina kläderna på typ helger så hinner de ju knappt använda dem, men sedan blir det ju himmla tråkigt när den där dyra fina klänningen gick sönder/blev smutsig med fläckar som inte gick bort osv på dagis.

Så vad tycker ni? Hur gör ni där hemma??

Kommentarer
Postat av: iluna

nu har inte vi så fina kläder till barnn, de mästa e väldigt slitet..men emilio har några byxor å tröjor som an inte har på dagis...å när dom ska dit skiter ja i om han har oranga byxor med rosa tröja, å en blomig tröja över...ne men att match skiter ja i...dom kommer ändå hem med andra kläder sen, eftersom dom skitar ner sig hela tiden.

2008-09-09 @ 07:16:50
URL: http://iluna84.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hallå vännen =)



Vi gör så att enklare kläder så som t-shirt och mjukisbyxor åker i dagislådan sånt som han haft ett tag,enkla men oxå bekväma kläder att leka och smutsa ner sig med =)Spar de nyare till helgerna,typ jeans och lite finare tröjor =)

Kram hoppas ni mår bra!

2008-09-09 @ 16:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0